-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Eχει ακουσει κανεις, τιποτα νεοτερο για τους νεους υπερτροφοδοτουμενους που θα μπουν
στην νεα 3αρα και 1, εκτος απο τον 2λιτρο, αν πχ θα ειναι 3κυλινδροι 1.5 ή
αυτοι απο την συνεργασια της με την PSA?Λοιπόν...έχω περισσότερα νέα σχετικά με αυτό.
Τα 3κυλ turbo μοτέρ θα αντικαταστήσουν ουσιαστικά τα 16i, 18i.
Τα 4κυλ TURBO μοτέρ θα αντικαταστήσουν τα 20i, 23i, 25i.
Τα 6κυλ TURBO μοτέρ θα αντικαταστήσουν τα 30i, 35i, 40i.
Τα 3κυλ μοτέρ θα 'δένονται' με ηλεκτροκινητήρες σε low-hybrid μοντέλα, ή αλλιώς 'Project i'.
Περιμένω και κάποιες διευκρινήσεις και θα σας πω.
γιατι οχι το διλιτρο να μη φτανει την ιπποδυναμη του 30i ?
στο τελος θα αναγκαστεις να παρεις s3
Δεν είναι πισωκίνητο το S3 και έχει και θέμα το τιμόνι του
Το 2λτ θα φτάνει υποδύναμη 30i. Πρόσεξε...τα παραπάνω είναι πιο μοτέρ θα αντικαταστήσουν και όχι τι ιπποδύναμη θα βγάζουν.
-
Eισαι σημαδεμένος και συ, είναι χειρότερο από βέρα.
τωρα ειναι αρκουδακι , παλια ηταν βατραχακι το οποιο μολις μου χαλασε και λεω 'ευτυχως! ' αμεσως αντικατασταθηκε
να δεις τι γινεται με τις πιπιλιες, 25 χρονων ανθρωπος...
edit το παρατηρησα καλυτερα δεν ειναι αρκουδακι , ειναι ιπποποταμος !!!
Είναι ένα θέμα αυτό, αλλα ευτυχώς α) υπάρχει λύση προσφαρά των ιδίων επίσης και β)ευτυχώς πιπιλιές/δαγκωματιές γίνονται και στα μπράτσα και μπορείς να το παλέψεις αλλιώς
Μην της πεις ποτε οτι νομιζες πως ειναι αρκουδακι.
-
-
Εμένα πάντως η bmw με άφησε χωρίς μπρελόκ το Φλεβάρη που πήρα το αυτοκίνητο μου είπαν πως δεν είχαν και τον Αύγουστο που πήγα για service μου είπαν πάλι τα ίδια λόγο διακοπών .
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eισαι σημαδεμένος και συ, είναι χειρότερο από βέρα.
τωρα ειναι αρκουδακι , παλια ηταν βατραχακι το οποιο μολις μου χαλασε και λεω 'ευτυχως! ' αμεσως αντικατασταθηκε
να δεις τι γινεται με τις πιπιλιες, 25 χρονων ανθρωπος...
Είναι ένα θέμα αυτό, αλλα ευτυχώς α) υπάρχει λύση προσφαρά των ιδίων επίσης και β)ευτυχώς πιπιλιές/δαγκωματιές γίνονται και στα μπράτσα και μπορείς να το παλέψεις αλλιώς
Μην της πεις ποτε οτι νομιζες πως ειναι αρκουδακι.
μα δεν μου τη κανει απο παθος, μου την κανει επιτηδες (και καλα τυχαια ) και στη καρωτιδα ακομα για να με σημαδεψει...
αν παω να τραβηχτω θυμωνει και μου λεει οτι κατι θελω να κρυψω..
τεσπα δε βγαζεις ακρη..
-
Α προχωρημένες τεχνικές είναι αυτές.
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Εμένα πάντως η bmw με άφησε χωρίς μπρελόκ το Φλεβάρη που πήρα το αυτοκίνητο μου είπαν πως δεν είχαν και τον Αύγουστο που πήγα για service μου είπαν πάλι τα ίδια λόγο διακοπών .παρε κι εσυ ιπποποταμο ειναι γλυκουλης...
-
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Α προχωρημένες τεχνικές είναι αυτές.οχι ειναι προχωρημενη παρανοια, δεν θελει με τιποτα να την κερατωσω και οσο και αν της εξηγω οτι δε θελω (που δε θελω) και οτι αν ηθελα αυτα τα μετρα δεν εχουν νοημα αυτη επιμενει
αλλα εγω την αγαπω
(πιο πολυ και απο το αυτοκινητο μου ) -
Μπα πάω μάλλον για τις καρδουλες μα κόκκινο φώτάκι που πουλάνε οι Κινέζοι.
