-
Αλειψε τις τριχες τους με σκυλοτροφη...θα φροντισει ο εκτωρας να μην εχουν καθολου τριχες
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αλειψε τις τριχες τους με σκυλοτροφη...θα φροντισει ο εκτωρας να μην εχουν καθολου τριχεςκαλό αλλά σε πληροφορώ ότι τον έχουν ενημέρωσή τον εκτωρα ότι πρέπει να είναι ΚΎΡΙΟΣ μαζί τους.
και οταν περνα απο διπλα τους κανει τον κινεζο -
Υπάρχει καλύτερη λύση;
Βάλε τον Ρατανπλάν τότε.... -
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Υπάρχει καλύτερη λύση;
Βάλε τον Ρατανπλάν τότε....να υποθέσω οτι με τον ραταπλαν είστε φίλοι .
-
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
γεια σας παιδιά έχω ένα σοβαρό για μη πω δυσβάστακτο πρόβλημα.
στο σπίτι υπάρχουν ο ΕΚΤΩΡΑΣ κοκερ ο κύριος,δυο κανάρια και το μεγάλο περί ου ο λόγος πρόβλημα.
δυο γάτες περσιας καταπληκτική ράτσα,απίθανα γατιά,ΑΛΛΑ το τρίχωμα τους ,δεν μπορώ να ασχολουμε 20 ώρες την ήμερα για να τις χτενίζω.(άσε που δεν καθοντε)
κάποια λύση για να μη γεμίζουν κόμπους.Ειχα και γω πρόβλημα με το τρίχωμα της σκυλιτσας μου, ΟΤΑΝ τον χειμώνα της φορούσα πουλόβερ για το κρύο.
σε μια εβδομάδα δεν μπορούσες να ξεμπλέξεις το τρίχωμα,και περίμενες να φτιάξει ο καιρός , και να την κουρέψεις...
παντως με κάποιο σαμπουάν λύθηκε σε καλό βαθμό το πρόβλημα.
ίσως ο κτηνίατρος σε βοηθήσει , μιας και εδώ έχουμε να κάνουμε με γατες , που δεν μπορείς να τις κανεις μπανιο...... -
-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
γεια σας παιδιά έχω ένα σοβαρό για μη πω δυσβάστακτο πρόβλημα.
στο σπίτι υπάρχουν ο ΕΚΤΩΡΑΣ κοκερ ο κύριος,δυο κανάρια και το μεγάλο περί ου ο λόγος πρόβλημα.
δυο γάτες περσιας καταπληκτική ράτσα,απίθανα γατιά,ΑΛΛΑ το τρίχωμα τους ,δεν μπορώ να ασχολουμε 20 ώρες την ήμερα για να τις χτενίζω.(άσε που δεν καθοντε)
κάποια λύση για να μη γεμίζουν κόμπους.Ειχα και γω πρόβλημα με το τρίχωμα της σκυλιτσας μου, ΟΤΑΝ τον χειμώνα της φορούσα πουλόβερ για το κρύο.
σε μια εβδομάδα δεν μπορούσες να ξεμπλέξεις το τρίχωμα,και περίμενες να φτιάξει ο καιρός , και να την κουρέψεις...
παντως με κάποιο σαμπουάν λύθηκε σε καλό βαθμό το πρόβλημα.
ίσως ο κτηνίατρος σε βοηθήσει , μιας και εδώ έχουμε να κάνουμε με γατες , που δεν μπορείς να τις κανεις μπανιο......Τα σκυλιά δεν κάνει να τα κουρεύεις
Πολύ μεγάλο ρόλο στο τρίχωμα (ακόμα και στην υφή του,γυαλάδα) παίζει η τροφή.
Απο τότε που ο αρκούδας μου (ο γάτος ) τρώει Royal Canin τίποτε άλλο.
Μη λυπάστε τη διατροφή του ζωντανού σας (εξαλλου το κόστος είναι μηδαμηνό) γιατί αργότερα θα το πληρώστε σε πόνο και δάκρυ χώρια που το ζωντανό θα τυρανιέτε. -
TO Tί συμβαίνει μετά το κούρεμα να δείς!
