-
Δεν πρόκειται. Οι ίδιοι το ζητάμε. Είναι ποτισμένο στο πετσί μας. Το βλέπεις καθημερινά παντού σε όλες τις υπηρεσίες σε όλες τις δραστηριότητες.
-
δεν θα κριθει αρνητικα το εργο του πασοκ απο τετοια πταισματα.
προσωπικα δεν με απασχολει και πολυ το θεμα με τις μεταθεσεις γιατι στην ουσια εχει να κανει με μεταφορες ανθρωπων αδικες για πολλους μεν αλλα δεν υπαρχει απατη πχ να κλεψουν λεφτα απο το δημοσιο.
ο μακης και η ζουγκλα του ξαναχτυπησε .
φαινεται αυτος ο κυριος δεν εχει καταλαβει σε τι κατασταση βρισκεται η χωρα και ασχολειται με την παρτυ του δλδ πως θα κονομησει .αντι να κανει τουμπεκι και να αφησει την κυβερνηση να ασχοληθει με τα πολυ σοβαρα θεματα που εχει να επιλυσει ,προσπαθει να δημιουργησει διχασμο στους πολιτες .
ΠΑΛΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΣΑΚΟΝΩΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΥΣΗΧΑΣΟΥΜΕ.εγω μεχρι τωρα βλεπω οτι το πασοκ τα παει πολυ καλα ,ακομα και ο προεδρος της ΓΣΕΕ συμφωνησε με τα μετρα γιατι δεν ειναι αντιλαικα.
βεβαια μην περιμενουμε να λυθει το προβλημα σε 100 ημερες ουτε σε 365 .
καποτε σαυτη τη χωρα πρεπει να ενωθουμε και να δουμε την πραγματικη κατασταση και να βοηθησουμε και εμεις.αυτο που μου κανει ευχαριστη εντυπωση ειναι οτι ο προεδρος της ΝΔ ειναι σοβαρος και φαινεται να θελει να βοηθησει κιαυτος με τον τροπο του σε αντιθεση με το Κου Κου ...Ε που
εχει μεινει αρκετα χρονια πισω σε μυαλο και το μονο που κανει ειναι να λεει συνεχως ΟΧΙ σε ολα,πραγμα που κατανταει αηδια απο ενα σημειο και μετα.ΚΚΕ το μοναδικο κομμα που δεν θελει το κεφαλαιο ,δεν θελει επιχειρησεις μεγαλες ΑΛΛΑ θελει μεγαλους μισθους για τους εργατες και συνταξιουχους,μονο που δεν μας λεει που θαβρει δουλεια και λεφτα ο κοσμος χωρις το κεφαλαιο
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εγω μεχρι τωρα βλεπω οτι το πασοκ τα παει πολυ καλα ,ακομα και ο προεδρος της ΓΣΕΕ συμφωνησε με τα μετρα γιατι δεν ειναι αντιλαικα.
Αφού είναι του κόμματος και αυτός τί θα έκανε
Γενικόλογα μου φάνηκαν τα μέτρα και μη γενναία.
Ωστόσο μακάρι να πάει καλά η κυβέρνηση άλλωστε αυτή είναι στο τιμόνι και αν βουλιάξει το καράβι θα κολυμπάμε όλοι.Αν και διάβασα σήμερα δανεισμό άλλα 2 δισ .
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Δεν πρόκειται. Οι ίδιοι το ζητάμε. Είναι ποτισμένο στο πετσί μας. Το βλέπεις καθημερινά παντού σε όλες τις υπηρεσίες σε όλες τις δραστηριότητες.Τότε να πάψουμε να κλαιγόμαστε
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
εγω μεχρι τωρα βλεπω οτι το πασοκ τα παει πολυ καλα ,ακομα και ο προεδρος της ΓΣΕΕ συμφωνησε με τα μετρα γιατι δεν ειναι αντιλαικα.
**Αφού είναι του κόμματος και αυτός τί θα έκανε **:lol:
Ωστόσο μακάρι να πάει καλά η κυβέρνηση άλλωστε αυτή είναι στο τιμόνι και αν βουλιάξει το καράβι θα κολυμπάμε όλοι.Αν και διάβασα σήμερα δανεισμό άλλα 2 δισ .
