-
Πηγα να παρω απο τον Κωτσοβολο στο Αεροδρομιο το PS3 με το παιχνιδι buzz-buzzer κάπως έτσι....δεν υπηρχε PS3 ούτε για πλακα....μου ειπε ο πωλητητς οτι δεν υπαρχουν κονσολες ουτε στις αποθηκες του εισαγωγεα. Μαλλον τα ειχαν τραβηξει ολα οι retailers στα μαγαζια τους λογω γιορτων?
-
τοσο πολυ πλεον?
γιατι δεν παιρνεις xbox? ειναι πιο καλη κονσολα και μπορεις να τη τσιπαρεις μιας και δεν εχει bluray..
πιστευω οτι πλεον θα χουν σταματησει να καιγονται...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τοσο πολυ πλεον?γιατι δεν παιρνεις xbox? ειναι πιο καλη κονσολα και μπορεις να τη τσιπαρεις μιας και δεν εχει bluray..
πιστευω οτι πλεον θα χουν σταματησει να καιγονται...
Πιο καλή είναι η κονσόλα που έχει τα παιχνίδια που σου αρέσουν.
-
τοσο πολυ πλεον?γιατι δεν παιρνεις xbox? ειναι πιο καλη κονσολα και μπορεις να τη τσιπαρεις μιας και δεν εχει bluray..
ναι πάρε xbox είναι γαμάτη κονσόλα (εγώ την αγόρασα και την πούλησα σε ένα φίλο μετά από 2-3 μήνες με ελάχιστες ώρες παιχνιδιού και μέσα στον μηνα του έβγαλε ring of death άσε που έκανε σαν πριόνι, έκαιγαν τα cd όταν τα έβγαζα μετά από μια ώρα παιχνιδιού και δεν είχε και HD )
-
ποσα παιχνιδια εχει αποκλειστικα το ps3 που δεν εχει το xbox??
και οσα εχουν κοινα το xbox τα τρεχει καλυτερα λογω καλυτερης καρτας γραφικων ( δεν καθονται ολοι να προγραμματισουν ωστε να εκμεταλλευτουν τα καλυτερα στα χαρτια χαρακτηριστικα του ps3)
βαλε το μικροτερο κοστος κτησης, τη δυνατοτητα πολυ φθηνων (εως σχεδον τσαμπα) παιχνιδιως
παντα ημουν φαν των playstation, αλλα το 3 με το bluray ειναι μια πατατα και μιση
το xbox ειναι πιο value for money και αν ειναι να αποκτησεις ενα απο τα 2, τοτε xbox με κλειστα ματια -
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
τοσο πολυ πλεον?
γιατι δεν παιρνεις xbox? ειναι πιο καλη κονσολα και μπορεις να τη τσιπαρεις μιας και δεν εχει bluray..
ναι πάρε xbox είναι γαμάτη κονσόλα (εγώ την αγόρασα και την πούλησα σε ένα φίλο μετά από 2-3 μήνες με ελάχιστες ώρες παιχνιδιού και μέσα στον μηνα του έβγαλε ring of death άσε που έκανε σαν πριόνι, έκαιγαν τα cd όταν τα έβγαζα μετά από μια ώρα παιχνιδιού και δεν είχε και HD )
και μενα μου εχει βγαλει ring of death και την εχω αφησει τουβλο να καθεται, δεν μπηκα καν στη διαδικασια
(και μενα με πακετωσε 'φιλος' πουλωντας μου ετοιμη να καει κονσολα , μην το παιζεις αθωα περιστερα, σου ειχε πεταξει και σενα rod και την πασαρες στο θυμα )για αυτο ειπα ελπιζω να εχουν σταματησει να καιγονται
