-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Τί να πώ, τα έχω χάσει. Αν το λέει η επίσημη αντιπροσωπία μπορώ εγώ να τους βγάλω τρελούς? Δε ξέρω.
Θα προσπαθήσω να βρω ανταλλακτικό απ έξω και έχει ο Θεός.Δεν σου είπαν τίποτε τρελό...μια βαλβίδα σου είπαν ότι θέλει...
-
Ο χρήστης soundworks57 έγραψε:
Τί να πώ, τα έχω χάσει. Αν το λέει η επίσημη αντιπροσωπία μπορώ εγώ να τους βγάλω τρελούς? Δε ξέρω.
Θα προσπαθήσω να βρω ανταλλακτικό απ έξω και έχει ο Θεός.Δεν σου είπαν τίποτε τρελό...μια βαλβίδα σου είπαν ότι θέλει...
Που κάνει 50 ευρώ? Επίχρυση είναι?
-
Λογικά μετριέται και η εργατοώρα! Αρα αν μιλάμε για δουλειά στο κιβώτιο η τιμή δεν ακούγεται τρελή για εξουσιοδοτημένο συνεργείο, ανεξαρτήτου εταιρείας.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Που κάνει 50 ευρώ? Επίχρυση είναι?
oxi ...apo platina
-
για πολλαπλασιαστη και μπουζοκαλωδια 150 ευρω
σε κλιο 2 φαση 1, ειναι καλα; -
Νομίζω ότι είναι πολλά. Δεν ξέρω αν έχουν καμιά ιδιαιτερότητα* τα συγκεκριμένα.
-
Η Renault στο site της εχει βγαλει καινουριους τιμοκαταλογους δινοντας διαφορες εκπτωσεις αλλα αναφερονται στα αποθεματα. Απ οσο ξερω megane coupe σε εκδοση privilege δεν υπαρχει. Μηπως ξερει κανεις τι παιζει για αυτοκινητο που θα γινει παραγγελια; σε μια αντιπροσωπεια που πηγα εχτες παντως δεν ηξεραν...samatistas εχεις μαθει τιποτα;
-
Τώρα τις είδα τις προσφορές στο site της renault!
Πάντως το Megane 1.4 TCE αναφέρεται με επετειακές εκδόσεις κ τιμές κανονικά σε όλες τις εκδόσεις!http://www.renault.com.gr/files/Prosfor ... 110yrs.pdf
Και οι τιμές είναι φοβερές! 18600 βλέπω στην έκδοση Privilege!
@Bibendum: ξαναρώτα για απόθεμα! Κ αν είσαι από Αθήνα πέρνα από περισσότερες αντιπροσωπείες γιατί κάποιες κρατάνε δικό τους απόθεμα! -
δεν ειμαι αθηνα προς το παρων αλλα ο πωλητης οταν του πα για privilege προσπαθησε να με πεισει οτι δεν το χρειαζομαι και οτι το dynamique ειναι αυτο που ειναι αρκετο και οτι μονο αυτο ειναι διαθεσιμο και το αλλο πρεπει να γινει παραγγελια. Αλλα στο site φαινεται να λεει οτι ειναι για αποθεματα αυτες οι τιμες...
(ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ) ετσι γραφει στο pdf κατω απ το ονομα του μοντελου... -
Χτύπα τηλεφωνάκι σε αντιπροσωπείες της Αθήνας να δεις τι θα σου πουν. Η στη τελική στην γραμμή επικοινωνίας της PGA. Μπορεί να σου πουν οτί έχουν εκτελωνισμένο απόθεμα και απλώς ο αντιπρόσωπος πχ να προσπαθεί να πλασάρει κάποιο που αυτός έχει διαθέσιμο! Συμβαίνουν αυτά σε όλες τις εταιρείες!
Τώρα ένημερωτικά οι προσφορές της Renault έχουν ως εξής:
http://www.renault.com.gr/default.asp?pid=440Και ο πλήρης κατάλογος τιμών για τις επετειακές εκδόσεις:
http://www.renault.com.gr/files/Prosfor ... 110yrs.pdfΠάντως η Renault επί PGA σε επίπεδο προσφορών τον τελευταίο χρόνο έχει ξεσκιστεί!
-
Γεια σας παιδια καλησπερα. Εχω μια απορια για το συγκεκριμενο μοντελο και αν και το εψαξα στο internet δε το βρισκω πουθενα.. Μηπως γνωριζει κανεις ποια ειναι η αποσταση φρεναρισματος 100-0km/h ?
Και κατι ακομα.. τα δισκοφρενα που φοραει μπροστα είναι διαστάσεων : 260/22. Ειναι αρκετα μεγαλα αυτα για ενα αυτοκίνητο 128hp?
