-
Ραντανπλανούκο μου θα μού δώσεις καί εμένα τον αγαπητσιάρη ένα πούρο;
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Ραντανπλανούκο μου θα μού δώσεις καί εμένα τον αγαπητσιάρη ένα πούρο;έχε χαρη ρε φουστη που αν σου πω τι πουρο θα σου δωσω, φοβαμαι οτι θα τοι παρεις θετικα
-
Ω λα λα!!!
Πονηρούλη!!!
Ατιμούτσικο εσύ...!
Έλα τώρα. Σοβαρά μιλάω. Γιά καφέ πού θα πάτε θα έρθω κι' εγώ.
Φυσικά καί θα μού προσφέρεις ένα πούρο... -
τον αγαπητσιάρη8 το πρωι παρέλαβα το κουτακι μου
Αυριο μαλλον θα παω να παρω τον υγραντηρα που προτεινε ο nightwalker, απο το μαγαζι στο Γαλατσι. Μην ξεραθουν τα κακομοιραΥΓ. ρε....εχετε παρει πρεφα ποση διαφορα τιμης στα πουρα, εχει το πουροεξπρες απο τα μαγαζια στην Ελλαδα?
Ω ναι....
-
Ω λα λα!!!
Πονηρούλη!!!
Ατιμούτσικο εσύ...!
Φυσικά καί θα μού προσφέρεις ένα πούρο...Παιδια,δινω γω πουρα!Οποιος θελει!εχω φερει καποια παραπανισια R&J no2,που δεν προκειται να τα καψω..κριμα να καθονται! οποιος κερναει καφε,κερναω καπνα!
-
τόσο χάλια τα Νο2?
I would take up on that offer αν ήμουν Αθήνα.
όχι για το τσάμπα πούρο όσο για τη τσάμπα σχετική διάλεξη. -
Ο χρήστης nightwalker έγραψε:
Ω λα λα!!!
Πονηρούλη!!!
Ατιμούτσικο εσύ...!
Φυσικά καί θα μού προσφέρεις ένα πούρο...Παιδια,δινω γω πουρα!Οποιος θελει!εχω φερει καποια παραπανισια R&J no2,που δεν προκειται να τα καψω..κριμα να καθονται! οποιος κερναει καφε,κερναω καπνα!
Kερνα εσυ πουρο τον Πατρινο και θα καλοπερασεις
Πηρα υγραντηρα, ενα υγρο κλπ. Το παληκαρι μου εκανε δωρο και ενα πουρο (θα δω μετα ποιο ειναι να γραψω) μου ειπε ειναι βαρυ, να το κανω με ποτο ή μετα απο φαι.
Ειμαι πλεον καθολα ετοιμος.
Ψαχνω στο νετ να βρω τπτ πληροφοριες για το αναμα κλπ, αν βρω τπτ καλο θα το ποσταρω και εδω. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
τόσο χάλια τα Νο2?Πριν γνωρίσω τα churchill's έκανα no2. Tώρα πια τα αποκαλώ καμινάδες
Στέλιο δεν μας είπες σε τί κατάσταση παρέλαβες τα churchillάκια? Μαλακά , μοσχομυριστα?
Αναμένω τον υγραντήρα.
Ελπίζω να είπες το μαγαζί να στείλει κανένα δώρο και στο καρντάσι από Σαλλλονίκη -
Mυρίζουνε λιγο εντονα...όχι ασχημα...αλλα δεν ειναι και κανενα φοβερο αρωμα να πεσεις κατω.
Του ειπα να σου στηλει, αλλα ειπε δεν στελνει εξωτερικό
-
Μήπως είναι ξερά?
Χώστα υγραντήρα να συνέλθουν.
Τα δικά μου στα tubes τα σπάνε. Μοσχομυρίζουν -
Θα τον σεταρω το βραδυ και θα τα βαλω μεσα.
Μου ειπε να περασω τον υγραντηρα με ενα ψιλοβρεμενο πανακι, να βαλω το υγρομετρο μεσα και διπλα το υγραντηρακι. 5 λεπτα δουλιτσα -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Θα τον σεταρω το βραδυ και θα τα βαλω μεσα.
Μου ειπε να περασω τον υγραντηρα με ενα ψιλοβρεμενο πανακι, να βαλω το υγρομετρο μεσα και διπλα το υγραντηρακι. 5 λεπτα δουλιτσαθα ελεγα να μην περασεις τον υγραντηρα με πανι!
αν θελεις να σεταριστει πιο γρηγορα βαλε μεσα ενα μικρο ποτηρακι με το ειδικο υγρο που δινουν και φυσικα το υγραντηρακι.γενικα οι πουροκαταστασεις θελουν το χρονο τους.
-
Τώρα μολις τον εφτιαξα και εκατσα να διαβασω φορουμ
Σιγα σιγα ανεβαινει απο τους 50κατι εχει φτασει τους 60
Ρε...να φτιαξω ενα εσπρεσακι και να σκασω κανα πουρο? Παιζει να πρεπει να βγω για καμια δουλεια σε μιση ωριτσα και στανταρ θα με παρουντηλεφωνο μολις το εχω αναψει
-
Tελικά δεν άντεξα
εφτιαξα ενα εσπρεσακι (λουνγκο για την ακριβεια) και εσκασα και ενα πουρακι
Οι αρχικοι μου φόβοι επιβεβαιωθηκαν....ρε ταλακα κων5 αυτο ειναι πολυ χοντρο
Κανα πιο λεπτο πουρο δεν υπάρχει? -
μετα μην παραπονιέσαι αν τα βάζουν για υπογραφή αυτά που λες
-
-
Eσυ και ο τροπολιτσιοτς μονο θα μπορουσατε να σκεφτειται κατι τετοιο!
Ο Κων5 και εγω που ειμαστε βαρβατα αρσενικά καταλάβαμε αμέσως τι θέλω να πώ.
Εντιτ.
Κων5. Αυτο πρέπει να ειναι πιο μικρούλι...απο γευση δεν ξερω.
http://www.puroexpress.com/Online_Shop/ ... ncess.html
-
..........Princess....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
μούφα?
-
Οι αρχικοι μου φόβοι επιβεβαιωθηκαν....ρε ταλακα κων5 αυτο ειναι πολυ χοντρο
Τί λες ρε όργιο
Έτσι είναι ωραία να είναι ντουντούκια. Που να δεις και τα σκέτα churchill's ρεΟ Κων5 και εγω που ειμαστε βαρβατα αρσενικά καταλάβαμε αμέσως τι θέλω να πώ.
έτσι
Δεν τα έχω δοκιμάσει ρε συ αλλά ο μέγας διδάσκαλος 75χρονος γείτονας μου στο εξοχικό που καπνίζει από τα 35 του κάνει μόνο churchill's του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Πείρα δεκαετιών έτοιμη στο πιάτο μου
Πούρα, γιατί ετσι μας αρέσει!