-
Πρεπει να παω να παρω ενα 'κοφτη' για αρχη!
-
Στελούκο θα τα απολαύσουμε παρέα;
-
Άντε βιάσου. Με 10 έουρος εισαι οκ.
-
Eιδα ενα στην περιοχη των Μελισσιων, αλλα ηταν κλειστο χθες.
Θα παω να ρωτησω κα ιγια υγραντηρες κλπ -
Θα φερεις κανα πουρο στον καφε να καπινισουμε;
-
Κλασικος μπαταχτσης φιατακιας
-
Χαιρετω ολους τους φιλους!Ελειψα καποιο καιρο απ το forum λογω ολιγοημερων διακοπων στην εξωτικη ορεινη ελλαδα! Οσον αφορα το καταστημα στα μελισσια,ειναι πολυ αξιολογο και με εξυπηρετικοτατο ιδιοκτητη(ο οποιος τυγχανει να ειναι και φιλος,υστερα απο πολλες επισκεψεις μου στο μαγαζι του!) που θα σας δωσει και θα σας ετοιμασει τον υγραντηρα αμεσως.
Κοφτες πουλανε παντου.Μια απλη γκιλοτινα κανει δουλεια.Απολαυστε ανετα και χαλαρα αυτη την απολαυση αυτες τις γιορτινες μερες και οχι στριμωγμενοι σε καποιο μπουζουκοτραπεζο! -
-
ευχαριστω για τις ευχες και ανταποδιδω για ενα νεο ετος γεματο υγεια και ευτυχια!!
Οσον αφορα αυτο στα μελισσια δεν εχει διαδικτυακο χωρο για να δεις τα προιοντα του,μια βολτα και ενα καφε με τον ιδιοκτητη θα βοηθησει!Οσον αφορα ομως εσενα-απ οτι θυμαμαι-εισαι εκ θεσσαλονικης ορμωμενος για διαδικτυακο μαγαζι που παλι ο ιδιοκτητης ειναι εξυπηρετικοτατος και με πολυ λογικες τιμες θα σου ελεγα να δεις κατι τετοιο..http://shop.cigar.gr/catalog/ -
Ρε Στέλιο ένα πούρο δεν θα δώσεις καί σ' εμάς;
Θα έρθω κι' εγώ στον καφέ!!! -
-
τιποτα.ο,τι θελεις εδω ειμαι να βοηθησω..και να προτεινω και εναν υγραντηρα για αρχαριο?τον helena φυσικα..χωρητικοτητα ουτε μικρη,ουτε μεγαλη,απλη λειτουργια γιατι τον θελουμε απλα να κανει τη δουλεια του και να μην μας παιδευει και φυσικα πολυ καλη τιμη!αυτα.
-
Δάσκαλε ακολούθησα τη συμβουλή σου. Παρήγγειλα τον helena και μαζί ένα σετ water pillows.
Με την παραλαβή θα μελετήσω το θέμα και εάν έχω απορίες επέτρεψε μου να σου της θέσω. -
Από μικρά πουράκια ποιά προτιμάτε καλύτερα; Montechristo, Cofee cream (oriental - κόκκινη κασετίνα) ή Al Capone;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Από μικρά πουράκια ποιά προτιμάτε καλύτερα; Montechristo, Cofee cream (oriental - κόκκινη κασετίνα) ή Al Capone;Ολα τα ιδια σκ@@@ ειναι-πρακτικα!καθοτι machine-made. Τωρα,απο ιδιαν πειρα τα της Habanos(Montechristo,R&J και Monte) αν ειναι κακοσυντηρημενα(απο περιπτερα κτλ) ειναι χαλια.Οποτε τοτε προτιμας Alcapone,Moods κτλ.Αλλα αν τα βρεις καλοσυντηρημενα(π.χ περιπτερο που τα χει μεσα σε υγραντηρα κτλ) τοτε σιγουρα ειναι ωραιοτερα απ τα αλλα..Αρκετα ευχαριστημενος εχω μεινει απο noncuban σε τετοια.Δοκιμασε Macanudos..δυνατη γευση και πιο κοντα σε πουρο απ τα αλλα..
-
Moods
Μακράν τα χειρότερα και πιο βρώμικα πουράκια που έχω δοκιμάσει. Μπλιαχ...
Τα cofee cream παραδόξως ακόμα και αγορασμένα από περίπτερο ήταν ανέκαθεν τα πιο απολαυστικά που έχω κάνει. Αλλά για κάποιο παράξενο λόγο μόνο η ποικιλία oriental. Κάτι άλλα μπλε που δοκίμασα μια από την ίδια βρώμα με τα Moods.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Δάσκαλε ακολούθησα τη συμβουλή σου. Παρήγγειλα τον helena και μαζί ένα σετ water pillows.
Με την παραλαβή θα μελετήσω το θέμα και εάν έχω απορίες επέτρεψε μου να σου της θέσω.Φυσικα!ο,τι θελησεις χαρα μου να βοηθησω!!Καλα εκανες,τα λυπομουν τα πουρακια σου να καθονται εξω απο υγραντηρα!
-
Ο χρήστης nightwalker έγραψε:
Με την παραλαβή θα μελετήσω το θέμα και εάν έχω απορίες επέτρεψε μου να σου της θέσω.Φυσικα!ο,τι θελησεις χαρα μου να βοηθησω!!Καλα εκανες,τα λυπομουν τα πουρακια σου να καθονται εξω απο υγραντηρα!
Σ'ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον σου
eddie 2 - 3 φορές που δοκίμασα moodάκια μου άρεσαν.
-
Κωνσταντινε, ηρθε το χαρτακι απο το ταχυδρομειο σημερα...αυριο παω να τα παρω!
Πηρα και κοφτη σημερα απο τα μελησια.
Ωραιος ο υγραντηρας που προτεινε ο φιλος http://shop.cigar.gr/catalog/product_in ... ucts_id=50 αλλα θα ηθελα κατι με ενα τζαμακι....τεσπα ειναι αρκετα οικονομικος οποτε μαλλον προς τα εκει θα παω! Γιατι να παρουμε αυτα τα χαρτακια και οχι το ποτηρακι για υγρανση? -
8 το πρωι παρέλαβα το κουτακι μου
Αυριο μαλλον θα παω να παρω τον υγραντηρα που προτεινε ο nightwalker, απο το μαγαζι στο Γαλατσι. Μην ξεραθουν τα κακομοιραΥΓ. ρε....εχετε παρει πρεφα ποση διαφορα τιμης στα πουρα, εχει το πουροεξπρες απο τα μαγαζια στην Ελλαδα?
Πούρα, γιατί ετσι μας αρέσει!