-
με τέτοια ποστς το τοπικ αρχίζει και παίρνει σουρεαλ διαστασεις
-
Πιστεύεις ότι με ένα τσιγαριλίκι θα έχεις παραισθήσεις ή ότι θα εθιστείς αμέσως και ότι θα θες κάθε μέρα να καπνίζεις; Αν ήταν έτσι ο σημαδεμένος θα το είχε κλείσει το παλιομάγαζο...
Το χασίς αν γίνει καθημερινή συνήθεια, τότε θα έχει βλαβερές για την υγεία συνέπειες και συγκεκριμένα για την πνευματική διαύγεια. Πιστεύεις ότι αν κάποιο παιδί κατεβάζει μισό με ένα μπουκάλι ουίσκι την ημέρα δεν θα αρχίσει να έχει προβλήματα; -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
χασις ,μαγκια κλανια και τρυπιο σωβρακο.
να νομιμοποιηθει το χασισι και να μαστουροσουν ,χαζεψουν κιαλλο οι ελληνες.παιδια το χασισι απευθυνεται σε ανθρωπους οχι δημιουργικους που το μονο πους ενδιαφερει ειναι πως θα περασουν καλυτερα την ωρα τους.
ειναι το διαβατηριο για να περασεις στην πανω κατηγορια ναρκωτικων ,χαπια ηρωινη κτλ.
βεβαια αυτο πιο πολυ συμβαινει στους πιτσιρικαδες που δεν εχουν και πολυ μυαλο και νομιζουν οτι μπορουν να το κοντρολαρουν ΑΛΛΑ στο τελος πολλοι την πατανε και καταληγουν εκει που ξερετε ολοι.
υπαρχει κανας χρηστης ηρωινης που να μην ξεκινησε απο χασισακι;
ΟΧΙ,ολοι απο κει ξεκινανε και σιγσ σιγα καταληγουν εκει.για τραβατε ρωτηστε καναν χρηστη απαυτους που πεθαινουν στα πεζοδρομια αν αξιζει να καπνιζεις,και να ειστε σιγουροι οτι το μονο που θα σας πει ειναι ΜΑΚΡΥΑ.
Εκανες το κοπο να διαβασεις τις προηγουμενες σελιδες του θεματος? ή ετσι ποσταρες?
Μαθε λοιπον οτι το χασις ακριβως επειδη ειναι παρανομο το πουλαει ο εμπορος ο οποιος εχει στην κατοχη του ηρωινη,κοκαινη ,κρακ και θα προσπαθησει να σπρωξει ατομα στην πρεζα και στην κοκα ουτως ωστε να εχει μια εξαρτημενη στανταρ πελατεια! αυτο το πετυχαινουν δημιουργωντας στην αγορα την τεχνητη ελειψη καναβης δες 2-3 σελιδες πριν το λινκ με την συνεντευξη που ειχε δωσει ο παπανδρεου στο περιοδικο κλικ το 1997 και θα σου λυθουν αρκετες απορειες περι του οτι οσοι παιρνουν ηρωινη ξεκινησαν απο το χασις
τωρα για τα γραφωμενα σου οτι οσοι καπνιζουν χασις ειναι ατομα τα οποια θελουν να μαστουρωνουν ολοι μερα και δεν κανουν τιποτα αλλο δεν θα το σχολιασω -
Αν θέλει κάποιος μπορεί να μεθύσει, μπορεί να μαστουρώσει με βενζινόκολα ή με οτιδήποτε άλλο.
Δεν είναι το χασίς αυτό που καταστρέφει τις οικογένειες. Ή πιο σωστά το χασίς δεν καταστρέφει λιγότερο μια οικογένεια απ' ότι το ούζο ή ή ρετσίνα (ήτοι φτηνό αλκοόλ).
Αυτό που καταστρέφει ολοκληρωτικά μια οικογένεια είναι η σταδιακή είσοδος ενός νεαρού ατόμου με το κύκλωμα των ναρκωτικών, του οποίου ο τελικός στόχος είναι η εξάρτηση από την ηρωίνη.
Μην ξεχνάτε και τις πατάτες του Καποδίστρια. Το απαγορευμένο είναι πιο γλυκό...
Αναλογιστείτε πόσοι -νεαροί- το κάνουν/δοκιμάζουν μόνο και μόνο επειδή απαγορεύεται...
Και σιγά την ιστορία που προκαλεί ένα τσιγαριλίκι...Αυτο που λες δεν στεκει .
αμα ηταν ετσι ,ολες οι οικογενειες θα ηταν καταστραμενες.εγω μια φορα προτιμω να βλεπω τους γονεις μου να πινουν ουζο η ρετσινα παρα να τους δω μαστουρομενους.
Γιάυτο ισχυει ο κανονας του ''παν μετρον αριστον '' εδω και 2,500 χρονια ! και νερο να πινω συνεχεια και ολη μερα κατι θα παθω στο τελος απο την υπερβολικη καταναλωση
-
εισαι χασικλης η ετσι λες λογια στον αερα;
εγω λεω αυτα που εχω δει ,εσυ καθεσαι κιακους τον παπανδρεου τι ειχε πει πριν 13 χρονια μονο και μονο για να τραβηξει την νεολαια.
το θυμαμαι πολυ καλα αυτο που ειχε πει ,πηγαινα σχολειο και καπνιζα απτα καλυτερα χασισια και ολοι ημαστα χαρουμενοι που νομιζαμε οτι θα νομιμοποιηθει αλλα μετα απο λιγους μηνες το κοψα γιατι αρχισα να ασχολουμαι με αλλα πραγματα πιο σοβαρα οπως η ευρεση εργασιας και οχι η μαλακυνση εγκεφαλου. -
εισαι χασικλης η ετσι λες λογια στον αερα;
εγω λεω αυτα που εχω δει ,εσυ καθεσαι κιακους τον παπανδρεου τι ειχε πει πριν 13 χρονια μονο και μονο για να τραβηξει την νεολαια.
το θυμαμαι πολυ καλα αυτο που ειχε πει ,πηγαινα σχολειο και καπνιζα απτα καλυτερα χασισια και ολοι ημαστα χαρουμενοι που νομιζαμε οτι θα νομιμοποιηθει αλλα μετα απο λιγους μηνες το κοψα γιατι αρχισα να ασχολουμαι με αλλα πραγματα πιο σοβαρα οπως η ευρεση εργασιας και οχι η μαλακυνση εγκεφαλου.EDIT :
Δεν περνω της μετρητοις κανενα παπανδρεου καλο ομως ειναι να ακουμε διαφορες γνωμες και να βγααζουμε τα συμπερασματα μας, αν εσυ θελεις να εχεις παρωπιδες τοτε τι να πω, κανε τον κοπο να το διαβασεις να δεις τι λεει και αν θες δεξου το
εσυ δηλαδη παρολο που εχεις καπνισει χασις γιατι δεν εγινες πρεζακι ?????
τωρα το αν ειμαι συστηματικος χασικλης οπως λες επετρεψε μου να το κραταω για τον εαυτο μου -
γιατι γλυτωσα και δεν επεσα στην παγιδα.
και κατι αλλο για να ξερεις.
δεν υπαρχει συστηματικος χασικλης ουτε συστηματικος καπνιστης.αυτη ειναι η μεγαλυτερη μαλακια που εχει ακουστει οχι απο σενα αλλα απο πολυ κοσμο γενικα.
-
γιατι γλυτωσα και δεν επεσα στην παγιδα.και κατι αλλο για να ξερεις.
δεν υπαρχει συστηματικος χασικλης ουτε συστηματικος καπνιστης.αυτη ειναι η μεγαλυτερη μαλακια που εχει ακουστει οχι απο σενα αλλα απο πολυ κοσμο γενικα.
