-
Ο 'ελαφρυς τραυματισμος' του οδηγου του γκολφ στην γλωσσα της πραγματικοτητας μεταφραζεται σε τεσσερεις ωρες χειρουργιο χθες το βραδυ αγαπητο rally.gr
-
αγιο ειχε ο ανθρωπος
ελπιζω εκτος απο καταγματα να μην ειχε και τιποτα αλλο
μπροστα μας εγινε και ηταν τρομακτικο
απιστευτο ολο εκεινο το τσουρμο που κατεβηκε απο την Κ9 οταν μυριστηκε ατυχημα για να βγαλει φωτο και να μην ακουν τους ανθρωπους της οργανωσης
ικανοι ηταν να βγαλουν φωτο και τον ανθρωπο στο φορειοκαλη και γρηγορη αναρρωση στον οδηγο
Υ.Γ. τρανο παραδειγμα οτι δεν πρεπει να γινονται εκπτωσεις σε θεματα ασφαλειας, ζωνες, καθισμα, κρανος, roll cage κλπ
ο αγωνας πολυ ωραιος, βοηθησε και ο καιρος
-
Παιδια το θέαμα ήταν επιεικώς απαράδεκτο!! Μόλις οι Θεατές από δυο άλλες στροφές την προηγούμενη Κ7 και της επόμενης Κ9 αντιλήφθησαν(για όσους δεν γνωρίζουν αυτές οι αποστάσεις είναι αρκετά μετρά) ότι έγινε ένα σοβαρό ατύχημα στην Κ8 άρχισαν να μπαίνουν μέσα στην ειδική τρέχοντας για να φτάσουν στον χώρο του συμβάντος με αποτέλεσμα να εμποδίζουν τους οργανωτές και τους διάσωσες να κάνουν αυτό που έπρεπε. Τα δυο ακόμα μελανά σημεία είναι ότι τα άτομα αυτά δεν ήταν μονό νεαρής ηλικίας κ το δεύτερο είναι ότι όλα αυτά τα άτομα έπρεπε να επιστρέψουν στις 'θέσεις' τους με αποτέλεσμα να έχουμε μεγαλύτερη καθυστέρηση για λογους ασφαλειας κυριως.
Ελπίζω και εύχομαι να μην ξανασυμβεί τέτοιου είδους αντίδραση από το κοινό. Ήταν αρκετά άσχημος ο τρόπος του ατυχήματος και εύχομαι την καλή και γρήγορη ανάρρωση του οδηγού. -
Πολλά περαστικά στον συναθλητή μας κ.ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΙΜΠΙΚΑ. Πολλές ευχές για γρήγορη ανάρρωση!!!
-
Απο το κομματι του Νικου στο msfree http://www.msfree.gr/msdet.php?id=8604
Τέλος θα αναφερθούμε στο ένα και μοναδικό σοβαρό αγωνιστικό γεγονός το οποίο έγινε αιτία συζητήσεων και αντιπαραθέσεων. Ο λόγος για την έξοδο του Θανάση Μπίμπικα στο σημείο «Κατηχώρι». Ο οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και κατέληξε στο χειρουργείο με συντριπτικά κατάγματα και στα δύο πόδια. Ευτυχώς δεν διατρέχει κάποιο άλλο κίνδυνο. Το συγκεκριμένο σημείο χαρακτηρίστηκε από πολλούς αγωνιζόμενους ως το πιο επικίνδυνο της Πορταριάς. Στην απονομή, η απάντηση της λέσχης, ήταν πως υπάρχει και το φρένο. Αστεία πράγματα, ας μου επιτραπεί η έκφραση. Ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο μπορεί να καταλήξει σε οποιοδήποτε σημείο εκτός δρόμου, ασχέτως «υπερβολικής ταχύτητας», αν μπορούμε να μιλήσουμε για υπερβολική ταχύτητα σε αγώνα αυτοκινήτου. Επανερχόμαστε στο χαρακτηρισμό «το πιο επικίνδυνο» σημείο της Πορταριάς. Πρόκειται για μια σχετικά εύκολη, πατημένη στροφή που όμως στην έξοδο της έχει την πιο λάθος τοποθετημένη μπαριέρα. Αν ένα αυτοκίνητο ξεφύγει από την πορεία του θα καταλήξει στην αρχή της μπαριέρας, ένα τελείως σταθερό σημείο, με κίνδυνο να μπει η μπαριέρα στο αυτοκίνητο. Γι αυτό λοιπόν, το σημείο είναι επικίνδυνο και όχι οδηγικά όπως λανθασμένα αντιλήφθηκαν οι άνθρωποι της λέσχης. Από πέρσι ο ΣΟΑΑ έχει ζητήσει να τοποθετηθεί σωστή μπαριέρα στο σημείο, φυσικά φέτος δεν έγινε κάτι ενώ για του χρόνου έχουμε τη διαβεβαίωση της λέσχης πως θα μπει νερομπαριέρα. Απλά αναρωτιόμαστε γιατί έπρεπε πρώτα να τσακιστεί ο Μπίμπικας.Αν δεν υπηρχε ο τραυματισμος του ανθρωπου στη μεση θα εβαζα μια φατσουλα να χτυπιεται στα γελια αλλα με δυο τσακισμενα ποδια κανεις δε δικαιουται να γελαει. Για μενα το πιο τραγικο ειναι η προταση για να διορθωθει το θεμα, θα μπει λεει η λεσχη μια νερομπαριερα. Ειμαι σιγουρος οτι η λεσχη εχει υπολογισει με επιστημονικη ακριβεια την ορμη ενος αγωνιστικου που εχει μαζεψει χιλιομετρα απο το προηγουμενο πεταλο και θα επιλεξει το τζερσεϊ με τα απαιτουμενα χαρακτηριστικα για να κρατησει το αυτοκινητο μακρια απο την επικινδυνη μπαριερα. Πιστευω οτι η ΝΑΣΑ δε θα δυσκολευτει να κατασκευασει το συγκεκριμενο τζερσεϊ, εξαλλου εχουν ηδη κατασκευασει για λογαριασμο της λεσχης τα παντεταρισμενα μπλοκια με τα καταλληλα χαρακτηριστικα για να σταματουν αγωνιστικα αυτοκινητα διαχεοντας την ενεργεια σε ενα πρωτοποριακο τσιμεντενιο υλικο.
Νικο αν ειναι ευκολο μπορεις να πεις περισσοτερα για το θεμα των πιτς; Αν τα στησαν παλι κατω απο τη διασταυρωση για Σταγιατες ειναι απολυτως φυσιολογικο να φωναζει ο κοσμος.
-
Άσχετο λίγο αλλά σίγουρα μόνο υποδεέστερο δεν είναι το αυτοκίνητο του Ντόφη όπως αναφέρεται στο κείμενο.....
-
μιας και το ατυχημα εγινε μπροστα μας,
η μπαριερα το μονο που εκανε ηταν να σηκωσει το αγωνιστικο και να το στειλει στο δεντρο,
ενω δουλεια μιας μπαριερας ειναι να ξαναστειλει ενα αυτοκινητο ξανα στο δρομο, αν δεν κανω λαθος,
ενω πιο πριν κατι πηγε να γινει και με το 205 του Τραγη που και αυτο φανηκε να κλεινει πολυ στην κορυφη με αποτελεσμα να χασει λιγο την ουρα του και να διορθωσει με αναποδο,
καλυτερα θα ηταν να συνεχιζε η μπαριερα ακομα αρκετα μετρα προς τα κατω, εκει που ειναι τωρα ειναι ακριβως εκει που θα φυγει ενα αυτοκινητο, και παλι καλα που 'εσβηνε' στο εδαφος, φανταστειτε να ηταν στο υψος της, θα τρυπουσε το αμαξι.
αλλοι ειπαν πως χρειαζονταν λαστιχα στο εσωτερικο ωστε να μην κλεινουν τοσο στην κορυφη
με τις νερομπαριερες και σπασμενες τεταρτες στο σημειο εκεινο μαλλον μονο συντριβανια θα κανουν, 'ημιμετρα'
παντως και σε επισημανσεις προς ατομο της λεσχης για το οδοστρωμα, το οποιο ειναι αποτελεσμα μπαλωματων μετα απο εργα, ειπωθηκε αστο καλυτερα για να μην τρεχουν.
