Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    15o rally ΦΙΛΙΠΠΟΣ
    1. Home
    2. Ελληνικοί Αγώνες
    3. 15o rally ΦΙΛΙΠΠΟΣ
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 3 / 4
    Ελληνικοί Αγώνες
    29
    80
    187
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • T
      turbanthropos last edited by

Προς το παρόν,ηλιοφάνεια και ζεστούλα
      Για αύριο πάλι ηλιοφάνεια και 19 βαθμοί
      (όσοι θα είμαστε στο Σέλι θα φάμε καλή δροσιά όμως )

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • A
        apostolis last edited by

Μήπως κάποιος με mobile-internet , στον Τεχνικό Έλεγχο , μετά απο αυτόν , ξέρει κάτι ???

Αποστόλης.

• H
          hunter last edited by

Στον τεχνικο ελεγχο,επικρατουσε ηλιοφανεια και ζεστούλα,όπως μπορειτε να δειτε και στο πρωτο μερος της γκαλερυ που ανεβηκε μολις τωρα
          http://www.r40.gr/gallery2/main.php?g2_itemId=47292

Οταν εφευγα για Θεσσαλονικη,εμφανιστηκε συννεφια στο δρομο.Θελω να πιστευω οτι δε θα χαλασει ο καιρος,αλλα και τιποτα δεν αποκλειεται.

• T
            turbanthropos last edited by

Υπάρχουν κάποια σύννεφα,αλλά πολύ αραιά-σαν υγρασία ένα πράγμα.Ο ήλιος φαίνεται όμως(τουλάχιστον μέχρι πριν λίγο που έδυσε)
            Ετοιμαζόμαστε πλέον για την τυπική εκκίνηση στις 21:00 στην πλατεία Εληάς

• H
              hunter last edited by

Μυριάδες κόσμου στην πλατεία Εληάς!!!
              Μπραβο στη λεσχη,που με τον τόπο που διαλεξε και για τον τεχνικο ελεγχο και για την εκκινηση,φερνει τους αγωνες πιό κοντα στους ανθρωπους.
              Φωτο απο την πανηγυρική,έχουνε ηδη προστεθει στην παραπάνω γκαλερυ,και τωρα περιμενουμε το αυριανο κυρίως πιάτο.
              Ελπίζω ολα να κυλίσουν ομαλα και αυριο!

• K
                katina last edited by

Γράφει λοιπόν ο ποιητής στο Rally.GR ...

Ο χρήστης Rally.GR έγραψε:
                ...Η μάχη των δύο πρώτων ήταν σκληρή και ανελέητη, η ανατροπή όμως ήρθε στην 5η ειδική διαδρομή, όταν ένα τετακέ και το σβήσιμο του κινητήρα στο Mitsubishi Evo Lancer IX στοίχισε στους Κύρκο Jr. – Ανδριανόπουλο την πρωτιά του αγώνα...

...και μελετάω λοιπόν και γω η άμοιρη τους χρόνους και βλέπω...

1η Ειδική: Μπροστά ο Κύρκος 8,82΄΄
                2η Ειδική: Μπροστά ο Παπαχρηστόπουλος 0,26΄΄
                3η Ειδική: Μπροστά ο Παπαχρηστόπουλος 5,28΄΄
                4η Ειδική: Ακυρώθηκε
                6η Ειδική: Μπροστά ο Παπαχρηστόπουλος 1,29΄΄

...στην 2η, 3η και 6η ειδική λοιπόν ο Παπαχρηστόπουλος 'μάζεψε' τα 6,83΄΄ από τα 8,82΄΄ της διαφοράς. Και λέω αν... αν δεν τετάκιαζε ο Junior στην 5η, μήπως ο Παπαχρηστόπουλος του έπαιρνε μόνο 2΄΄ αντί 19,82΄΄ που και πάλι ήταν αρκετά για να του πάρει τον αγώνα στα ίσα?
                ...λέω τώρα εγώ...
                ...ανάβω ένα πούρο και ξανασκέφτωμε....
                ...μήπως αν η διαφορά στην 5η ειδική δεν ήταν τόσο μεγάλη, στην 6η ο Παπαχρηστόπουλος δεν έκοβε ρυθμό και έπαιρνε στο Junior περισσότερο από 1,29΄΄...
                ...και καταλήγω στο συμπέρασμα...
                ...μήπως οι ποιητές (συντάκτες) θα πρέπει να μεταδίδουν τα γεγονότα ως έχουν αφού πρώτα μελετήσουν χρόνους, γεγονότα, μαρτυρίες κ.τ.λ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ή ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ?

