-
Αποστολή εξετελέσθη!
Η πίστα τών Σερρών γέμισε από φορουμάδες!!!
Οι φορουμάδες γέμισαν χαμόγελα (καί κοψίδια )!!!
Τά λάστιχα έβγαλαν 'λινά',καί άφησαν παντού...αυτόγραφα!!!
Α,στήν παρέα μας εντοπίστηκε καί ένας...οικοπεδοφάγος.Αγόρασε όλη την πίστα σέ μόλις έξι γύρους. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αποστολή εξετελέσθη!
Η πίστα τών Σερρών γέμισε από φορουμάδες!!!
Οι φορουμάδες γέμισαν χαμόγελα (καί κοψίδια )!!!
Α,στήν παρέα μας εντοπίστηκε καί ένας...οικοπεδοφάγος.Αγόρασε όλη την πίστα σέ μόλις έξι γύρους.Α!!! αυτά δεν ήταν στις φωτογραφίες!!!!
Μάλλον όμως καλά θα περάσατε.... -
Κώστα,εκτός από τίς φωτό τού Ηλία,υπάρχει ακόμα πολύ υλικό.Μέχρι καί in-car λήψεις έγιναν χτές.
Τό ότι περάσαμε καλά δέν τό συζητάω κάν.Ηταν η καλύτερη(μετά τήν λίμνη) συνάντηση για μένα.Καί πληρούσε όλες τίς 'προδιαγραφές'. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Α,στήν παρέα μας εντοπίστηκε καί ένας...οικοπεδοφάγος.Αγόρασε όλη την πίστα σέ μόλις έξι γύρους.Δεν είναι έτσι όπως τα λες, ο 'οικοπεδοφάγος' είχε πληρωθεί από την πίστα για να στρώσει λάστιχο στη διαδρομή και να κάνουμε καλύτερες επιδόσεις οι υπόλοιποι...
Τουλάχιστον δείξε την απαιτούμενη ευγνωμοσύνη στο άγιο αυτό παιδί που σε βοήθησε να γράψεις κορυφαίους χρόνους!
Αυτό με τα λινά τι το ήθελες, θα μας σκίσει ο Χαλανδραίος!!! :>>>
Άντε και εις ανώτερα!
-
...για φαγητό που πήγατε??!!
-
Ο χρήστης Calibrator έγραψε:
Α,στήν παρέα μας εντοπίστηκε καί ένας...οικοπεδοφάγος.Αγόρασε όλη την πίστα σέ μόλις έξι γύρους.Δεν είναι έτσι όπως τα λες, ο 'οικοπεδοφάγος' είχε πληρωθεί από την πίστα για να στρώσει λάστιχο στη διαδρομή και να κάνουμε καλύτερες επιδόσεις οι υπόλοιποι...
Τουλάχιστον δείξε την απαιτούμενη ευγνωμοσύνη στο άγιο αυτό παιδί που σε βοήθησε να γράψεις κορυφαίους χρόνους!
Αυτό με τα λινά τι το ήθελες, θα μας σκίσει ο Χαλανδραίος!!! :>>>
Άντε και εις ανώτερα!
Ηλία,υποκλίνομαι!!!
Οσο γιά τόν Χαλανδραίο,μάλλον θά πρέπει νά δανιστεί κάποια εργαλεία από τή Μαίρη,καί νά σάς υποδεχτεί μόλις κατέβετε Αθήνα αναλόγως!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...για φαγητό που πήγατε??!!Καθένας μέ τόν πόνο τού,έ;
Μάς πήγε ο Σάκης στή γειτονιά του.Λίγο η δίαιτα πού ακολουθούσαν κάποιοι,λίγο η νηστεία τών ημερών,καί καταλαβαίνεις!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καθένας μέ τόν πόνο τού,έ;
Μάς πήγε ο Σάκης στή γειτονιά του.Λίγο η δίαιτα πού ακολουθούσαν κάποιοι,λίγο η νηστεία τών ημερών,καί καταλαβαίνεις!!!Αντρέα,αμα τους πήγε ο Σάκης...δεν υπάρχει θέμα νηστείας...αλλά σφαγής εριφίων!!...
