-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Σημερινή αγορά:http://www.plaisio.gr/product.aspx?prod ... BA34160021
Έτσι ξαναμπαίνει μετά από αρκετό καιρό το Fallout sto 360.
Είπες ένα 'γεια' τουλάχιστον σε γονείς,φίλους,αίσθημα και τα συναφή ?
Αναρρωτική πόσες πήρες?(το παιχνιδάκι είναι απλά κάψιμο,απ'τα καλύτερα RPG που υπάρχουν)
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Σημερινή αγορά:
http://www.plaisio.gr/product.aspx?prod ... BA34160021
Έτσι ξαναμπαίνει μετά από αρκετό καιρό το Fallout sto 360.
Είπες ένα 'γεια' τουλάχιστον σε γονείς,φίλους,αίσθημα και τα συναφή ?
Αναρρωτική πόσες πήρες?(το παιχνιδάκι είναι απλά κάψιμο,απ'τα καλύτερα RPG που υπάρχουν)
Δυστυχώς μάλλον τον ύπνο θα πρέπει να χαιρετίσω...
Πάλι με 5 ώρες τη μέρα θα τη βγάζω... -
εγω μονο το point lookout εχω αφησει , θα το τελειωσω σε λιγο καιρο τωρα εχω δουλιτσες
pitt, anchorage, mothership zeta, broken steel εφυγαν σα κουφετα
(για αυτο και το νεο avatar )
to broken steel ειδικα 3 αποστολες ειναι το ουσιαστικο νοημα ειναι οτι σε αφηνει να πας level 30 και φυσικα οτι θα σφαξεις πολυ κοσμο απο το enclave και θα τσιμπησεις ομορφες πανοπλιες ,πολλα Plasma rifles και το tesla cannonκαπου εκει πρεπει να επεσε στα χερια μου και ενα precision gatling lazer
το point lookout ελπιζω να εχει τιποτα καλο γιατι το pitt για παραδειγμα δεν ειχε τπτ αξιολογο..
αλλα φαινεται ατμοσφαιρικο απο τα trailer που ειδαη μαλακια ειναι οτι με ολα αυτα εφτασα level 29 και οπου να ναι παω 30 και μετα θα παιζω χωρις να παιρνω καθολου xp
καψιμο το παιχνιδι, αυτο και το oblivion τα εχω ξεκοκαλισει (ειδικα το oblivion που εχω κανει τα παντα)
ασχετο..
περιμενω να βγει και το καινουριο assasin's creed το παλιο αν και μονοτονο μου αρεσε απιστευτα , το καινουριο πιστευω οτι θα ειναι υπεροχο -
RPG είναι το fallout?
Γιατί ήθελα ένα καλό για το PS3. To Baldur's Gate πχ στο PS2 το είχα λιώσει.
Πείτε κανα καλό RPG ρε σεις. -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
RPG είναι το fallout?
Πείτε κανα καλό RPG ρε σεις.το fallout ειναι,ναι
επισης all time classic,θα τα προτεινω και σε 10 χρονια,witcher(δεν ξερω αν υπαρχει σε ps3) και mass effectedit witcher μονο για pc και mass effect για pc και xbox360,ατυχησες!
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
RPG είναι το fallout?
Πείτε κανα καλό RPG ρε σεις.Eternal Sonata
The Elder Scrolls: Oblivion
Valkyria Chronicles για κάτι διαφορετικό -
Tales of Vesperia για τους σκληροπυρηνικους.
The Last Odyssey (4 dvd! ).
-
Τhanks.
Θα ξεκινησω απ' το The Elder Scrolls: Oblivion που είναι και το πιο φθηνό και βλέπουμε.Ασε που θα βγεο και το προ10 σε λίγο...
-
πολυ ωραιο παιχνιδι το elder scrolls , ΟΜΩΣ εχει περιεργο συστημα αναβαθμισης..
σε αυτο το παιχνιδι ο στοχος δεν ειναι μονο να μαζεψεις xp και να κανεις lv up , αλλα να αναβαθμιστεις και σωστα
οσο περισσοτερο χρησιμοποιεις το σπαθι πχ τοσους περισσοτερους ποντους θα παρεις στο επομενο lv up . αν βιαστεις και ανεβεις επιπεδο (εσυ επιλεγεις το πότε αρκει να εχεις τα απαραιτητα xp points. μπορεις μαλιστα να κανεις μαζεμενα level up) και δεν εχεις παρει πολλους βαθμους σε κρισιμα skills θα γινει το εξης ...