κατα τα αλλα ειναι πολυ ανωτερη, αν και αν θες να κανεις τη δουλεια σου ησυχος και ας μην παιξεις μερικα παιχνιδια η λυση ειναι μιαPC
εγω τελειωσα με τις κονσολες
λοιπον rantanplan με 500 ευρω το πολυ φτιαχνεις ενα καλο pc με δυνατοτητες αναβαθμισης (δλδ καρτα με 140 ευρω σε 2 χρονια +) το συνδεεις με την τηλεοραση σου, παιρνεις και ενα χειριστηριο xbox και καθαρισεις
και θα εχεις γραφικα που οι κονσολες δε θα δουν ουτε στα πιο τρελα τους ονειρα
-
μα τον θεό τίποτα δεν μου είχε βγάλει, απλά έκανε πολύ θόρυβο και έκαιγαν τα cd όταν τα έβγαζα
κοίταξε να δεις για τεχνικά θέματα δεν μπορώ να μιλήσω γιατί δεν το κατέχω το θέμα. Θα βάλω να σου γράψει ένας φίλος μου υπέρ-nerd και θα καταλάβεις γιατί το ps3 έχει διπλάσια τιμή από το xbox
πάντως ο τύπος μου είχε πει ότι τα συστήματα που χρησιμοποιεί το ps3 χρησιμοποιούνται σε supercomputers
-
ειναι τεχνικα ανωτερο, ομως εχει χειροτερη καρτα γραφικων
συνεπως αν ενα παιχνιδι το εχουν βγαλει ταυτοχρονα σε pc xbox ps3 , δηλαδη δεν εχει κατσει καποιος να προγραμματισει ωστε να εκμεταλλευεται το παιχνιδι του πυρηνες του ps3 ,αλλα αντιθετα χρησιμοποιει μονο τη καρτα γραφικων του, τοτε ειναι χειροτερο και απο το xbox και φυσικα απο το pc
φυσικα υπαρχουν παιχνιδια τα οποια σχεδιαστικαν με βαση το ps3 αρα και το εκμεταλλευονται σε μεγαλο βαθμο, αλλα αυτα ειναι λιγα
δεν ειναι λιγες οι περιπτωσεις που παιχνιδια σε συγκριτικα εχουν βγει χειροτερα , τρεχουν σε μικροτερες αναλυσεις και εχουν πιο λιγα εφφε, μιας και εγινε ξεπετα
(πχ grand theft auto)οσο για τα pc εκει που εχουν φτασει οι καρτες σημερα , πολυ απλα δεν υπαρχει καμια συγκριση, γιατι καλοι και οι επεξεργαστες, αλλα στα παιχνιδια το σημαντικοτερο ρολο παιζει η καρτα
επισης καμια σχεση σε αξιοπιστια, εγγυησεις , κοστος επισκευης κτλ..
το pc ειναι πολυ καλυτερο σε ολα -
συνεπως αν ενα παιχνιδι το εχουν βγαλει ταυτοχρονα σε pc xbox ps3 , δηλαδη δεν εχει κατσει καποιος να προγραμματισει ωστε να εκμεταλλευεται το παιχνιδι του πυρηνες του ps3 ,αλλα αντιθετα χρησιμοποιει μονο τη καρτα γραφικων του, τοτε ειναι χειροτερο και απο το xbox και φυσικα απο το pc
δηλαδή κάτι σαν το metal gear η σαν το καινούργιο final fantasy
το pc ειναι πολυ καλυτερο σε ολατο failure rate του ps3 πάντως είναι 1% ( ενώ του 360 μέχρι πέρσι ήταν 45% )
-
Ναι αλλα η κονσόλα πιο εύχρηστη.
Αν αγόραζα κάτι θα ήταν Wii, μαλλον είναι κολλητικό με τόσα που βλέπω γύρω μου -
Nταξ ρε συ 295 € μαζι με το παιχνιδι που λεω παραπανω μια χαρα ειναι. Θα βλεπω και κανα μπλου ρει κλπ κλπ.
