-
**6ο !! Το βιολι του, ο Κοντος !!
Αφιερωμενο .......... στον Φωτη ! **
-
Τελικά ο LOEB θα χάσει το πρωτάθλημα όταν αποσυρθεί!
Για την ιστορία σήμερα στο MotoGP,πήρε το 9o πρώτάθλημα του και ο Valentino Rossi. Τουλάχιστον αυτός έχασε και δύο πρωταθλήματα στα 11. -
ο χιρβονεν εχασε ενα λεπτο στην προτελευταια ειδικη.μαλλον καποιο τετ α κε η καποια μικροεξοδος του εκοψαν καθε ελπιδα...
συγχαρητηρια στον κοντο αν και δεν ημουν μαζι του -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Για την ιστορία σήμερα στο MotoGP,πήρε το 9o πρώτάθλημα του και ο Valentino Rossi. Τουλάχιστον αυτός έχασε και δύο πρωταθλήματα στα 11.Κι ο Loeb έχασε το '03 απο τον Πέτρο!
-
-
Συγχαρητήρια στον Loeb και στην ομάδα για το φετινό τίτλο σε όλα τα επίπεδα
-
6ο συνεχόμενο για τον Loeb και κρίμα για τον Hirvo που το καπό του δεν τον άφησε να το παλέψει μέχρι τέλους!
Άξιος πρωταθλητής ο Loeb! Τα συγχαρητήριά μου! -
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Για την ιστορία σήμερα στο MotoGP,πήρε το 9o πρώτάθλημα του και ο Valentino Rossi. Τουλάχιστον αυτός έχασε και δύο πρωταθλήματα στα 11.Κι ο Loeb έχασε το '03 απο τον Πέτρο!
Σωστά, αλλά από τότε που πήρε πρωτάθλημα και μετά, κανένας δεν τον έριξε από την κορυφή.
Για ο καλό του σπορ, έπρεπε και κάποιος άλλος να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά οι υπάρχοντες ανταγωνιστές τους φαίνεται ότι δεν μπορούν. -
Ανίκητος ο συνδυασμός Loeb - Elena - Citroen
Όπως και να έχει τους αξίζουν συγχαρητήρια...
Έχει άραγε μοναξιά η κορυφή του κόσμου;
_
-
Akομα λιγος ο Χιρβονεν για να στερησει πρωταθλημα απο τον κοντο,ακομα και σε δικια του θεωρητικα επιφανια.Του χρονου ισως....
Λατβαλα απο το κακο στο χειροτερο.Σαν να εχει χασει και την ταχυτητα του.Μπραβο στον Λεμπ/Ελενα για τον 6ο τιτλο.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ανίκητος ο συνδυασμός Loeb - Elena - CitroenΌπως και να έχει τους αξίζουν συγχαρητήρια...
Έχει άραγε μοναξιά η κορυφή του κόσμου;
_
Ακόμα και έχει μοναξιά η κορυφή πρέπει να είναι πολύ γλυκιά.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Έχει άραγε μοναξιά η κορυφή του κόσμου;Προφανως εχει γιαυτο συχνα κοβει βολτες σε αλλους κοσμους (Le Mans, Formula 1) που δεν ειναι πρωτο κοκκορι στο κοτετσι.
Αναρωτιεμαι πως η Φορντ συνεχιζει να χρηματοδοτει τον Γουιλσον και τα 'καμαρια' του για να χανει καθε χρονο. Απιστευτο.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
.....
Αναρωτιεμαι πως η Φορντ συνεχιζει να χρηματοδοτει τον Γουιλσον και τα 'καμαρια' του για να χανει καθε χρονο. Απιστευτο.Στις πολυεθνικές αυτού του μεγέθους είναι σημαντικότερο το πως πουλάς τον εαυτό σου, παρά τα αποτελέσματα της δουλειάς σου καθ'αυτά.
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
.....
Αναρωτιεμαι πως η Φορντ συνεχιζει να χρηματοδοτει τον Γουιλσον και τα 'καμαρια' του για να χανει καθε χρονο. Απιστευτο.Στις πολυεθνικές αυτού του μεγέθους είναι σημαντικότερο το πως πουλάς τον εαυτό σου, παρά τα αποτελέσματα της δουλειάς σου καθ'αυτά.
Go_for_pole νομίζω πως είσαι υπεβολικός. Εκτός ότι πήραν δύο πρωταθλήματα κατασκευαστών το 06 και 07 δεν νομίζω να μπορεί κανείς να κατηγορήσει τον Wilson για το ότι το focus δεν είναι καλό αυτοκίνητο. Πιστεύω πως οι τίτλοι του Loeb οφείλονται περισσότερο στο ταλέντο του ως οδηγός παρά στην αδυναμία της Μ-sport.
Επίσης αυτή την στιγμή ο Hirvonen δείχνει να είναι ο καλύτερος οδηγός μετά τον Loeb ανεξαρτήτου επιφάνειας και έχει αρκετά χρόνια καριέρας μπροστά του για να πρωταγωνιστήσει. -
Οι διαφορες γενιες ΕVO, STI, WRX, RS βγηκαν μεσα απο ε.δ. ολα τους καταπληκτικα αυτοκινητα οχι απαραιτητα πρωταθλητες.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Go_for_pole νομίζω πως είσαι υπεβολικός. Εκτός ότι πήραν δύο πρωταθλήματα κατασκευαστών το 06 και 07 δεν νομίζω να μπορεί κανείς να κατηγορήσει τον Wilson για το ότι το focus δεν είναι καλό αυτοκίνητο.Μπορείς να τον κατηγορήσεις γιατι δεν πηρε οταν αποσυρθηκε ο Gronholm τον Solberg στην ομαδα του, τον μονο οδηγο που αποδεδειγμενα μπορει να κοντραρει τον Loeb, το απεδειξε και αυτο το Σαββατοκυριακο. Επίσης μπορεις να τον κατηγορησεις που τοσα χρονια εχει για οδηγο τον 'αμπαλο' το γιο του.
-
Απ'ότι φάνηκε και ο Μικο τον κόντραρε μέχρι τέλους. Άλλωστε ο 1 βαθμός διαφορά ίσως δείχνει και την διαφορά τους.
-
Ο χρήστης onthelimit έγραψε:
Go_for_pole νομίζω πως είσαι υπεβολικός. Εκτός ότι πήραν δύο πρωταθλήματα κατασκευαστών το 06 και 07 δεν νομίζω να μπορεί κανείς να κατηγορήσει τον Wilson για το ότι το focus δεν είναι καλό αυτοκίνητο.
Μπορείς να τον κατηγορήσεις γιατι δεν πηρε οταν αποσυρθηκε ο Gronholm τον Solberg στην ομαδα του, τον μονο οδηγο που αποδεδειγμενα μπορει να κοντραρει τον Loeb, το απεδειξε και αυτο το Σαββατοκυριακο. Επίσης μπορεις να τον κατηγορησεις που τοσα χρονια εχει για οδηγο τον 'αμπαλο' το γιο του.
Με τον Πέτερ υποτίθεται είναι ακόμα ... παρεξηγημένοι?Όντως πάντως η πρόσφατη αναγέννηση του Πέτρου είναι πολύ ευχάριστη για κάθε φίλο του σπορ και μακάρι του να βρει ένα εργοστασιακό μπάκετ...
-
Εγώ πάντως από τα αποτελέσματα του Peter στους δύο τελευταίους αγώνες καταλαβαίνω ότι και η Xsara δεν ήταν και τόσο κακή τελικά.....
-
Ο Loeb πήρε πιο δύσκολα τον τίτλο απ'ότι είναι η πραγματική του διαφορά από τον Hirvonen. Φέτος ήταν ίσως η χειρότερη χρονιά του Γάλλου, αφου και λάθη έκανε, και έχασε μεγάλη διαφορά, ενω χρειάστηκε η βοηθεια του Sordo και του Latvala για να το γυρίσει. Ο τρόπος που το πήρε όμως, στον τελευταίο αγώνα, σε όχι και τόσο ευνοική επιφάνεια, και μετα από αντεπίθεση στους τελευταίους 4 αγώνες, έδειξε οτι ακόμα είναι αρκέτα μπροστά από τον ανταγωνισμό.
Ο Hirvonen ανέβηκε πολύ φέτος (ιδιαίτερα στο β' μισό) και κοντραρε στα ίσα τον Loeb σε αρκετές επιφάνειες. Η κοιλιά του Seb, και η μείωση των αγώνων (καθε λάθος μετρούσε περισσοτερο) λίγο έλλειψε να τον στέψει πρωταθλητη. Με άλλον team-mate ίσως ήταν αυτός πρωταθλητης...Τουλάχιστον στους τελευταίους αγώνες έπαψε να παίζει άμυνα και του χρόνου θα απειλεί από την αρχή.
Ο Latvala βρίσκεται σε υποχώρηση. Αντί να βελτιώθει σε σταθερότητα, έριξε την ταχύτητα του...
Ο Sordo είναι ιδανικός για 2ος οδηγός, αλλά αυτό μετά από 3 χρόνια πλήρους εμπλοκής αυτό δεν είναι αρκετό. Του χρόνου πρέπει είτε να τον αφήσουν να τρέξει, είτε να το κάνει από μόνος του. Ο Ogier απειλει..
Ο Solberg αυτή τη στιγμή νομίζω βρίσκεται πίσω από Hirvonen και Sordo. Μακάρι του χρόνου να έχει ομάδα γιατί αν αλλαζεις αυτοκινητο καθε 5 αγώνες, κανεις βήματα προς τα πισω..
WRC 2009 - 12oς Γύρος Ράλλυ Ουαλίας