-
Ο χρήστης Άγης έγραψε:
skoda superb??εχεις λυσσαξει εσυ με τα skoda!
-
Έλεος με αυτό το superb!!! Συγκρίνουμε την ασχήμια με 2από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα που υπάρχουν στην αγορά; Και νομίζω σε μήκος είναι ίδια το insignia με το superb, άρα το οπελ έχει και διαστάσεις.
-
Πανέμορφο το Insignia, αλλά....έχει φλομώσει πια ο τόπος με δαύτο γμτ. (τουλάχιστον εδώ στο Ηράκλειο).
Κοντεύει να ξεπεράσει σε αριθμό τα ταξί...Το CC τουλάχιστον ΑΚΟΜΑ γυρνάει κεφάλια (και σε μένα)!
-
καλα και τα 2. Εγώ θα έπαιρνα cc αλλα έχει ένα μειονέκτημα σε σχέση με το insignia: ειναι τετραθέσιο
-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Πανέμορφο το Insignia, αλλά....έχει φλομώσει πια ο τόπος με δαύτο γμτ. (τουλάχιστον εδώ στο Ηράκλειο).
Κοντεύει να ξεπεράσει σε αριθμό τα ταξί...Το CC τουλάχιστον ΑΚΟΜΑ γυρνάει κεφάλια (και σε μένα)!
Εεεε...τί να κάνουμε που γίναμε πολλοί!
Αφού πουλάει το αμάξι!
Εδώ έχουμε πια και δικό μας Club! -
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Εδώ έχουμε πια και δικό μας Club!
Μη φας και έχουμε γλαρόσουπα και μπούτι από ελικόπτερο.
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Εδώ έχουμε πια και δικό μας Club!
Μη φας και έχουμε γλαρόσουπα και μπούτι από ελικόπτερο.
τι εννοείς;
Δεν έχεις δεί και το site στην υπογραφή μου;
Φυσικά και έχουμε Club, από τα μέσα του καλοκαιριού, είμαστε εκεί πάνω από 160 χρήστες, έχουν γίνει ήδη συναντήσεις και ετοιμάζονται και εκδρομές!
(Club με τα όλα του δηλαδή! ) -
Ρε συ! τί γράφω; Χάζεψα;;;
Αφού και εσύ είσαι μέλος!!!
Ωραία! καλά πάμε! -
Καλο το passat και το insignia αλλα εγω θα επερνα την **Alfa Romeo 159 **
ειναι αλλου σε σχεδιαση και ταμπεραμεντο ειδικα τωρα που εχει και τον turbo benzina -
Οσον αφορα το οπελ ειναι καταπλικτικο αυτοκινιτο,σου δινει τα παντα με πολυ καλη τιμη......οταν το WV...
απαιτει 4κ περιπου για τον ιδιο εξοπλισμο.........
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
ειναι αλλου σε σχεδιαση και ταμπεραμεντο ειδικα τωρα που εχει και τον turbo benzinaΦιλε μου η 159 φιγουραρει πρωτη στην κατηγορια με τα ποιο ζημιαρικα τις αγορας.ξεχασε την ειναι καμενο χαρτι..........και σου μιλαει κατοχος αλφα ρομεο..............
-
Ο χρήστης Dremel έγραψε:
ειναι αλλου σε σχεδιαση και ταμπεραμεντο ειδικα τωρα που εχει και τον turbo benzinaΦιλε μου η 159 φιγουραρει πρωτη στην κατηγορια με τα ποιο ζημιαρικα τις αγορας.ξεχασε την ειναι καμενο χαρτι..........και σου μιλαει κατοχος αλφα ρομεο..............
Ποια αλφα εχεις?Ειναι παλια?Οι καινουριες εχουν βελτιωθει πιστευω σε αυτο τον τομεα.
-
Να ειχε και λιγο μεγαλυτερους χωρους καλα θα ηταν.
-
Ο χρήστης Dremel έγραψε:
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Ποια αλφα εχεις?Ειναι παλια?Οι καινουριες εχουν βελτιωθει πιστευω σε αυτο τον τομεα.
Εχω την 147 05' face lifting
-
τι προβληματα σου εβγαλε η 147?
-
τι προβληματα σου εβγαλε η 147?Υπαρχει θεμα για την 147,εδω ειναι για συγκριση Opel insignia με VW passat cc.
-
οκ συγνωμη για το
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Ναι αλήθεια έχουν βελτιωθεί , κάποτε χρειαζόσουν να χεις πεθερό που να χει συνεργείο , τώρα αρκεί και ένας ξάδερφος...
-
τι προβληματα σου εβγαλε η 147?Eαν εξαιρεσεις πως εκοψε ιμαντα στις 40.000 χλμ........οτι η συναρμολογιση ειναι χαλια και οτι θελω 2 κιλα λαδι εξτρα το μηνα,,,,μενει μονο η απολαυση της οδηγης.........
Γιαυτο μακρια απο αλφα..........οπιος εχει διλλημα......... INSIGNIA με τα χιλιαααααααααααααααααα
Το εγραψα και πιο πριν οτι δεν ειναι το θεμα της 147 εδω!![mod] -
Ο χρήστης Dremel έγραψε:
τι προβληματα σου εβγαλε η 147?
Eαν εξαιρεσεις πως εκοψε ιμαντα στις 40.000 χλμ........οτι η συναρμολογιση ειναι χαλια και οτι θελω 2 κιλα λαδι εξτρα το μηνα,,,,μενει μονο η απολαυση της οδηγης.........
Γιαυτο μακρια απο αλφα..........οπιος εχει διλλημα......... INSIGNIA με τα χιλιαααααααααααααααααα
Το εγραψα και πιο πριν οτι δεν ειναι το θεμα της 147 εδω!![mod]Μια παρενθεση καναμε ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opel insignia vs VW passat cc