-
περιμενουμε φωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
περιμενουμε φωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Φωτο έχει εδώ http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... &start=150
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
περιμενουμε φωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλύτερα νά περιμένετε τίς δηλώσεις αυτών πού ακόμα δέν έγραψαν στό φόρουμ.Δέν ξέρω άν θά μπορέσουν νά αποδώσουν σέ γραπτό λόγο τό πώς πέρασαν ή τό πώς νιώθανε μέ τό 'πολεμικό' τους,αλλά μάλλον θά σάς βάλουν στό κλίμα.
Αναμείνατε λοιπών!!! -
Παιδιά, λίγο άσχετο αλλά το γράφω εδώ. Αύριο αν θέλει ο Θεός θα είμαι στα Μέγαρα μαζί με τον predator και κάποια άλλα παιδιά. Το γράφω τελευταία στιγμή αλλά κι εγώ τώρα το έμαθα σίγουρα. Αν είναι κανείς εκεί θα χαρώ να τα πούμε.
-
Ανδρέα, για πες μας κανένα χρόνο - τί έγινε, πως τα πήγες με την υπερστροφή ? Σ΄άφησα, έφυγα κι έχασα την συνέχεια...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καθένας μέ τόν πόνο τού,έ;
Μάς πήγε ο Σάκης στή γειτονιά του.Λίγο η δίαιτα πού ακολουθούσαν κάποιοι,λίγο η νηστεία τών ημερών,καί καταλαβαίνεις!!!Αντρέα,αμα τους πήγε ο Σάκης...δεν υπάρχει θέμα νηστείας...αλλά σφαγής εριφίων!!...
Όχι κύριε, δεν είμαι χοντρός... χωράω στο μπακετ.. ¨ολα νηστίσιμα ήταν Νίκο. Πανσέτες, κότσι, κοκορέτσι, κεμπάπ....ελαφριά διατροφή...
-
Επιφυλασόμαι να γράψω τις εμπειρίες μου και τις απόψεις μου για την συνάντηση-δοκιμή στην ΠΙΣΤΑ και γιαυτά που έγιναν.Αυτές τις μέρες δεν είμαι και πολύ ξεκάθαρος και χρειάζομαι λίγο χρόνο για να αναλύσω αυτά που έζησα και να βάλω σε τάξη κυρίως τα συναισθήματα μου.
Διάβασα αυτά που γράφεται και θα τα πούμε. -
Ο χρήστης transalko έγραψε:
Ανδρέα, για πες μας κανένα χρόνο - τί έγινε, πως τα πήγες με την υπερστροφή ? Σ΄άφησα, έφυγα κι έχασα την συνέχεια...Τίποτα Μάνο.Κόλους χωρίς αυριο!!!Στό 1:46:κάτι ήταν ο καλύτερός μου.Πάλι καλά νά λές! Αγόρασα καί εγώ δυό-τρία οικοπεδάκια,έσπασα καί ένα φλάς,όλα καλά!!!
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Επιφυλασόμαι να γράψω τις εμπειρίες μου και τις απόψεις μου για την συνάντηση-δοκιμή στην ΠΙΣΤΑ και γιαυτά που έγιναν.Αυτές τις μέρες δεν είμαι και πολύ ξεκάθαρος και χρειάζομαι λίγο χρόνο για να αναλύσω αυτά που έζησα και να βάλω σε τάξη κυρίως τα συναισθήματα μου.
Διάβασα αυτά που γράφεται και θα τα πούμε.Αγγελε,μή μασάς!!!Θά σού πώ μόνο ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι μαζί σου!!!
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Διάβασα αυτά που γράφεται και θα τα πούμε.Άγγελε, με λίγα λόγια Χε......ς από την χαρά σου άντε μάστορα να σε δω και στο καααααααααααααααρρρρρρρρρτττττττ!!!!!!!!
Πάμε Πίστα(Νο.3)