...λέω τώρα εγώ...όχι πως μου πέφτει λόγος...
                ... πάντως και το τετακέ που αναφέρει ο ποιητής κάποιος του το είπε, δεν πιστεύω να το είδε αυτός, το είδε και κανένας άλλος ή ...

• H
                  hyperion last edited by

Θέλω από τη μεριά μου, να συγχαρώ τους ανθρώπους της λέσχης, που για άλλη μια φορά ήταν κάτι παραπάνω από άψογοι.
                  Συμμετέχω σε αγώνες ράλλυ εδώ και 8 χρόνια, και είναι η πρώτη φορά που κάποια λέσχη σκέφτηκε να δίνει ένα μπουκαλάκι νερό στο stop κάθε ειδικής (απλό, αλλά δείχνει ότι οι άνθρωποι κάθισαν και σκέφτηκαν με κέντρο τον αγωνιζόμενο).
                  Αν δεν υπήρχε και η ακύρωση του 2ου Πολυδενδρίου, θα ήταν όλα τέλεια.

Πολύ καλή η πανηγυρική εκκίνηση, με πολύ πολύ κόσμο και καταπληκτική ατμόσφαιρα!
                  Επίσης πολύς κόσμος και στις ειδικές χθες, πράγμα που δείχνει ότι οι κάτοικοι της ευρύτερης γεωγραφικής περιοχής έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τους αγώνες, και το γεγονός αυτό θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν όταν καταρτίζονται τα προγράμματα της χρονιάς.

Συγχαρητήρια, και εύχομαι και του χρόνου να έχουμε κάτι αντίστοιχο!

• S
                    s3 last edited by

KATINA, αν η γιαγια μου ειχε καρουλια, θα ηταν τρολευ!

• K
                      katina last edited by

Ο χρήστης S3 έγραψε:

Δεν ξέρω αν η γιαγιά σου ήταν τρόλευ, ξέρω όμως ότι ο ποιητής στο συγκεκριμένο άρθρο, ΑΝ ήταν αντικειμενικός θα το διατύπωνε διαφορετικά χωρίς να προσπαθεί να υψώσει ή να μειώσει κανένα!

• S
                        sp0 last edited by

Ο χρήστης S3 έγραψε:

Φίλε S3 το βέβαιο είναι ότι τα αν δεν τα ξεκίνησε η ΚΑΤΙΝΑ....

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος φάνηκε για άλλη μια φορά ότι δυστυχώς ο jr κατατρέχεται είτε από ατυχίες είτε από λάθη, ενώ η ταχύτητά του είναι αδιαμφισβήτητη....

Πάντως δεν είναι κι εγώ καθόλου βέβαιος ότι θα κέρδιζε ούτως ή άλλως....

Το έχουμε ξαναπεί..Πλέον οι αρθρογράφοι, δυστυχώς, κάνουν μόνο απλή ανάγνωση των αποτελεσμάτων....

• A
                          agis last edited by

Ο χρήστης ΚΑΤΙΝΑ έγραψε:
                          αν δεν τετάκιαζε ο Junior στην 5η, μήπως ο Παπαχρηστόπουλος του έπαιρνε μόνο 2΄΄ αντί 19,82΄΄ που και πάλι ήταν αρκετά για να του πάρει τον αγώνα στα ίσα?

Δε λέει τίποτα το σκεπτικό σου εκτός από ότι θέλεις να ανεβάσεις τον Παπαχρηστόπουλο ή να μειώσεις τον Κύρκοjr. Εκεί μπορεί να χάθηκαν από +10' έως και -30'.
                          Οπότε μάλλον σωστά αναφέρει το άρθρο ότι το τετακέ είναι ένα γεγονός που ίσως έκρινε τη νίκη.

• A
                            apr last edited by

Τα παντα ομορφα ......τα καλυτερα μπορω να πω για ολη αυτην την διοργανωση και ευχαριστουμε για την χαρα και την διασκεδαση που μας προσεφεραν οι ανθρωποι της Βεροιας , με την ευγενεια που διακρινει ολο το δυναμικο της , το παθος τους για αυτον τον αγωνα σε ολες τις πτυχες του .

Τι αλλο να θελει ενας αγωνιζομενος , η ενας ανθρωπος που ασχολειται με τους αγωνες , περα απο ολα αυτα που ειχε αυτος ο αγωνας , και μαλιστα στις δυσκολες αυτες ημερες στην Ελλαδα ........ το απεδειξαν αλλωστε οι αγωνιζομενοι με την παρουσια τους , και πιστευω οτι θα ειναι εκει και στο επομενο καλεσμα της λεσχης .

