-
Φίλε μου με όλο το σεβασμό, απλά έχεις εμπάθεια με τους δικυκλιστές. Θεωρείς ότι αυτοί είναι το πρόβλημα (σε μερικές περιπτώσεις σίγουρα), αλλά δεν μπορείς να κρίνεις μία τόσο μεγάλη κατηγορία, χωρίς να έχεις καν εμπειρία με δίκυκλα. Γιατί αν είχες δεν θα έλεγες αυτά τα πράγματα. Έχεις παρατηρήσει πως συμπεριφέρονται οι οδηγοί αυτοκινήτων; Προσπεράσματα χωρίς φλας (απαράδεκτο), μιλάνε στα κινητά πάνω στη στροφή, είσαι από πίσω με το μηχανάκι και παρακαλάς να μπουν σε μία λωρίδα γιατί σχεδόν πάντα πατάνε και στις δύο και προσπαθείς να ψυχολογήσεις ποια θα είναι η επόμενη κίνησή τους. Στα STOP βλέπουν μηχανάκι και περνάνε με φούρια, επειδή θεωρούν ότι έχουν προτεραιότητα λόγω όγκου. Όποτε γουστάρουν βγάζουν ένα φλας και στρίβουν στο δευτερόλεπτο. Το ίδιο ισχύει και με το αλάρμ. Ανάβουν αλάρμ και όπου τους καπνίσει σταματούν.
Επίσης, να ξέρεις ότι μία μηχανή που σε προσπερνάει από αριστερά υπό φυσιολογικές συνθήκες, έχει υπολογίσει την κατάσταση, δεν περιμένει εσένα να προσέχεις. Απλά, ελπίζει ότι φυσικά εσύ δεν είσαι τρελός για να κόψεις το τιμόνι αριστερά και να βγεις αντίθετο. Το ποιος είναι πιο επικίνδυνος είναι μεγάλη κουβέντα. Ο σωστός οδηγός, πάντως, είναι σωστός είτε οδηγάει μηχανή είτε αμάξι είτε λεωφορείο. Δεν είναι η νοοτροπία των μοτοσυκλετιστών αυτή που αναφέρεις, αλλά η νοοτροπία αυτών που δεν έχουν ιδέα από οδήγηση (είτε οδηγούν μηχανάκια, είτε αυτοκίνητα, είτε οτιδήποτε άλλο). Επίσης, αυτό που λες για τον Κ.Ο.Κ, ότι εσύ κάνεις αυστηρά ότι προβλέπει ο Κ.Ο.Κ, να ξέρεις είναι ψέμματα! Γιατί ζούμε σε μία χώρα που και να θέλεις να εφαρμόσεις στο 100% τον Κ.Ο.Κ σε καμία περίπτωση δεν μπορείς. Και ξέρεις γιατί; Γιατί δεν υπάρχουν οι υποδομές.
Τέλος πάντων, αν θέλεις πάρε ένα μηχανάκι, μάθε να οδηγάς σωστά και μετά το ξανασυζητάμε...
-
Προσεχε γιατι τα ιδια ακριβως ελεγε και ενας φιλος μου, και τωρα εχει πουλησει το αυτοκινητο του, οταν χρειαστει αμαξι παιρνει της γυναικας του, και εκεινος κυκλοφορει 24/7 με μοτοσυκλετα, ειτε για δουλεια ειτε για αναψυχη
Τα λεμε σε μερικα χρονια, και μεχρι τοτε κοιτα να εισαι λιγο πιο τολμηρος στην ζωη σου, και μην πηγαινεις με το ευαγγελιο στο χερι, γιατι σε βλεπω να σε ταιζει ο μπαμπας μια ζωη.... -
δεν καταλαβαίνω το σκοπό αυτών των συζητήσεων
ο κάθε ένας με κάθε του κίνηση προσπαθεί συνειδητά η ασυνείδητα να δείξει κάτι
μήπως το ίδιο γίνεται και με αυτές τις αυτές οι αντιπαραθέσεις ;το νόημα για μένα είναι να πείσω τον επικινδυνο να γίνει σωστός
πχ θέλεις να οδηγήσεις γρήγορα - αγωνιστικά; πήγαινε στη πίστα με το σωστό μέσο και εξοπλισμό
θέλεις γκόμενες; πήγαινε στη πασαρέλα,
θέλεις να ξεχωρίσεις η να πείς ότι είσαι 'έξυπνος' ; κάνε κάτι πραγματικά δύσκολο και χρήσιμο και άσε το χώσιμο -
Ο χρήστης athdar2004 έγραψε:
δεν καταλαβαίνω το σκοπό αυτών των συζητήσεωνο κάθε ένας με κάθε του κίνηση προσπαθεί συνειδητά η ασυνείδητα να δείξει κάτι
μήπως το ίδιο γίνεται και με αυτές τις αυτές οι αντιπαραθέσεις ;Ο σκοπος ειναι να καταλαβει καποιος κολλημενος(λυπαμαι και για την ηλικια του, φερεται λες και ειναι 70 χρονων που το φεραν απο τα βουνα), οτι το προβλημα ''εκει εξω'' δεν ειναι 2-3 καγκουρες ή μελλοθανατοι με μηχανακια, αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο των σταρχιδιστων χρηστων αυτοκινητων, που περνουν ενα αμαξι και νομιζουν οτι εχουν πιασει τον παπα απο τα @@
Και τελος παντων, ας προσπαθησουμε να σκεφτουμε γιατι ειναι μποτιλιαρισμενη ολη η Ελλαδα, και μετα για το αν αξιζει να οδηγας ενα δικυκλο ή οχι, ειτε για να γλυτωνεις κινηση ειτε για ευχαριστηση
Το οτι πεσαν ολη στην φακα της μειωσης Τ.Τ. και γεμισαν οι δρομοι ακινητοποιημενα sciroco & SLK δεν το βλεπουμε, το οτι ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ αλλα αυτοκινητα δεν το βλεπουμε, αλλα τον καγκουρα με το παπι τον ειδαμε!!!