Το wii το εχουμε, δεν μου αρεσει
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αν αγόραζα κάτι θα ήταν Wii, μαλλον είναι κολλητικό με τόσα που βλέπω γύρω μουτο βαριεσαι γρηγορα ομως απο οσο εχω παρατηρησει
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Nταξ ρε συ 295 € μαζι με το παιχνιδι που λεω παραπανω μια χαρα ειναι. Θα βλεπω και κανα μπλου ρει κλπ κλπ.άσε που είναι και hi tech κόσμημα στο δωμάτιο σου (η όπου το βάλεις τελοσπάντων )
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
δηλαδή κάτι σαν το metal gear η σαν το καινούργιο final fantasy
το pc ειναι πολυ καλυτερο σε ολατο failure rate του ps3 πάντως είναι 1% ( ενώ του 360 μέχρι πέρσι ήταν 45% )
ναι τα παιχνιδια που φτιαχτηκαν πανω σε αυτη τη κονσολα ειναι τρομερα, τα περισσοτερα ομως που ειναι μεταφορες τρεχουν χειροτερα απο το xbox
οσο για το failure ratio τι 45?? 100% οσες ξερω να ηταν απο τις 1ες φουρνιες καηκαν ολες
και αυτο ειναι παραξενο, μιας και το προηγουμενο xbox ηταν σκυλι (βεβαια ηταν μεγαλυτερο σε ογκο και δεν ειχε τις ιδιες αναγκες ψυξης), ενω το ps που παραδοσιακα ηταν προβληματικο στην 3η γενια αποδειχτηκε σκυλι, με το αναλογο κοστος βεβαια
-
Αν αγόραζα κάτι θα ήταν Wii, μαλλον είναι κολλητικό με τόσα που βλέπω γύρω μουτο βαριεσαι γρηγορα ομως απο οσο εχω παρατηρησει
Θέλει παρέα για να κάνεις χαβαλέ αλλιώς δεν έχει νόημα. Είναι σαν τα επιτραπέζια στυλ ταμπού, τριβιαλ κτλ. Απαιτείται παρέα και όρεξη για πλάκα για να περάσεις καλά. Για σοβαρό gaming ,το οποίο το έχω απαρνηθεί εδώ και καιρό, υπολογιστής ή PS3 IMHO
-
ναι τα παιχνιδια που φτιαχτηκαν πανω σε αυτη τη κονσολα ειναι τρομερα, τα περισσοτερα ομως που ειναι μεταφορες τρεχουν χειροτερα απο το xbox
εγώ δεν έχω παρατηρήσει διαφορες μεταξύ τους πχ στο assassins creed που το έχω δει και στο 360 δεν έχω δει ιδιαίτερες διαφορες
και αυτο ειναι παραξενο, μιας και το προηγουμενο xbox ηταν σκυλι (βεβαια ηταν μεγαλυτερο σε ογκο και δεν ειχε τις ιδιες αναγκες ψυξης), ενω το ps που παραδοσιακα ηταν προβληματικο στην 3η γενια αποδειχτηκε σκυλι, με το αναλογο κοστος βεβαια
αυτά παθαίνεις όταν βιάζεσαι να βγάλεις ένα προϊόν στην αγορά
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
Nταξ ρε συ 295 € μαζι με το παιχνιδι που λεω παραπανω μια χαρα ειναι. Θα βλεπω και κανα μπλου ρει κλπ κλπ.
άσε που είναι και hi tech κόσμημα στο δωμάτιο σου (η όπου το βάλεις τελοσπάντων )
Kλαιν ρε, το μπλου ρει πλειερ το λεω σαν δικαιολογια για να παρω μια κονσολα της προκοπης χωρις να πεσει παντοφλα
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Kλαιν ρε, το μπλου ρει πλειερ το λεω σαν δικαιολογια για να παρω μια κονσολα της προκοπης χωρις να πεσει παντοφλακαι όταν θα παίρνεις κανένα παιχνίδι θα της λες 'e μιας και το έχουμε'
πανούργο
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
Kλαιν ρε, το μπλου ρει πλειερ το λεω σαν δικαιολογια για να παρω μια κονσολα της προκοπης χωρις να πεσει παντοφλα
και όταν θα παίρνεις κανένα παιχνίδι θα της λες 'e μιας και το έχουμε'
πανούργο
ετσι δικαιολογειται
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
εγώ δεν έχω παρατηρήσει διαφορες μεταξύ τους πχ στο assassins creed που το έχω δει και στο 360 δεν έχω δει ιδιαίτερες διαφορες
αυτά παθαίνεις όταν βιάζεσαι να βγάλεις ένα προϊόν στην αγορά
-
δεν ξερω για το συγκεκριμενο παιχνιδι πρεπει να κοιταξω (δεν ειναι και πολυ βαρυ παντως παρα τα πολυ καλα γραφικα του)
-
δεν ειναι τοσο οτι βιαστηκαν, οσο οτι ηθελαν να μειωσουν τραγικα το κοστος
η κονσολα ψηνεται , αυτο ειναι κατι πασιφανες, ποσο περιμεναν να αντεξει??
-
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)