-
Μα το play and charge κανει αυτο που λεει,αν δεις οτι μενεις τσακ πετας το καλωδιο,ενω με οποιαδηποτε αλλη λυση πρεπει να αλλαξεις της μπαταριες και να περιμενεις,δεν λεει ειδικα οταν εισαι online,εμενα μου εκανε νουμερα μονο τις 2-3 πρωτες φορτισεις οπου το πρασινο δεν αναβε με τιποτα ακομα και μια μερα το ειχα αφησει στον υπολογιστη,μετα ξεμπλοκαρε φανταζομαι,δεν το αλλαζω με τιποτα
-
πολυ χεσιμο τελικα το dead space...
εχουν κανει τρομερη δουλεια στον ηχο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πολυ χεσιμο τελικα το dead space...εχουν κανει τρομερη δουλεια στον ηχο
-
Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους ! ευχωμαι υγεια,ευτηχια, οικογενειακη γαληνη και φυσικα πολλα ασφαλη και απροβληματιστα χιλιομετρα !
Λοιπον QsisVTS μετα απο καιρο γυρισα σπιτι και απανταω στην ερωτηση σου σχετικα με τις ρυθμισεις στο μονιτορ μου.
Ειναι συνδεδεμενο με HDMI και ειναι περασμενος ο driver με το colour profile της samsung , πολλες ρυθμισεις κατα την συνδεση με το HDMI ρυθμιζωνται αυτοματα και δεν σε αφηνει να τις πειραξεις
Οι ρυθμισεις εχουν ως εξηςΣυνδεση HDMI και περασμενο το Προφιλ ''samsung natural pro 1.0 ICM''
Αναλυση 1920 χ 1200Brightness- 100
Contrast-80
Magicbright -custom
Magic colour – intelligent
Colour tone –not availiable
Colour control - not availiable
Colour effect - not availiable
Gamma –mode 1
Coarse 2080- not availiable
Fine 0- not availiable
Sharpness 40- not availiable -
ο ηχος ειναι το παν σε ενα παιχνιδι τρομου, αυτο το συμπερασμα το ειχα βγαλει απο το πρωτο silent hill το οποιο με ειχε αγχωσει απιστευτα και σε τρομαρα δε θα το συγκρινα ποτε με το ' αντιπαλο δεος' resident evil
παντως πολυ ωραιο το dead space, πώς και μου ειχε ξεφυγει και δεν το παιξα στην ωρα του ακομα να καταλαβω
-
: silent hill -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους ! ευχωμαι υγεια,ευτηχια, οικογενειακη γαληνη και φυσικα πολλα ασφαλη και απροβληματιστα χιλιομετρα !Λοιπον QsisVTS μετα απο καιρο γυρισα σπιτι και απανταω στην ερωτηση σου σχετικα με τις ρυθμισεις στο μονιτορ μου.
Ειναι συνδεδεμενο με HDMI και ειναι περασμενος ο driver με το colour profile της samsung , πολλες ρυθμισεις κατα την συνδεση με το HDMI ρυθμιζωνται αυτοματα και δεν σε αφηνει να τις πειραξεις
Οι ρυθμισεις εχουν ως εξηςΣυνδεση HDMI και περασμενο το Προφιλ ''samsung natural pro 1.0 ICM''
Αναλυση 1920 χ 1200Brightness- 100
Contrast-80
Magicbright -custom
Magic colour – intelligent
Colour tone –not availiable
Colour control - not availiable
Colour effect - not availiable
Gamma –mode 1
Coarse 2080- not availiable
Fine 0- not availiable
Sharpness 40- not availiableευχαριστω για την απαντηση σου και καλη χρονια
να σε πω.. με το magic color : intelligent δε σου φαινονται υπερβολικα εντονα τα χρωματα? (σε σημειο ψεματος? καλα δεν ειναι οπως στο full που ειναι το απολυτο ψεμα, αλλα πολυ υπερβολικα )
εγω το εβαλα στο off τελικα αυτοbrightness το αφησα στο 82 γιατι με κουραζε στο default 100, αντιθεση τα ιδια με σενα, γαμμα το ιδιο, και sharpness το πηγα 60 , μου φανηκε καλυτερο εκει
(φιλος μου το ειχε στο 100 , παρα πολυ νομιζω edit: την αντιθεση εχει 100, παρα πολυ )παντως αυτη τη στιγμη ειμαι ευχαριστημενος, με μια εφαρμογη καλιμπραρισματος εκανα καποια δουλεια, αλλα τελικα κατεληξα να κοιταω φωτογραφιες πραγματων που ξερω απο την πραγματικη ζωη για να συγκρινω τα χρωματα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
: silent hill
μεχρι ποια ειχες παιξει? εγω μεχρι το room , μετα εχασα επαφη..
