-
Δεν θα πω ονειρα γλυκα φιλε μου yugo σε μια απ'τις ωραιοτερες ιδεες .... εγω θα συμπληρωνα οτι και τα παραβολα των αγωνων απ'τις λεσχες , γιαυτην την μεριδα οδηγων ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να ηταν κατα 50% τουλαχιστον κατω !
Στο παλλαδιο π.χ. εχουμε 107 συμμετοχες με 450 ευρω , καπου 48.150 ευρω απ'τους ιδιους τους οδηγους δηλαδη ...χωρις να κουνησσει το χερι της η λεσχη , ουτε για χορηγο .
Δυσκολο ειναι να ελεγαν τα Ν1 Ε9 και Ν2 των νεων οτι θα παρουν απο 300 ευρω στην ραμπα ?.......... ποσοι ειναι ? πανω απο 10-12 .....δεν γινεται ουτε αυτο .... ποτε ομως , που σημαινει οτι , κανεις τους δεν κανει κατι σ'αυτο το αθλημα με αγαπη για το σπορ ....Μονον κατι σαν αυτο που γραφεις επανω ,παντως μπορει να πραγματοποιηθει ( σαν φυτωριο οπως το λες) γιατι ενιαιο με την παλια μορφη ....... ουτε 1 στο 1.000.000 δεν το βλεπω .
-
Αγαπητέ APR,
δυστυχώς ούτε εγώ βλέπω παραπάνω πιθανότητες να υπάρξει τα επόμενα χρόνια ενιαίο όπως το ξέραμε παλιά. Γι' αυτό και βλέπω ως μόνη διέξοδο κάτι ανάλογο αυτού που έκαναν οι Άγγλοι, προσαρμοσμένο στην ελληνική πραγματικότητα. Και πιστεύω ότι το καλύτερο και πιο πρόσφορο είναι η Ν2 (σχετικά χαμηλό κόστος, ποικιλία αυτοκινήτων, αρκετά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα προς πώληση, επιδόσεις που μπορούν να βγάλουν μάτι αν οδηγάει ταλέντο). Μακάρι να γίνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα κάτι τέτοιο, όπως και άλλα πράγματα, γιατί αλλιώς προβλέπω όταν φύγει και η γενιά των σημερινών 30-35άρηδων να μην υπάρχει ούτε κουνούπι στους ελληνικούς αγώνες. -
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Χωρίς αυτό να αποτελεί πρόταση, παρακαλώ δείτε την πανέξυπνη κίνηση που κάνουν εδώ και 6 χρόνια στην Αγγλία με το 205 cup στο http://www.205cup.uk. Εκεί έχουν αυτοκίνητα που στοιχίζουν από 3000 ως 6000 ευρώ και μέχρι πριν την οικονομική κρίση μάζευαν πάνω από 30 συμμετοχές (έχω δει αγώνα με 40!!!). Και μη μου πει κανείς ότι η Peugeot Αγγλίας ενδιαφέρεται εμπορικά για το 205. Μάλιστα του χρόνου επιτρέπουν και τη συμμετοχή του 106 XSi και θεσμοθετούν οικονομικά έπαθλα.Αυτή φίλε μου είναι Η ΠΡΟΤΑΣΗ. Πρό 3 ετών κάποιοι αγωνιζόμενοι απο τη Β.Ελλάδα ηρθαν σε επαφή με το Σφακιανάκη για τη διάθεση ενός γυμνού αυτοκινητου γαι αγώνες στο πρωτάθλημα ταχύτητας Β.Ελλάδος, που θα έπερνε εθνική ομολογκασιον, θα ...., θα... κ.τλ
Η επίσημη απάντηση του ήταν οτι στοιχίζει πιο πολύ να δωθει παραγελία συγκεκριμένου εξοπλισμού για αριθμό αυτοκινήτων κα΄θως η γραμμη παραγωγής δε μπορεί να διαταραχτεί. Ομοίως και οι εργατώρες που θα χρειαζόταν σε περίπτωση που τα αυτοκίνητα ξεγυμνώνονταν εδώ, ανεβάζαν τη τιμή στα ύψη.
Και είναι λογικό αυτό.
Οπότε και εγώ πιστεύω οτι η καλύτερη λύση είναι αυτή του φίλου μας, Αρκεί τα αυτοκίνητα να είναι αποδεδειγμένα ισοδύναμα. Σιγουρα υπάρχει τρόπος να το κλειδωσει αυτό η ΕΘΕΑ. -
ΝΑΙ μονο που το 206+ εχει 1.4 75αλογα μοτερ...........