του χρονου βεβαια υποσχεθηκαν να ειναι φρεσκοασφαλτοστρωμενη.
ειπαν, ειδαν, σκεφτηκαν, συσκεφτηκαν, καναν και καμια τριμελη επιτροπη με 5 ατομα, αλλα το κακο εγινε
καλη και γρηγορη αναρρωση στον οδηγο
-
περαστικα στο θαναση μπιμπικα
-
Ημουν το ΣΚ Πορταρια και μιλησα με ανθρωπους που πιστευω οτι ξερουν δυο πραγματα. Αυτο που μου ειπαν δυσκολευομαι μεν να το πιστεψω αλλα αν ειναι αληθεια εξηγει γιατι οι κατοικοι αντεδρασαν ασχημα φετος. Μου ειπαν λοιπον οτι φετος η λεσχη δεν ειχε φροντισει να κανει διαγραμμιση στα πιτς οποτε ο καθενας αφηνε οπου ηθελε, οτι ηθελε. Τα προβληματα αρχισαν απο την Παρασκευη: καποιος ειχε αφησει ενα οχημα επανω στο δρομο, πηρε κληση (οπως ειναι λογικο) και ειχαμε τα πρωτα οργανα. Μετα για καποιο λογο οι αγωνιζομενοι αρχισαν να αφηνουν τα αυτοκινητα καθετα, προκληθηκε κυκλοφοριακο, δεν περναγε το κτελ, ξανα χαος.
Αν οντως εγιναν ετσι τα πραγματα (και παρακαλω διορθωστε με αν μου τα ειπαν μισα ή οτιδηποτε), πρεπει ολοι να προβληματιστουν και να αναλαβουν τις ευθυνες τους. Αν μη τι αλλο, τα χωρια της περιοχης αγαπανε τον αγωνα και οι κατοικοι ειναι πολυ ανεκτικοι, αν τετοιες παραληψεις και συμπεριφορες φτανουν να εξοργιζουν αυτους τους ανθρωπους τοτε πραγματικα τα πραγματα ειναι μαυρα.
ΥΓ Για νεο ταπητα κανεις απο την πλευρα του δημου δεν μπορει να εγγυηθει τιποτα, αν το εγγυηθηκε η λεσχη (οταν δεν μπορει να εγγυηθει οτι θα βελτιωθει μια μπαριερα) τοτε...
-
Πολυ σωστο GO FOR POLE αυτο που ειπες περι ταπητα...ναι μεν η λεσχη το ειπε...Ο δημος τι λεει? ...νομιζω και του χρονου τα ιδια θα γινουν!
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ημουν το ΣΚ Πορταρια και μιλησα με ανθρωπους που πιστευω οτι ξερουν δυο πραγματα. Αυτο που μου ειπαν δυσκολευομαι μεν να το πιστεψω αλλα αν ειναι αληθεια εξηγει γιατι οι κατοικοι αντεδρασαν ασχημα φετος. Μου ειπαν λοιπον οτι φετος η λεσχη δεν ειχε φροντισει να κανει διαγραμμιση στα πιτς οποτε ο καθενας αφηνε οπου ηθελε, οτι ηθελε. Τα προβληματα αρχισαν απο την Παρασκευη: καποιος ειχε αφησει ενα οχημα επανω στο δρομο, πηρε κληση (οπως ειναι λογικο) και ειχαμε τα πρωτα οργανα. Μετα για καποιο λογο οι αγωνιζομενοι αρχισαν να αφηνουν τα αυτοκινητα καθετα, προκληθηκε κυκλοφοριακο, δεν περναγε το κτελ, ξανα χαος.Αν οντως εγιναν ετσι τα πραγματα (και παρακαλω διορθωστε με αν μου τα ειπαν μισα ή οτιδηποτε), πρεπει ολοι να προβληματιστουν και να αναλαβουν τις ευθυνες τους. Αν μη τι αλλο, τα χωρια της περιοχης αγαπανε τον αγωνα και οι κατοικοι ειναι πολυ ανεκτικοι, αν τετοιες παραληψεις και συμπεριφορες φτανουν να εξοργιζουν αυτους τους ανθρωπους τοτε πραγματικα τα πραγματα ειναι μαυρα.
