Navigation

    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Απαράδεκτη Renault!
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. Απαράδεκτη Renault!
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 4 / 4
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    31
    63
    142
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • B
      bmad last edited by

      Οταν ειχα παει να αλλαξω την πρωτη λαμπα ηθελα να παρω και μια να την εχω για ωρα αναγκης αλλα ειναι πολυ δυσκολο να την αλλαξεις, οι ιδιοι μου ειπαν οτι και για αυτους ειναι δυσκολο χωρις να βγαλουν ολο το φαναρι... και οποτε θελω να πηγαινω να την αλλαζουν εκει, ειχα διαβασει και το βιβλιαρακι αλλα ισα ισα που χωραει ενα λεπτο ευελικτο χερι και οχι τοσο στο να βγαλει την παλια αλλα να ξερει χωρις να βλεπει να βαλει την αλλη, για να μην λεμε και βλακειες εαν δεν μπορουν σε συνεργειο της ρενο να την βαλουν σωστα θα την εβαζα εγω? γιατι δεν τους θεωρω αχρηστους απλα βλεπω οτι δεν ξερουν και ειναι κακο αφου θεωρειται κατι απλο, σε κατι πιο εξειδικευμενο πως θα τα βγαλουν περα? το ιδιο πιστευω και για τα 2 συνεργεια κατι που μου λεει οτι δεν φταινε μονο αυτοι αλλα και η μαμα εταιρια που δεν κανει κανενα σεμηναριο να τους μαθει τιποτα γιατι κανεις δεν γεννηθηκε γνωριζοντας, οποτε δεν πιστευω πως πρεπει να εκθεσω τον καθε αντιπροσωπο που προσπαθει οπως οπως να τα βγαλει περα σε μια εποχη που ελαχιστοι αγοραζουν ρενο και δεν εχουν και πολυ δουλεια. Χαρακτηριστικο ειναι πως ο αρχημηχανικος στο ενα την μια μερα που καθομουν και περιμενα 4 ωρες χωρις αποτελεσμα ειχε ερθει και μου πουλουσε μουρη με το ποσες φορες ειχε τρακαρει με αυτοκινητα γιατι ηταν πολυ γρηγορος και οτι ηξερε να βαζει τουρμινες... χωρις εγω να του δινω αφορμη για συζητηση. Το κακο ειναι οτι εχω ξενερωσει και θα ηθελα εναν τιμιο και αξιοπιστο γιαπονεζο ομως δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να το αλλαξω ουτε την διαθεση γιατι το θεωρω ακομη νεο.. και θα πρεπει να βρω ενα σωστο συνεργειο ωστε να πηγαινω το αμαξι γιατι κοιταζω να το εχω στην πενα, και τα λαδια τα αλλαζω καθε 10χιλιαδες και σερβις καθε 20χιλιαδες σε αντιθεση με την εταιρια που λεει καθε 15 και 30.

      1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • B
        bmad last edited by

        Το επομενο πρωι που πηγα να παρω το αμαξι ειδα οτι λειπει και η ταπα στον θολο πισω απο το φαναρι του οδηγου, πηρα αδεια 3η φορα απο την δουλεια μου για αυριο ωστε να ξαναπαω Χαλκιδα να δω τι θα γινει επιτελους με αυτη τη λαμπα και ποσο θα με χρεωσουν και για το κ***πλαστικο που δεν πιστευω οτι εφυγε τυχαια την ιδια μερα οπως και η λαμπα που καηκε παλι μετα το χερι που εβαλαν αλλα αυτοι εχουν την πιτα αυτοι και το μαχαιρι. Μιλαμε παντως για μεγαλη απογοητευση, 3η φορα για την λαμπα του ενος φαναριου και δεν ξερω αν θα χρειαστει ξανα, που για να πω την αληθεια αν δεν τα καταφερουν παλι θα παω αλλου.

        1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • B
          bmad last edited by

          Εστειλα τελικα καποιους δικους μου να πανε το αμαξι και αλλαξαν απο την εταιρια λαμπα, σχεδον 5ευρω, εβαλαν και μια μεταχειρισμενη ταπα και ολα καλα, ειχα αρκετο καιρο να δω τοσο καλα βραδυ. Μετα απο 2 μερες ομως μου εχει βαρυνει το τιμονι και νιωθω τον κινητηρα να μην ανταποκρινεται αμεσα στο γκαζι οπως πρην και πρεπει να παω παλι να δω τι προβλημα ειναι αυτο που προεκυψε τωρα, ελπιζω να μην ξεκινησει να μου βγαζει διαφορα και να τρεχω συνεχεια στην αντιπροσωπια γιατι ειναι αμαρτια να χανω συνεχεια μεροκαματα.

