-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Εντάξει δεν υπάρχει!!!!!!!!Αυτή τη στιγμή ο πάσχος είναι ΟΛΟΓΥΜΝΟΣ με το μοναδικό θυλικό που τον βλέπει έτσι!
Την τουαλέτα!
-
Το πρωι με βλεπει κι η κουζινα ρε οργιο..
-
και επειδή σε βλέπει ο καναπές δηλαδή σημαίνει πως είσαι gay; έλεος με τους αφορισμούς, πλατωνική σχέση έχετε
-
4η μπυρίτσα? Δυνατός ο drdino
Pasxo άστο, ο Α-viper7 σε ταπείνωσε
-
Γυμνός πας στην κουζίνα πασχάλη;
-
Τι 4η, μ@λακία με αυτό το νερόπλυμα παίχτηκε, δεν ήξερα ότι είναι 4,2%
Μέχρι να αρχίσει να σε πιάνει είσαι ήδη για πιτ-στοπΓιατί δλδ, ποιό είναι το κακό να πηγαίνει κανείς γυμνός στην κουζίνα;
-
Πάσχοοοοοοο ρόμπα λέμε ρε
χαχαχαχαχαχΕ ρε τι παπάς πέφτει στα ζεγάριαααααααααα
Πάλι μου σφύριξε πουλάκι πολλά και διάφορα. Τρελός παπάς. drdino ανοίχτε το τοπικό έχουμε μπόλικο υλικό -
τι να μου κλασει ρε ο μπανταβος; Αυτος δεν παει στην τουαλετα ποτε μονος του,ζηταει παρεα η παλιοτσαπαρι γιατι φοβαται μη του τον ξαναμπηξουν. Δεν τον ξερεις τη μουχριτσα ειναι..τεσπα,φορντ εχει τι να πεις παραπανω.
-
Καθήστε ρε σεις, και γω άμα λάχει κάνω επιδρομή στην κουζίνα με περιβολή all natural αν είναι για καλό σκοπό
Τώρα ντάξει, για να φτιάξει κρέπες πχ ή μπριάμ πιστεύω πως βάζει κανένα ρετάλι πάνω του
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ε ρε τι παπάς πέφτει στα ζεγάριαααααααααα
Πάλι μου σφύριξε πουλάκι πολλά και διάφορα. Τρελός παπάς. drdino ανοίχτε το τοπικό έχουμε μπόλικο υλικόΤο ότι πέφτει, πέφτει... Εδώ είχα live επίδειξη ικανότητας στο φουρφούρι με παγάκι από κοπέλα ενώ ο καλός της ήταν λίγο παραδίπλα, τι να λέμε τώρα
btw, το τόπικο ξεκλείδωτο είναι
-
Τι να βάλει από πάνου ρε σεις δεν χρειάζεται το ραμολιμέντο αφού δεν έχει τπτ να κρύψει. Ούτε το humble δεν το εντοπίζει το πακοτίνι του
-
Ο ντινος με πιανει οπως παντα..
Μπορει να μην ειμαι και μονος στην κουζινα ρε παιδι μου... Μπορει καποιος να χρειαζεται τπτ εκεινη την ωρα..να μη βαλω ενα 'χερακι';
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
τι να μου κλασει ρε ο μπανταβος; Αυτος δεν παει στην τουαλετα ποτε μονος του,ζηταει παρεα η παλιοτσαπαρι γιατι φοβαται μη του τον ξαναμπηξουν. Δεν τον ξερεις τη μουχριτσα ειναι..τεσπα,φορντ εχει τι να πεις παραπανω.Μιλάει ο 'άνθρωπος' που έχει δώσει 25000€ για Bravo...
Θέλεις να στο κάνω σε δραχμές;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ο ντινος με πιανει οπως παντα..Μπορει να μην ειμαι και μονος στην κουζινα ρε παιδι μου... Μπορει καποιος να χρειαζεται τπτ εκεινη την ωρα..να μη βαλω ενα 'χερακι';
Κάτσε γιατί μπορεί να τσατιστεί τώρα κανείς με αυτό που είπες.
-
-
χαχα, σε εκεινη την διαφημιση με εναν τυπο που γυρνα απο αμερικα με καντιλλακ και φωναζει 'οοοο μαμι' (κατι καραμελες) τέτοια μαμι εννοουσε τελικα;
-
-
υγραντήρα πήρες τελικά κων;
-
Όχι ακόμα. Περιμένω τον Στέλιο να δω τί θα αποφασίσει και αυτός
Δεν έχω ιδέα από υγραντήρες βλέπεις και ελπίζω να κάνει άλλος την αρχήΜην στενοχωριέσαι τα παρήγγειλα σε σωλήνες τα τσορτσιλάκια οπότε δεν πιστεύω να έχουμε πρόβλημα .
-
Του φούστη, δεδομένου ότι δεν μιλάμε για λύσεις από ξύλο τικ ή δεν ξέρω γω τι άλλο, τι διαφορές να παίζουν;
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]