ναι ,αμα πεταγε ενα φορο 1000 ευρω οπως πηγε να κανει ο αλογοσκοφης νομιζεις δεν θα αντιδρουσε η ΓΣΕΕ;
για τα μετρα ακομα και ο αλμουνια ειπε οτι ειναι στην σωστη κατευθηνση,θα δειξει με τον χρονο.εγω πιστευω οτι θα βγουμε απο τον πατο καθως ο κοσμος εχει καταλαβει οτι δεν υπαρχει αλλη λυση απτο να βοηθησει κιαυτος και φυσικα στηριζουμε στους πολιτικους σχεδιασμους του πασοκ το οποιο εχει αποδειξει και στην πραξη παλιοτερα οτι μπορει να κανει σωστες δουλειες προς ωφελος της χωρας.
ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν πρόκειται. Οι ίδιοι το ζητάμε. Είναι ποτισμένο στο πετσί μας. Το βλέπεις καθημερινά παντού σε όλες τις υπηρεσίες σε όλες τις δραστηριότητες.
Τότε να πάψουμε να κλαιγόμαστε
- δεκάδες συμβουλές φοροδιαφυγής και φοροαποφυγής σε άλλα τοπικά.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τότε δεν θα λεγόμαστε ελληνες...
-
ναι ,αμα πεταγε ενα φορο 1000 ευρω οπως πηγε να κανει ο αλογοσκοφης νομιζεις δεν θα αντιδρουσε η ΓΣΕΕ;
για τα μετρα ακομα και ο αλμουνια ειπε οτι ειναι στην σωστη κατευθηνση,θα δειξει με τον χρονο.εγω πιστευω οτι θα βγουμε απο τον πατο καθως ο κοσμος εχει καταλαβει οτι δεν υπαρχει αλλη λυση απτο να βοηθησει κιαυτος και φυσικα στηριζουμε στους πολιτικους σχεδιασμους του πασοκ το οποιο εχει αποδειξει και στην πραξη παλιοτερα οτι μπορει να κανει σωστες δουλειες προς ωφελος της χωρας.
ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.κοντός ψαλμός αληλούϊα
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
κοντός ψαλμός και εδώ
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Η ρεμουλα η διαφθορά και το λάδωμα ήταν χαρακτηριστικό και των αρχαίων προγόνων μας;
Για τα μέτρα οι Ευρωπαίοι τα βλέπουν με σκεπτικισμό, μενει να δούμε τι θα αποδώσουν. Βασικά δεν βλέπουν με σκεπτικισμό τα μέτρα όσο το γεγονός ο,τι τους έχουμε κοροϊδέψει κατάμουτρα ουκ ολίγες φορές μέχρι τώρα και δεν ξέρουν αν όντως θα αλλάξει κάτι. Για να δούμε.... -
για τα μετρα ακομα και ο αλμουνια ειπε οτι ειναι στην σωστη κατευθηνση,θα δειξει με τον χρονο.εγω πιστευω οτι θα βγουμε απο τον πατο καθως ο κοσμος εχει καταλαβει οτι δεν υπαρχει αλλη λυση απτο να βοηθησει κιαυτος και φυσικα στηριζουμε στους πολιτικους σχεδιασμους του πασοκ το οποιο εχει αποδειξει και στην πραξη παλιοτερα οτι μπορει να κανει σωστες δουλειες προς ωφελος της χωρας.ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
Δες τι χρέος παρέλαβε το 1981, και τί παρέδωσε το 1989...
Για να μη λέμε και ότι θέλουμε. Σαφώς και υπήρχε τότε ανάγκη για κοινωνικές παροχές που θα αυξάνανε το χρέος, αλλά αρχή της κατρακύλας έγινε τότε.
Με το να βγαίνουν οι γυναίκες στη σύνταξη με 15ετία( η μάνα μου 38 χρονών πήρε σύνταξη), με διορισμό των πάντων στο δημόσιο κλπ Δε μιλάω για σκάνδαλα. Μόνο για υπονόμευση της οικονομίας με φιλολαϊκές πολιτικές που δεν άντεχαν τα οικομικά της χώρας.
Εννοείται πάντως ότι ΑΥΤΗΝ τη στιγμή το ΠΑΣΟΚ φαντάζει ως η μόνη λύση στην διακυβέρνηση. Δεν λέω ότι θα είναι απαραίτητα και καλή λύση. Αλλά είναι η μόνη.
Η Διαπλοκή χριαέζεται 2 μέρη. Τον πολιτικό ΚΑΙ τον πολίτη -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Η ρεμουλα η διαφθορά και το λάδωμα ήταν χαρακτηριστικό και των αρχαίων προγόνων μας;
....Ο Περικλής είχε κατηγορηθεί για μίζα όταν ανατέθηκε το έργο της ακροπόλεως στον Φειδία. Όταν δε ήταν να συρθεί σε δίκη κήρυξε πόλεμο και σε καιρό πολέμου δικαστήριο δεν γίνεται...
