-
Kάποια μέρα την προηγούμενη βδομάδα, είχε αργά το ALTER μια ταινία του κ23λου. Το ενδιαφέρον ήταν ότι πρωταγωνιστούσε ένα tibetan mastiff. Mιλάμε για απίστευτο σκύλο. Δύο τέτοια βάζουν κάτω τίγρη της Βεγγάλης. Όταν είχα τη λόξα και έτρεχα στις εκθέσεις μορφολογίας , σαν επισκέπτης, είχα πετυχει 2-3 . Είναι εντυπωσιακοί σκύλοι , τα κάνουν όλα αλλά το θέμα είναι ότι χρειάζονται χρόνο για να εκπαιδευτούν πολύ καλά και να κοινωνικοποιηθούν, γιατί δεν είναι σκύλοι για τον καθέναν μας.
-
http://media.photobucket.com/player.swf ... &os=1&ap=1
-
Καλα ρε, ποσο βληματα ειναι τα σκιουρακια?
πολυ τα παω
ΥΓ λεμονι ετρωγε?
-
Περιεργο που αφησε αυτο που ετρωγε παντως... Το δικο μου οταν τρωει ειναι λες και εχει παει σε αλλη διασταση...
Οχι πως τις υπολοιπες φορες δεν ειναι στον κοσμο του!
-
καλά patrine υπέροχο,δικό σου είναι.
-
Λοιπον, μου φορτωσανε ενα κουνελι μαλλον ενα απο αυτα που πωλουνται στα πανηγυρια (οπου τα αγοραζουν ανθρωποι που συνηθως ειναι για τα πανηγυρια).Εκδρομεας 15γουστου μου το αφησε και εφυγε και εκ των υστερων με πηρε τηλεφωνο να μου το πει!
Ετσι βρεθηκα με ενα ζωο (και 2 ειδη τροφης που μου ειναι αγνωστα) που δεν ξερω τι φροντιδα απαιτει.
Του ριχνω μια γεματη χουφτα απο κατι που μοιαζει με δημητριακα-αχυρο και ελεγχω το νερο.
Αυτο απο οτι καταλαβαινω χεζει σε ενα αχυρο που ειναι διασπαρτο στο κλουβι,αυτο πωλειται στα pet-shop και ποσο συχνα πρεπει να αλλαζεται;
Αν το βγαλω απο το κλουβι και το αφησω να βολταρει στον κήπο θα το ξαναδώ ή θα ειναι η τελευταια φορα; -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Λοιπον, μου φορτωσανε ενα κουνελι μαλλον ενα απο αυτα που πωλουνται στα πανηγυρια (οπου τα αγοραζουν ανθρωποι που συνηθως ειναι για τα πανηγυρια).Εκδρομεας 15γουστου μου το αφησε και εφυγε και εκ των υστερων με πηρε τηλεφωνο να μου το πει!Ετσι βρεθηκα με ενα ζωο (και 2 ειδη τροφης που μου ειναι αγνωστα) που δεν ξερω τι φροντιδα απαιτει.
Του ριχνω μια γεματη χουφτα απο κατι που μοιαζει με δημητριακα-αχυρο και ελεγχω το νερο.
Αυτο απο οτι καταλαβαινω χεζει σε ενα αχυρο που ειναι διασπαρτο στο κλουβι,αυτο πωλειται στα pet-shop και ποσο συχνα πρεπει να αλλαζεται;
Αν το βγαλω απο το κλουβι και το αφησω να βολταρει στον κήπο θα το ξαναδώ ή θα ειναι η τελευταια φορα;http://www.vefashouse.gr/vefashouse/cur ... 984&flag=1
(καλή όρεξη)
μετα απλά λές οτι το εβγαλες στον κήπο και εφυγε -
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Λοιπον, μου φορτωσανε ενα κουνελι μαλλον ενα απο αυτα που πωλουνται στα πανηγυρια (οπου τα αγοραζουν ανθρωποι που συνηθως ειναι για τα πανηγυρια).Εκδρομεας 15γουστου μου το αφησε και εφυγε και εκ των υστερων με πηρε τηλεφωνο να μου το πει!Ετσι βρεθηκα με ενα ζωο (και 2 ειδη τροφης που μου ειναι αγνωστα) που δεν ξερω τι φροντιδα απαιτει.
Αν το βγαλω απο το κλουβι και το αφησω να βολταρει στον κήπο θα το ξαναδώ ή θα ειναι η τελευταια φορα;Η κουνελάρα που είχαμε κάποτε είχε μάθει στο εξοχικό και βόλταρε, επιστρέφοντας για φαγητό και χάδια (εμένα με δάγκωνε το ρημαδιασμένο!). Κάποια στιγμή σταμάτησε να γυρνάει, μάλλον ο γείτονας επισκεφτηκε το λινκ του j.marr..
Δεν σου προτείνω να το αφήσεις στο κήπο, θα εξαφανιστεί.
-
Τελικα θα παρω ενα αδεσποτο γατακι απο ενα ασυλο.