Δηλαδη δεν υπαρχει ο ορος π.χ πινω συστηματικα κρασι ? η πινω περιστασιακα μια μπυρα?
οχι μονο εσυ δεν επεσες στην παγιαδα αλλα και εκατομμυρια αλλοι που εχουν καπνισει ή καπνιζουν καναβη -
οχι δεν υπαρχει.
και ο αλκοολικος ξεκινησε περιστασιακα απο ενα ποτο θες μπυρα θες κρασι δλδ δεν γεννηθηκε με ενα μπουκαλι στο χερι ,με τον καιρο ομως εγινε αυτο που εγινε.
αλλα καλο θα ειναι να μην μπερδευουμε το αλκοολ με τα ναρκωτικα,αλλο κανει το ενα και αλλο το αλλο.υπαρχουν πολλοι που δεν επεσαν στην παγιδα ,δεν ειμαι εγω ο μοναδικος στον κοσμο,αλλα να ξερεις στον κοσμο ενας βλακας πεθαινει και δεκα γεννιουνται οποτε πρεπει να τους προστατευσουμε .
-
οχι δεν υπαρχει.Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τον συλογισμο σου .....γιατι δεν υπαρχει ο ορος περιστασιακος ή συστηματικος χρηστης ?
και ο αλκοολικος ξεκινησε περιστασιακα απο ενα ποτο θες μπυρα θες κρασι δλδ δεν γεννηθηκε με ενα μπουκαλι στο χερι ,με τον καιρο ομως εγινε αυτο που εγινε.
αυτο ειναι στον ανθρωπο αν θελει να πινει ενα ποτηρακι κρασι καθε σαββατο η΄ενα μπουκαλι την ημερα και επεισης η διαφορα τη καναβης με το αλκοολ ειναι οτι το αλκοολ προκαλει σωματικη εξαρτηση
-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μέχρι να δω κάποια μελέτη που να το υποστηρίζει αυτό, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.Δες εδω αυτος ειναι ενας πινακας απο το ευρωπαικο παρατηρητηριο ναρκωτικων
υπολογιζει τους χρηστες καναβης απο 15- μεχρι 64 ετων περιπου στα 71,5 εκατομμυρια , οποτε ειναι πολυ περισσοτεροι απο οσο νομιζουν μερικοι (δεν υπονοω κατι ).
Φαντασου 71 εκατομμυρια μονο στην Ευρωπη , οποτε στις Ασιατικες και Αφρικανικες χωρες οι αριθμοι πρεπει να ειναι 3 πλασιοι,
αυτο και σαν απαντηση στον συμφορουμιτη ιταλακια, που λεει οτι οσοι καπνιζουν χασις μπλεκουν και με την πρεζα.
Ξαναλεω οτι η μονη σχεση τις καναβης με την πρεζα ειναι οτι τα πουλαει και τα δυο ο εμπορος ναρκωτικων και ετσι μπορει να μπλεξει πολλα παιδιαεδω ειναι το απ'ευθειας λινκ
http://img39.imageshack.us/img39/88/pinakaspage048.jpg -
Ο Ευρωπαϊκός μέσος όρος λοιπόν είναι περίπου 22% του πληθυσμού. Πολύ υψηλό ποσοστό αναμφισβήτητα, αλλά σίγουρα απέχει αρκετά από αυτό:
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Ας μην κρυβωμαστε πισω απο το δαχτυλο μας , οι περισσοτεροι εχουμε καπνισει χασις (και οι παππουδες μας,οι πατεραδες μας κ.λ.π) και οσοι δεν εχουν καπνισει σιγουρα εχουν φιλους που καπνιζουν,Εξυπακούεται ότι δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στην φωτιά ότι κανένας φίλος μου δεν έχει καπνίσει χασίς. Αυτό που ξέρω είναι ότι κανένας τους δεν ισχυρίζεται ανοιχτά ότι κάνει χρήση, ή έχει υπονοήσει ποτέ ότι θα τον ενδιέφερε κάτι τέτοιο.
