-
Χάρη αυτό που (φαντάζομαι) υπονοείται είναι βαρύ και πολύ άσχημο.
Μάλλον θα πρέπει να σκεφτόμαστε περισσότερο πριν γράφουμε οτιδήποτε δημόσια.
Η κατηγορία είναι επιεικώς αστεία και μάλλον κάνω λάθος που απαντάω.
Ας ασχοληθούμε με κάτι πιο σοβαρό.
Στο κάτω - κάτω η αλλαγή έγινε μετά από απαίτηση πολλών χρηστών μέσω e-mail.
Λοιπόν, συνεχίζουμε έτσι και ελπίζω να μην επανέλθουμε.
Στο κάτω-κάτω μια παρέα είμαστε, ή κάνω λάθος; -
Ο χρήστης trakousellis έγραψε:
Χάρη αυτό που (φαντάζομαι) υπονοείται είναι βαρύ και πολύ άσχημο.
Μάλλον θα πρέπει να σκεφτόμαστε περισσότερο πριν γράφουμε οτιδήποτε δημόσια.
Εγώ την ψηφοφορία την είδα στα «στάδια» 15-0-12, και 15-0-16.
Η κατηγορία είναι επιεικώς αστεία και μάλλον κάνω λάθος που απαντάω.
Ας ασχοληθούμε με κάτι πιο σοβαρό.
Στο κάτω - κάτω η αλλαγή έγινε μετά από απαίτηση πολλών χρηστών μέσω e-mail.
Λοιπόν, συνεχίζουμε έτσι και ελπίζω να μην επανέλθουμε.
Στο κάτω-κάτω μια παρέα είμαστε, ή κάνω λάθος;ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑΚΗ...ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΛΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!!!ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ!
ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΧΡΗΣΤΟ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ MAIL ΠΟΥ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΕΤΣΙ?
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ!!!
ΕΚΤΟΣ,ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ... -
Kyrioi OLA KALA EINAI...
KAI EYXARISTO NA LEME...(Sory gia ta Greeklist alla blepete h Agglia...)
-
Ο χρήστης trakousellis έγραψε:
Εγώ ρε παιδιά είδα την ψηφοφορία να είναι 13-0 υπερ του Παλαιού συστήματος. Θα πρέπει να φανταστώ οτι το έχετε συνενοημένο και στημένο;
Νομίζω οτι δεν εχουμε αγωνες λόγο καλοκαιριού και ασχολούμαστε με (συγνώμη) κοτσάνες....ΕΧΟΥΜΕ SAFARI ΑΥΡΙΟ!!!!!!!!!!
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ!!!
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ1.ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ Ο ΜΑΚΙΝΕΝ ΣΤΗΝ 4η Ε.Δ.
2.ΛΑΣΤΙΧΟ Ο SOLBERG ΣΤΗΝ 3η Ε.Δ. 5 ΛΕΠΤΑ ΠΙΣΩ...
3.ΝΙΚΗΤΗΣ Ο SOLBERG THΣ 2ης Ε.Δ. ΜΕ 1ΜΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
4.ΝΙΚΗΤΗΣ Ο SOLBERG ΤΗΣ 1ης Ε.Δ. 2ος Ο MAKINEN...
-
ΕΧΟΥΜΕ SAFARI ΑΥΡΙΟ!!!!!!!!!!
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ!!!Δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά πιο είναι το πρόβλημα. Αντι να στηρίζουμε τους ανθρώπους στο έργο τους τους κατηγορούμε;
Εγώ ψήφισα ότι δε με νοιάζει και αυτό υποστηρίζω. Ήδη το συνήθισα!!!
Λοιπόν Harri σε πάω.
Ψηφίζω 1ος Μακινεν
2ος Σολμπεργκ (Yes 1-2 Subaru Θα φύγουν τα καπά…)
3ος Σαινθ
4ος Γκρονχολμ
Ο ΜακΡει Θα τουμπάρει -
Ο χρήστης Oraios! έγραψε:
ΕΧΟΥΜΕ SAFARI ΑΥΡΙΟ!!!!!!!!!!
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ!!!Δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά πιο είναι το πρόβλημα. Αντι να στηρίζουμε τους ανθρώπους στο έργο τους τους κατηγορούμε;
Εγώ ψήφισα ότι δε με νοιάζει και αυτό υποστηρίζω. Ήδη το συνήθισα!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ...ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΤΟ FORUM ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ...
ΚΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ FORUM ΣΥΧΝΑ...harriswrc 491
greg 357
kouk 312
Yannis-ChalkiRacingClub 221
cmarin 150
thvarveris 72
HUNTER 56...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ?
