-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μαγκες το νου σας, αν εχετε γιλεκο να το εχετε ΜΕΣΑ στο αμαξι και οχι στο πορτμπαγκαζ.
Αυτο γιατι; Πολλους βλεπω να το εχουν στην εταζερα, τι αναφερει ο ΚΟΚ σχετικα;
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μαγκες το νου σας, αν εχετε γιλεκο να το εχετε ΜΕΣΑ στο αμαξι και οχι στο πορτμπαγκαζ.
Σαν τις νταλικες, περασμένο στο κάθισμα του συνοδηγου?
Πλακα-πλακα μου εχει πει ο αδερφός μου οτι γράφουν και στον Εβρο για γιλέκα ακομα και τους ντοπιους
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Σαν τις νταλικες, περασμένο στο κάθισμα του συνοδηγου?
Πλακα-πλακα μου εχει πει ο αδερφός μου οτι γράφουν και στον Εβρο για γιλέκα ακομα και τους ντοπιους
Ποιο καλό παιδί θα κάνει copy-paste τι αναφέρει σχετικά με αυτό το θέμα ο ΚΟΚ?
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Πλακα-πλακα μου εχει πει ο αδερφός μου οτι γράφουν και στον Εβρο για γιλέκα ακομα και τους ντοπιουςΓιατί, ο Εβρος είναι εκτος Ελληνικής νομοθεσίας....;;; Ή μήπως ισχύει μόνο για τους επισκέπτες και οχι για τους ντοπιους....!!! ;;;;
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Γιατί, ο Εβρος είναι εκτος Ελληνικής νομοθεσίας....;;; Ή μήπως ισχύει μόνο για τους επισκέπτες και οχι για τους ντοπιους....!!! ;;;;
Όχι βεβαια, αλλωστε απο εκει κατάγομαι, το ειπα γιατί για εκεί το ακουσα πρώτη φορά οτι γράφουν για γιλέκα.
Όσο για το οτι ανεφερα τους ντοπιους, το ανέφερα γιατι δυστηχώς σε πολλές πόλεις της επαρχιας την πληρώνουν πάντα οι επισκέπτες
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Αλήθεια υπάρχει καμιά ευρωπαϊκή χώρα που σου επιβάλλει να έχεις πριονίδι?
Βεβαίως. Πιο συγκεκριμένα:
- 2 σακουλάκια των 500g με πριονίδι Α' ποιότητας
- 4 φακελάκια μανιταρόσουπα ΚΝΟR
- 1 μπουκάλι νερό του 1.5 λίτρου
- 1 κατσαρόλα
- 1 καμινέτο
- Αντίσκοινο, υπνόσακο, κάριματ
- 'φιδάκια' για τα κουνούπια
- 1 δορυφορικό τηλέφωνο
- 1000 Eυρώ σε μετρητά (μπας και χρειαστεί να λαδώσετε κάποιον)
- 1 σετ προφυλακτικά DUO G-Pleausre (μπας και δεν πιάσει το λάδωμα)
ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.......ΉΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕς 3 ΚΙΛΑ, που αν τους φωρτόσει κανείς σε smart ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΕΣΕΙ Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟΥ
-
Έχει κανείς πρόχειρο το τμήμα του ΚΟΚ που αναφέρει:
- προδιαγραφές πυροσβεστήρα
- προδιαγραφές φαρμακείου (τι πρέπει να περιέχει μέσα - διότι αγοράζεις σήμερα κάτι 'φαρμακεία' από βενζινάδικα, π.χ. που είναι ένα πλαστικό κουτί με δυο μαντιλάκια και λίγο μπαμπάκι!...)
- τι ισχύει περί γιλέκου
-
Έχει κανείς πρόχειρο το τμήμα του ΚΟΚ που αναφέρει:
- προδιαγραφές πυροσβεστήρα
- προδιαγραφές φαρμακείου (τι πρέπει να περιέχει μέσα - διότι αγοράζεις σήμερα κάτι 'φαρμακεία' από βενζινάδικα, π.χ. που είναι ένα πλαστικό κουτί με δυο μαντιλάκια και λίγο μπαμπάκι!...)
- τι ισχύει περί γιλέκου
Το μόνο που βρήκα στον ΚΟΚ (Κεφάλαιο Η' - Αρθρο 81 - Παρ. 25)
25. Mε απόφαση τoυ Yπoυργoύ Mεταφoρών και Eπικoινωνιών μπoρεί να επιβάλλεται o εφoδιασμός των αυτoκινήτων, των υπ' αυτών ρυμoυλκoυμένων, των τρίτροχων οχημάτων, των μoτoσυκλεττών και των μoτoπoδηλάτων και με άλλα, εκτός των πιo πάνω, εξαρτήματα ή συσκευές (π.x. πυρoσβεστήρες), πoυ πρooρίζoνται για την ασφάλεια των oxημάτων αυτών ή των άλλων επί της oδoύ oxημάτων, τη βελτίωση τoυ εξoπλισμoύ τoυς και την εξυπηρέτηση τoυ δι' αυτών εκτελoύμενoυ έργoυ. Mε την αυτήν απόφαση μπoρεί να επιβάλλεται o εφoδιασμός όλων των oδικών oxημάτων με κιβώτιo τo oπoίo θα περιέxει υγειoνoμικό υλικό πρώτων βoηθειών. -
Οπότε τελικά από που ξεκαθαρίζει το τι ακριβώς πρέπει να έχει κανείς μαζί του?...
-
Κάθε φορά που χρειάζεται να προστεθεί στα υποχρεωτικά ένα εξάρτημα π.χ. γιλέκο, για να μην ακολουθείται η τυπική χρονοβόρα διαδικασία του νόμου, ο ίδιος ο νόμος προβλέπει να μπορεί να επιλεγείεί η σύντομη οδός της υπουργικής απόφασης. Σε κάποιο τμήμα θα την έχουν σίγουρα. Θα ρωτήσω έναν φίλο τροχαίο που έχω και θα ενημερώσω σύντομα.
ΠΑΣΧΑ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ κλπ