-
Eυχομαι το Αγιο φως να φωτίσει τα μυαλά όλων μας και να περάσουμε μια καλύτερη υπόλοιπη χρονιά.
Χρονια πολλά.
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΟΥΣ!! ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ
-
Το ερχομενο Σαββατοκυριακο 2 και 3 Μαιου , ο ΑΟΛ διοργανωνει αναβαση στα Ζενια .
Μια πολυ ωραια διαδρομη , που πραγματοποιηθηκε περσι για πρωτη φορα . Το κλου του αγωνα ειναι το καταπληκτικο γαμοπιλαφο , που και φετος θα σερβιριστει μετα το τελος του αγωνα , απο τον πολιτιστικο συλογο . -
ωραια διαδρομη... κριμας που δουλευω κ δεν θα την ανεβω...
-
Ο χρήστης scudo έγραψε:
Το ερχομενο Σαββατοκυριακο 2 και 3 Μαιου , ο ΑΟΛ διοργανωνει αναβαση στα Ζενια .
Μια πολυ ωραια διαδρομη , που πραγματοποιηθηκε περσι για πρωτη φορα . Το κλου του αγωνα ειναι το καταπληκτικο γαμοπιλαφο , που και φετος θα σερβιριστει μετα το τελος του αγωνα , απο τον πολιτιστικο συλογο .καλησπερα χριστος ανεστη και χρονια πολλα θα ηθελα να μαθω απο που ενημερωνεστε για το προγραμμα των αγωνων στη κρητη διοτι το μονο site που εχει προγραμμα αγωνων ειναι της ΕΘΕΑ παρολο που η κρητη εχει διαδυκτιακους τοπους ενημερωσης αλλα δεν αναφερει κανενα απ τα 2 site τιποτα περι προγραμματος αγωνων στη κρητη η περι τυχον αλαγων στο προγραμμα.Τοσο καιρο φωναζουμε ολοι για τους αγωνες στην κρητη αλλα δυστηχως κανεις δεν ενδιαφερετε να προβαλει το αθλημα και να προσελκυσει κοσμο στους κρητικους αγωνες αν ριξει καποιος μια ματια στο site της εθεα και δει απο ποτε προβαλουν τους αγωνες θα καταλαβετε γιατι η πιπιτσα και η καθε πιπιτσα εχει γινει θεσμος και οπως και η κυμη για την πληθωρα συμετοχων και παρουσια πληθους.Κ εδω δεν μπορει να βγει ενας δυο και να πουν σε ενα ενα μιση μηνα κανουμε αναβαση στον ταδε νομο παιδια ελεος... στο προγραμμα της εθεα αναφερει το παρακατω.
ΕΠΑΘΛΟ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
- 21,22 Φεβρουαρίου ΑΟΛ ????
- 30,31 Μαΐου ΡΕΛΑ ????
- 29,30 Αυγούστου ΑΛΑΧ
- 19,20 Σεπτεμβρίου ΑΟΚ
- 28,29 Νοεμβρίου ΦΙΜΑ
αληθεια στο ρεθυμνο θα γινει αναβαση? που στο ρεθυμνο εχει πολλα χρονια να γινει αναβαση????
Και μετα λενε δεν εχουμε συμετοχες και κοσμο...
-
Ο χρήστης siligardakis έγραψε:
ωραια διαδρομη... κριμας που δουλευω κ δεν θα την ανεβω...ΑΝΕΒΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ.
ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΓΑΜΟΠΙΛΑΦΟ.
ΓΑΜ... ΚΑΙ ΑΣΤΑ .
ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΧΙ ΠΙΛΑΦΙΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΟΛΑΣΙΘΙΟΥ. -
Aπο όσο γνωρίζω, η ΑΛΑΧ θα κανει μια αναβαση στα Χανιά 30-31 Μαϊου.
Επίσης, η ανάβαση Oμαλού της ΑΛΑΧ που είναι στο πρόγραμμα 29-30 Αυγούστου θα μεταφερθεί μια εβδομάδα αργότερα, 5-6 Σεπτέμβρη (λόγω 'θερινής' περιοδου αρχικά που ειναι η 29-30 Αυγούστου κ η ΑΝΕΚ δεν μπορεί να 'χορηγήσει' τα εισητήρια).Για τα υπόλοιπα...don't know!...