οι εχθροι θα ανεβουν level και εσυ θα εισαι ενα παλταρι που δε θα τολμας να βγεις απο το σπιτι σου
το ειχα παθει αυτο και πραγματικα ειχα προβλημα, μετα ευτυχως σκοτωσα ενα ληστη που φοραγε μια καλη πανοπλια (daedric πριν φτασω πολυ μεγαλο επιπεδο που φορανε ολοι) και μετα μπορουσα να αντεξω λιγο παραπανω μεχρι που διορθωσα τη κατασταση και εγινα πανισχυρος
επισης να ξερεις οτι κανοντας μια ωρα wait θεραπευεσαι και μπορεις να γλιτωσεις θεραπευτικα.αυτο γινεται γιατι αν κοιμηθεις κανεις level up και μπορει να μη θελεις.
στο fallout το wait δε σε θεραπευει καθολου και αν θες τσαμπα θεραπεια πρεπει να βρεις κρεβατι για αυτο και ειναι πιο δυσκολο απο το oblivion σε συνδυασμο με τον τροπο που γινονται οι επισκευες των αντικειμενων (στο oblivion μπορεις σε μεγαλο level με ενα σφυρακι να φτιαχνεις τα παντα στο fallout ειτε σκας χρημα , ειτε πρεπει να βρεις ενα ιδιο αντικειμενο και να το θυσιασεις.
να σημειωσω οτι στο oblivion το χρημα ειναι μπολικο, στο fallout ελαχιστο.
εχω 11.000 στο ενα 150.000 στο αλλοτο oblivion ομως αν και πιο ευκολο λογω του τομεα που ανεφερα πριν (προσοχη στην αναβαθμιση ) μπορει να γινει εχοχλητικα δυσκολο.
και στα 2 παιχνιδια ομως απο ενα σημειο και μετα (και αυτο το σημειο δεν αργει και τοσο) γινεσαι πανισχυρος και ξεχνας να πεθανεις
στο oblivion ειδικα την τελευταια φορα που πεθανα απο απροσεξια (ηταν 5 εχθροι, πραγμα οχι πολυ συνηθισμενο και δε χρησιμοποιησα potion) μου εκανε τρομερη εντυπωση γιατι οι 2-3 εχθροι που πετυχαινα συνηθως μου εκλαναν
-
noobs.....
Στα fantasy RPG πάντα μάγος για χαρακτήρας ή Summoner ή και τα 2 μαζί αν γίνεται.
-
http://www.eyezmaze.com/eyezblog_en/blo ... _game.html
μιλάμε για πολλή λιώσιμο
δεν έχει βγει κανένα καλο rpg για ps3 ακόμα αναμένουμε το final fantasy
για αυτό που έχω ακούσει καλά λόγια είναι για το batman arkham asylum, λέγεται ότι είναι το καλύτερο licensed game ever. Το story έχει φτιαχτεί από τον τύπο που εχε γράψει το batman the animated series (για οποιον θυμάται )και οι ηθοποιοί που δανείζουν τις φωνές τους για το game είναι οι ίδιοι με αυτούς στο cartoon
ψάχνω και εγώ τώρα κανένα καλο παιχνιδάκι για να σκοτώνω την ώρα μου
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
noobs.....
Στα fantasy RPG πάντα μάγος για χαρακτήρας ή Summoner ή και τα 2 μαζί αν γίνεται.
κοιτα φιλε , εγω εφτιαξα δικη μου class οπου εγινα πολεμιστης, μαγος και summoner μαζι
το θεμα μαγος το ψιλοεφαγε η μαρμαγκα (δες κατω destruction και restoration) , αλλα πολεμιστης (οχι τοξο και hand to hand βεβαια ) και summnoner εφτασα σε τελικο level και διαλυω τα παντα μαζι με τους δαιμονες μου
εγινα και dark elf γιατι απλα ετσι γουσταρα
ειμαι level 33 και ιδου καποια απο τα χαρακτηριστικα μου
θα μπορουσα να ειχα καλυτερη αναπτυξη, αλλα μεχρι να μαθω βιαστηκα να κανω lv up
major skills (δικης μου εμπνευσης )
minor skills
-
Mage λέμε....
