-
Καλησπέρα & χρόνια πολλά ,
Χθές το βράδυ και ενώ ήμουν στο χωριό μου βόλτα , ξαφνικά μετα το ξεκίνημα του αυτοκινήτου δεν λειτουργούσαν τα φώτα διασταυρεωσεως ( κ 2 δύο ) αναγκαστικα να φτάσω μεχρι το σπίτι μου με τα φώτα θέσως....επειδη χθες το βράδυ κ σήμερα λογω ημέρας ειναι κλειστα τα συνεργεργία , γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταιεί;;;; λογικά κάποια ασφάλεια ή κάτι άλλο ( σοβαρότερο ) ;;
Σας ευχαριστώ.
-
Χθές το βράδυ και ενώ ήμουν στο χωριό μου βόλτα , ξαφνικά μετα το ξεκίνημα του αυτοκινήτου δεν λειτουργούσαν τα φώτα διασταυρεωσεως ( κ 2 δύο ) αναγκαστικα να φτάσω μεχρι το σπίτι μου με τα φώτα θέσως....επειδη χθες το βράδυ κ σήμερα λογω ημέρας ειναι κλειστα τα συνεργεργία , γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταιεί;;;; λογικά κάποια ασφάλεια ή κάτι άλλο ( σοβαρότερο ) ;;
Σας ευχαριστώ.
-
Σας ευχαριστώ.
-
μαλλον ασφαλεια η κουνηθηκε η καηκε.
γιατι δεν κοιτας την ασφαλειοθηκη.
ανοιξε το καπο και κουνα τα καλωδια των φωτων που δεν αναβουν
-
Ο χρήστης DeveloperGR έγραψε:
Καλησπέρα & χρόνια πολλά ,Χθές το βράδυ και ενώ ήμουν στο χωριό μου βόλτα , ξαφνικά μετα το ξεκίνημα του αυτοκινήτου δεν λειτουργούσαν τα φώτα διασταυρεωσεως ( κ 2 δύο ) αναγκαστικα να φτάσω μεχρι το σπίτι μου με τα φώτα θέσως....επειδη χθες το βράδυ κ σήμερα λογω ημέρας ειναι κλειστα τα συνεργεργία , γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταιεί;;;; λογικά κάποια ασφάλεια ή κάτι άλλο ( σοβαρότερο ) ;;
Σας ευχαριστώ.
Ελενξες ασφαλειες;Το πρωτο που ελενχεις ειναι αυτο.Αν αυτες ειναι ενταξει κοιτα τις λαμπες,μπορει να καηκαν ταυτοχρονα,και ομως συμβαινει.Αλλιως πας σε ρελε και μετα σε διακοπτη.
-
Προσωπικά ποτέ δέν έχω δεί ως τώρα να καίγεται ασφάλεια φώτων. Αντίθετα έχω δεί αρκετές φορές να καίγονται και οι δύο λάμπες ταυτόχρονα. Οπότε εγώ θα ξεκίναγα ελέγχοντας τις λάμπες και μετά οτιδήποτε άλλο.
-
Παιδιά σας ευχαριστώ για τις συντομες απαντήσεις ,
Το θέμα ειναι οτι ειμαι νέος οδηγος , το αμάξι το πήρα ελαφρος μεταχειρισμένο ( θελω να πιστευω ) και απο τεχνικά θέματα δεν ξέρω παρά ελάχιστα....ελπίζω αύριο να ειναι ανοιχτα τα συνεργία ώστε να το πάω να το δούν....BTW εαν καλέσω εναν ηλεκτρολόγο εδώ στο χωρίο λέτε να ξέρει απο αυτά ή να περιμένω μέχρι αύριο η μεθαύριο να το πάω στο συνεργείο;;;
-
Δεν ειναι κατι τοσο συσκολο για να το ελενξεις μονος σου.Εχεις το μανουαλ;Τι αμαξι εχεις;
Φώτα διασταυρώσεως - Πρόβλημα