(Επεξεργάστηκε μετά την σωστή τοποθέτηση του crn.gr )
-
Ο χρήστης s2000vti έγραψε:
... στο προγραμμα της εθεα αναφερει το παρακατω.ΕΠΑΘΛΟ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
- 21,22 Φεβρουαρίου ΑΟΛ ????
- 30,31 Μαΐου ΡΕΛΑ ????
- 29,30 Αυγούστου ΑΛΑΧ
- 19,20 Σεπτεμβρίου ΑΟΚ
- 28,29 Νοεμβρίου ΦΙΜΑ
αληθεια στο ρεθυμνο θα γινει αναβαση? που στο ρεθυμνο εχει πολλα χρονια να γινει αναβαση????...
Το πρόγραμμα της ΕΘΕΑ βρίσκεται εδώ...
http://ethea.elpa.gr/index.php?cat_id=138&page_id=1189 (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2009 Β)
...και δεν έχει καμία σχέση με το πρόγραμμα που παραθέτεις...
...στο Ρέθυμνο ΔΕΝ θα γίνει ανάβαση, γιατί η λέσχη του Ρεθύμνου ΔΕΝ ζήτησε ανάβαση......Τοσο καιρο φωναζουμε ολοι για τους αγωνες στην κρητη αλλα δυστηχως κανεις δεν ενδιαφερετε να προβαλει το αθλημα και να προσελκυσει κοσμο στους κρητικους αγωνες...
...Και μετα λενε δεν εχουμε συμετοχες και κοσμο...Και τι κάνεις εσύ για να βοηθήσεις?
...γιατί το μόνο που σε βλέπω να κάνεις είναι να σχολιάζεις του πάντες και τα πάντα, ΠΑΝΤΑ κακοπροαίρετα και το χειρότερο, τα περισσότερα σου σχόλια δεν έχουν ΚΑΜΙΑ βάση, βλέπε το περιβόητο πρόγραμμα που παραθέτεις που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα... -
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
...Επίσης, η ανάβαση Oμαλού της ΑΛΑΧ που είναι στο πρόγραμμα 29-30 Αυγούστου θα μεταφερθεί μια εβδομάδα αργότερα, 5-6 Σεπτέμβρη (λόγω 'θερινής' περιοδου αρχικά που ειναι η 29-30 Αυγούστου κ η ΑΝΕΚ δεν μπορεί να 'χορηγήσει' τα εισητήρια)...Αν αυτό ισχύει, θα έπρεπε να έχω μία γ@μημένη ενημέρωση, γιατί στο κολοπρόγραμμα που υπάρχει εδώ... http://ethea.elpa.gr/index.php?cat_id=138&page_id=1189 (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2009 Β) ...έχω ένα σπριντ 5-6 Σεπτέμβρη...
... τεσπα, δεν φτάνουνε όλα τα άλλα έχω και το μ@λ@κ@ τον s2000vti και παρουσιάζει την ΕΘΕΑ θεό! -
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
...Επίσης, η ανάβαση Oμαλού της ΑΛΑΧ που είναι στο πρόγραμμα 29-30 Αυγούστου θα μεταφερθεί μια εβδομάδα αργότερα, 5-6 Σεπτέμβρη (λόγω 'θερινής' περιοδου αρχικά που ειναι η 29-30 Αυγούστου κ η ΑΝΕΚ δεν μπορεί να 'χορηγήσει' τα εισητήρια)...
Αν αυτό ισχύει, θα έπρεπε να έχω μία γ@μημένη ενημέρωση, γιατί στο κολοπρόγραμμα που υπάρχει εδώ... http://ethea.elpa.gr/index.php?cat_id=138&page_id=1189 (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2009 Β) ...έχω ένα σπριντ 5-6 Σεπτέμβρη...