ΥΓ Για νεο ταπητα κανεις απο την πλευρα του δημου δεν μπορει να εγγυηθει τιποτα, αν το εγγυηθηκε η λεσχη (οταν δεν μπορει να εγγυηθει οτι θα βελτιωθει μια μπαριερα) τοτε...
Είναι γνωστό Κώστα μου ότι στις τάξεις των αγωνιζομένων υπάρχουν και πολλά ΖΩΑ, ίσως και περισσότερα αναλογικά με την κοινωνία γενικότερα....Κάποια πράγματα δυστυχώς δεν είναι τυχαία....Για τη γενική εικόνα ευθύνονται (ευθυνόμαστε) και οι αγωνιζόμενοι...
-
Και μερικά βίντεο που ανέβασα
http://www.youtube.com/watch?v=2vTaeXl4cKo
http://www.youtube.com/watch?v=NysDTn-oqU4
Youtube Video -
Πολυ ωραια φιλε...ειδικα το πρωτο
-
Θα παθω τιποτα βραδυατικα!!! ... http://www.youtube.com/watch?v=DuX-1N8W9bg
-
'Εντάξει λοιπόν. Ο Θανάσης Μπιμπίκας μετά απο ενα χειρουργίο (κακώς) στον Βόλο και άλλο ένα στο ΚΑΤ και μια μεγάλη ταλαιπωρία (15 ημέρες στο ΚΑΤ) γενικα είναι σπίτι του!!!! Μένει μόνο να βγάλει τα ράματα την Παρασκευή και μετα η ανάλογη ακινησία που χρειάζεται και όλα θα φτιάξουν!!
Όλα αυτα τα γράφω με την προτροπή του προς ενημέρωση όλων όσων επρεπε να έχουν ενδιαφερθεί να ενημερωθούν απο μόνοι τους!!!!
-
ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΑΦΡΙ!!!! ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑ. (GOLF) 3 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΑ ΛΑΜΕΣ ΒΙΔΕΣ Κ Λ Π ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΠΟΔΙΑ!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΠΙΤΙ .(ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΝΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΞΑΠΛΑ) ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΔΕΙΞΑΝ Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ι Κ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ?????ΑΥΡΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
Ο χρήστης bibicas golf έγραψε:
ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΑΦΡΙ!!!! ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑ. (GOLF) 3 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΑ ΛΑΜΕΣ ΒΙΔΕΣ Κ Λ Π ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΠΟΔΙΑ!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΠΙΤΙ .(ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΝΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΞΑΠΛΑ) ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΔΕΙΞΑΝ Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ι Κ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ?????ΑΥΡΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩκυριε Μπιμπικα σας ευχομαι περαστικα και γρηγορα ξανα στους αγωνες και ας μην σας ξερω πρωσωπικα
-
Ο χρήστης bibicas golf έγραψε:
ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΑΦΡΙ!!!! ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑ. (GOLF) 3 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΑ ΛΑΜΕΣ ΒΙΔΕΣ Κ Λ Π ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΠΟΔΙΑ!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΠΙΤΙ .(ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΝΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΞΑΠΛΑ) ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΔΕΙΞΑΝ Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ι Κ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ?????ΑΥΡΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕύχομαι περαστικά και να μην ξαναβρεθείτε στην ίδια θέση ...
-
Καλή ανάρρωση και, αν το επιθυμείτε, καλή επάνοδο στους αγώνες.
-
Μπααααα!!!!!! ουτε το τηλεφωνο ούτε το forum ουτε τιποτα δεν τους ξυπνάει φίλε μου Θανάση!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=bgE-u-tEE0o
Και αν μπορει κάποιος ας μου πει με ποια ιδιότητα βγάζουν τον άνθρωπο (αυτοί που τον βγάζουν) και τι ρόλο παίζουν οι κριτές????
Ποιος ο ρόλος τους???? Ο ένας ούτε καν πάει κοντά!!!!!
29η ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ 17-18 Οκτωβρίου 2009