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ , ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ .

• K
                              katina last edited by

Ο χρήστης AGIS έγραψε:
                              ...Δε λέει τίποτα το σκεπτικό σου εκτός από ότι θέλεις να ανεβάσεις τον Παπαχρηστόπουλο ή να μειώσεις τον Κύρκοjr...

Δεν θέλω να μειώσω ούτε να ανεβάσω κανένα, άλλος το προσπάθησε αυτό. Στο κάτω κάτω, ούτε τον ένα ξέρω ούτε τον άλλο...

...Οπότε μάλλον σωστά αναφέρει το άρθρο ότι το τετακέ είναι ένα γεγονός που ίσως έκρινε τη νίκη...

Εκεί είναι τώρα το θέμα μου, ότι το άρθρο ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να το αναφέρει, όμως...

...Η μάχη των δύο πρώτων ήταν σκληρή και ανελέητη, η ανατροπή όμως ήρθε στην 5η ειδική διαδρομή, όταν ένα τετακέ και το σβήσιμο του κινητήρα στο Mitsubishi Evo Lancer IX στοίχισε στους Κύρκο Jr. – Ανδριανόπουλο την πρωτιά του αγώνα.

... οπότε φίλε AGIS, άλλος θέλει να ανεβάσει ή να μειώσει κάποιον...

...φιλιά τώρα από μία πανέμορφη κοπέλα σαν εμένα

• A
                                apr last edited by

...φιλιά τώρα από μία πανέμορφη κοπέλα σαν εμένα :lol:

και .... που κατινιες στην Κατινα δεν περνανε ?

Ωραια μου Καθρην

• A
                                  apr last edited by

Περα απ'τις κατινιες του δημοσιογραφου και ορισμενων εδω μεσα ..... ο αγωνας χαρακτηριστηκε .
                                  Βεβαια εχει αποδειχτει οτι σε πολυ καλες καιρικες συνθηκες , εχουμε μεγαλες απωλειες και απο εξοδους αλλα κι απο μηχανικες βλαβες , και λογικο ειναι ....

Ωραιοι συναγωνισμοι εξελιχτηκαν , περιορισμενου χρονου , ασχετως αν αρκετες θεσεις ειχαν προβλεπτει απο αρκετους που παρακολουθουν αγωνες .... υπηρξαν και τα απροοπτα που εφεραν τις αλλαγες ....

Αυτο που πολλοι θα θελαμε να παρακολουθησουμε , δηλ. να συνεχιστουν οι μαχες στις κλασεις , νομιζω οτι το πολυ στον Βολο μπορει να τις ξαναδουμε .......

Στους αλλους ασφαλτινους αγωνες θα δουμε καποιες αλλες συμμετοχες να συναγωνιζοντε , γιατι οπως ακουσα το θα φορεθει εφετος πολυ !

Συγχαρητηρια πολλα στον **Χρηστο Παπαχρηστοπουλο **και στον παγκοσμιο συνοδηγο του **Σταμελουτσι ** (μη πει κανεις .. μυαλο κουκουτσι ) γιατι τους αξιζε μια νικη σαν αυτη , μετα τις προσπαθειες με ατυχιες περσι .
                                  Αλλη μια φορα τα Ζαχοπουλα πηγαν αερα , αλλα ευτυχως αυτη την φορα με καλο τερματισμο .... και με σπεσιαλ συναγωνισμο κλασης τον Γεροδημο που οπως δειχνει κανει πολυ καλη δουλεια με το honda (κατι εμαθα οτι παιζει και με συνταγες ...Μιχου ) .Αερα επισης πηγε κι ο Χρησταρας Κωσταντινου χωρις ..... off topic μπραβο Χρηστο μου ετσι σε θελουμε παντα μεσα στο δρομο .

Για τους γνωστους με τα γρηγορα Ε ... ενταξει τι να λεμε , καλα πανε , ειδικα στα μερη τους σκιζουν , αλλα αυτος που περιμενα οτι θα , και το εκανε με το MICRA , παρα τις αντιρησεις του μικρου αδελφου της γνωστης οδηγου αγωνων αδελφης του ...Ελενιτσας , ηταν ο πυροβολημενος Χαλατσης που οτι και να μου λετε το micra , n2 saxo ........ δεν ειναι με τιποτα !
                                  Δεν θυμαμαι κατι αλλο εντυπωσιακο

• A
                                    agis last edited by

Ο χρήστης ΚΑΤΙΝΑ έγραψε:

...Δε λέει τίποτα το σκεπτικό σου εκτός από ότι θέλεις να ανεβάσεις τον Παπαχρηστόπουλο ή να μειώσεις τον Κύρκοjr...