          1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • M
            mixalakis last edited by

            Ο χρήστης ireneper έγραψε:
            αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο προβλημα με την συγκεκριμενη εταιρεια (ρεναλ) εαν ονομαζεται εταιρεια ή κατι χειροτερο.
            στην συγκεκριμενη περιπτωση την δικη μου ,επειδη πηγα λιγο προετοιμασμενοι δεν μου σερβιραν το δεν ξερω τιποτα η εταιρεια εχει αλλαξει...( η εταιρεια υφισταται εχει το ιδιο αφμ με το ιδιο αριθμο μητρωο ανωνυμων εταιρειων απλα εχει αλλαξει επωνυμια)

            μου εδωσαν λοιπον ενα χαρτι το οποιο με ενημερωναν οτι το αυτοκινητο εχει ζημιες του τυπου απολυμανση ,πατακια(δωρο μας τα ειχαν κανει) αλλαγη ταπετσαριας γιατι ηταν βρωμικη βαφη προφυλακτηρα ,φτερου κτλπ γιατι ειχε κατι μικρογρατζουνιες ,λαστιχα κτλπ με ενα υπερβολικο ποσο ωστε να μειωσουν την τιμη .Φυσικα δεν δεχτηκα ,θα τους κυνηγισω δικαστικως και σκεφτομαι να απευνθυθω και στο υπουργειο αναπτυξης κατα ποσο ειναι νομιμο μια εταιρεια να υπογραφει συμβασεις να εχει δικαιωματα (εισπραξη συναλαγματικων) αλλα να μην ειχε υποχρεωσεις.Δυστυχως ολοι αυτοι ζουνε εις βαρος αυτων που υποκυπτουν και δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να πληρωσουν το τελευταιο γραμματιο εξαγορας του αυτοκινητου.

            τελος θα ηθελα να επικονωνησει οποισδηποτε αντιμετωπισε η αντιμετωπιζει παρομοιο προβλημα με εμενα ωστε να συγκεντρωθουμε καποια ατομα και να διαμαρτυρυθουμε ποιο εντονα μηπως και μπορεσουμε και βγαλουμε καποια ακρη

            εγω προσωπικα δεν θα το αφησω. θα το κυνηγησω και δικαστικως, οσο παει ,και εκτος απο το ποσο της τελευταιας συναλλαγματικης θα ζηταω και οτιδηποτε ποσο μου διαταρασει την ψυχικη μου ηρεμια και την οικονομικη μου υποσταση.

            Δεν σου κρύβω ότι αν δεν είχε κλείσει η ΡΕΛΕΞ είχαμε και εμείς τον φόβο να μας πούνε αυτά που σου είπανε.
            Στο συμβόλαιο έγραφε ότι θα ελέγξει την κατάσταση του αυτοκινήτου η εταιρία πριν το παραλάβει. Είναι φυσιολογικό ένα αυτοκίνητο που κυκλοφορεί 3 χρόνια στους δρόμους να έχει μικρογρατζουνιές.
            Το δικό μας ήταν άψογο σε όλα, εκτός φυσικά από τα κλασικά μικρογδαρσιματάκια.
            Βέβαια δεν φτάσαμε καν σε αυτό το σημείο...

            1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • First post
              Last post
            • 1
            • 2
            • 3
            • 4
            • 4 / 4
            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
              • ΕΛΛΑΔΑ
              • ΚΟΣΜΟΣ
              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
              • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
              • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
            • ΔΟΚΙΜΕΣ
              • TEST
              • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
              • ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ
              • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
              • ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
              • ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
              • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
            • VIDEO
              • 4TTV
              • ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
              • ΑΓΩΝΕΣ
              • CANDID CAMERA
            • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
              • ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
              • ΛΕΞΙΚΟ
            • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
              • ΔΟΚΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
              • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
            • ΑΓΩΝΕΣ
              • FORMULA 1
              • WRC
              • ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
              • ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
            • ΤΙΜΕΣ
            • 4T CLASSIC
              • ΜΟΝΤΕΛΑ
              • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
              • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
              • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
              • ΑΓΩΝΕΣ/ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
            • ΑΓΟΡΑ
              • ΠΩΛΗΣΕΙΣ
              • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
              • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ
            • 2ΤΡΟΧΟΙ
              • ΟΔΗΓΟΥΜΕ
              • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
              • ΑΓΩΝΕΣ
              • CLASSIC
            • ΑΡΧΕΙΟ ΤΕΥΧΩΝ
            • MENU
            • ΤΙΜΕΣ
            • 4ΤΡΟΧΟΙ
            • ΣΥΓΚΡΙΣΗ
            • ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
            • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
            • ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
            • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
            • ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
            • ΚΟΚ

            logo footer

            coty











            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
            • ΑΓΩΝΕΣ
            • ΔΟΚΙΜΕΣ
            • CLASSIC
            • ΤΙΜΕΣ
            • VIDEO
            • FORUM
            4T FORUM
            4T LIBRARY
            • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
            • ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ FORUM
            • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
            • ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ 4TROXOI.GR
            Powered by nxcode.gr