σε καποια φαση ομως επαψαν να σου κανουν εντυπωση, το πρωτο παραμενει αξεπεραστο σε πολλα θεματα (και το 2ο καλο , αν και οχι στο κλασικο στυλ των παιχνιδιων , για πολλους αυτο ειναι το καλυτερο)
-
μεχρι ποια ειχες παιξει? εγω μεχρι το room , μετα εχασα επαφη..
σε καποια φαση ομως επαψαν να σου κανουν εντυπωση, το πρωτο παραμενει αξεπεραστο σε πολλα θεματα (και το 2ο καλο , αν και οχι στο κλασικο στυλ των παιχνιδιων , για πολλους αυτο ειναι το καλυτερο)
Νομιζω μεχρι εκει και εγω,ηταν το 4ο της σειρας ισως;Εχω πολυ καιρο να ασχοληθω με παιχνιδια,ισως και πανω απο 4 χρονια.Βαρεθηκα να πρεπει να φτιαχνω καινουργιο πισι καθε φορα για να παιζει ενα παιχνιδι.Τα τελευταια ηταν doom 3,farcry και σιγουρα καποιο απο τα πολεμικα εποχης ww2.
Καποια στιγμη πρεπει να βρω παλι το δισκακι του Unreal Tournament
-
αρα κι εσυ μεχρι εκει που επαιξα κι εγω επαιξες
πριν απο κανα χρονο ειχα βαλει unreal και επαιζα ονλινε και ειχε κοσμο
αλλα δεν μπορουσα να σταθω ζωντανος ουτε λεπτο με τους καμμενους -
να σε πω.. με το magic color : intelligent δε σου φαινονται υπερβολικα εντονα τα χρωματα? (σε σημειο ψεματος? καλα δεν ειναι οπως στο full που ειναι το απολυτο ψεμα, αλλα πολυ υπερβολικα )
εγω το εβαλα στο off τελικα αυτοbrightness το αφησα στο 82 γιατι με κουραζε στο default 100, αντιθεση τα ιδια με σενα, γαμμα το ιδιο, και sharpness το πηγα 60 , μου φανηκε καλυτερο εκει
(φιλος μου το ειχε στο 100 , παρα πολυ νομιζω edit: την αντιθεση εχει 100, παρα πολυ )Εξαρταται το πανελ της καθε οθονης! , ενας κολλητος μου που εχει παρει ενα αντιστοιχο σε δυνατοτητες και χαρακτηριστικα μονιτορ της Samsung εαν κανει τις ιδιες ρυθμισεις με εμενα εχει υπερβολικη φωτεινοτητα , σε εμενα ομως η εικονα ειναι κρυσταλλινη .
-
: silent hillοποιος σχεδίαζε αυτό το παιχνίδι πρέπει να ήτανε μεγάλος ψυχανώμαλος
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
οποιος σχεδίαζε αυτό το παιχνίδι πρέπει να ήτανε μεγάλος ψυχανώμαλος
Εμεις που το αγοραζαμε και του διναμε και καταλαβαινε τι ειμασταν;
static
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μέτριοι ψυχανώμαλοι.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Μέτριοι ψυχανώμαλοι.
Μου αρεσουν τα παιχνιδια 'τυπου τρομου' αλλα και ταινιες.Πχ parasite eve,Clive Barkers undying,Res Evil,Doom3.Αυτες τις μερες που καθισα σπιτι εβλεπα Nightmare on Elm Street ,Hellraiser,Halloween τα δυο καινουργια.
-
που το θυμηθηκες το prasite eve θεικο παιχνιδι και ας μην ηταν πολυδιαφημισμενο
(το 2 μονο ειχα δυστυχος παιξει που ειχε ερθει στην ευρωπη) -
που το θυμηθηκες το prasite eve θεικο παιχνιδι και ας μην ηταν πολυδιαφημισμενοΤο #2 ειχα παιξει σε playstation 1.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μου αρεσουν τα παιχνιδια 'τυπου τρομου' αλλα και ταινιες.Πχ parasite eve,Clive Barkers undying,Res Evil,Doom3..
Πω πω το undying ηταν τρομερο ! με φοβιζε αρκετα αλλα το φιναλε του ηταν πολυ μαπα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εμεις που το αγοραζαμε και του διναμε και καταλαβαινε τι ειμασταν; static
άλλο να το παίζεις και άλλο να δημιουργείς στο μυαλό σου όλον αυτόν τον παρανοϊκό κόσμο
μιλάμε για πολύ αρρωστημένο μυαλό
-
οι ιαπωνες εχουν παραδοση σε αρρωστημενα πραγματα σε αρκετους τομεις
ο,τι εχει να κανει με τρομο ομως δεν παυει να ειναι πολυ καλο και δε συγκρινεται με αντιστοιχες αμερικανιες (βλεπε the ring)
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)