-
καλοταξιδο φιλε και αμα δεις κανα γκολφακι στον δρομο περνατο απο πανω
Θα πρέπει να το φτάσει πρώτα....
-
Καλοτάξιδο και από μένα πές μας αν δν βαριέσαι τιμή και εξοπλισμό.
-
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ και απο μενα μην ακους κανεναν τωρα που σου γραφω τελικα θα το εχεις στα χερια σου και θα το απολαμβανεις ειμαι σιγουρος στρωστο καλα και μη το φοβασαι δυσκολα θα σε προδωσει αα και στα μισα γκαζια ακουει καλυτερα καλα χιλιομετρα.
-
Γειας σας και καλη χρονια με υγεια.
Ειμαι κατοχος του DODGE CALIBER 1.8 SX απο το καλοκαιρι του 2007 με το οποιο εχω διανυσει 30000 χλμ.
Προσωπικα επειδη εχω οικογενεια με τρια παιδακια την εχω κανει τη δουλεια μου με το παραπανω και δεν μου εχει παρουσιαση κανενα απολυτος προβλημα.
1.Μου αρεσει αρκετα η εξωτερικη του εμφανιση (υποκειμενικος παραγοντας)
2.Αναλογα με την οδηγηση και το το δρομο καιει απο 8,5 εως 10 λιτρα τα 100 χλμ σχετικα η καταλωση του ειναι αρκετα καλη διοτι το συστημα τροφοσιας καυσιμου ειναι της mitsubishi, συστημα βαλβιδων dual vvti.
3.Η μηχανη ειναι απο κοινοπραξια των εταιριων chrysler, mitsubishi,hyundai του προγραμματος 2007 world engine.(ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ)
4.Συμφωνα με τα κιλα του αμαξωματος φορτωμενο με 5 ατομα κινειται ανετα και στην εθνικη οδο το ευχαριστιεσαι πραγματικα, επισης εκτος απο ψυγειο νερου,εχει και ψυγειο λαδιου.Στοιβαρο με σκληρη αναρτηση.(Στα μεγαρα με 6 μποφορ και βροχη,δεν κουνιοτανε καθολου με 140 χλμ/h)
5.Τα πλαστικα του ειναι παρεξηγημενα,εμενα στην αρχη μου χτυπησαν ασχημα στο ματι,αλλα ειναι απο βυννιλιο το οποιο σε μεγαλες θερμοκρασιες δεν πολυμεριζεται ωστε να μην εισπνεεις δηλητηρια.(πλαστικα δοκιμασμενα στην ερημο της ΑΡΙΖΟΝΑ αρα και οικολογικα και μεγαλης αντοχης)χαλαλη η ομορφια.
6.Ηχοσυστημα παρα πολυ καλο της boston acoustics οσοι κατεχουν καταλαβαινουν τι σημαινει boston acoustics
7.Συναρτηση τιμη και ποιοτητα απο τους καλυτερους συνδιασμους.(Βεβαια ως τριτεκνος 17000)
8.Οσο για τις τιμες απο Αμερικη να μην ξεχνατε την ισοτιμια του δολλαριου εναντι του ευρω και τους φορους.Φθηνω αυτοκινητο δεν σημαινει κακο αυτοκινητο παντα.
9.Συμπερασμα το CALIBER ειναι ενα αυτοκινητο που συνδιαζει εναν οικογενοιακο,σπορ,πολυμορφικο παγκοσμοιο χαρακτηρα, καμια σχεση με τα Αμερικανικα που ξεραμε.(SUV)
Εαν στο μελλον το αλαζα θα το εκανα μονο για καποιο υβριδικο 4 γενιας. -
Γειας σας και καλη χρονια με υγεια.
Ειμαι κατοχος του DODGE CALIBER 1.8 SX απο το καλοκαιρι του 2007 με το οποιο εχω διανυσει 30000 χλμ.
Προσωπικα επειδη εχω οικογενεια με τρια παιδακια την εχω κανει τη δουλεια μου με το παραπανω και δεν μου εχει παρουσιαση κανενα απολυτος προβλημα.
1.Μου αρεσει αρκετα η εξωτερικη του εμφανιση (υποκειμενικος παραγοντας)
2.Αναλογα με την οδηγηση και το το δρομο καιει απο 8,5 εως 10 λιτρα τα 100 χλμ σχετικα η καταλωση του ειναι αρκετα καλη διοτι το συστημα τροφοσιας καυσιμου ειναι της mitsubishi, συστημα βαλβιδων dual vvti.
3.Η μηχανη ειναι απο κοινοπραξια των εταιριων chrysler, mitsubishi,hyundai του προγραμματος 2007 world engine.(ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ)
4.Συμφωνα με τα κιλα του αμαξωματος φορτωμενο με 5 ατομα κινειται ανετα και στην εθνικη οδο το ευχαριστιεσαι πραγματικα, επισης εκτος απο ψυγειο νερου,εχει και ψυγειο λαδιου.Στοιβαρο με σκληρη αναρτηση.(Στα μεγαρα με 6 μποφορ και βροχη,δεν κουνιοτανε καθολου με 140 χλμ/h)
5.Τα πλαστικα του ειναι παρεξηγημενα,εμενα στην αρχη μου χτυπησαν ασχημα στο ματι,αλλα ειναι απο βυννιλιο το οποιο σε μεγαλες θερμοκρασιες δεν πολυμεριζεται ωστε να μην εισπνεεις δηλητηρια.(πλαστικα δοκιμασμενα στην ερημο της ΑΡΙΖΟΝΑ αρα και οικολογικα και μεγαλης αντοχης)χαλαλη η ομορφια.