... τεσπα, δεν φτάνουνε όλα τα άλλα έχω και το μ@λ@κ@ τον s2000vti και παρουσιάζει την ΕΘΕΑ θεό!Tωρα εσυ δεν καταλαβαινω γιατι θιχτικες ποιος αναφερθηκε σε σενα και ποιος σου εδωσε το δικαιωμα να γραφεις με υβρεις σαν μερικους αλλους εδω μεσα λοιοπον ακου να σου πω δεν ξερω τι λες και τι κανεις ουτε με ενδιαφερει αλλα εσυ που τα ξερεις ολα εδω και υποτιθεσε ασχολεισε με αγωνες γιατι δεν αναφερεις στη σελιδα σου το προγραμμα των αγωνων για να εισαι σωστος και ποιο μαγκας μηπως δεν ξερετε τι σας γινετε εσυ λες εχεις ενα σπριντ 5-6 του Σεπτεμβρη και η αλλη βγαινει και γραφει δημοσια χωρις να υπαρχει ανακοινωσει απο την αλαχ οτι ο ομαλος θα γινει 5-6 του Σεπτεμβρη μηπως εχετε χασει τη μπαλα πλακα μας κανετε??? Οσο για το ποιος ειμαι εγω θα σε περιμενω στην αναβαση στο λασιθι η σε οποιο αγωνα γουσταρεις να δεις ποσοι ειμαστε θεατες παρεα και οπου δεις μια ασπρη κλουβα και μια ψησταρια σταματα να σε κερασω ενα κρασι απο το μ@λ@κ@ που αναφερεις και αν δε με βρεις εσυ νασε σιγουρος οτι θα σε βρω εγω και το στοματακι σου να το ραψεις οταν δεν ξερεις.Οσο για το προγραμμα μπες εσυ και δες που λεει οριστικο προγραμμα και δεν παρουσιαζω κανενα θεο ουτε εθεα ουτε ξε εθεα.Αλλα εσεις κατι τετοιοι τυποι εχετε χαλασει τους αγωνες με αρχηγο την εθεα.Ειχα ενα καλο φιλο στο ρεθυμνο καλη του ωρα εκει που ειναι που οταν εγω γυριζα στους αγωνες εσυ δεν ηξερες τι ειναι αγωνες μα ξερουμε και τα δικα σας καλυμεντα μετα που δυαλησατε τη ρελα.Γι αυτο νερο κ αλατσι φιλε.Δεν μπορειτε εσεις μερικοι μερικοι να στερειτε τους αγωνες απο το κοσμο και απο τα παιδια μας αλλα τι να σου κανω που ειναι θαλασσα στη μεση μα θα σου λεγα εγω. Αν θες να πας να δεις πως ειναι η αγωνες πηγαινε να δεις οπου κανει αγωνες πχ η START LINE η παλια ΠΑΛΛΑΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ η ΚΥΜΗ ΑΧΑΙΟΣ ΠΑΛΑΔΙΟ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ κτλ και μετα ελα εδω και γραφε οτι σχολιαζω κακοπροαιερετα αφου τα χετε ισοπαιδωσει ολα.ΦΙλε τα χω γυρισει σχεδον ολα αμα δεις αρχειο απο φωτο θα καταλαβεις αλλα ξερεις την παροιομια οτι οποιος ανακατεβετε με τα κοινα τον τρωνε τα σκ@τ@ για αυτο απ εχω γιατι κανεις δεν ενδιαφερετε για το αθλημα αλλα για το παρα και την προβολη του η οτι συμφερον αποσκοπει.Καλυτερα στα βουνα
http://ethea.elpa.gr/index.php?cat_id=20&page_id=1176
για δες τι λεει εδω μεσαμε τιμη
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΑΡΗΣ -
...τέλος συζήτησης τώρα, τα υπόλοιπα την Κυριακή από κοντά...
... τουλάχιστον ελπίζω το κρασί σου νά 'ναι καλό... -
.........................και η αλλη βγαινει και γραφει δημοσια χωρις να υπαρχει ανακοινωσει απο την αλαχ οτι ο ομαλος θα γινει 5-6 του Σεπτεμβρη μηπως εχετε χασει τη μπαλα πλακα μας κανετε?Η 'άλλη' είναι η Αννα και έχει όνομα! Και συγνώμη που σε ενημέρωσα, εστω κ ανεπίσημα φυσικά, αφού κ εγώ απ'εξω το έμαθα, για το πότε θα κάνει η ΑΛΑΧ την ανάβασή της τελικά! !!...
Βρε αϊ σιχτίρ μια παρτη εδω μεσα!!!
-
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ......ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ..... !!!!!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ.
-
οπου δεις μια ασπρη κλουβα και μια ψησταρια σταματα να σε κερασω ενα κρασιπαντως η διαθεση για την παρέα υπάρχει...
-
ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΨΗΣΤΑΡΙΑ .....ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ................. ΟΧΙ ΜΟΣ ΑΛΚΟΟΛ ΓΙΑΤΙ ΟΔΗΓΑΜΕ ΠΑΙΔΕΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ !!!!!!!
-
Ο χρήστης jokapnis έγραψε:
ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΨΗΣΤΑΡΙΑ .....ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ................. ΟΧΙ ΜΟΣ ΑΛΚΟΟΛ ΓΙΑΤΙ ΟΔΗΓΑΜΕ ΠΑΙΔΕΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ !!!!!!!ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΕΙΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.
ΓΙΑΝΝΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ,ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟΤΟ ΟΛΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ.
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ.ΤΟ -
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΛΑΓΟ ΣΤΙΦΑΔΟ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ...... ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟΠΙΛΑΦΟ ...ΑΛΛΟΣΤΕ ΕΧΩ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΗ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΣΤΟ ΓΑΜΟΠΙΛΑΦΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΛΗΨΕΙ.
-
Ο χρήστης jokapnis έγραψε:
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΛΑΓΟ ΣΤΙΦΑΔΟ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ...... ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟΠΙΛΑΦΟ ...ΑΛΛΟΣΤΕ ΕΧΩ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΗ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΣΤΟ ΓΑΜΟΠΙΛΑΦΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΛΗΨΕΙ.ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΟ ΓΑΜΟΠΙΛΑΦΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.
ΕΓΩ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΙΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ Ο ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΩΝ,ΟΠΟΤΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΠΙΛΑΦΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ,ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΑΛΛΥ.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ 12 ΕΩΣ 13?
5-6 ΗΡΑΚΛΕΙΟ
4-5 ΧΑΝΙΑ
1-2 ΛΑΣΙΘΙ
ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ 15,ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ,ΑΟΛ-ΣΗΦΑΚΗ. -
12 λεω εγω ............. και πολλες οι πραγματικες οχι στα χαρτια.
-
Tο εχετε ξευτιλισει εντελως . Οποιος θελει να δει αγωνα , ας ερθει , οποιος εχει να κανει κατι καλυτερο , ας το κανει . Τι ψαχνετε τωρα αν εχει 10 συμμετοχες ή 50 , ΄η αν εχει γαμοπιλαφο ή πατατες βραστες .
Μακαρι ομως οπου κανουμε αγωνες να τυνχανουμε τετοιας αντιμετοπησης απο την τοπικη κοινωνια . Μακαρι ο εκαστοτε πολιτιστικος συλογος του τοπου που θα πηγαινουμε να τρεξουμε να μας αντιμετοπιζει με τετοια ζεστασια και να περιμενει καθε χρονο να παμε , να μας φιλοξενισει και να μας καλοδεχτει . Ειναι γνωστα τα προβληματα που αντιμετοπιζουμε σε αλλα χωρια που δεν μπορουμε να περασουμε ουτε απέξω .
Αξιζουν πολλα μπραβο στον πολιτιστικο συλογο που αντιμετοπιζει με τετοιο τροπο τους αγωνες , τους αγωνιζομενους , αλλα και τους θεατες . Μονο και μονο γι αυτο πρεπει να παραβρεθουμε οσο γινετε περισοτεροι αγωνιζομενοι και θεατες γιανα τιμησουμε και ΄μεις την προσπαθεια αυτων των ανθρωπων . Των ανθρωπων που εχουν καταλαβει πως οι αγωνες ειναι ενας τροπος προβολης του τοπου τους και κανουν οτι μπορουν να παμε και να ξανα παμε και οχι σαν καποιους αλλους που σκευτονται πως για μια ή δυο ωρες θα τους αποκλισουμε απο τον .
Οι συμμετοχες παρεπιπτοντως ειναι γυρω στις 20 .
Εγω παντως θα παω , ας ειναι και 10 . Η διαδρομη ειναι πολυ ωραια και το μερος φανταστικο .
Aγώνες στην Κρήτη...