-
Δυστυχώς έσκασε βάπτιση
-
Τελικά δέν έκανα κράτηση δωματίου.Ο sakinen μάλλον δέν θά ανέβει,καί εγώ πού θά ανέβω τό Σάββατο,θά διανυκτερεύσω μέσα στό Transit μου.
-
Άντε να μαζευόμαστε στην παγουρία.
Στην Αρίστη θα διοργανωθεί και διαγωνισμός βουτιάς
(προσοχή είναι δρυμός-ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΞΩ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ)πολύ καλή εμπειρία. Οι άνω των 40 πρέπει να έχουν περάσει τέστ κοπώσεως και να υπογράψουν δήλωση του 105. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΩΣ η προσπάθεια σε άτομα με καρδιακό ιστορικό.
-
εκεί βούτηξα πέρσυ το καλοκαίρι με 12 βαθμούς κελσίου, αλλά με έβγαλε έξω φύλακας... είναι σίγουρο οτι θα μας αφήσουν?
-
Τι λέτε ρε?!!..Σιγά μη βουτήξω στα νερά του Βόρειου Παγωμένου!! Τι είμαι φώκια??!! (Αυτό θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μου!! )
-
Δηλαδή να φέρουμε και μαγιώ?
Ωραία πρέπει να είναι εκεί στην Παγουρία!!!!!
-
Φυσικά να φέρετε και τα μαγιά σας.
Να δείς επιδερμίδα μετα θα πάθεις πλάκα, ούτε κυτταρίτιδα ούτε τίποτα! -
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
Φυσικά να φέρετε και τα μαγιά σας.
Να δείς επιδερμίδα μετα θα πάθεις πλάκα, ούτε κυτταρίτιδα ούτε τίποτα!Ούτε δόντια δεν θα μας μείνουν από το κρύο!!!!!!!!
-
Να μαζευτούμε να ...... βουτήξετε !!!!
Εγώ κάπου αλλού θα βρώ να βουτήξω
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Να μαζευτούμε να ...... βουτήξετε !!!!Εγώ κάπου αλλού θα βρώ να βουτήξω
Επιτέλους...ένας λογικός άνθρωπος!! Εγω μαζί σου Βασίλη!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Να μαζευτούμε να ...... βουτήξετε !!!!
Εγώ κάπου αλλού θα βρώ να βουτήξω
Επιτέλους...ένας λογικός άνθρωπος!! Εγω μαζί σου Βασίλη!!
Ωπα!!!Τί έγινε βρέ παιδιά;Υπάρχει κανένα ποτάμι πού κατεβάζει...μπουγάτσες;
-
καλά κουκ, κάτσε να'ρθω και θα δείς ποιος θα βουτήξει και ποιος όχι...
με το ζόρι θα σε ρίξουμε....τι πρόεδρος είσαι? πρέπει να σε βαπτίσουμε στο ποτάμι!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ωπα!!!Τί έγινε βρέ παιδιά;Υπάρχει κανένα ποτάμι πού κατεβάζει...μπουγάτσες;Μπουγάτσα που Τσούζει = Τσούχτρα (για τους νότιους)
-
Και να δεις που το σκεπτόμουν... Τα επικίνδυνα τα λέτε αφού κλείσαμε..... Εγώ, πάντως, θα είμαι με τον κουκ. Φαίνεται άνθρωπος με βαθιά αισθήματα.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Και να δεις που το σκεπτόμουν... Τα επικίνδυνα τα λέτε αφού κλείσαμε..... Εγώ, πάντως, θα είμαι με τον κουκ. Φαίνεται άνθρωπος με βαθιά αισθήματα.Ετσι είναι Ηλία....και άστους να λένε!!Κάπου κοντά θα υπάρχει ένα μέρος να κάτσουμε και εμείς να περιμένουμε τους τρελούς να περάσουν το ποτάμι!! Τώρα...άμα το μέρος αυτό...έχει και παϊδάκια...εμείς θα φταίμε??!!Οχι βέβαια!!Αυτοί θα φταίνε που θέλανε να περάσουν το ποτάμι και μας....παρασύρανε!!!
-
Εγώ θα ήθελα πολύ να βουτήξω, αλλά όπως ξέρετε δεν κάνει να κολυμπάμε με γεμάτο στομάχι....
-
Εχω δει με τι όρεξη τρώτε οι περισσότεροι. Δε θέλω να φανταστώ πώς θα είστε αφού βουτήξετε στο ποτάμι και πεινάσετε ακόμη περισσότερο από τη διαδικασία...
-
Να φέρετε τα μπανιερά σας ,
εκτός απο τον 'απαγορευμένο' Βοϊδομάτη , ανάμεσα απο το Μεγάλο και το
Μικρό Πάπιγγο υπάρχουν οι 'πισίνες'Είναι απο τις μικρές εκπλήξεις της 2ης Συνάντησης !!!!!!!
Τώρα , για όσους ανησυχούν , το 'μεγάλο φαγοπότι' σχεδιάζεται να γίνει
ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ στο ποτάμι , οπότε (λέμε τώρα ) θα υπάρχουν τα περιθώρια επιλογής μεταξύ φαγητού ή ψυχρολουσίας ή του συνδιασμού τους.Αποστόλης.
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Να φέρετε τα μπανιερά σας ,εκτός απο τον 'απαγορευμένο' Βοϊδομάτη , ανάμεσα απο το Μεγάλο και το
Μικρό Πάπιγγο υπάρχουν οι 'πισίνες'Είναι απο τις μικρές εκπλήξεις της 2ης Συνάντησης !!!!!!!
Τώρα , για όσους ανησυχούν , το 'μεγάλο φαγοπότι' σχεδιάζεται να γίνει
ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ στο ποτάμι , οπότε (λέμε τώρα ) θα υπάρχουν τα περιθώρια επιλογής μεταξύ φαγητού ή ψυχρολουσίας ή του συνδιασμού τους.Αποστόλης.
Εγώ , μπανιερό θα φέρω ...... γιατί αισθάνομαι πιό άνετα ...... όταν τρώω
Για την επιλογή ........
-
Καλά μιλάμε ο Βασίλης..μεσ' στην καρδιά μου είναι αυτό το παιδί!!
Βέβαια εγω δεν τα συνδυάζω....αλλά με χαρά θα κάτσουμε στο τραπέζι να μου τα αναλύσει...ε Βασίλη??!!
2η Συνάντηση του 4ΤF-Πάπιγκο Σχόλια και Παραλειπόμενα!!