-
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ?[/quote]
Και βέβαια είναι αρκετοί, αλλά υπάρχουν 672 μέλη στο Forum. Νομίζω οτι είναι απο τα μεγαλύτερα νούμερα που εχω δεί σε Forum. Δεν είναι κρίμα να τους βάζουμε υποψίες χωρίς αντίκρισμα...
Νομίζω πάντως φίλε Χάρη, μιας και είσαι ο ΑρχιΦορουματζής (και δικαιολογιμένα) οτι δεν είναι ουσιαστικός λόγος αυτός για να κάνουμε φασαρία. Οταν παλαιότερα είχαν γίνει τα θέματα άνω κάτω καλά κάναμε και φωνάζαμε. Ειχαμε ζαλιστή...
Τώρα δε νομιζω οτι αξίζει τον κόπο να τους ζαλίζουμε.
Ετσι δεν είναι; -
TO PALIO SISTIMA INE TO KALITERO........
DITE SE OA TA FORUM TU NET POS LITURGUN TA FORUMS......MONO EMIS THA IMASTE ANAPODI?? KE EPISIS IPARXI KE TO ALLO PROBLEM ...SE ENA TOPIC ME POLLES SELIDES OTAN PATAME (APO SINITHIA) TON TITLO TU FORUM MAS PIGENI STIN PROTI SELIDA OPU VRISKONTE I PALIES DIMOSIEFSIS (ME TO NEO SYSTEM)
KE AN LETE OTI SAS ESTILAN E-MAIL KE SAS TO ZITISANE PU INE OLI AFTI NA PUN TI GNOMI TUS EDO??? MIPOS INE TA ATOMA PU EXOUN 1 KE 2 DIMOSIEFSIS??? GIATI EMIS TU STIRIZUME TO FORUM VLEPO OTI IMASTE KE EMIS PU DISKOLEVOMASTE....AFTO SIGOURA SIMENI KATI.
-
Ο χρήστης Oraios! έγραψε:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ?Και βέβαια είναι αρκετοί, αλλά υπάρχουν 672 μέλη στο Forum. Νομίζω οτι είναι απο τα μεγαλύτερα νούμερα που εχω δεί σε Forum. Δεν είναι κρίμα να τους βάζουμε υποψίες χωρίς αντίκρισμα...
Νομίζω πάντως φίλε Χάρη, μιας και είσαι ο ΑρχιΦορουματζής (και δικαιολογιμένα) οτι δεν είναι ουσιαστικός λόγος αυτός για να κάνουμε φασαρία. Οταν παλαιότερα είχαν γίνει τα θέματα άνω κάτω καλά κάναμε και φωνάζαμε. Ειχαμε ζαλιστή...
Τώρα δε νομιζω οτι αξίζει τον κόπο να τους ζαλίζουμε.
Ετσι δεν είναι;[/quote]ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...
ΘΑ ΧΑΘΕΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΗΔΗ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ...ΤΟΤΕ?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ,'Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΧΡΗΣΤΟ... -
ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...
ΘΑ ΧΑΘΕΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΗΔΗ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ...ΤΟΤΕ? [/quote]Ελπίζω να μην έχουμε πρόβλημα στο μέλλον έτσι κε Τρακουσέλη;
-
RE PEDIA EGO AFTO PU VLEPO INE OTI KANIS DEN PROTIMAI TO NEO SISTIMA OLI NO PROBLEM PSIFIZOUN!!!!!!!!!!!!! ARA DEN PREPI NA ISAKUSTUME EMIS PU DIAMARTIROMASTE???AFU KE I ALOI DEN EXOUN PROBLIMA AS EPANELTHI TO PALIO.
META AFTO PU VLEPO INE OTI OLI OSI PROTIMUN TO NEO SYSTEM INE KENOURIOI XRISTES...EMIS OMOS PU DIMOSIEVUME EDO KE KERO KE KRATAME TO FORUM ZONTANO ME NEA APO AGONES EXOUME PROVLIMA PROSARMOGIS......I KENOURIOI XRISTES DEN THA EXOUN PROVLIMA PROSARMOGIS GIATI DEN 'PSITHIKAN' ME TO NEO SYSTEM AKOMI.
KE KATI TELEFTEO........
I ALAGI ITAN POLI APOTOMI....GIATI DEN ROTISATE PROTA KIRIE TRAKUSELI????? AFTO DEN THA ITAN TO PIO SOSTO????
-
ΛΟΙΠΟΝ... ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ FORUMΑΔΕΣ...
ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ (15:20-15:50)ΕΙΧΑΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ FORUM. ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ....- ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΑΠΟ 15-0-3 ΓΙΝΟΝΤΑΙ 15-0-16
- ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ FORUM 7 ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...
ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ Mr Trakousellis ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΜΟΡΦΩΘΟΥΜΕ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΤΟ FORUM ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. [/b] -
Πέρα απο οποιεσδήποτε αντιδικίες ή παρεξηγήσεις (που κακώς θεωρήθηκαν έτσι), υπάρχει η ουσία του θέματος.
