-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ΠαρώνΣωστά , μετά το καθάρισμα με WD40 ή οποιοδήποτε σπρέι σιλικόνης θέλει γράσο.
Το θέμα είναι αν γίνεται να προστατεύσουμε όσο είναι δυνατόν τον μηχανισμό από τη σκόνη.Είδατε?Καλά σας έλεγα εγώ!
-
Μια και μιλαμε για ζωνες ασφαλειας!
Εδω διαβασα οτι, 1 ατομο σκοτωνεται καθε χρονο αδικα γιατι εχει ενα χοντρο μπουφαν το οποιο συγκρατει πολυ αερα και δεν σφιγγεται η ζωνη σφιχτα γυρω στο σωμα!Μαλλον αυτο ισχυει για παλαια αυτοκινητα χωρις πυροτεντωτηρες!!!Οποτε χοντρουληδες με χοντρα μπουφαν, σας παρακαλω θερμα τραβηξτε την ζωνη λιγο παραπανω οταν μπαινεται στο αυτοκινητο σας!!Εδω αγαπητε sirgus, θα ηθελα και εγω τον Μεγα Βασιλιο να μας πει περισσοτερα!
Σπυρος -
Λίγο άσχετο αλλά τώρα μου ήρθε. Κινδυνεύουν άραγε όλες αυτές οι γυναίκες που οδηγούν με την μύτη να ακουμπά σχεδόν στο τιμόνι από τον αερόσακο που θα ανοίξει σε περίπτωση ατυχήματος και θα τις βρει στα μούτρα;
Επίσης βλέπω πολλούς γνωστούς να έχουν λάθος ρυθμίσει τη ζώνη του σε ύψος με αποτέλεσμα να μην περνά πάνω από τον ώμο αλλά από το πλάι. -
Γειας σας
Ναι, αυτοι που οδηγουν κοντα στο τιμονι κινδυνευουν περισσοτερο, το ακους Κυαν; απλα η μυτη τους ειναι μεσα στο χωρο που θα εκτιναθει το αιρμπαγκ!
Η Βολβο εξελισει ενα ειδικο συστημα ζωνων για εγκυες γυναικες που οδηγουν!
Σπυρος
Ρύθμιση ζώνης;