δεν εμφανίζεται για 2 ημέρες, και κάθεται πάνω σε ένα μαξιλάρι και με κοιτάζει .....
ΑΛΛΑ, εχει μεγαλη τριχα, στους 6 μηνες, ειναι σαν σφουγγαροπανο ! να μην του κόψβ το μαλλί να δροσίζεται ? -
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
TO Tί συμβαίνει μετά το κούρεμα να δείς!
δεν εμφανίζεται για 2 ημέρες, και κάθεται πάνω σε ένα μαξιλάρι και με κοιτάζει .....Δε θα το κοροιδεύεις το σκυλί όταν είναι σε τέτοια φάση
ΑΛΛΑ, εχει μεγαλη τριχα, στους 6 μηνες, ειναι σαν σφουγγαροπανο ! να μην του κόψβ το μαλλί να δροσίζεται ?
ΟΧΙ.
Το σκυλί όταν το κουρεύεις ΑΝΑΒΕΙ,δηλ το κάνεις κακό.
Ενα κουρεμένο σκυλί αν βγει στον ήλιο και ειδικά για παρατεταμένο χρονικό διάστημα και καθημερινά μπορεί να πάθει μεγάλη ζημιά,γιατί του λείπει το προστατευτικό του δηλ το τρίχωμα.
Το πολύ πολύ να του ψαλιδίσεις τις άκρες ΟΧΙ ΚΟΥΡΕΜΑ.
Εμείς δεν είμαστε οι έξυπνοι και η φύση χαζή,χώρια που τα παίρνω στο κρανίο όταν βλέπω σκυλιά κουρεμένα σαν καρναβάλια προκειμένου οι θείτσες να ικανοποιήσουν τη ματαιοδοξία τους.
Οσο αναφορά την τροφή,ξηρά τροφή (όχι friskies και λοιπές αηδίες και περιτώματα) ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
Το πολύ πολύ την κυριακή δώστου ένα κόκαλο από κρέας να ακονίζει τα δόντια του.
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.Από τέτοιες μ@λακίες το έχασα το σκυλί ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ,άσχετα που δεν τα γνώριζα και το έψαξα εκ των υστέρων.
-
EYXARISTO για τις πληροφορίες, ΝΑ εισαι καλά !
-
Το απόγευμα θα σας ανεβάσω φωτό απ τη σκυλίτσα που είχα
Αλλά και απ τον αρκουδόγατο
Τον πήρα πριν ενάμιση χρόνο ,ήταν μηνών αδέσποτος και κοκαλιάρης με σπασμένο μπροστινό του πόδι
Μιλάμε για πολύ ψυχάρα γάτο -
-
και έφυγε, απο κάτι που έχει σχεση με το κούρεμα, ή κατάλαβα λάθος??
-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
και έφυγε, απο κάτι που έχει σχεση με το κούρεμα, ή κατάλαβα λάθος??Από διατροφή,και σ' αυτό είμαι κάθετα κατηγορηματικός κι απόλυτος.
Θα το ξαναπώ κι ας γίνομαι βαρετός.
Μόνο ξηρά τροφή (όπως πχ αυτή) ΚΑΙ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α Α-Λ-Λ-Ο.
Το να δώσεις μια φορά την εβδομάδα πχ ένα κόκκαλο μαζί με ένα ψημένο παιδάκι στο σκυλί ή πέντε σαρδέλες τηγανητές στη γάτα δε χάλασε ο κόσμος.
Οσο για το κούρεμα,επιδίωξε να δεις ένα οποιοδήποτε σκυλί με σχετικά αρκετό τρίχωμα του οποίου η διατροφή είναι η παραπάνω και δεν έχει κάνει μπάνιο για ένα εξάμηνο.
Θα εκπλαγείς -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Οριστε το γκομενακι που εχει ο θειος μου,μιλαμε για τρελο πο*τανακι,μας εχει φερει ολους βολτα
Ρε κ@λόπαιδα θα με κάνετε να πάρω σκυλί πάλι
Σαν κι αυτό ήταν αυτό που είχα σε ασπρόμαυρη έκδοσημήπως σε εμποδίζει κάποιος από εμάς πάρε ένα σκυλάκι ΜΠΟΡΕΙΣ.
