Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Track Day III-Επιστροφή στο μέλλον!!
    1. Home
    2. Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις του Forum
    3. Track Day III-Επιστροφή στο μέλλον!!
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 2 / 4
    Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις του Forum
    29
    73
    172
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • K
      kouk last edited by

Ο χρήστης apostolis έγραψε:
      !@#$%^&()+___)(#$$%^&( !!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν έχω τίποτε άλλο να προσθέσω !!@#$%^&*()

Αποστόλης .

Μπουγάτσα να προσθέσεις εσυ!!!

1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • K
        kouk last edited by

Ο χρήστης n_olympios έγραψε:

😢

Εμ που ήσουνα κυρ Νίκο μας??!...Εχασες!!!

Λόγοι ανωτέρας βίας (βλ, ανάγκη διατήρησης απόστασης ασφαλείας από τις θηλυκές παρουσίες του forum) με ανάγκασαν να μην παρευρεθώ...

Ελπίζω να το λες για πλάκα!!Δεν υπάρχει τέτοιος λόγος!!

• A
          apostolis last edited by

Ο χρήστης kouk έγραψε:

!@#$%^&()+___)(#$$%^&( !!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν έχω τίποτε άλλο να προσθέσω !!@#$%^&*()

Αποστόλης .

Μπουγάτσα να προσθέσεις εσυ!!!

Μπουγάτσα (Γιαννιώτικη) στο Πάπιγγο θα έχουμε όση !!!!!!!!!
          θέλουμε , εμένα τι να με κάνεις , που ΕΧΑΣΑ το Μέγαρο ΙΙΙ

Αποστόλης

• T
            takinen last edited by

1. Ευχαριστούμε τον DAP για τις υπηρεσίες του.
            2. Η πίστα ήταν όντως αργή, όμως αυτό εξαιτίας των πολλών εξόδων και της σκόνης που υπήρχε. Όσο πέρναγε η ώρα και μετά τις 4 η πρόσφυση ήταν σαφώς καλύτερη.
            3. Κρίμα που 20 περίπου αυτοκίνητα περιμέναμε μια Φόρμουλα και μετά γινόταν στην πίστα χειρότερο μποτιλιάρισμα από ότι στην Πανεπιστημίου μεσημέρι και όλα αυτά ενώ ήταν γνωστό πως τη μέρα αυτή θα γινόταν το TD του 4Τforum...........
            4. Κρίμα για ορισμένους που είχαν έρθει με σκοπό να κάνουν κόντρες.
            5. Κρίμα που δεν υπήρχε κάποιος να τους δείξει την εξώπορτα.
            6. Κρίμα για τον ερασιτεχνισμό που διακρίνει την οργάνωση του αυτοκινητοδρομίου των Μεγάρων και το σχόλιο αυτό φυσικά ΔΕΝ απευθύνεται στον συμπαθέστατο Κώστα Πανουργιά.
            1 Reply Last reply Reply Quote 2
            • B
              bagus last edited by

Περασαμε πολυ ωραια.....Ο καιρος ηταν αρκετα καλος,η διαθεση ολων καταπληκτικη και αυτη τη φορα γνωρισα και μιλησα με αρκετους συνφορουμαδες...Σορρυ για την οικειοτητα αλλα νοιωθω πως αρκετους απο εσας σας ξερω απο καιρο...
              Ευχαριστω τον Passat1,8T για τους γυρους με το 5αρακι που σκοτωνει... Μεγαλη εντυπωση μου κανει το οτι στις στροφες δεν εγερνε...Χρηστο μπραβο γιατι το εχεις στησει καταπληκτικα για πιστα...Ειναι το καλυτερο αγχολυτικο.4η εβαζε σε πολλα σημεια της πιστας αν αυτο σας λεει κατι..
              Εγω εκανα ενα μετριο 1.19.4 αλλα εχω σαν δικαιολογια τα χαλια λαστιχα,τις πιεσεις(30 μονο!!!!!)και την βενζινη που ηταν στο φουλ...
              Βαλτε σε αυτα και την κουλαμαρα μου...
              3 φορες μου πεταξε την ταχυτητα εξω και οι 2 απο αυτες ηταν στην Κ-9 πανω... Μαλλον θελω ισχυροτερη βαση σαζμαν...
              Εχω βγαλει αρκετες φωτογραφιες και θα τις ανεβασω σημερα για να τις δειτε....
              Ποσο κανει ενα caterham ειπαμε?????
              Σημασια εχει οτι περασαμε τελεια,κριμα που ειχα μια μετακομιση και εφυγα νωρις...Παμε για το επομενο...
              Να ειστε καλα παιδια..

