-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
σκεφτομαι να βαλω στο punto πλαινες ποδιες και καμια μπουκα. ξερεις κανενας απο που. να παω σε φιατ ή οχι? υπαρχει περιπτωση η μπουκα να βρισκει κατω στις αθανατες ελληνικες λακουβες λογω του χαμηλου προφυλακτηρα?
βαλε και καλο στερεοφονικο να ακουγεται ο Βολανης καλα και αυτοκολλητα απο το περιοδικο BURN.
το χρωμα εννοειται κιτρινο
[list:2dppkzia]Xαλαρα +20 αλογα [/list:u:2dppkzia]
-
-
-
- +.............τί άλλο ;
-
-
-
-
πολλοι σουμαχερ εδω μεσα...
-
και επισης ετσι για πληροφορια. δεν ειναι κιτρινο...
-
Είπα να το φέρω πάλι πάνω πάνω μπας και το δει κάνας κάτοχος και γράψει τίποτα
Δράττομαι και της ευκαιρίας για να γράψω και την κατανάλωσή του στην εθνική με 150(+) το μεγαλύτερο διάστημα...Εϊναι περίπου 8,2lt/100km...Έκανα 3 ταξίδια μαζεμένα και είπα να τη μετρήσω (2Βόλο, 1Θεσσαλονίκη)...Για μέσα στην πόλη δεν έχω μετρήσει επισταμένα αλλά μου φαίνεται ότι παίζει γύρω στα 10...Πολλά δεν είναι? Θα το μετρήσω αν και δεν το πολυκινώ στην πόλη...
Επίσης θα ματα-ξαναπώ εκ νέου!!! ότι το ABS εμπλέκεται συνέχεια ανεξαρτήτως ταχύτητας που κινούμαι και με 5-10χλμ ακόμα ενεργοποιείται!Θα μπορούσε ποτέ αυτό να ρυθμιστεί? Υποψιάζομαι πως όχι με Ο κεφάλαιο ...
Καμιά βλαβούλα ακόμα δεν έχουμε (9500km) έγινε αλλάγή λαδιών στα 6500km, τα Selenia (όχι τα μαύρα), άρχισε ένας θόρυβος όταν τρέχω πάνω από 150, ανεπαίσθητος (ένα τσικ τσικ) που ακούγεται από το παράθυρο-κολόνα του οδηγού...Το αγνοώ επιδεικτικά ...
Ο κινητήρας μάλλον είναι το καλύτερο στοιχείο του αυτοκινήτου και το στήσιμό του ικανοποιητικό (αλλά δεν έχω και εμπειρία για να το κρίνω και κυρίως όχι σοβαρό μέτρο σύγκρισης, εμένα έτσι μου φαίνεται)..
Ε για την ανάρτηση τα είπαμε, σφραγίσματα και μέση υποφέρουν... -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Είπα να το φέρω πάλι πάνω πάνω μπας και το δει κάνας κάτοχος και γράψει τίποτα
Δράττομαι και της ευκαιρίας για να γράψω και την κατανάλωσή του στην εθνική με 150(+) το μεγαλύτερο διάστημα...Εϊναι περίπου 8,2lt/100km...Έκανα 3 ταξίδια μαζεμένα και είπα να τη μετρήσω (2Βόλο, 1Θεσσαλονίκη)...Για μέσα στην πόλη δεν έχω μετρήσει επισταμένα αλλά μου φαίνεται ότι παίζει γύρω στα 10...Πολλά δεν είναι? Θα το μετρήσω αν και δεν το πολυκινώ στην πόλη...
Επίσης θα ματα-ξαναπώ εκ νέου!!! ότι το ABS εμπλέκεται συνέχεια ανεξαρτήτως ταχύτητας που κινούμαι και με 5-10χλμ ακόμα ενεργοποιείται!Θα μπορούσε ποτέ αυτό να ρυθμιστεί? Υποψιάζομαι πως όχι με Ο κεφάλαιο ...
Καμιά βλαβούλα ακόμα δεν έχουμε (9500km) έγινε αλλάγή λαδιών στα 6500km, τα Selenia (όχι τα μαύρα), άρχισε ένας θόρυβος όταν τρέχω πάνω από 150, ανεπαίσθητος (ένα τσικ τσικ) που ακούγεται από το παράθυρο-κολόνα του οδηγού...Το αγνοώ επιδεικτικά ...
Ο κινητήρας μάλλον είναι το καλύτερο στοιχείο του αυτοκινήτου και το στήσιμό του ικανοποιητικό (αλλά δεν έχω και εμπειρία για να το κρίνω και κυρίως όχι σοβαρό μέτρο σύγκρισης, εμένα έτσι μου φαίνεται)..
Ε για την ανάρτηση τα είπαμε, σφραγίσματα και μέση υποφέρουν...Απ' ότι θυμάμαι έχω μέση κατανάλωση 9,7.Βέβαια έχω καιρό να οδηγήσω το αυτοκίνητο (απ' το Πάσχα ).Έχω δει μέχρι 6,κάτι με αρκετή προσπάθεια,αλλά μου διαφεύγει πόσο ήταν η κατανάλωση στα 180-αν κοίταξα...
Σε μένα ακούγεται ένας θόρυβος από την πίσω κολώνα στην πλευρά του οδηγού κάποιες-σπάνιες φορές πάντα πάνω από ανωμαλίες του οδοστρώματος.Το καλύτερο:έχει φύγει ο διακόπτης ρύθμιση των ηλεκτρικών καθρεπτών.Μη ρωτάτε πως,ρωτήστε τον Ιταλό που το συναρμολήγησε...Άντε να ζωντανεύουμε λίγο!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το καλύτερο:έχει φύγει ο διακόπτης ρύθμιση των ηλεκτρικών καθρεπτών.Μη ρωτάτε πως,ρωτήστε τον Ιταλό που το συναρμολήγησε...Άντε να ζωντανεύουμε λίγο!
Αυτο το αντιμετωπισα και γω πριν 4,5 χρονια που το πηρα... μια σταγονα logo και ξανα κουμπωμα ελυσε το προβληματακι δια παντως. (διακριτικα με την κολλα, μην το πνιξεις)
Τα περι κακης αξιοπιστιας... μετα απο 82000 και 4,5 χρονια διαβεβαιωνω πως ειναι καθαρα ΦΗΜΕΣ και ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ... Ελατε να δειτε και το service booklet μου, να δειτε τι extra μου στοιχισε ολο αυτο τον καιρο (μια λαμπιτσα, μια μπομπα νερου... το πολυ 40 ευρω ζημια συνολο)
Εν αναμονη του Punto Mk3 για μενα πλεον... the evolution goes on
fiat punto 1.4 sporting