Διαφθορά υπάρχει σε όλο τον κόσμο. Εδώ όμως παραέγινε το κακό.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
....Ο Περικλής είχε κατηγορηθεί για μίζα όταν ανατέθηκε το έργο της ακροπόλεως στον Φειδία. Όταν δε ήταν να συρθεί σε δίκη κήρυξε πόλεμο και σε καιρό πολέμου δικαστήριο δεν γίνεται...
Διαφθορά υπάρχει σε όλο τον κόσμο. Εδώ όμως παραέγινε το κακό.
ΜΟΝΟ στην Ελλάδα έχω δει να διαφημίζεται όμως. Από τον στρατό μέχρι και τις συναλλαγές με το δημόσιο. Ο κάθε πολίτης αντί να επικαλλείται το νόμο, επικαλλείται το 'βύσμα' του
-
Με καμάρι κιόλας.
-
Την τελευταία φορά που μου είπε κάποιος
-'Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;'
Του απάντησα
-'Διαβάζω όλα τα celebrities περιοδικά, ciao,hallo,espresso κλπ. Δεν σε έχω δει σε κανένα. Τραγουδάς κάπου;'
Και έτρεχε να κρυφτείΠάντως κουμάντο στα μικρορουσφέτια, κάνουν οι διευθυντές των γραφείων των πολιτικών. Αλοίμονο αν ο κάθε βουλευτής ή υπουργός, διάβαζε όλα τα ρουσφέτια που του ζητάνε. Δεν θα του έφτανε το 24ωρο
Όταν ήμουνα φοιτητής, είχε γίνει ολόκληρο θέμα με ένα καθηγητή που διόρθωνε και προγραμμάτιζε 'φρουτάκια' μέσα στη σχολή. 'αναγκάζοντας' μάλιστα φοιτητές που κατείχαν καλά τον προγραμματισμό μικροελεγκτών, με αντάλλαγμα βαθμό. Το είχε βγάλει και ο roseπουλος
Αυτός σήμερα είναι προιστάμενος του τμήματος
Προσέξτε όμως τη λέξη... ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΌσο επιτρέπεται στον Δημόσιο λειτουργό το νόμιμο(εφορίες) ή παράνομο(δια της απουσίας ελέγχων) ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ, τόσο η διαφθορά θα διογκώνεται. Και για εμένα η διαφθορά είναι ο κύριος λόγος της οικονομικής κατάστασης της χώρας.
-
-
Άφωνα έμειναν τα μέλη της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, καθώς άκουγαν σήμερα το μεσημέρι, προς το τέλος της συνεδρίασης, τον υπουργό Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδο να δηλώνει ξεκάθαρα ότι διαφωνεί με την απόφαση που ελήφθη από κοινού από την υπουργό Οικονομικών Λούκα Κατσέλη και τον πρόεδρο του ΟΛΠ Γιώργο Ανωμερίτη, σχετικά με το ύψος των αποζημιώσεων των λιμενεργατών.
Τα 80 εκατ. ευρώ, που υπολογίζεται ότι θα κοστίσουν στο Ελληνικό Δημόσιο οι 309 εργαζόμενοι στον ΟΛΠ οι οποίοι θα κάνουν χρήση του δικαιώματος της εθελουσίας εξόδου, δεν έχουν προκαλέσει την έντονη αντίδραση μόνο της αντιπολίτευσης αλλά και των βουλευτών και υπουργών του ΠΑΣΟΚ. Την ώρα που το «ταμείον είναι μείον», που ο πρωθυπουργός δίνει τη δική του μάχη και που ο υπουργός Οικονομικών κάνει μίνι ευρωπαϊκή περιοδεία προκειμένου να επιτύχει τον εκ νέου δανεισμό της χώρας μας με ευνοϊκότερους όρους, η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκα Κατσέλη, προκαλεί ποικίλες εσωκομματικές αντιδράσεις με την απόφασή της να δοθεί ένα τόσο υψηλό ποσό σε αποζημιώσεις -και μάλιστα σε άτομα που ουσιαστικά δεν τις δικαιούνται.....
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=87723&cid=6 -
παρακαλείτε να βγεί ο tasosdev στο τηλέφ.. ε internet και να διαμαρτυρηθεί και για το δικαίωμα του κακόμοιρου ΟΛΠατζή
-
Φορτσάτος ο Λοβέρδος.
-
ΖΗΤΩ! Ο ηρωας ΡΟΒΛΙΑΣ! το φαγαν οι παραξενοι που κουβαλισε ο γιωργος! ζητω το βαθυ ΠΑΣΟΚ!
100 ημέρες ΠΑΣΟΚ, απολογισμός κυβερνητικού έργου