για πες μου για την τροφη που λες γιατι ελληνικα δεν υπαρχουν (μας εχουν γραμμενους) ποιον τυπο να παρω για το κοκερ ειναι 5 χρονων -
Εγώ από κτηνίατρο αγοράζω την royal canin,από κτηνίατρο όμως όχι από τσομπάνο σαν το άλλο που κοιτούσε τάχα μου το σκυλί και μου έλεγε 'δίνε του ότι τρώτε εσείς δεν πειράζει,δεν έχει ανάγκη'
Αν θες να ρωτήσω τον αδερφό μου που πάει τον γάτο του και να σου δώσω το τηλ με πμ αυριο,εννοείτε μιλάμε για Αθήνα.
Αν δεις στον κατάλογο της επίσημης ιστοσελίδας σίγουρα θα βρείς την κατάλληλη τροφή για τον σκύλο σου,αλλά κτηνίατροι που έχουν τέτοια τροφή θα σου προτείνουν οι ίδιοι και την ανάλογη.
Και να το πας και καμιά φορά στον κτηνίατρο το ζωντανό.Ενα σου λέω μόνο,άπαξ και δώσεις στο σκύλο royal δεν πρόκειτε να ξαναφέι άλλη τροφή
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Εγώ από κτηνίατρο αγοράζω την royal canin,από κτηνίατρο όμως όχι από τσομπάνο σαν το άλλο που κοιτούσε τάχα μου το σκυλί και μου έλεγε 'δίνε του ότι τρώτε εσείς δεν πειράζει,δεν έχειες ανάγκη'
Αν θες να ρωτήσω τον αδερφό μου που πάει τον γάτο του και να σου δώσω το τηλ με πμ αυριο,εννοείτε μιλάμε για Αθήνα.
Αν δεις στον κατάλογο της επίσημης ιστοσελίδας σίγουρα θα βρείς την κατάλληλη τροφή για τον σκύλο σου,αλλά κτηνίατροι που έχουν τέτοια τροφή θα σου προτείνουν οι ίδιοι και την ανάλογη.
Και να το πας και καμιά φορά στον κτηνίατρο το ζωντανό.Ενα σου λέω μόνο,άπαξ και δώσεις στο σκύλο royal δεν πρόκειτε να ξαναφέι άλλη τροφή
φίλε G60 τα ζώα μου τα προσέχω όπως τον εαυτό μου,το καλοκαίρι που πηγαίνω μήλο λόγο της οχιάς που έχουμε στο νησί και ο εκτωρας το μόνο που κάνει είναι η μύτη κάτω και ψάχνει τα πάντα,έχω μαζί μου δυο ενέσεις που είναι πρώτες βοήθειες για το δηλητήριο του φιδιού (μετά θέλει κτηνίατρο)αλλά το ζώο το έχεις σώσει
το σοβαρό πρόβλημα είναι ότι το νησί δεν έχει κτηνηατρο -
Εγώ στον Ριρίκο μου επειδή είχε κυστίτιδα δίνω αυτές τις τροφές.
-
Τέλος καλό, όλα καλά για τον αδέσποτο σκύλο που κακοποιήθηκε άγρια από αγνώστους στη Σκάλα Καλλονής της Μυτιλήνης.
Ο Προμηθέας, όπως τον «βάφτισαν» οι άνθρωποι του καταφυγίου ζώων «Κιβωτός» που τον περιέθαλψαν, βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες σε άθλια κατάσταση, καθώς τον είχαν περιλούσει με υδροχλωρικό οξύ.
Δεν είναι ούτε ενός έτους και έχει δηλητηριαστεί 2 φορές, έχει χτυπηθεί από αυτοκίνητο, αλλά και από τους κατοίκους της περιοχής.
Τελικά, ένας ομογενής μας πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ τα βάσανα του Προμηθέα. Στην αρχή σοκαρίστηκε από την πρωτοφανή κακοποίηση του άτυχου σκύλου και στη συνέχεια αποφάσισε να τον πάρει μαζί του στο εξωτερικό, για να τον θεραπεύσει και να τον κρατήσει για πάντα κοντά του.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΖΩΟ ???????????????????
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?