-
φτιαξε λιγο το post σου δεν εμφανιζονται οι εικονες σου
τις ειδα απο τις διευθυνσεις θα ηταν ωραιο να μπορουσαμε να τους βαλουμε σε καμια αρενα για pvpτο σπαθι μου κανει 33 damage εχω 525 health ενα καρο πανοπλια και το σκουφι που βλεπεις μου δινει + 12% shield δεν το χω δηλαδη για μοστρα
στην αρχη μεχρι να φτασεις σε αξιοπρεπες επιπεδο δε σε δυσκολεψε ο μαγος?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
φτιαξε λιγο το post σου δεν εμφανιζονται οι εικονες σου
τις ειδα απο τις διευθυνσεις θα ηταν ωραιο να μπορουσαμε να τους βαλουμε σε καμια αρενα για pvpτο σπαθι μου κανει 33 damage εχω 525 health ενα καρο πανοπλια και το σκουφι που βλεπεις μου δινει + 12% shield δεν το χω δηλαδη για μοστρα
στην αρχη μεχρι να φτασεις σε αξιοπρεπες επιπεδο δε σε δυσκολεψε ο μαγος?
Εγώ κάνω 20 drost damage, 20 shock damage και 6 fire damage for 10 seconds.
Όλα μαζί με ένα spell.
Έχω και ένα spell που κάνει 140 shock damage αλλά θέλει τόσο magicka που μπορώ να το κάνω μόνο μία φορά.Έχω 38 defence, 20 στο resist frost, 50 στο resist magic, 35 στο reflect spell, 14 στο spell absorption.
Ακόμα έχω και water walking. Yes I am Jesus!Στην αρχή είχα πολύ τρέξιμο.
Μετά βρήκα ένα spell που σε κάνει αόρατο και πιο μετά έφτιαξα ένα καλύτερο. Από τότε έχει να με δει εχθρός!!! -
τουμπανο δηλαδη
εγω καπου εχω ενα δακτυλιδι το οποιο δε σε κανει τελειως αορατο αλλα σε κρυβει αρκετα.
επισης στη μεταξυ μας υποθετικη μαχη εχω ενα spell που ανιχνευει οτιδηποτε ζωντανο υπαρχει τριγυρω σου..αυτο με το 140 shock damage (που το επαιρνες οταν σε χτυπουσε ενας κεραυνος στη κορυφη ενος βουνου) το εχω κι εγω αλλα επειδη εχω πολυ χαμηλο destruction δε μπορω να το χρησιμοποιησω
ΥΓ και γω περπαταω στο νερο με ενα δαχτυλιδακι
ΥΓ 2 στις μαχες με εχει σωσει το cunjuration το καλυτερο ειναι ενας μεγαλος μπλε δαιμονας (σαν αυτους που υπαρχουν στα καστρα του oblivion ) αντεχει πολυ ξυλο και σκοτωνει που και που κανεναν αν δεν τον εχω προλαβει εγω
στην ουσια ειναι tankεπισης εχω βελτιωσει το χρονο παραμονης και μεχρι να πεσει εχει γεμισει ξανα το magicka μου
-
και μερικα καλα αντικειμενα που εχουν βοηθησει την κατασταση
το πιο δυνατο ξιφος του παιχνιδιου
αυτη η κουκουλα θα ηταν πολυ καλη για σενα που εισαι μαγος
ετσι περπαταω κι εγω στο νερο
τα λογια ειναι περιττα
και το pet μου...
-
Τους δαίμονες τους χρησιμοποιώ για δόλωμα!!!
Το δαχτυλίδι που περπατάς στο νερό θυμάσαι μήπως αν είναι από quest ή το βρήκες κατά τύχη;
Ενδιαφέρον φαίνεται.
-
ε και γω για δολωμα τους εχω.. και αυτος στη φωτο μου φαινεται οτι αντεχει περισσοτερο ξυλο απο ολους, για αυτο και τον χρησιμοποιω πιο συχνα
το δαχτυλιδι για να λεει happines πρεπει να το εχω παρει απο το shivering isles οταν εγινα madgod
πρεπει να εχω παντως και αλλα 2-3 αντικειμενα με τα οποια περπαταω στο νερο
και μερικα πραγματα απο τον εξοπλισμο μου τα εχω 'πειραξει' εγω ο ιδιος με τους κρυσταλλους που επαιρνα απο τα oblivion gates, αλλα τερματισα το παιχνιδι και δε μπηκα σε ολες θα μπορουσα να εχω περισσοτερους
-
Χωρις πλακα ολα αυτα που λετε ξερετε πως φαινονται σε καποιον που δεν εχει παιξει το παιχνιδι αυτο?
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)