-
Εμένα πάντως ελάχιστοι φίλοι μου καπνίζουν γενικώς, και αμφιβάλλω αν περισσότεροι από 2-3 έχουν δοκιμάσει χασίς
-
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Ratio ... nce%29.svg
Κάτι που πέτυχα σε μία σελίδα στο reddit. -
ο σκοπος ειναι οποιος καπνιζει να μην πιανει μετα το τιμονι γιατι μετα αν σου κανει ζημια σε εσενα η συγγενικο προσωπο αρχιζεις με διλληματα τυπου ᾽᾽να το σκοτωσω᾽᾽;
εγω δεν καπνισα ποτε στη ζωη μου(ουτε τσιγαρο) αν και βρεθηκα σε δωματιο γνωστων που καπνιζαν ΟΛΟΙ
μαλιστα μου προσεφεραν ευγενικα και μετα με κοροιδευαν...επισης μια πρωην μου καπνιζε και επεμενε να καπνισω...η σχεση μας αντεξε 3 μηνες...κατι δεν μυριζε καλα πανω της...το στομα της...
-
κατι για να νιωσουν αβολα οι γονεις του φορουμ:οσοι εχετε παιδια πανω απο 15 και ασχολουντε με γηπεδα,συναυλιες-μουσικη,φτιαγμενα παπια αυτοκινητα,πολιτικη υπαρχουν μικρες πιθανοτητες να μην καπνιζουν συστηματικα
η απαγορευση ειναι που θα κανει τα παιδια σας πρεζακηδες,καθως καποιος για να καπνισει χασις σημερα θα κανει ακριβως την ιδια διαδικασια με εναν πρεζακια:θα το παρει απο τον ιδιο εμπορα,θα το κρυψει στο ιδιο σακουλακι στο βρακι του,θα το κανει στο ιδιο μερος.
δηλαδη η μονη του διαφορα στο να παρει ηρωινη,ειναι απλως να αγορασει ηρωινη αντι για χασις απο τον εμπορα,καθως ολα τα αλλα τα εχει μαθει και εχει μπει στο τριπακι.μπορει βεβαια αν γινοταν νομιμο να γινονταν ακομα πιο διαδεδομενα ολα τα ναρκωτικα,αλλα θα υπηρχε μια τεραστια διαφορα στη διαδικασια στο να κανει καποιος πρεζα απο χασις,που θα τον απετρεπε να προχωρησει πιο περα.σημερα το μονο που εχει να κανει ειναι απλα να διαλεξει αλλο προιον απτο ραφι απτο ιδιο σουπερ μαρκετ
-
Συστηματικά, όχι. Περιστασιακά πιθανόν, αλλά, ε, δεν θα πάθουν και τίποτα. Ως περιστασιακοί χρήστες, καλύτερα να το πιουν ως απαγορευμένο! Εξάρτηση δεν θα έχουν ως περιστασιακοί χρήστες στη συναυλία, τη σαββατιάτικη έξοδο, το γήπεδο, το πάρτυ, τη μάζωξη (ούτε ψυχολογική), ενώ η 'γλύκα' του απαγορευμένου θα αυξήσει την 'απόλαυση'.
Φυσικά θεωρώ ότι η φράση 'υπαρχουν μικρες πιθανοτητες να μην καπνιζουν συστηματικα' είναι λανθασμένη και υπερβολική.
-
σωστο,περιστασιακα ειναι η λεξη.συστηματικα το ειπα με την οπτικη οτι δεν δοκιμασαν μια φορα μονο.
-
ειστε λαθος και οι δυο.
τα ναρκωτικα δεν καταλαβαινουν απο περιστασιακους η συστηματικους .
Ναι ή Οχι στη νομιμοποίηση της Ινδικής Κάναβης;