Και η ουσία έχει ως εξής :Οταν το group 4Τ και όλες οι συνδεδεμένες εταιρείες, μας έχουν συνηθίσει μία ζωή στην αναζήτηση της τελειότητας και όταν όλοι οι συνεργάτες τους αποτελούν υποδείγματα επαγγελματισμού, δεν επιτρέπεται σε καμμία περίπτωση να εμφανίζονται 'αδόκιμες' ΄πρωτοπορείες και λύσεις, ειδικά στο forum που αποτελεί καμάρι επικοινωνίας των ανθρώπων που μεγάλωσαν με τους 4Τ παραμάσχαλα.
Γίνομαι σαφής :
Ασχετα με το αν βολεύει λίγους ή πολλούς ή κανέναν η νέα αλλαγή (που κι αυτό λύνεται με τη δυνατότητα να ρυθμίζεται ο τρόπος ταξινόμησης απο τις προτιμήσεις ενός εκάστου στο προφίλ του), υπάρχουν τεχνικά προβλήματα που ήδη θα έπρεπε να έχουν λυθεί (για να μήν πώ οτι δέν έπρεπε κάν να ανεβεί η εφαρμογή ατεστάριστη).Κάνοντας κλίκ στο εικονίδιο για την τελευταία αδιάβαστη δημοσίευση, σε πάει πάντα στη 2η σελίδα και πρέπει μετά να πατήσεις την επιλογή ¨προηγούμενη¨ για να πάς στην πραγματικά πιό πρόσφατη δημοσίευση.
Το ίδιο συμβαίνει και όταν διαβάσεις όλες τις δημοσιεύσεις (δηλαδή και όταν δέν υπάρχουν αδιάβαστες δημοσιεύσεις σε κάποιο θέμα).Αν τελικά είναι να υιοθετηθεί το 'η πιο πρόσφατη πρώτη' (ανάποδο) σύστημα, καλό θα ήταν να ρυθμιστεί και το ασανσέρ της σελίδας να ξεκινάει απο το κάτω μέρος της σελίδας και όχι απο την κορυφή (και αναγκαζόμαστε έτσι να ρολλάρουμε κάτω για να δούμε απο πού αρχίζουν οι αδιάβαστες τελευταίες δημοσιεύσεις).
Λυπάμαι αν πικραίνω κάποιους με το παρόν σχόλιο, αλλα όταν κάποιος ανεβάζει τον πήχυ αναγκαστικά αντιμετωπίζει μετά απαιτητικούς χρήστες.
Τουλάχιστον όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά οτι πίσω απο αυτό το σχόλιο δεν κρύβεται ούτε εμπάθεια, ούτε αμφισβήτηση.Παράκληση λοιπόν να υπάρξει λύση (όποια κι αν είναι) αντάξια των πραγματικών δυνατοτήτων του τεχνικού team υποστήριξης του forum και της πραγματικής του αξίας.
Θερμά σας ευχαριστώ !
-
Η κάλπη δείνχει ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θέλει το νέο σύστημα. Αν οι υπευθυνοι σεβαστούν τα μέλη, θα επιστρέψουν στην παλαιά μορφή.
Δεν αξίζει να ασχολούμαστε παραπάνω. -
Κύριοι ψηφίσατε...
Το σύστημα επανέρχεται όπως το επιθυμείτε...
Ευχαριστούμε -
Τελικά άλλαξε!!!
Σας ευχαριστούμε που μας ακούσατε!!!! -
Άλλαξε? Πάνω που μας βόλεψε!!!
Κσλά εντάξει, πλάκα κάνω
-
Ο χρήστης CDL έγραψε:
Πέρα απο οποιεσδήποτε αντιδικίες ή παρεξηγήσεις (που κακώς θεωρήθηκαν έτσι), υπάρχει η ουσία του θέματος.
Και η ουσία έχει ως εξής :Οταν το group 4Τ και όλες οι συνδεδεμένες εταιρείες, μας έχουν συνηθίσει μία ζωή στην αναζήτηση της τελειότητας και όταν όλοι οι συνεργάτες τους αποτελούν υποδείγματα επαγγελματισμού, δεν επιτρέπεται σε καμμία περίπτωση να εμφανίζονται 'αδόκιμες' ΄πρωτοπορείες και λύσεις, ειδικά στο forum που αποτελεί καμάρι επικοινωνίας των ανθρώπων που μεγάλωσαν με τους 4Τ παραμάσχαλα.
