Επειδή έχουμε σκίσει το άλλο θέμα:
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν μας είπες όμως, γιατί έχουν αυτά τα (σοβαρά) προβλήματα...(;)
...
Να **σας **πω τι?
Μήπως είμαι ο εκπρόσωπος της Suzuki και είμαι αναγκασμένος να δικαιοδοτήσω το κάθε τι?
Και τι πας να συγκρίνεις εν τω μεταξύ? Την ποιότητα και τον εξοπλισμό ,που παρείχε το εργοστάσιο της Suzuki στην Ουγγαρία εν έτει 1997 με αυτό του σήμερα?
Μήπως την παλιότερη γενιά Swift με τη σημερινή ή μήπως την ποιότητα υλικών (μετάλλα, πλαστικά) του τότε και του τώρα?
Και ποια είναι τα (σοβαρά) προβλήματα δηλαδή? Εδώ είμαστε για να κάνουμε κουβέντα.
Όχι όμως ο καθένας να λέει ότι του κατέβει και να γράφει αράδες επί αράδων μέσω πληκτρολογίου.
Και γιατί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να σου έλαχε Monday's car?
Είναι λόγος αυτός να μηδενίζεις και να ακυρώνεις τα πάντα?
Eπιτρεψε μου μια μικρη παρεμβαση swift b.p.m.
Τον ερωτιαρη τον γνωριζω προσωπικα λογω συμμετοχης σε αλλο αυτοκινητιστικο τοπικ...Αυτα που σου λεει ειναι αληθινα και ειμαι εγγυητης στο λογο του...Να σου πω απλα οτι ο κουμπαρος του, γνωστος κι αυτος σε αλλο φορουμ και τον οποιο γνωριζω και αυτον προσωπικα δουλευει μαστορας σε γνωστη suzuki στην αθηνα.... Βλεπεις ειναι ταπεινο το παιδι και δε τα λεει...εγω ομως δεν ειμαι..
Γιατί το παίζω εγώ προκατειλλημένος υπέρ του αυτοκίνητου μου (που πιστεύω πως ξέρω γύρω από αυτό αρκετά παραπάνω από τους περισσότερους εδώ μέσα)?
Αρνήθηκα το γεγονός, ότι κάποιοι χρήστες του Swift 1,3 στην προσπάθειά τους να αποδείξουν (σε εαυτούς και αλλήλους) ότι έχουν αγοράσει την Ferrari της κατηγορίας, έχουν κάνει λανθασμένα κατευάσματα στο κιβώτιο και έχουν πάρει τις βαλβίδες στο χέρι?
Ας πρόσεχαν!
Όταν πηγαίνεις με 160χαω με 5η και πας για 4η, αλλά λόγω γκαβομάρας προκύπτει 2α, τότε καλά θα κάνεις να φυλάξεις ένα μισθό να επιδιωρθώσεις τη ζημιά ,για την οποία δεν ευθύνεται προφανώς το εργοστάσιο, αλλά το στραβό σου το χέρι.
Ας το δοκιμάσουμε και σε ένα οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο, για να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη. Σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας.
Ο M13A Της Suzuki, θεωρήται ως ένα από τα πλέον bulletproof μηχανικά σύνολα παγκοσμίως, όσον αφορά την αντοχή των διάφορων κινούμενων μερών του.Προσωπικά έχω διανύσει 102000 χιλιόμετρα, αρκετά από αυτά δουλεύοντας το μοτέρ ακόμα και κοντά στα όριά του.Κόφτες ,κατευάσματα σχέσεων (όχι βλακώδη όμως!).Δουλεύει και αποδίδει όπως την πρώτη μέρα.
-Η ένστασή μου (και ο λόγος για τον οποίο ξεκίνησε η ...αντιπαράθεση) είναι το θέμα για τις σαπίλες , τα βαψήματα κ.α παρόμοια! Και με τη λογική να το σκεφτεί κανείς, κανένα αυτοκίνητο των τελευταίων δεκαετιών δε δύναται να σαπίζει εντός 3-4 ετών. Και ας έχει τη χειρότερη των χρήσεων.
Ο zx_lover παρερμήνευσε το πνεύμα της ανάκλησης. Και από εκεί και πέρα κόλλησε στο ότι το Swift θα μπάζει νερά και θα σαπίζει (ουτέ καν 'σκουριάζει') το δάπεδο!Έλεος.
Φίλε μου none, είμαι μέλος στο SwiftClub πάνω από 3 χρόνια κι έχω στενότερες του στενού σχέσεις με την εδώ αντιπροσωπία της Suzuki. Επίσης φίλους και γνωστούς με Swift 1,3 και Sport από το Νοέμβριο του 2005, οπότε και κυκλοφόρησε εν Ελλάδι το μοντέλο.
Σκουριά, σαπίλες και διάφορες τέτοιες αστειότητες, τις αποκλείω με κατηγορηματικότητα. Ανάκληση για αλλαγή ταπετασαριών του port-paggage ναι. Σαπίλες και φανοβαφές και διάφορα τέτοια χαρούμενα, μόνο αν τα ονειρεύτηκαν ορισμένοι (εδώ μέσα ή οπουδήποτε).