• S
                salome last edited by

Εδώ είμαι κι εγώωωωωωωω ..... Παει... με καταστρέψατε!!!! Ηταν το πρώτο μου track day και άν γινόταν θα έμενα στην πίστα ολονυκτία!!! Θα με βρίσκατε ακόμη εκεί να γυρίζω!!!!!

Τα καλά

1. Τα seicento έσκισαν!!! Εμαθα αρκετά λάθη που κάνω και πρέπει να διορθώσω! Την επόμενη φορά ελπίζω να είμαι καλύτερη!!
                2. Επιτέλους μετά από αρκετό καιρό γνώρισα καινούργιους φορουμαδες
                  (και οι παλιοί καλοί είστε μην αρχίζετε την γκρίνια!!! Αλλά είναι ωραίο να μπαίνει νέο αίμα στην παρέα)
                3. Βόλτες και συνοδήγηση!!! Ευχαριστήθηκα γλύστριμα! (ξέρεις εσύ)
                4. Λατρεύω τους συνοδηγούς που έχουν παραπανίσια κιλά!!!! Παίρνει καλύτερη κλίση το sei μου!!!!!

Τα κακά

1. Πολύ κίνηση στην πίστα. Περιμέναμε αρκετή ώρα για να μπούμε με αποτέλεσμα να μαζευόμαστε πολλοί.
                2. Καποιοι έπαιζαν κυνηγητό (η Αρτεμισία ξαναχτυπά)
                3. Προς το τελος οι περισσότερες στροφές είχαν χώμα

Δυστυχώς Δεν προλάβαμε να φάμε με τους φορουμαδες!!! Λυσσάξαμε!

Αποστόλη - Σάκη - Αντρέα μας λείψατε!!!!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • T
                  theom5 last edited by

Να καλημερίσω και γω με την σειρά μου όλη την ομήγυρη που ήταν χθες στα Μέγαρα. Η μέρα ήταν εκπληκτική. Δεν μπορούσα να διανοηθώ πως υπάρχει πλέον στην Ελλάδα ένα μέρος το οποίο μπορεί να διέπεται από αυτή την ατμόσφαιρα που παρατήρησα πως υπήρχε παντού χθες στα Μέγαρα. Αγάπη για το αυτοκίνητο, λατρεία για την γρήγορη οδήγηση, και πολύ ανθρώπινη και φιλαθλητική συμπεριφορά.
                  Για μένα όπως είδατε χθες ήταν μια μέρα που, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, έμαθα τι σημαίνει να γυρίζεις γύρω από τον άξονα του αυτοκινήτου, και μάλιστα ενώπιον όλων των παρισταμένων στα πιτς. Ήταν η πρώτη μου είσοδος σε πίστα με αυτοκίνητο και δη με το νεότευκτο Elise 111R. Σίγουρα όμως όχι και η τελευταία . Εκτιμώ πως θα τα λέμε συχνά, όχι μόνο μέσω του forum αλλά και στη πίστα (ή πίστες καλύτερα; ).

Τα σέβη μου σε όλους τους παρισταμένους, στα γρήγορα Seicento , στο αξιότιμο κύριο με το M2.24, τον 'αλυτάρχη' DAB που όχι μόνο μου μείωνε διαρκώς το χρόνο παρπαμονής μου εντός πίστας αλλά μετρούσε και πόσες 'παραρούνες' είχα μαζέψει , καθώς και όλη τη υπόλοιπη χθεσινή παρέα (Rally, MG ZR, Renault GRC etc.)

Φιλικά,

Τέο

• H
                    hunter last edited by

Ο χρήστης salome έγραψε:

Αποστόλη - Σάκη - Αντρέα μας λείψατε!!!!

Σέ εμάς νά δείς πόσο λείψατε!!!

• S
                      sakinen last edited by

Αντε, την άλλη φορά σε αληθινή πίστα...κανονίστε κανα track-day στις Σέρρες γιατί χωρίς τη βοήθεια των νοτίων δεν μαζευόμαστε ούτε για τάβλι.
                      Μαίρη, έχεις αγώνα σ ένα μήνα...ο χολομώντας σας περιμένει...

• ?
                        A Former User last edited by

Ο χρήστης theo111r έγραψε:
                        Να καλημερίσω και γω με την σειρά μου όλη την ομήγυρη που ήταν χθες στα Μέγαρα. Η μέρα ήταν εκπληκτική. Δεν μπορούσα να διανοηθώ πως υπάρχει πλέον στην Ελλάδα ένα μέρος το οποίο μπορεί να διέπεται από αυτή την ατμόσφαιρα που παρατήρησα πως υπήρχε παντού χθες στα Μέγαρα. Αγάπη για το αυτοκίνητο, λατρεία για την γρήγορη οδήγηση, και πολύ ανθρώπινη και φιλαθλητική συμπεριφορά.
                        Για μένα όπως είδατε χθες ήταν μια μέρα που, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, έμαθα τι σημαίνει να γυρίζεις γύρω από τον άξονα του αυτοκινήτου, και μάλιστα ενώπιον όλων των παρισταμένων στα πιτς. Ήταν η πρώτη μου είσοδος σε πίστα με αυτοκίνητο και δη με το νεότευκτο Elise 111R. Σίγουρα όμως όχι και η τελευταία . Εκτιμώ πως θα τα λέμε συχνά, όχι μόνο μέσω του forum αλλά και στη πίστα (ή πίστες καλύτερα; ).

Τα σέβη μου σε όλους τους παρισταμένους, στα γρήγορα Seicento , στο αξιότιμο κύριο με το M2.24, τον 'αλυτάρχη' DAB που όχι μόνο μου μείωνε διαρκώς το χρόνο παρπαμονής μου εντός πίστας αλλά μετρούσε και πόσες 'παραρούνες' είχα μαζέψει , καθώς και όλη τη υπόλοιπη χθεσινή παρέα (Rally, MG ZR, Renault GRC etc.)

Φιλικά,

Τέο

Τέο , καλωσήρθες. Εκτός από την Εlise , απόλαυσα και τη προσπάθειά σου ..... τουλάχιστον το χαίρεσαι το αυτοκίνητο !!!
                        Θα τα λέμε συχνά πιστεύω .....

• T
                          theom5 last edited by

Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

Τέο , καλωσήρθες. Εκτός από την Εlise , απόλαυσα και τη προσπάθειά σου ..... τουλάχιστον το χαίρεσαι το αυτοκίνητο !!!
                          Θα τα λέμε συχνά πιστεύω .....

Έτσι λέω και γω... για όλους υπάρχει το πρώτο track day, όπου συμβαίνουν και τα περισσότερα τραγελαφικά, και σεις όλοι τύχατε να είστε οι πρώτοι αυτόπτες μάρτυρες του initiation μου.

Άιλ μπη μπάκ σουν!

• K
                            kouk last edited by

Τεο καλώς ήρθες!! Χάρμα η Lotus!!Χαρά μας να σε έχουμε στην παρέα!

Τάκη,είσαι τουλάχιστον άδικος.Η πίστα ηταν ανοιχτή στο κοινό (δεν την είχαμε αποκλειστικά ούτε είμαστε δα και 100 νοματαίοι!!)και βασικός κανόνας είναι ότι όταν μπαίνουν Φόρμουλες ή/και αγωνιστικά,οι ιδιώτες βγαίνουν έξω!!

• S
                              syele last edited by

Καλησπέρα!
                              Μια καλή μέρα με πολλά αυτοκίνητα και καλούς φίλους.
                              Κάναμε τις βόλτες μας, συνοδηγήσαμε (Γιάννη πολύ καλό το 106 - καλά χιλιόμετρα να έχετε παίδες - δείτε το τιμόνι...ημιαξόνιο;; )
                              Ευρυπίδη τελικά το πετύχαμε έτσι; το ανάποδο
                              Κύριε Μαρινάκη μας όταν τελειώνουμε τη βόλτα μας κάνουμε και ένα χαλαρό γύρο γιατί τα (Ιταλικά ) φρένα δεν αντέχουν... παίρνουν φωτιά!

Πάμε για το επομένο!

• D
                                dap last edited by

Βγαζει που λες φιρνανι ο kouk 'Το Σαββατο ολοι στα Μεγαρα'
                                Και μαζευομαστε καμια τριανταρια λεβεντες και καμια χιλιαδα (!!!!) γυναικες και αρχιζει ο τζερτζελες.Αλλα καποιος που δεν εβαλε το αυτοκινητο του στη πιστα,βρηκε ενα αλλο τροπο να βγαλει τα απωθημενα του.Και διοριστηκε ΘΥΡΩΡΟΣ.Εσυ μπαινεις ,εσυ βγαινεις.Και το μεν πρωτο ηταν ευκολο και καλοδεχουμενο τι δευτερο ηταν ακομη ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ και ανελπιστα χωρις τη παραμικρη αντιρρηση.Και αυτο χαρις στο παρειστικο πνευμα που κυριαρχησε ολο το Σαββατο στη πιστα και την καλη διαθεση που εδειξαν ολοι μα ολοι ειτε γνωστοι ειτε τελειως αγνωστοι στις υποδειξεις μου.
                                Και αν καποιους στεναχωρησα για τη γρηγορη 'αποβολη' τους απο την πιστα το εκανα μονο και μονο για την ασφαλεια τους και τιποτε αλλο.Αν δεν ηταν εκει η φορμουλα (που και αυτους ευχαριστω για την συνεργασια)οι συνθηκες θα ηταν διαφορετικες και γι'αυτο επιφυλασσομαι να το αποδειξω στο μελλοντικο Track -day.

• O
                                  obelix last edited by

ΖΗΛΕΥΩ

Δουλευα εως τις 5 και δεν πρόλαβα να έρθω

Την επόμενη φορά και ελπίζω να έχω και αυτοκίνητο.

• S
                                    servmx last edited by

Χαιρετώντας και εγώ με τη σειρά μου όλη τη χθεσινή παρέα που μαζεύτηκε στα Μέγαρα θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Euripides για τη φιλοξενία στο δεξί κάθισμα του ΑΕ86 που μονίμως πήγαινε με τις ''πόρτες''.
                                    Επίσης συγχαρητήρια σε όλους για το πολύ ζεστό και παρείστικο κλίμα και τους θαυμαστούς συνομιλητές (βλ. Βασίλης, Clio V6, κ. Θρασύβουλος 2.24 V, κ. DAP, kouk και πολλούς άλλους).
                                    Ζητώ συγνώμη αν ξέχασα κάποιους.
                                    Περιμένοντας με χαρά το επόμενο track day να στε όλοι καλά.
                                    Γιάννης

• T
                                      theom5 last edited by

Ο χρήστης kouk έγραψε:
                                      Τεο καλώς ήρθες!! Χάρμα η Lotus!!Χαρά μας να σε έχουμε στην παρέα!

Τάκη,είσαι τουλάχιστον άδικος.Η πίστα ηταν ανοιχτή στο κοινό (δεν την είχαμε αποκλειστικά ούτε είμαστε δα και 100 νοματαίοι!!)και βασικός κανόνας είναι ότι όταν μπαίνουν Φόρμουλες ή/και αγωνιστικά,οι ιδιώτες βγαίνουν έξω!!

Μην ξεχνάμε κιόλας την ιδιαιτερότητα της κατασκευής των F3, το ότι μπορούν να μας αιφνιδιάσουν βλέποντάς τις να μας προσπερνάνε από κει που 'νομίζαμε' ότι ήταν το κενό, και τέλος βέβαια ότι άλλο να πληρώνεις 40 ευρώπουλα και άλλο 120.

Στο κάτω-κάτω όποτε έμπαινε η F3, μας δινόταν η ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να αναλογιστούμε με τη συνοδεία του απαραίτητου φραπόγαλου, τί είχαμε κάνει στους προηγούμενους γύρους και πώς μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα...

• T
                                        theom5 last edited by

Ο χρήστης DAP έγραψε:
                                        Βγαζει που λες φιρνανι ο kouk 'Το Σαββατο ολοι στα Μεγαρα'
                                        Και μαζευομαστε καμια τριανταρια λεβεντες και καμια χιλιαδα (!!!!) γυναικες και αρχιζει ο τζερτζελες.Αλλα καποιος που δεν εβαλε το αυτοκινητο του στη πιστα,βρηκε ενα αλλο τροπο να βγαλει τα απωθημενα του.Και διοριστηκε ΘΥΡΩΡΟΣ.Εσυ μπαινεις ,εσυ βγαινεις.Και το μεν πρωτο ηταν ευκολο και καλοδεχουμενο τι δευτερο ηταν ακομη ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ και ανελπιστα χωρις τη παραμικρη αντιρρηση.Και αυτο χαρις στο παρειστικο πνευμα που κυριαρχησε ολο το Σαββατο στη πιστα και την καλη διαθεση που εδειξαν ολοι μα ολοι ειτε γνωστοι ειτε τελειως αγνωστοι στις υποδειξεις μου.
                                        Και αν καποιους στεναχωρησα για τη γρηγορη 'αποβολη' τους απο την πιστα το εκανα μονο και μονο για την ασφαλεια τους και τιποτε αλλο.Αν δεν ηταν εκει η φορμουλα (που και αυτους ευχαριστω για την συνεργασια)οι συνθηκες θα ηταν διαφορετικες και γι'αυτο επιφυλασσομαι να το αποδειξω στο μελλοντικο Track -day.

Πέραν βέβαια της εθελούσιας εργασίας-επίβλεψης που ανέλαβες για ημάς τα τέκνα που γυρίζαμε αδιάκοπα στην πίστα, μην ξεχνάς πως είχες τελικώς αναλάβει και το πόσες φορές πηγαίναν 'κάποιοι-κάποιοι' για na μαζέψουν παπαρούνες στην είσοδο των πιτς .
                                        Και νά'ταν Πρωτομαγιά, πάει στην ευχή...
                                        Να'μαστε όλοι καλά για το υπέροχο κλίμα που δημιουργήσαμε γνωστοί και άγνωστοι μεταξύ μας και απολαύσαμε ένα υπέροχο track day...

• S
                                          spiros last edited by

Αντε να κανονισουμε και το επομενο track day καποια στιγμη.

Τι θα γινει τελικα με την πιστα μετα τον Ιουνιο? Θα 'φυγουν' οι 4Τ απο εκει?

Βαγγελη, φωτο!!!!

• B
                                            bagus last edited by

Εδω ειναι μερικες φωτογραφιες...
                                            Αργοτερα θα περασω μερικες ακομα..(Caterham )
                                            http://briefcase.pathfinder.gr/contents/Bagus/21323o
                                            Σορρυ για την ποιοτητα αλλα ειμαι ακομα ερασιτεχνης..

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 2 / 4
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