Γίνομαι σαφής :
Ασχετα με το αν βολεύει λίγους ή πολλούς ή κανέναν η νέα αλλαγή (που κι αυτό λύνεται με τη δυνατότητα να ρυθμίζεται ο τρόπος ταξινόμησης απο τις προτιμήσεις ενός εκάστου στο προφίλ του), υπάρχουν τεχνικά προβλήματα που ήδη θα έπρεπε να έχουν λυθεί (για να μήν πώ οτι δέν έπρεπε κάν να ανεβεί η εφαρμογή ατεστάριστη).Κάνοντας κλίκ στο εικονίδιο για την τελευταία αδιάβαστη δημοσίευση, σε πάει πάντα στη 2η σελίδα και πρέπει μετά να πατήσεις την επιλογή ¨προηγούμενη¨ για να πάς στην πραγματικά πιό πρόσφατη δημοσίευση.
Το ίδιο συμβαίνει και όταν διαβάσεις όλες τις δημοσιεύσεις (δηλαδή και όταν δέν υπάρχουν αδιάβαστες δημοσιεύσεις σε κάποιο θέμα).Αν τελικά είναι να υιοθετηθεί το 'η πιο πρόσφατη πρώτη' (ανάποδο) σύστημα, καλό θα ήταν να ρυθμιστεί και το ασανσέρ της σελίδας να ξεκινάει απο το κάτω μέρος της σελίδας και όχι απο την κορυφή (και αναγκαζόμαστε έτσι να ρολλάρουμε κάτω για να δούμε απο πού αρχίζουν οι αδιάβαστες τελευταίες δημοσιεύσεις).
Λυπάμαι αν πικραίνω κάποιους με το παρόν σχόλιο, αλλα όταν κάποιος ανεβάζει τον πήχυ αναγκαστικά αντιμετωπίζει μετά απαιτητικούς χρήστες.
Τουλάχιστον όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά οτι πίσω απο αυτό το σχόλιο δεν κρύβεται ούτε εμπάθεια, ούτε αμφισβήτηση.Παράκληση λοιπόν να υπάρξει λύση (όποια κι αν είναι) αντάξια των πραγματικών δυνατοτήτων του τεχνικού team υποστήριξης του forum και της πραγματικής του αξίας.
Θερμά σας ευχαριστώ !
Κατ' αρχή πρέπει να σ΄ευχαριστήσω για τον κόπο σου να περιγράψεις όσο πιο εμπεριστατωμένα γίνεται, το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με την ανάποδη ροή παρουσίασης των θεμάτων.
Πρέπει να πω ότι όλοι σίγουρα είμαστε υπόχρεοι για την ύπαρξη αυτού του forum αλλά προς θεού δεν πρέπει να φοβόμαστε να εκφράζουμε κόσμια την γνώμη μας όποια κι΄αν είναι αυτή άλλωστε εμείς το 'γεμίζουμε'.Αυτό το γράφω, γιατί και σε άλλες περιπτώσεις, έχω παρατηρήσει επίθεση από κάποια μέλη του forum σε κάποια άλλα όταν αυτά εκφράζουν γνώμη αντίθετη από την γνώμη που θεωρείτε 'επίσημη' σωστή και πολιτικά ορθή.Σ αυτόν τον κόσμο όλα κρίνονται αγαπητοί φίλοι συνforumαδες, ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφρράζει την γνώμη του,και υποχρέωση μας είναι να του διαφυλάττουμαι αυτό το δικαίωμα.Τα μέλη του forum είναι ως επι το πλείστον νέοι άνθρωποι, μορφωμένοι και είναι λυπηρό να παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα,ειδικά σε χώρους ευθύνης των Τεχνικών Εκδόσεων,ενός χώρου που οι ιδέες του,έχουν επηρεάσει θετικότατα την σκέψη πολλών μας.Κάνω αυτή την παρέμβαση στο δικό σου σχόλιο γιατί τυγχάνει να σε γνωρίζω και μου είναι γνωστή η ποιότητα σου.
Σε χαιρετώ από το Ναύπλιο.Έρρωσο! -
OK!
Όλα καλά τα γράφετε και αρκετά συγκινητικά...
Επι της ουσίας τώρα, μήπως πρέπει να ευχαριστήσουν - όσοι τουλάχιστον φώναζαν- τον κο Τρακουσελη και στους ανθρώπους του Forum που αντέδρασαν αμέσως και άλλαξαν το σύστημα;
Να είμαστε και δίκαιοι έτσι...
Αυτό είναι το σωστό!!!
Καλό ΣΚ και καλά μπάνια... -
Η προσωπικη μου θεση κ.Τρακουσελη:
Μπραβο για την δημιουργια του forum
Μπραβο για τις προσπαθειες αναβαθμισεις
Μπραβο για την πρωτοβουλια σας να δοκιμασετε την αλλαγη
Μπραβο για την αρση της αλλαγης μετα απο δημοκρατικες μεθοδους(Συγκινηθηκες ωραιε????)
ΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ?