-
Εχω ενα Φορντ Φιεστα 1600κεκ μοντελο Σεπτεμβρη 2003.Μου παρουσιαζει τα εξης περιεργα:οταν ειμαι σε καποιο δρομο με κλιση(ειτε ανηφορα ειτε κατηφορα,δεν εχει διαφορα)αν πατησω τα φρενα ακουγεται ενας θορυβος σαν τριξιμο.Οσο πιο μεγαλη η κλιση του δρομου,τοσο πιο εντονος ο θορυβος.Επισης,οταν πχ παω να παρκαρω σε δρομο με κλιση,οταν παω να κανω καποια διορθωτικη κινηση με πατημενα τα φρενα,ακουγεται ενα πολυ εντονο τριξιμο απο το τιμονι.Τι μπορει να ειναι;Χρειαζεται να το παω στο συνεργειο;Κι αν ναι,ξερει κανεις καποιο καλο συνεργειο της Φορντ;(εκτος απο την απαραδεκτη Autolink στον Κηφισο; )
-
Εχω ενα Φορντ Φιεστα 1600κεκ μοντελο Σεπτεμβρη 2003.Μου παρουσιαζει τα εξης περιεργα:οταν ειμαι σε καποιο δρομο με κλιση(ειτε ανηφορα ειτε κατηφορα,δεν εχει διαφορα)αν πατησω τα φρενα ακουγεται ενας θορυβος σαν τριξιμο.Οσο πιο μεγαλη η κλιση του δρομου,τοσο πιο εντονος ο θορυβος.Επισης,οταν πχ παω να παρκαρω σε δρομο με κλιση,οταν παω να κανω καποια διορθωτικη κινηση με πατημενα τα φρενα,ακουγεται ενα πολυ εντονο τριξιμο απο το τιμονι.Τι μπορει να ειναι;Χρειαζεται να το παω στο συνεργειο;Κι αν ναι,ξερει κανεις καποιο καλο συνεργειο της Φορντ;(εκτος απο την απαραδεκτη Autolink στον Κηφισο; )
-
-
Ακόμα δεν έβγαλες άκρη με τους θορύβους;
-
Ο χρήστης andreasp έγραψε:
Ακόμα δεν έβγαλες άκρη με τους θορύβους;Απλα ειχα εξεταστικη (κρατησε πανω απο 2 μηνες!!)και δεν ειχα καθολου χρονο για να ασχοληθω με το αμαξι.Τελειωσα προχτες και απο αυριο θα δω τι θα κανω...
-
Ο χρήστης Firegarden έγραψε:
Απλα ειχα εξεταστικη (κρατησε πανω απο 2 μηνες!!)και δεν ειχα καθολου χρονο για να ασχοληθω με το αμαξι.Τελειωσα προχτες και απο αυριο θα δω τι θα κανω...
Και εγώ είχα αλλά....
Άντε να δούμε τι θα γίνει με το Fiesta σου... -
aderfe koita ta takakia sou.
-
Το τρίξιμο που ακούς απο το τιμόνι υποθέτω οτι είναι η βαλβίδα ανακούφισης του υδραυλικού τιμονιού. Νορμάλ θόρυβος είναι, ειδικά αν το στρίβεις με τα φρένα πατημένα.
Δοκίμασε το εξής: Σε ίσιωμα, με ακίνητο το αυτοκίνητο και χωρίς να πατάς φρένα, στρίψε τέρμα το τιμόνι προς μία κατεύθυνση. Όταν κοντέβει να τερματίσει, θα κάνει αυτό τον ήχο.
Για τα φρένα δεν έχω κάποια συμβουλή.
Τριξιμο φρενων-υδρ.τιμονιου