-
Εμένα πάντως η bmw με άφησε χωρίς μπρελόκ το Φλεβάρη που πήρα το αυτοκίνητο μου είπαν πως δεν είχαν και τον Αύγουστο που πήγα για service μου είπαν πάλι τα ίδια λόγο διακοπών .
παρε κι εσυ ιπποποταμο ειναι γλυκουλης...
ελιωσα.... Αδερφή Προισταμένη
-
Κάποτε θα καταλάβει και αυτή πως δεν έχει νόημα να ανησυχεί για κάτι που δεν μπορεί να ελέγξει άμεσα...
-
Όπως κατάλαβες φίλε Qsis άρχησε το σταμπάρισμα . Έτσι και οι τσοπάνιδες σημάδευαν τα πρόβατα τους για τα ξεχορίζουν απ΄τα ξένα τι να κάνουμε η μοίρα του αρσενικού.
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Έτσι και οι τσοπάνιδες σημάδευαν τα πρόβατα τους για τα ξεχορίζουν απ΄τα ξένα τι να κάνουμε η μοίρα του αρσενικού. -
τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη
η bmw παντως για να γυρισουμε και στο θεμα μας θα φτασει μεχρι 3κυλινδρα?
δηλαδη μιλαμε για 1000 και 1200 κεκ???ειπαμε downsizing , αλλα αυτοι το πηραν πιο σοβαρα και απο vag
-
euro 5 είπαμε μικροί κινητίρες turbo με καλύτερη θερμοδυναμική απόδοση και λιγότερες απόλειες από έναν αντίστοιχης απόδοσης ατμο μοτέρ μόλις ε'ιδα στο highoctane ότι προέκυψε α3 1.2 tsi με 105 ps αντικαταστάτης του 1.6 mpi.
-
ναι αλλα αυτοι λενε οτι με 3 κυλινδρους θα αντικαταστησουν την 318, δηλαδη μιλαμε για 1000-1200αρι με 140 αλογα?
μου φαινεται υπερβολικο
-
Όταν είπες για αρκουδάκι/ιπποποταμάκι δεν περίμενα κάτι τέτοιο....
...με κόκκινη καρδούλα!! Μάλλον θέλει να μοιάζεις με αδελφή για να μην σε κοιτάνε οι γυναίκες....
Και δεν μου λες όταν κυκλοφορείς με το μπρελόκ βάζεις τα κλειδιά στην τσέπη κι αυτό κρέμεται απ'έξω;
Να ξεκαθαρίσουμε, δεν θέλω να σε κοροϊδέψω ή να σε προσβάλλω, υποθέτω οι περισσότεροι έχουμε περάσει/υποστεί τέτοιες καταστάσεις, απλά το διασκεδάζω!
Τουλάχιστον έχεις σκεφτεί να κάνεις ολίγην ραπτική και στη θέση της καρδούλας να βάλεις κανένα σήμα αυτοκινήτου....
Μέχρι τώρα το καλύτερο μπρελόκ που απέκτησα ποτέ είναι ο απλός λίγο παχύς μεγάλος κρίκος! Κάνει τη δουλειά του να κρατάει τα κλειδιά, κρέμεται εύκολα σε γάντζους, ζυγίζει ελάχιστα, είναι το πιο ασφαλές (δεν ξεβιδώνεται όπως μερικά άλλα) και πιάνει το λιγότερο χώρο (διπλώνει αγκαλιάζοντας το παχύ μέρος των κλειδιών καλύτερα από μικρό κρίκο). Και κάνει και καλό κομπολόι!
Μια και λέμε για μπρελόκ χαρίζω μπρελόκ με σήμα BMW μεταλλικό πλακέ, μετρίου μεγέθους..... αν το βρω πού το έχω καταχωνιάσει!!Α, θέλω να αγοράσω κάποια ανταλλακτικά (για Ε39, εσωτερικά ρυθμιστήρια φώτων, τμήμα εμπρός θόλου). Υπάρχει κάποιο από τα επίσημα μέρη που πιστεύετε ότι είναι πιο καλά εξοπλισμένο από άλλα ώστε να μην χρειάζεται να παραγγείλουν και να περιμένω 2-3-5 μέρες αλλά να το πάρω επιτόπου;; Έχουν διαφορές στην τιμή ή όλοι χρεώνουν το ίδιο;;
-
Τρικύνδρο μοτέρ σε bmw έχουν πολλούς κραδασμούς απ΄ ότι ξέρω οι psa φένονται ξαφνικά κάλυτερη επιλογή.
BMW FORUM