-
62 ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΡΑΛΛΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ.
ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩN !!!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩN !!!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
'EL-EM'
-
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ?? ΠΟΙΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ????? ΓΙΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ!!
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ?? ΠΟΙΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ????? ΓΙΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ!!ΑΠ'ΟΣΟ ΞΕΡΩ
ΕΜΕΙΣ ΜΕ FOCUS
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΞΑΝΘΑΚΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΝΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΠΛΑΤΗΣ
ΨΗΛΟΣ
KAI ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Κι η 'κοιλιτσα', κι η 'κοιλιτσα'! Ψαξτε μεσο ορο ηλικιας και θα εκπλαγειτε!
Λειβαδιας-Τσικο ραλλυ -
- **67 **τελικα....μεχρι να δημοσιευθουν θα αλλαζουν?
- και sx οπως ειπωθηκε απο λεσχη
-
Ο χρήστης karapetsanosj έγραψε:
2. και sx οπως ειπωθηκε απο λεσχηΣωστος ο παιχτης
-
ΚΑΝΑΜΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟ Σ/Κ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ Η ΓΙΑ 4Χ4. ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΤΗΡΙ ( ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΛΑΡΙ) ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΠΟΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ. ΓΙΑ ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΕΙΔΙΚΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΘΩΣ ΤΗ ΘΕΩΡΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ,ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ Η ΛΕΣΧΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΓΩΝΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ -
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ. ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΙΚΗ, ΚΑΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΞΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΗΣ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ. δΙΕΡΩΤΩΜΑΙ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ
- ΠΟΙΟΙ .........(ΒΑΛΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ) ΤΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΚΕΙ.
- Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ? ΚΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕ ΑΜΕΡΙΜΝΟΣ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΣΒΗΣΤΗ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΜΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΔΟΥΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΕΙ ΜΕΣΑ?
(ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ...ΤΟΥΡΚΟΣ).
Υ.Γ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΙΚΗ ΤΑ ΓΡΑΦΩ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΙΝΙ ΡΑΛΛΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ. οΜΩΣ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ,ΕΝΑ ΛΑΘΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΜΙΣΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!0.
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... ace_id=237ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ 2Η ΘΕΣΗ!!!!!!
-
Μπράβο συμμμετοχές, κι ο ΣΧ μέσα...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μπράβο συμμμετοχές, κι ο ΣΧ μέσα...Ναι..Ναι!!Με 7άρι!!! Αφου είπαμε!!...Δεν κόβεται!!!
Μακάρι να ήμουνα εδω να πηγαινα να τους έβλεπα!! Θα είναι σίγουρα ενδιαφέρον!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μπράβο συμμμετοχές, κι ο ΣΧ μέσα...
Ναι..Ναι!!Με 7άρι!!! Αφου είπαμε!!...Δεν κόβεται!!!
Μακάρι να ήμουνα εδω να πηγαινα να τους έβλεπα!! Θα είναι σίγουρα ενδιαφέρον!!Το πρώην 7αρι του Γονή αν δεν κάνω λάθος.
-
Xartis yparxei pouthena,re paidia ....?
-
Ο χρήστης TSAF έγραψε:
Xartis yparxei pouthena,re paidia ....?Πήγαινε εδώ να δεις http://www.alfal.gr/xartis_diadromis.htm
-
http://www.forecasts.gr/cf.asp?city_id=62
μην ξενοιστειτε απο αυτο εδω γιατι το ΑΤΑ εχει αλλη αποψη.......για το καλο σας ΟΜΠΡΕΛΛΕΣ και οχι μονον και .........γαλοτσες για την Ε.Δ. Λιβαδεια.......καλη συναντηση στο......βουνο. Παντως δεν θα εχει ομιχλες αλλα Στερεας.... -
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=fast-news
ΔΙΑΚΟΠΙΚΕ Η ΣΟΥΠΕΡ ΕΙΔΙΚΗ ΣΤΗ ΛΙΛΑΙΑ, ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΛΑΣΠΗΣ. ΣΕΙΜΙΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΕΙΔΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΣΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΜΑΤΟΣ.
ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ? ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ?
Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΙΚΕ ΛΟΓΟ ΛΑΣΠΗΣ, Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΚΟΠΙΚΕ ΛΟΓΟ ΕΝΟΣ 'ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ' ΑΛΛΗ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΤΕΤ Α ΚΕ ,ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΕΤ Α ΚΕ ΜΕ ΤΡΑΚΟ. ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΧΑΛΑΣΕ. -
Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει πάλι τα ίδια με τα περσινά. Πέρυσι ήταν Ακρόπολις φέτος κύπελλο. Πέρυσι ήταν σκόνη και κόσμος, φέτος ήταν βροχή και λάσπη. Ευτυχώς όμως που αυτά συνέβησαν τώρα ώστε ολοι που ασχολούνται με το θέμα να πάρουν τα ανάλογα μέτρα. Και πιστεύω οτι αξίζουν συγχαρητήρια στον κ. Χατζημιχάλη που ασχολείται θερμά με το θέμα και ας σταματήσουν οι διάφοροι 'ειδήμονες' - 'καλοθελητές' - 'Κασσάνδρες' τα σχόλια τους και ας επαναπαυθούν πίσω απο τις οθόνες τους.
-
'Περιεργος' αγωνας, φανταστικη εμπειρια, ασυλληπτο αυτοκινητο. Η αληθεια ειναι οτι αιφνιδιαστηκαμε απο τις δυνατοτητες του, αλλα και τις απαιτησεις του. Κι οταν αρχισαμε να καταλαβαινουμε που παταμε και που βρισκομαστε, ανοιξαν οι ουρανοι στην Ελατεια, μας επιασε λαστιχο στη
Λειβαδια και καναμε 1,5 χιλιομετρο με την ζαντα, φαγαμε κι ενα καπελλο στο Λυκουρεση. Ομως το μαθημα εγινε, και νομιζω οτι την επομενη φορα θα ειμαι λιγοτερο φοβισμενος και πιο συγκεντρωμενος. Δυο ειναι οι πιο
σημαντικες διαπιστωσεις μου. 1. πρωτα βγαινει η ψυχη κι υστερα το χουι. Τοσα χρονια ,οταν γλιστρουσαμε η αφηναμε η διορθωναμε με λιγο γκαζι,
. Τωρα ολο το 'οικοδομημα' παταει στο γκαζι! Γλυτωνεις μονο
οταν ζητας απο τις 4 ροδες σου να σε πανε εκει που εσυ θες. Κι επρεπε
ν ακουσω την 'Καλομοιρα' διπλα μου να ουρλιαζει πατα-πατα για να το
συνειδητοποιησω , οταν ειχα ηδη δεχθει οτι η αγορα του αγρου ηταν μοιραια! 2. Οτι οι χρονοι που εκαναν Στρατης , Ψηλος και ενιοτε ο Βασιληας απαιτουν τσαγανο, εμπειρια, ταλεντο και πολυ δουλεια. Μπραβο
τους. Σ αυτους και σ ολους τους αλλους που τους συναγωνιζονται και δεν ηταν σημερα στο Λειβαδιας. Για αλλη μια φορα επιβεβαιωσα την αποψη μου,
οτι αυτοι που λενε 'ας ειχα το εργαλειο τους κα θα σουλεγα εγω' ειναι
τουλαχιστον (κι ευγενικα) κουτοι (για να μην χρησιμοποιησω αλλον χαρακτηρισμο).
Θελω τωρα να σκεφτω γιατι εχω δρομο μπροστα μου
Και του χρονου.
ΡΑΛΛΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