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
ΝΑΙ μονο που το 206+ εχει 1.4 75αλογα μοτερ...........Και το προβλημα ποιο ειναι? Οτι μας πεφτουν λιγα?Φτηνο να ειναι και να εχει παροχες να μπορει να ξεκινησει κανα νεο παιδι και τα υπολοιπα........
-
Πολυ ωραιο αυτοκίνητο για ενιαίο είναι το panda 100hp. Και γρήγορο αρκετά και φθηνο, και φθηνα ναταλλακτικά. Μακάρι να το βλέπανε αλλα πού να ξεστραβωθούνε...
-
SORRY αλλα υπηρχε εννιαιο με 206 και αυτο το μοτερ.
θα ειναι το λιγοτερο βλακωδες να ξανακανουν με το φεισλιφτ και εντελως αντιεμπορικο.αν θελεις φτηνο εννιαιο με ετοιμες λυσεις και σε λενε πεζο κανεις με τα 107 που εξω γινεται σφαγη.
(ειδικα με το νεο μοτερακι 1.0τουρμπο 100 αλογα θα γινεται σφαγη)
-
Μιλάμε ολοι για να γίνει ένα φτηνο ενιαιο αλλα κατά την αποψη μου δεν είναι έτσι τα πραγματα.
Αγωραστε εσεις ένα Peugeot 206 1.4 για να μην πω ένα Nissan note και να δουμε τη θα το κανετε μετα από δυο χρονια περιπου που θα τελειωση το ενιαιο.
Καλυτερα ένα Suzuki swift 1.6 η ένα Renault twingo 1.6 που θα είναι περιπου 5000-7000€ ακτριβοτερο που θα εχει μελλον στους αγωνες και καλυτερη μεταπώληση παρα ένα αυτοκίνητο με εθνικη ομολοκασιον που δεν θα εχει καμια εξελιξη.
Σίγουρα δεν υπαρχουν χρηματα για τρελα ονειρα αλλα δεν θα υπαρχουν και μετα από δυο χρόνια για να αλλάξουμε αυτοκίνητο. -
Η πιο καλη λυση φτηνη και με πραγματα ειναι το FIAT PANTA 16V
Ακουει η FIAT HELLAS??????? -
Μόνο αυτοκίνητο με αναγνώριση FIA...Μακριά από Εθνικές αλχημείες και άλλα τέτοια γραφικά...Δεν είμαστε για τέτοια....
-
Η Fiat κοιμαται γενικως... και οταν τρεχανε ηταν επειδη ηταν ο Ταγκουλης εκει και μερικοι αλλοι, αλλιως....
Το pandaki παντως για cup θεωρω οτι θα ηταν φοβερο και best value for money..
Ενα cpw να βαζεις 4η στα 110 και μια χαρα θα περναγαμε... -
Ο χρήστης reddragon έγραψε:
Η Fiat κοιμαται γενικως... και οταν τρεχανε ηταν επειδη ηταν ο Ταγκουλης εκει και μερικοι αλλοι, αλλιως....
Το pandaki παντως για cup θεωρω οτι θα ηταν φοβερο και best value for money..
Ενα cpw να βαζεις 4η στα 110 και μια χαρα θα περναγαμε...H FIAT MΑΛΛΟΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΒΑΘΙΑ,ΑΣ ΤΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ??????
ΜΟΝΟ ΑΠ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ 3 ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 22 ΕΤΩΝ. -
ποσο αρρωστα ομορφο θα ηταν να δουμε καποτε ενα καπ με ενα τετοιο ελληνικο δημιοργημα
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
ΝΑΙ μονο που το 206+ εχει 1.4 75αλογα μοτερ...........ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΕΝΝΙΑΙΟ, ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 206 ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΦΤΗΝΑ.
-
plaka Κανεις προφανως ή δε γνωριζεις το θεμα
γιατι εγω που εχω 206 και προσπαθω χρονια τωρα να μαζεψω πραγματα για Α5 ή Α6 τελικα το εγκατελειψα το θεμα αφου τα κοστη ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΑ για να μπορεσεις να κυνηγησεις απλα και μονο ενα πολυ καλο 106 Ν2
ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΝΙΑΙΟΥ CUP-2010