-
Ο χρήστης Simple55 έγραψε:
Μα καλά, δεν είχαν συμφωνήσει στη διαδρομή αυτή όλα τα εργοστάσια προτού εγκριθεί; Τώρα το θυμήθηκαν;
Γεγονός είναι πάντως ότι όντως τα 103, τα 87 και τα 98 χλμ χωρίς κανονικό service μπορεί να οδηγήσει σε πολλές εγκαταλήψεις.Και τώρα τι;
- Service
4.1 Service Parks
4.1.1 Throughout the rally there should be one Service park from which it is recommended that any shakedown
be serviced.
4.1.2 The time scheduled for each rally car in the Service park is as follows:
a) Before 1st SS of each day : 10'
b) Between two groups of stages : 20'
c) At the end of legs 1 and 2 : 45'
4**.1.3 There will be a maximum of 120 km of special stage distance between visits to the Service Parks.**
Φαντάζομαι ότι είναι κατανοητό το γιατί αντέγραψα τον κανονισμό αυτό.
Φανταστείτε δε, ότι η Αργεντινή θα εφαρμόσει πλήρως το δικαίωμα που της δίνει αυτός ο κανονισμός και έτσι τα αυτοκίνητα θα επισκέπτονται το Service park μόνο στην αρχή και στο τέλος κάθε σκέλους.
ΔΥΛΑΔΗ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΙΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ?
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 6 ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕΙΩΝ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΩ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΑΝΕΤΕ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ? - Service
-
- Service
4.1 Service Parks
4.1.1 Throughout the rally there should be one Service park from which it is recommended that any shakedown
be serviced.
4**.1.3 There will be a maximum of 120 km of special stage distance between visits to the Service Parks.**
Φανταστείτε δε, ότι η Αργεντινή θα εφαρμόσει πλήρως το δικαίωμα που της δίνει αυτός ο κανονισμός και έτσι τα αυτοκίνητα θα επισκέπτονται το Service park μόνο στην αρχή και στο τέλος κάθε σκέλους.
Προφανώς και είναι σύμφωνα με τον κανονισμό.
Προς τι το θέμα όμως; Οι κκ που προαναφέρθηκαν δεν είχαν συμφωνήσει στον κανονισμό αυτό;
Οι αντιρρήσεις τους αναφέρονται στο γεγονός ότι τα 10λεπτα service είναι μέσα στο SP? Αν ήταν κάπου αλλού δε θα είχαν πρόβλημα; Άρα δεν είναι τα 103 χλμ που γκρινιάζουν; - Service
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Σοβαρό προβληματισμό εκφράζουν οι Wilson & Lapworth για το γεγονόε ότι θα υπάρξουν 103 χλμ ειδικών χωρίς service στο φετινό Ακρόπολις
Εκφράζουν φόβους ότι μπορεί να καταλήξει σε φάρσα και ζητούν αλλαγή στον κανονισμό των remote service ώστε να επιτρέπεται η τοποθέτηση ανταλλακτικών ακόμα κι αν αυτά δεν μεταφέρονται από το αυτοκίνητο.
ΗΔΗ Η SUBARU ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ SERVICE ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
http://www.rally.sk/foto/2004/februar/service.jpg -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΗΔΗ Η SUBARU ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ SERVICE ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
http://www.rally.sk/foto/2004/februar/service.jpgΚαλό!
-
Εγώ είμαι της άποψης ότι και λίγα είναι. Οι αγώνες θέλουν και τακτική στο να φυλας το αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
http://www.rally.sk/foto/2004/februar/service.jpgΚαλό!
ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΟ ΚΕΦΙ
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
- Service
4.1 Service Parks
be serviced.
Προφανώς και είναι σύμφωνα με τον κανονισμό.
Προς τι το θέμα όμως; Οι κκ που προαναφέρθηκαν δεν είχαν συμφωνήσει στον κανονισμό αυτό;
Οι αντιρρήσεις τους αναφέρονται στο γεγονός ότι τα 10λεπτα service είναι μέσα στο SP? Αν ήταν κάπου αλλού δε θα είχαν πρόβλημα; Άρα δεν είναι τα 103 χλμ που γκρινιάζουν;Ισως ο βασικότερος λόγος που έγινε έτσι είναι πως, σύμφωνα με τα όσα ήταν γνωστά για τον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων του WRC φέτος, κάθε flexi service 20΄ έπρεπε να ακολουθείται από ανασυγκρότηση 50΄ που σημαίνει πως μεγάλωνε χρονικά πάρα πολύ ο αγώνας, πέρα απ΄ όσα επέτρεπε η FIA (να έχει μπει το το πρώτο αυτοκίνητο στο τελευταίο SP της ημέρας, εξαιρουμένων τυχόν SSS, στις 6 το απόγευμα). Ομως τελικά φαίνεται πως τα πράγματα είναι ελαστικότερα ως προς αυτό και άρα ίσως τις 2 μέρες που ο αγώνας γυρίζει στη Λαμία να γίνεται κανονικό (flexi) service αντί για αλλαγή ελαστικών μόνο.
Αυτά είναι αποτέλεσμα των σταθερών φετινών κανονισμών
- Service
-
Pos ta agonistika tha metaferoun antalaktika??? Apo ti stigmi pou tha metaferoun antalatika tote tha afksanete ke to varos ton agonistikon pou simeni oti kati tha aferethi apo to oxima!!!! Sostos??
-
Την ειδικη Πυργος τη διασχιζω εδω και 4 χρονια τουλαχιστον 2 φορες το μηνα και το καλοκαιρι πανω απο 4.... Εχω σπιτι σε ενα χωριο εκει ψηλα και παντα ηθελα να γινει ειδικη του Ακροπολις. Φανταστικη διαδρομη με κλειστα και πατημενα κομματια, υπαρχουν αρκετα κομματια με φλατ χωμα και πλατος 10 μετρων που με μηχανη εχω φτασει τα 140Km/h (σκεφτειτε τα wrc...) και καποια αλλα που το αυτοκινητο ισα που χωρα να περασει, οπως τα πρωτα Χλμ της ειδικης(αν οντως η εναρξη της ειδικης γινεται ακριβως εκω απο το χωριο οπως φαινεται στο χαρτη.) που γινονται σε δρομο χαραγμενο σε γκρεμο. Ειναι ωραιο κομματι μιας και μπορεις να το παρακολουθησεις (Καπου 2Χλμ) απο ενα και μονο ενα σημειο (ειναι γκρεμος και δεν μπορουν να σταθουν θεατες στην αρχη της ειδικης).
Στη μεση της ειδικης η προσβαση μπορει να γινει μεσω Νεοχωριου αλλα μιλαμε για διαδρομη 2 ωρων απο Λαμια και γινεται μονο με 4x4 (εκτος αν δεν λυποσαστε το αυτοκινητο σας) Τα προσεχη Σαββατοκυριακα θα αναλωθουν στο να βρω δρομους προσβασης στα διαφορα σημεια που εχω σταμπαρει γιατι ολοι οι δασικοι δεν αναφερονται στους χαρτες.
Αυτοι που προβλεπω ειναι πως οι περισσοτεροι θεατες θα βρισκονται προς το τελος της ειδικης ωστε να μπορουν να εχουν γρηγορη προσβαση στις υπολοιπες SS.
Το προηγουμενο ΣΚ ο δρομος στην αρχη της ειδικης ηταν κλεισμενος απο πετρες και βραχους καθως επισης η μιση ειδικη ειχε 30-40 ποντους χιονι, λασπη και χρειαστηκε να μετακινησουμε 2 πεσμενα ελατα ωστε να περασουμε. Πιθανον αυτη την εβδομαδα να εχει καθαριστει και το ΣΚ που μας ερχεται να ειναι προσβασιμος, παντα απο τετρακινητο ομως.
-
Χμμμ, μην 'επενδύσεις' στον Πύργο...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Χμμμ, μην 'επενδύσεις' στον Πύργο...Καλυτερα στο Καστρο!
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Καλυτερα στο Καστρο!
Καλό είναι να πιστέψεις τον nass και να μην 'επενδύσεις' (δυστυχώς) στον Πύργο. Μέσα στη βδομάδα θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.
-
Καλυτερα στο Καστρο!
Καλό είναι να πιστέψεις τον nass και να μην 'επενδύσεις' (δυστυχώς) στον Πύργο. Μέσα στη βδομάδα θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.
Eιναι μιση ωρα απο το σπιτι μου ομως και θα τη συνδυασω με οινοποσια και κρεατοφαγια το βραδυ της παρασκευης στο εξοχικο μου που ειναι αλλη μιση ωρα απο εκει που θα παρακολουθησω την ειδικη. Το Σαββατο θα μπορεσω να παρακολουθησω και καποιες αλλες. Στη θεση μου αυτο θα κανατε πιστευω, αφηστε που δεν ειμαι και φανατικος!!!
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Eιναι μιση ωρα απο το σπιτι μου ομως και θα τη συνδυασω με οινοποσια και κρεατοφαγια το βραδυ της παρασκευης στο εξοχικο μου που ειναι αλλη μιση ωρα απο εκει που θα παρακολουθησω την ειδικη. Το Σαββατο θα μπορεσω να παρακολουθησω και καποιες αλλες. Στη θεση μου αυτο θα κανατε πιστευω, αφηστε που δεν ειμαι και φανατικος!!!
για άλλο πράγμα μιλανε οι nass και Smple55. Περιμένε καλύτερα την επίσημη ανακοίνωση πριν τις αναγνωρίσεις σου...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
για άλλο πράγμα μιλανε οι nass και Smple55. Περιμένε καλύτερα την επίσημη ανακοίνωση πριν τις αναγνωρίσεις σου...
Δηλαδη; υπαρχει περιπτωση να μην περιληφθει;
-
Είδατε το νέο ωράριο και τη νέα διαδρομή του 1ου σκέλους. Απογοητεύτηκα. Δυο ειδικές και πίσω στο σέρβις, μη χαλάσουμε και τα αμάξια... Ράλι σπριντ θα καταντήσουμε.
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Είδατε το νέο ωράριο και τη νέα διαδρομή του 1ου σκέλους. Απογοητεύτηκα. Δυο ειδικές και πίσω στο σέρβις, μη χαλάσουμε και τα αμάξια... Ράλι σπριντ θα καταντήσουμε.Η Παύλιανη θα είναι ίδια η περσινή!!! Οπότε ουσιαστικά βγαίνει έξω ο Πύργος και μπαίνει η Στρόμη.
-
Και περισσότερα σέρβις...
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Είδατε το νέο ωράριο και τη νέα διαδρομή του 1ου σκέλους. Απογοητεύτηκα. Δυο ειδικές και πίσω στο σέρβις, μη χαλάσουμε και τα αμάξια... Ράλι σπριντ θα καταντήσουμε.ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΦΕΤΟΣ, ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΜΕ ΤΑ 90-100 ΚΜ ΧΩΡΙΣ SP ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ...ΤΗ 2Η ΜΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ Ο ΑΡΧΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ ΤΟΥΣ!
ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΟΥ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΥΛΙΑΝΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΓΝΩΡΙΜΗ ΦΟΡΑ, Η ΜΟΝΗ ΝΕΑ ΕΙΔΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΥΡΦΑΚΑ ΕΤΣΙ? -
Μία...αλλά καλή η Στύρφακα!!
-
Πύργος έξω. Κρίμα πραγματικά. Είναι εκπληκτική ειδική. Ελπίζω στο 52ο να είναι μέσα.
Όποιος μπορέσει και έχει λίγο χρόνο, άς κάνει αυτή την ειδική η οποία είναι πάρα πολύ βατή, ξεκινώντας από Μαύρολιθάρι-Καστριώτισα, στην διασταύρωση πρός Αθ. Διάκο πάμε αναστροφή σχεδόν δεξιά (το ένα σημείο μου θα ήταν αυτό) και ακολουθούμε πορεία προς Πύργο. Η συνέχεια του δρόμου μας βγάζει Υπάτη κλπ.... Περάσματα εκπληκτικά σε αριστερές με νερά και χαράδρα αριστερά, εκπληκτικό τοπίο και ιδανικό για εκδρομούλα.
Διαδρομές 51ου Ακρόπολις ??