-
-
Άγγελε μη μου χαλάς το τοπικό
-
Μη μου μαλώνετε τόσο τον Άγγελο βρε mods πλακίτσα του έκανα
Αυτό που παρατήρησα στα churchill's είναι ότι ακόμα και στο τελείωμα δεν αφήνουν εκείνη την πικρή καμένη μυρωδιά που μου άφηναν τα no2, τα λεγόμενα καμινάδια
Ίσως σε αυτό συμβάλει και η μεγαλύτερη διατομή του πρώτου που επιτρέπει τον καπνό να διέλθει από περισσότερα φύλλα καπνού. -
Όντως, πολύ πιο ελαφριά.
Έπεται παραγγελία.
-
Ο χρήστης mod έγραψε:
**είσαι οφφ-τοπικ, εδώ μιλάμε για πούρα [mod] **ναι λές και δεν έχουν καταλάβει ολοι τα υπονοούμενα για υγρασίες προσκλήσεις για να 'καπνίσουν το πούρο' παρέα κλπ
-
τζέϊ μαρ ο πονηρούλης
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
τζέϊ μαρ ο πονηρούληςκοίτα το avatar σου και πές τι θα καταλάβει ο μέσος χρήστης
-
Δεν απευθυνόμαστε στους μέσους χρήστες αγαπητέ εδώ μιλάμε για υψηλά επίπεδα διανόησης
Διάλεξε μεριά -
Η δικια μου συνεισφορα στο τοπικ
γιατι γεμισαμε σταχτες το φορουμ.Ισως σας ενδιαφερει και το site http://www.budhasflower.gr/index.php
-
Πρέπει να προμηθευτώ και ένα τασάκι τέτοιο γιατί τα κοινά δεν κάνουν δουλειά. Είπαμε βρήκαμε να ασχολούμαστε τώρα
Στέλιο είπαμε. Το σετάρισμα του υγραντήρα είναι κομβικό σημείο. 3 μέρες το λιγότερο άστον κλειστό με το ποτήρι απιονισμένο νερό μέσα. Μετά άνοιξέ τον βγάλε το ποτήρι και βάλε μέσα το υγραντικό (στο οποίο έχεις ρίξει πριν απιονισμένο νεράκι έτσι?). Τον αφήνεις αρκετές ώρες ανοίγεις και βλέπεις πόση υγρασία έχει μέσα ο υγραντήρας. 65 με 70% το πολύ 75% όχι παραπάνω γιατί θα πιάσει μούχλα μέσα. Αν δεν την έχει φτάσει πάλι, ξανά ποτηράκι μέσα μέχρι να την πιάσει. Όσο για τα πούρα με το που τα βάλεις σε ένα μήνα θα έχουν ''συνέλθει''. Αυτά διάβασα σε σχετικό φόρουμ από τρελαμένους.
Ανά 15 μέρες το πολύ να ανοίγεις τον υγραντήρα να αερίζεται.
Να καλιμπράρεις καλά τον μετρητή υγρασίας. Έκανα το κόλπο με το αλάτι αλλά λέω να πάρω και ένα ψηφιακό για επιβεβαίωση.
-
Το καλιμπραρισμα εγινε.
Μεσα εχω και ποτηρι με απιονισμενο νερο, και τον υγραντηρα (με σολυσιον) και στα 2 εχω βαλει και κατι σαν ζελεδακι (crystal humidifier) που ειναι για ενισχυση της υγρασιας. Mιλαμε για τροπικα κλιματα μεσα στον υγραντηραΛες να βγαλω το υγραντηρακι?
-
βγάλτο γιατί βλέπω εκεί μέσα να ΄΄φυτρώνουν΄΄ και χρυσόψαρα σε λίγο
-
το εβγαλα ρε κιαρατα...αν πεσει κατω απο τους 72 θα σε #@!%$%@$#^!
-
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
βγάλτο γιατί βλέπω εκεί μέσα να ΄΄φυτρώνουν΄΄ και χρυσόψαρα σε λίγο -
Στέλιο τί έγινε άρχισαν να βγαίνουν μπουρμπουλήθρες?
-
Aναψε ρε οργιο ενα πουρο και ηρεμησε!
Αφου δεν με αφηνεις ρε μαλακα να βαλω τα πουρα μεσα....σκετη μουχλα εχει ο υγραντηρας τωρα
-
μόλις άναψα ένα και σε θυμήθηκα
Για το καλό σου βρε το λέω επειδή σε αγαπάω
Αυτός ο νυχτοπερπατητής ακόμα νυχτοπερπατά? Πού είσαι βρε δάσκαλε εδώ ο φίλος μας έχει πρόβλημα
-
Αυριο μεσημερι θα τα βαλω μεσα. στο 78 ειναι
-
Να το δω κι' αυτό!
Σκύλο να καπνίζει πούρο!
Καί τι άλλο στον κόσμο!
Πούρα, γιατί ετσι μας αρέσει!