-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ,ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΜΕ SUBARU WRC ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?.ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η TOYOTA ELLAS ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΕΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ[/b]
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ,ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΜΕ SUBARU WRC ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?.ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η TOYOTA ELLAS ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΕΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ[/b]
-
-
Ο χρήστης alani έγραψε:
ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΜΕ SUBARU WRC ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?.
ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΓΥΡΟΥΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ 'ΓΙΝΕ' ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΟΥΝ.
-
Καλώς ήρθες!
Τον διαγωνισμό 'Γίνε Πρωταθλητής' τον οργανώνουν οι 4Τροχοί με την υποστήριξη της Toyota Ελλάς!Πληροφορίες μπορείς να βρεις και στο περιοδικό και στα γραφεια της εταιρείας Τεχνικες Εκδόσεις!!
WRC στην πίστα (όπως και οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο) ΔΕΝ ενοικιάζονται!!Υπάρχει πρόγραμμα αγωνιστικής οδήγησης το οποίο μπορείς να παρακολουθήσεις.
Το τηλέφωνο της πίστας είναι 2296089265.
Καλές βόλτες!!
-
Νομίζω και πέρυσι και φέτος διοργανώθηκε το Subaru weekend όπου με περίπου 400€ οδηγείς για ένα Σ/Κ το Impreza WRX και το STi,κι όχι βέβαια το WRC(σιγά μην το εμπιστευόντουσαν στον κάθε απλό οδηγό)
-
Ο χρήστης Vagvog έγραψε:
Νομίζω και πέρυσι και φέτος διοργανώθηκε το Subaru weekend όπου με περίπου 400€ οδηγείς για ένα Σ/Κ το Impreza WRX και το STi,κι όχι βέβαια το WRC(σιγά μην το εμπιστευόντουσαν στον κάθε απλό οδηγό)Πραγματοποιήθηκε πριν 2 ΣΚ ένα Subaru STi weekend, κατά το οποίο είχες τη δυνατότητα να συμμετάσχεις σε ημερήσιο σεμινάριο οδήγησής του.
Αν θυμάμαι καλά το κόστος ήταν 500€/ημέρα.
Αν λάβεις υπόψιν σου το training που λαμβάνεις από τους ανθρώπους των 4Τ, και τα αυτοκίνητα που δέσμευσαν καθώς και την 'αγορά' που υπάρχει για τέτοια εξειδικευμένα σεμινάρια, θα δεις πως δεν είναι καθόλου ακριβά να δώσεις άπαξ το 1% του κόστους του αυτοκινήτου σου (αν έχεις Subaru STi) προκειμένου να λάβεις αυτήν την πολύ καλή υπηρεσία που παρέχει το 4ΤSafeTrack.
Για όσους νομίζουν πως είναι πολλά λεφτά για μία μέρα, μάλλον δεν θέλουν να αντιληφθούν το κέρδος που αποκομίζουν από ένα τέτοιο εντατικό σεμινάριο, το οποίο δεν έρχεται να σου μάθει να οδηγάς σαν τον Solberg σε μια μέρα, (ούτε και αυτόν τον έμαθαν κατ'αυτόν τον τρόπο), αλλά να σου δώσει όλα εκείνα τα στοιχεία (και πιστέψτε με είναι ΠΑΡΑ πολλά) (θεωρία, πρακτικά tips'n'tricks, και πρακτική εφαρμογή σε μια πίστα αφιερωμένη ΜΟΝΟ στην τάξη αυτή) τα οποία με την μετέπειτα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ πρακτική εξάσκηση σε ασφαλείς διαδρομές (και όχι στη Βούτα και τα Λιμανάκια) θα σε κάνουν να καταλάβεις τι αμάξι οδηγείς.
Μακάρι να γίνουν ακόμα περισσότερα τέτοια σεμινάρια στην Ελλάδα στο μέλλον. Τόσο η ασχετοσύνη που διέπει οδηγούς τε και κατασκευαστές δρόμων, όσο και η αλαζονεία του Έλληνα ότι όλα τα ξέρει και δεν χρειάζεται να μάθει πιο επισταμένα να οδηγά (λες και είναι ίδιο το Wartburg με το Subaru), καθιστά επιτακτική την ανάγκη διαρκούς εγρήγορσης, ενημέρωσης και εκπαίδευσης στον τομέα αυτό.
Ανυπομονώ πάντως να δω την επόμενη κίνηση του 4ΤSafeTrack. Τόσο καιρό δίνει έμφαση, και καλά κάνει, στην ασφαλή οδήγηση. Πιστεύω πως είναι πλέον καιρός να αρχίσουμε να βλέπουμε και καινούριες συναφείς υπηρεσίες να παρέχονται οι οποίες θα επεκτείνουν και θα αναβαθμίσουν τον 'φάκελο οδήγησής' μας...
Υ.Γ.
Αν έχω πιαστεί αδιάβαστος για κάποια event που έχουν γίνει προς αυτόν τον σκοπό, αυτό δεν έγινε ηθελημένα... -
Επί της ευκαιρίας που μιλάμε για τα σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης θα ήθελα να καταθέσω κάτι που μου έκανε πολύ κακή εντύπωση. Σε ανταγωνιστικό έντυπο διάβασα σε απάντηση αναγνώστη που ρωτούσε που θα κάνει τέτοιου είδους μαθήματα να τον παροτρύνουν να πάει στην Ιταλία. Καταλαβαίνω τον ανταγωνισμό άλλα όχι και έτσι. Ας του έλεγαν ότι γίνονται στην Ελλάδα χωρίς να αναφέρουν το όνομα των 4Τ.
ΖΗΤΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ(ΠΙΣΤΑ ΜΕΓΑΡΩΝ)