6.Ηχοσυστημα παρα πολυ καλο της boston acoustics οσοι κατεχουν καταλαβαινουν τι σημαινει boston acoustics
7.Συναρτηση τιμη και ποιοτητα απο τους καλυτερους συνδιασμους.(Βεβαια ως τριτεκνος 17000)
8.Οσο για τις τιμες απο Αμερικη να μην ξεχνατε την ισοτιμια του δολλαριου εναντι του ευρω και τους φορους.Φθηνω αυτοκινητο δεν σημαινει κακο αυτοκινητο παντα.
9.Συμπερασμα το CALIBER ειναι ενα αυτοκινητο που συνδιαζει εναν οικογενοιακο,σπορ,πολυμορφικο παγκοσμοιο χαρακτηρα, καμια σχεση με τα Αμερικανικα που ξεραμε.(SUV)
Εαν στο μελλον το αλαζα θα το εκανα μονο για καποιο υβριδικο 4 γενιας. -
Μια φορα αρκει!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μια φορα αρκει!!Εχεις δικιο,απλα ειμαι καινουργιος στο FORUM ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΩΣΤΕ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ
-
10·Ξεχασα να αναφερω πως το σασι του caliber ειναι κατασκευασμενο απο θερμαινομενο χαλυβα,πως εχει φθηνα σερβις και πως 150 αλογα χωρις ντουρμπο και κομπρεσορα ειναι σπανια τεχνογνωσια. Μην ξεχναμε οτι οι ατμοσφαιρικοι ιπποι ειναι πολυ καλυτεροι απο τους ντουρμπαντους.
-
-
...έλιωσα
-
http://www.topgear.com/uk/dodge/caliber
Συμπέρασμα, κάτω-κάτω:
'If you see one of these, point and laugh. Or better yet, get your kids to do it' -
Ο χρήστης caliber69 έγραψε:
10·Ξεχασα να αναφερω πως το σασι του caliber ειναι κατασκευασμενο απο θερμαινομενο χαλυβα,πως εχει φθηνα σερβις και πως 150 αλογα χωρις ντουρμπο και κομπρεσορα ειναι σπανια τεχνογνωσια. Μην ξεχναμε οτι οι ατμοσφαιρικοι ιπποι ειναι πολυ καλυτεροι απο τους ντουρμπαντους.που ησουν εσυ ρε παιδι μου κρυμμενος τοσο καιρο? Ειναι κριμα να χανονται τετοια κελεπουρια... για πες μας μερικα ακομα ωραια να ενημερωνομαστε
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:lipsealed:Φίλε...εγώ την πάτησα... είμαι 'τουρμπάτος'!!!
-
ντουρμπαντος
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ντουρμπαντοςsorry... το έγραψα και λάθος
-
Όλοι οι 'ειδικοί' μαζεμένοι σε ένα τόπικ??? Από τότε που βγήκε το Gran Turismo γεμίσαμε 'ειδικούς' ...
-
Ο χρήστης rokko74 έγραψε:
Όλοι οι 'ειδικοί' μαζεμένοι σε ένα τόπικ??? Από τότε που βγήκε το Gran Turismo γεμίσαμε 'ειδικούς' ...μακαρι να ξεραμε και μεις να παρουμε με θερμαινομενο χαλυβα... αλλα δεν εισασταν εδω νωριστερα να μας προλαβετε... δεν τα λεγατε αυτα νωριτερα ρε παιδια....
-
Όλοι οι 'ειδικοί' μαζεμένοι σε ένα τόπικ??? Από τότε που βγήκε το Gran Turismo γεμίσαμε 'ειδικούς' ...Το πρώτο Gran Turismo βγήκε το 1997...από τότε πέρασαν 13 χρόνια... μιλάμε για μεγάλη πείρα φίλε μου!
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Όλοι οι 'ειδικοί' μαζεμένοι σε ένα τόπικ??? Από τότε που βγήκε το Gran Turismo γεμίσαμε 'ειδικούς' ...
Το πρώτο Gran Turismo βγήκε το 1997...από τότε πέρασαν 13 χρόνια... μιλάμε για μεγάλη πείρα φίλε μου!
Για να θυμάσαι ημερομηνία θα έχεις poster πάνω από το κρεβάτι σου.!!!
Ναι, μεγάλη πείρα....PS1, PS2, PS3 -
Το πρώτο Gran Turismo βγήκε το 1997...από τότε πέρασαν 13 χρόνια... μιλάμε για μεγάλη πείρα φίλε μου!
Για να θυμάσαι ημερομηνία θα έχεις poster πάνω από το κρεβάτι σου.!!!
Ναι, μεγάλη πείρα....PS1, PS2, PS3Google και Wikipedia βρίσκεις τα πάντα
Πάνω από το κεφάλι μου έχω μόνο φωτογραφία της κόρης μου!
(με παιχνιδομηχανές δεν ασχολήθηκα ΠΟΤΕ!)Edit:Λάθος...για να μην λέω και ψέματα...είχα ATARI 2600jr το 1985!
Αγορά Dodge Caliber