-
Χθες άκουσα με ιδιαίτερη χαρά ότι ο κόμβος της Φιλοθέης δεν θα γίνει, αλλά θα κατασκευαστεί αντί αυτού ο κόμβος στην Άγια Βαρβάρα.(Κηφισίας και Εθνικής Αντιστάσεως) στο Χαλάνδρι.
Ευτυχώς το κατάλαβαν τι λάθος πήγαν να κάνουν και το διόρθωσαν....έστω στον προγραμματισμό -
Χθες άκουσα με ιδιαίτερη χαρά ότι ο κόμβος της Φιλοθέης δεν θα γίνει, αλλά θα κατασκευαστεί αντί αυτού ο κόμβος στην Άγια Βαρβάρα.(Κηφισίας και Εθνικής Αντιστάσεως) στο Χαλάνδρι.
Ευτυχώς το κατάλαβαν τι λάθος πήγαν να κάνουν και το διόρθωσαν....έστω στον προγραμματισμό -
Δεν ξέρω αν θα ήταν λάθος!!Πάντως αποδεικνύεται -για μια ακόμη φορά- οτι μπορείς να κάνεις οτιδήποτε,αρκει να εχεις τις κατάλληλες επαφές και να εκμεταλευτείς το 'ανέκδοτο' που λέγεται Συμβούλιο της Επικρατείας!
Μην ξεχναμε οτι επρόκειτο για Ολυμπιακό Εργο!Μην ξεχνάμε οτι μετά τον κόμβο της Κατεχάκη και του Ψυχικού...έγιναν αυτοί του Παραδείσου και του ΟΤΕ...αλλά οχι αυτοί της Αγ.Βαρβάρας και της Φιλοθέης!
Οπότε τώρα...πάρτε 1 λωρίδα ανα κατεύθυνση ώστε να μπορεί να ελεγχθεί η απρόσκοπτη μετακίνηση αθλητών και ΜΜΕ...αφου χωρίς αυτούς τους 2 κόμβους τα αυτοκίνητα απλά θα μποτιλιάρονται σε άλλο σημείο!!
Γνώμη μου φυσικά....
-
Βέβαια το καλύτερο θα ήταν να τους φτιάξουν και τους δυο!!!
Νομίζω ότι η Αγία Βαρβάρα εξυπηρετεί περισσότερες περιοχές (Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Πεντέλη με περισσότερους κατοίκους ανά τετραγωνικό, άρα και μεγαλύτερη κίνηση προς εκεί....
Όσον αφορά τον Αύγουστο άστο καλύτερα ...... να μιλάμε για μετά τον Οκτώβριο με λογικά δεδομένα....
Ευτυχώς το κατάλαβαν....