-
Ρε παιδιά αυτόν τον Μπάμπη τον Σουγιά που βγαίνει απάνου μπορούμε να τον αποκαθηλώσουμε? Τί μούτρα είναι αυτά πανάθεμά τα και τα βλέπω όλη την ώρα και μού'ρχεται να κοπανήσω την οθόνη . Άντε βάλτε κανένα μωράκι να βλέπουμε να ανεβαίνουμε
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ρε παιδιά αυτόν τον Μπάμπη τον Σουγιά που βγαίνει απάνου μπορούμε να τον αποκαθηλώσουμε? Τί μούτρα είναι αυτά πανάθεμά τα και τα βλέπω όλη την ώρα και μού'ρχεται να κοπανήσω την οθόνη . Άντε βάλτε κανένα μωράκι να βλέπουμε να ανεβαίνουμεΠοιος ειναι ο Μπαμπης ο σουγιας;
-
Δεν σου βγαίνει μια διαφήμιση της HOL με έναν κουασιμόδο φάτσα κάρτα?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:lol:
Δεν σου βγαίνει μια διαφήμιση της HOL με έναν κουασιμόδο φάτσα κάρτα?Ολες τις διαφημίσεις τις κοβω με το adblock plus.
-
-
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:lol:
Δεν σου βγαίνει μια διαφήμιση της HOL με έναν κουασιμόδο φάτσα κάρτα?Ολες τις διαφημίσεις τις κοβω με το adblock plus.
εννοείται...
-
Οι διαστάσεις των userbar είναι είναι στάνταρ 350x19 pixels, αλλά μου εμφανίζεται μήνυμα ότι μια εικόνα που θέλω να βάλω στην υπογραφή θα πρέπει να είναι το πολύ 200 pixels σε μήκος.
Πώς μπορώ λοιπόν να το προσθέσω καθώς έχω δει άλλους χρήστες να έχουν userbar στην υπογραφή τους.
Αυτοί που έχουν το είχαν βάλει πριν τεθούν περιορισμοί για την υπογραφή;
Για μας τους νέοπες δε μπορεί να γίνει κάτι;
Δε γίνεται να αυξηθεί το όριο στα 351 pixel;To πιο σωστό κατ'εμέ θα ήταν να υπήρχε όριο στο εμβαδό μιας εικόνας και όχι στο μήκος της, αφού το νόημα από ό,τι κατάλαβα είναι να έχει μικρό μέγεθος η εικόνα.
Ένα userbar είναι μόλις 350x19=6650 pixels και δε μπορώ να το βάλω στην υπογραφή μου ενώ για παράδειγμα μου επιτρέπεται να βάλω εικόνα διαστάσεων μέχρι και 200x100=20000 pixels, δηλαδή τριπλάσιου μεγέθους!!!Μπορεί να γίνει κάτι;
-
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
To πιο σωστό κατ'εμέ θα ήταν να υπήρχε όριο στο εμβαδό μιας εικόνας και όχι στο μήκος της, αφού το νόημα από ό,τι κατάλαβα είναι να έχει μικρό μέγεθος η εικόνα.Όχι, το εμβαδόν από μόνο του δεν είναι επαρκές μέτρο. Μπορεί ο άλλος λχ. να βάλει ένα bitmap 1x3000pixel, θα είναι το μισό από το δικό σου αλλά θα πέφτει το σκρολλάρισμα της αρκούδας
-
Δυστυχώς δεν μπρούμε να κάνουμε κάτι για την ώρα.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
To πιο σωστό κατ'εμέ θα ήταν να υπήρχε όριο στο εμβαδό μιας εικόνας και όχι στο μήκος της, αφού το νόημα από ό,τι κατάλαβα είναι να έχει μικρό μέγεθος η εικόνα.
Όχι, το εμβαδόν από μόνο του δεν είναι επαρκές μέτρο. Μπορεί ο άλλος λχ. να βάλει ένα bitmap 1x3000pixel, θα είναι το μισό από το δικό σου αλλά θα πέφτει το σκρολλάρισμα της αρκούδας
To σκέφτηκα αυτό αλλά για τέτοιες περίπτωσεις θα μπορούσαν να παραμείνουν σχετικοί περιορισμοί παρόμοιοι με τους παρόντες, αλλά λίγο πιο διευρυμένοι...
π.χ. να μπορείς να βάλεις μια εικόνα 350x19 ή 19x350 (εμδαδό=6650pixels μικρότερο από 20000pixels), αλλά να μην μπορείς να βάλεις εικόνα π.χ. με 350x350 (εμβαδό=122500pixels μεγαλύτερο από 20000pixels) ή με τη μία διάσταση μεγαλύτερη από 350pixels (παρόμοια με το όριο στους παρόντες κανόνες).Χρειάζεται ο συνδυασμός και των δύο ή απλά να αυξηθεί το όριο στο μήκος από 200 σε 350 pixels.
Δυστυχώς δεν μπρούμε να κάνουμε κάτι για την ώρα.
Επειδή έχω υπάρξει admin σε forum (σε πλατφόρμα vBulletin v3.6.8 ), τα όρια στις διαστάσεις των υπογραφών τα ορίζαμε βάζοντας την τιμή που θέλαμε στο σχετικό πεδίο.
Δεν είναι τόσο απλό να οριστούν έτσι εύκολα κι εδώ;
Ή είναι άλλοι οι παράγοντες που σας περιορίζουν; -
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
Ή είναι άλλοι οι παράγοντες που σας περιορίζουν;
Ναι, δυστυχώς!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ή είναι άλλοι οι παράγοντες που σας περιορίζουν;
Ναι, δυστυχώς!
Κρίμα
-
Βρήκα τρόπο και έβαλα το userbar
-
Mπορει να μου εξηγησει καποιος τι σημαινει οταν τα εικονιδια αριστερα που γραφουν 4τ που αλλα αναβοσβυνουν αλλα οχι ,αλλα εχουν ενα αστερακι κτλ
-
Όσα αναβοσβήνουν είναι αυτά που υπαρχουν νέες δημοσιεύσεις από την τελευταία φορά που επισκέφτηκες το φόρουμ.
Τα κόκκινα είναι τα θέματα με πολλές απαντήσεις ενώ τα μαύρα με λιγότερες.
Με αστεράκι βλέπεις σε ποια θέματα έχεις ποστάρει κάτι. -
THANKS
-
με πρόλαβε ο προλαλισας,είχα και εγώ τις ίδιες απορίες.
-
φτιαχτέ την ώρα στο forum
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]