Ευχαριστω
Ταξιαρχης -
Δεν είμαι σίγουρος για το ποιο μοντέλο αναφέεσαι! 128 ίππους που αναφέρεις είναι το Clio GT για το οποίο στην πρόσφατη δοκιμή του autobild αναφέρεται μέτρηση 120-0 σε 61,8m! Και αν κρίνω κ από τη διάσταση που δίνεις στα δισκόφρενα μάλλον για αυτό αναφέρεσαι! Αν αναφέρεσαι στο Megane 1.4 TCE πάλι από το Autobild αναφέρεται 120-0 σε 59,7m!
-
ναι φιλε μου το clio GT εννοω το γραφω στο τιτλο
61,1 μετρα.. Απο οτι κοιταω για αλλα αυτοκίνητα οπως το suzuki swift sport (Φρενάρισμα 120-0 χλμ/ώρα (μ): 55,3) μαλλον βγάζω συμπέρασμα πως το clio δεν θα εχει καλα φρένα.. Γενικά για το συγκεκριμενο αυτοκινητο τι γνωμη εχεις?
Ευχαριστω -
Οι απλές εκδόσεις του Clio συγκριτικά με τον ανταγωνισμό έχουν πολύ καλή απόδοση. Τώρα για το GT δεν μπορώ να κρίνω γτ δεν έχω κοιτάξει αντίστοιχες του ανταγωνισμού.
Σχετικά με το GT στους 4Τ και στο Autobild στις δοκιμές που έχουν σε πρόσφατα τεύχη έχουν γράψει τα καλύτερα για το αυτοκίνητο ειδικά για το στήσιμο του και μάλιστα χωρίς να έχει ανάγκη ESP. Ως μείον του καταλογίζουν τις μειωμένες επιδόσεις σε σχέση με τον turbo ανταγωνισμό.
Πάντως η τιμή του με την προσφορά που τρέχει από την προηγούμενη βδομάδα είναι πάρα πολύ καλή για αυτά που προσφέρει το αυτοκίνητο: 14.825
http://www.renault.com.gr/files/Prosfor ... 110yrs.pdf
-
ξερουμε κανα συνεργειο renault κοντα στην ν ιωνια; καηκε το φλασακι αγορασα απο αλλου να το φτιαξω μονος μου αλλα δεν κανει η λαμπα...θα θελει renault λαμπα μαλλον
-
Φτιάχνει η Renault λάμπες ;
-
λοιπον εχει μια philips λαμπα στο φλασακι. πηγα αγορασα μια λαμπιτσα απο αλλου αλλα η λαμπα αυτη δεν κανει γιατι δεν κουμπωνει στη θηκουλα που εχει. ειναι σαν λαμπα μπαγιονετ να φανταστεις μονο που δεν εχει τα εξογκωματα το ενα απεναντι απο τ αλλο αλλα σε 160 μοιρες περιπου. ενω η λαμπα που αγορασα τα χει απεναντι και δεν κανει.
-
Επανήλθε η 2ετής εγγύηση στα Renault? Στους καταλόγους του Autobild μόνο η Laguna (5d/coupe) και το Koleos έχουν 3 χρόνια στα μηχανικά ενώ όλα τα άλλα 2 χρόνια. Ενώ και στη σελίδα της Renault δεν αναφέρει τίποτα.
Αν θυμάμαι καλά στην αρχή της PGA έκαναν 3ετή την εγγύηση για όλα τα μοντέλα ... ή κάνω λάθος? -
Δεν την είχαν κάνει 3ετή για όλα τα μοντέλα. Μόνο Laguna III σε όλες τις εκδόσεις και Koleos είχαν και έχουν 3ετή.
Πάντως κάποιο χρήστες είχαν αναφέρει ότι με μικρή επιβάρυνση δίνει επέκταση σε 5ετή. Αν κάποιος ξέρει ακριβή ποσά ας αναφέρει.
-
Toν Ιούνιο του 2009 έκανα επέκταση από τα 3 στα 5 χρόνια εγγύησης στην Laguna GT berline και το πρόγραμμα bumper to bumper (από προφυλακτήρα μέχρι προφυλακτήρα που είναι το πιο πλήρες πρόγραμμα) κόστισε 380 Ε (νομίζω υπάρχει και δυνατότητα δόσεων αλλά και εφ' άπαξ εξόφλησης του ποσού). Και μια σύντομη ενημέρωση αξιοπιστίας: 5 μήνες στην κατοχή μου το αυτοκίνητο, έχω κάνει περίπου 7000km, κανένα απολύτως πρόβλημα, ούτε τριγμοί, ούτε σταγόνα συμπλήρωσης ελαίου στην μηχανή.
ΥΓ: Άσχετο ίσως αλλά εκνευριστικό: Επειδή το αυτοκίνητο έχει σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών είναι δύσκολο στην νεο-ελλάδα να βρεις βενζινάδικα με συσκευές πίεσης ελαστικών με **σωστές ενδείξεις. **Κατέληξα ακόμη και για έναν απλό έλεγχο πίεσης ελαστικών να πηγαίνω στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της ΠΛΑΜΑΡ...
RENAULT FORUM