Αρσενικο ή θηλυκο ;
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Τελικα θα παρω ενα αδεσποτο γατακι απο ενα ασυλο.Αρσενικο ή θηλυκο ;
Αν παρεις αρσενικο ειναι θεμα χρονου να εξαφανιστει.
Αν παρεις θηλυκο παιζει να βρεθεις με καμια δεκαρια γατια σε χρονο dt. -
Αν το στειρώσεις 4-5 μηνών δεν θα ξεμυτίσουν από το σπίτι.
-
Και κατι σχετικο-ασχετο:
Καποιοι 'εξυπνοι' γιατροι βαζουν τον κοσμο να διωχνει τα γατια του εαν υπαρχει εγκυμονουσα στο σπιτι,κατι παντελως υπερβολικο αφου κινδυνος υπαρχει εαν η εγκυος...αλείφεται ή τρεφεται με τα κοπρανα της γατας.Αρκει απλως να μην διαχειριζεται τα κοπρανα ή να το κανει φορωντας γαντια μιας χρησεως.
Εφοσον σκοπευετε να ακολουθησετε τετοιες οδηγιες (δικαιωμα σας), μην αποκτησετε ποτε γατια (σεβαστειτε τα δικα του δικαιωματα).
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αν παρεις θηλυκο παιζει να βρεθεις με καμια δεκαρια γατια σε χρονο dt.
Στειρωμενο το γατι.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αν το βγαλω απο το κλουβι και το αφησω να βολταρει στον κήπο θα το ξαναδώ ή θα ειναι η τελευταια φορα;έχει φάση το κουνέλι ειδικά εάν είναι ήρεμο και μάθει στα χάδια.
το μεγάλο πρόβλημα. βρωμάνε άσχημα τα κατουρά του.
αν το αφήσεις στον κήπο θα στον γεμίσει με τρύπες,και αν κάνει καμία στοά κάτω από την μάντρα,ε τότε θα γίνει η μεγάλη απόδραση.
που θα την κάνει -
Ειμαι πολυ στεναχωρημενος...
Το σκιουρακι μου δεν ηταν στο κλουβι του το πρωι....
Ηταν λιγο ανοιχτη η μια πορτουλα (ειχε πολυ δυνατο ελατηριο και δεν ανοιγε με τιποτα απο αυτο, αλλα μαλλον χαλαρωσε με τον καιρο και το ανοιξε)...
Δεν νομιζω οτι ειναι μεσα στο σπιτι, του εχω αφησει φυστικακια στο τραπεζι και εφυγα ολη μερα για να δω αν θα τα παρει, αλλα τιποτα...
Μαλλον εφυγε... Γ@μωτο, κινδυνευει απο γατες εξω...
-
Όχι ρε φίλε
Ασχετο....αν το δεις μεσα στο σπίτι παιζει να καταφερεις να το πιάσεις ή μονο αν βαρεθει να το κυνηγας και κατσει αυτο?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Όχι ρε φίλεΑσχετο....αν το δεις μεσα στο σπίτι παιζει να καταφερεις να το πιάσεις ή μονο αν βαρεθει να το κυνηγας και κατσει αυτο?
Όταν τρέχουν τα σκιουράκια (είχα 2) δεν παίζει να τα πιάσεις έτσι απλά.
Είναι σαν να τρέχει ενας σωλίνας με πόδια... βάζουν κατω το κεφάλι και την ουρά και πάνε σφαίρα!Θέλει κόλπο. Ή τους βάζεις παγίδα με φαγητό και τα πιάνεις ή τους πετάς καθώς τρέχουν ενα μπουφάν πάνω τους. Αυτά αργούν έως ότου το φορέσουν και τα πιάνεις.... Πλάκα κάνω, απλά τα χάνουν και μπορείς να τα πιάσεις πιο άνετα...
-
Είμαι πολύ στενοχωρημένος...
Το σκυλάκι μου ο Ratanplan ούτε μου μιλάει ούτε μου δίνει σημασία...Γιατί...;
-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Λοιπόν αυτό με το πασάλειμμα πέρασε και μένα απ' το μυαλό, αλλά είχα σκεφτεί κάνα πικρό μηχανόλαδο ή γράσο...
Απλά δεν βρήκα κανέναν στην οικογένεια να τα δοκιμάσει αν είναι αρκετά πικράΤελικά με αφορμή την ιδέα σου θα πάω να πάρω ένα μπουκαλάκι ταμπάσκο και απλά θα ελπίζω να μην της αρέσει...(φαντάσου την νύχτα να βλέπω το σκυλί να κόβει χλμ. στο οικόπεδο, βγάζοντας φλόγες )
Ο δικος μου ειχε ταραξει τα λαστιχα του αυτοματου ποτισματος. Ε, ενας φιλος μου προτεινε να τα αλλειψω με ταμπασκο. Παιρνω χαρουμενος ενα κομματι, του βαζω ενισχυμενη δοση και φωναζω τον σκυλο. Ερχεται αυτος, το μυριζει απο δω, το μυριζει απο κει, με κοιταει...και πεφτει με τα μουτρα στο φαγητο. Αφοτου το γλειψε καλα καλα, ηθελε και αλλο μετα...
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]