Ειναι ακριβως ο τυπος του πολιτη που θελουν τα λαμογια πολιτικοι μας
Αβουλο, παθητικο, πισω απο ενα τιμονι στην σειρα, και πολυ του ειναι, και μην τολμησει και μιλησει, αλλιως θα του ανεβασουμε τα τελη κινητης τηλεφωνιαςΔεν εχω τιποτα προσωπικο μαζι σου, απλως προσπαθω να σε ταρακουνησω
-
-
Εδω ρε Σπυρο εν ετη 2009 και ακομα βλεπεις παιδια στο πισω καθισμα χυμα, ή την μαμα να το κραταει το μωρο στα χερια της και να νομιζει οτι θα το σωσει αμα γινει τρακαρισμα
Μα ηθελα να ηξερα(σορρυ για την εκφραση), δεν υπαρχει ενας π@υστης που να τους εχει πει ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??????????????????, μα ενας, ΕΝΑΣ???????????
Το εχω ξαναπει, και εχω παρεξηγηθει
Ειμαστε ενα κρατος νεοπλουτων μπουρτζοβλαχων, που το μονο που μας νοιαζει ειναι να το παιξουμε φιγουρα στον αντιστοιχο μπουτζοβλαχο που μενει στο απεναντι πεζοδρομιο.... -
Ο χρήστης After έγραψε:
Μα ηθελα να ηξερα(σορρυ για την εκφραση), δεν υπαρχει ενας π@υστης που να τους εχει πει ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??????????????????, μα ενας, ΕΝΑΣ???????????Μα και στο παραπάνω παράδειγμα ο Σπύρος τούς τα είχε πει επανειλημμένως.
Κι έχω διαβάσει, σε αυτό το φόρουμ και αλλού, άπειρες περιπτώσεις που φίλοι δεν ακούνε τις συμβουλές φίλων και τρώνε τα μούτρα τους. Τι να πεις...
Εντάξει, τέτοια άγνοια για τους κινδύνους της οδήγησης φτάνει πια το επίπεδο της ηλιθιότητας τύπου Idiocracy.
- 'Αν δεν κάνεις τα τάδε, τάδε, τάδε, υπάρχει περίπτωση μία στις εκατό να πεθάνεις'.
- 'Μπα μωρέ, σε μένα θα τύχει;'
- 'Μα, κι αν τύχει; Γιατί να ρισκάρεις;'
- 'Μπα μωρέ, ντάξ', δεν πειράζει, ΑΓΚΟΥ.'
-
Ο χρήστης spyridon stathakis έγραψε:
αφου ξερουμε οτι ο κοσμος εχει προβληματα..οδηγει πλεον μηχανικα..τα λαθη ειναι καθημερινα..πεντε δεκα πραγματα για να κινηθεις μες την πολη και ενας σωστος εξοπλισμος..τι στο διαολο θελει η κινηση σ αυτη την κωλοπολη...bachelor...?να μην εισαι παπαρας θελει και να σεβεσαι την μοτοσυκλετα σου και των κωδικα+1000
-
Ο χρήστης spyridon stathakis έγραψε:
τον εκανε καλοκαιρινο...
ποδι απ τον αστραγαλο και κατω off(φοραγε σαγιοναρες το ζωον-γιατι οταν του φωναζε ο σπυρακος 'λευτερη με σαγιοναρες δεν οδηγουμε ουτε παπι' στα παπαρια του ο κ λευτερης..αστον μαλακα να λεει...
κλειδα σπασμενη
ματι αριστερο off
κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις(ουτε κρανος εννοειται..αστον μαλακα τον σπυρο να μιλα)ρε Σπύρο αγριέυτηκα άνθρωπε μου.
όταν λες off, εννοείς σπασμένο για τα καλά ή off off.
και καλά το μάτι χωρίς κράνος αλλά το πόδι πως θα το γλίτωνε με τη μπότα.περιμένω να έρθουν οι δικές μου, αλλά εν τω μεταξύ βγαίνω και καμία βόλτα. σκιάχτηκα τώρα
-
Η Μοτοσυκλετιστική Νοοτροπία