-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Προσωπικα τον ειδα πρωτη φορα στο ευρωμπασκετ
Ειδα πολυ καλα στοιχεια,ταχυτητα,διεισδυση,εκρηκτικοτητα,πολυ καλος ελεγχος της μπαλας,τα στατιστικα στο σουτ δεν ηταν πολυ καλα (ουτε απαραδεκτα)αλλα εχει τεχνικη,μεσα στην πρωτη δεκαδα της διοργανωσης για ασιστς και κλεψίματα,νομιζω δικαιως γινεται θορυβος γυρω απο το ονομα του.
Εμας ο Σπανουλης βγηκε πρωτος στα λαθηΚαμία αντίρρηση ότι είναι καλός!Αλίμονο!Θα έπρεπε να είμαι κολλημένος Ρεαλ-ιστής για να να πω το αντίθετο!
Απλά αν άκουσες το Χατζηγεωργίου,θα σχημάτισες την εντύπωση ότι είναι πρόκειται για τον ασύλληπτο παικταρά που μπιπ και δέρνει και για αυτό έκανε τη μεταγραφή των εκατομμυρίων κλπ...Και πιστεύω ότι αυτά που δείχνει στην Εθνική δεν αξίζουν τέτοιο θόρυβο...Για αυτό ρωτάω τί κάνει στο πρωτάθλημα?
Όσο για τις ασίστ,έχει σημασία και ποιος παίρνει την πάσα νομίζω για να μετρήσει ως ασίστ...Και ο Μπίλι το έχει στο αίμα του έτσι κι αλλιώς,πόσο μάλλον αν έχει σε όλο το ματς τη μπάλα στα χέρια του!BTW,διαβάσατε φαντάζομαι ότι ο Συρίγος τον έχρισε τρίτο σωματοφύλακα...
-
O Ρούμπιο είναι το παιδί-θαύμα της Ισπανίας ικανός να παίξει σε υψηλό επίπεδο από τα 16 του.
Ώστοσο όσο τον έχω παρακολουθήσει δεν νομίζω ότι έχει την ανάλογη εξέλιξη και σαν παιχτής τώρα είναι εμφανώς υπερεκτιμημένος.
Καλός παίχτης άλλα ούτε Καλντερόν, ούτε Ναβάρο, ούτε Φερνάντεθ είναι ή θα γίνει.
Ο θόρυβος γύρω από το όνομα του είναι απόηχος από τα παλιά. Δεν μου γεμίζει το μάτι και τα 3,5 εκατομμύρια που έδωσε η Μπάρτσα δεν είναι απλά πολλά, είναι εξωφρενικά. -
Γνωρίζει κάποιος αν ο Μπουρούσης έχει ένα λευκό Cayenne με μαύρες ζάντες...????
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Γνωρίζει κάποιος αν ο Μπουρούσης έχει ένα λευκό Cayenne με μαύρες ζάντες...????Γιατι τον ειδες πουθενα? Δεν μου φαινεται απιθανο να εχει.
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)