Δεν θέλω να μειώσω ούτε να ανεβάσω κανένα, άλλος το προσπάθησε αυτό. Στο κάτω κάτω, ούτε τον ένα ξέρω ούτε τον άλλο...

...Οπότε μάλλον σωστά αναφέρει το άρθρο ότι το τετακέ είναι ένα γεγονός που ίσως έκρινε τη νίκη...

Εκεί είναι τώρα το θέμα μου, ότι το άρθρο ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να το αναφέρει, όμως...

...Η μάχη των δύο πρώτων ήταν σκληρή και ανελέητη, η ανατροπή όμως ήρθε στην 5η ειδική διαδρομή, όταν ένα τετακέ και το σβήσιμο του κινητήρα στο Mitsubishi Evo Lancer IX στοίχισε στους Κύρκο Jr. – Ανδριανόπουλο την πρωτιά του αγώνα.

... οπότε φίλε AGIS, άλλος θέλει να ανεβάσει ή να μειώσει κάποιον...

...φιλιά τώρα από μία πανέμορφη κοπέλα σαν εμένα

Ισως οι συντάκτες του rally .gr να πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί στις εκφράσεις τους, αλλά και εμείς ας μη τους τη φυλάμε στη γωνία. Δεν είναι και πολλοί .

• M
                                      malsot last edited by

Ο χρήστης APR έγραψε:
                                      παρα τις αντιρησεις του μικρου αδελφου της γνωστης οδηγου αγωνων αδελφης του ...Ελενιτσας , ηταν ο πυροβολημενος Χαλατσης που οτι και να μου λετε το micra , n2 saxo ........ δεν ειναι με τιποτα !

Κύριε Χρήστο ,χωρίς να θέλεις με ανεβάζεις πάλι....4 χρόνια μεγαλίτερος είμαι από την Ελένη...από κει και πέρα..ότι αντιρήσεις και να χω, έχω μάθει στους αγώνες μετά από τόσα χρόνια (από το '02 δλδ που τρέχω) ότι ό,τι γράφεται δε ξεγράφεται ,και οι χρόνοι του Χαλάτση στον 1ο και 2ο Αγ. Νικόλαο είναι αδιαμφησβήτητα super.

• H
                                        hunter last edited by

Mε τα ματια του θεατη,στους παραπάνω οδηγούς που γραφει ο APR θα συμπλήρωνα και κανα-δυο ακομα,που μας δωσανε πολύ καλα περασματα στα κατηφορια στο Σελι.
                                        Με εντυπωσίασαν τα πατηματα του Φαρσούλη.
                                        Μου αρεσαν πολύ οι εγκαταλειψαντες Βατσος/Θεοφανιδης.
                                        Μου αρεσε πολύ ο Βαλαβανης.Πολύ 'καθαρη' οδηγηση.
                                        'Αμαξο',που,ενω πέρασε μπροστα μου με σκασμενο κινητηρα,πήγαινε 'αερα'.
                                        Ο Γιάννος!!!Με το χοντα το ασπρο.
                                        Και ο Τσακιρης,στο δευτερο πέρασμα στην θεοκλειστη την αριστερη την φουρκετα,πέρασε πανεμορφα.

Γενικα,ο αγωνας ηταν ωραίος,αν εξαιρεσουμε κατι αψυχολόγητες επιλογες στην σειρα εκκινησης,με θεατες στις πλαγιες (η οικονομικη κριση,μαλλον κόβει πελατες απο τις καφετεριες τις Κυριακες. ) καλό καιρο,ομορφα τοπία,ομορφες ειδικες,πετυχημενα σημεια επιλογής για τεχνικο ελεγχο και πανηγυρικη εκκινηση μεσα στο κεντρο της κινησης.
                                        (να πάει και λιγο το βουνο στο Μωαμεθ )

ΕΝΤΙΤ:
                                        Αν και τον ανεφερε παραπάνω ο APR,να πώ οτι,προσκυνησα το δευτερο πέρασμα του Παπαχρηστοπουλου!!!!Ισως,να μην εχω ξαναδει τοσο ψυχωμενο πέρασμα,σε φουρκετα που αν φυγεις ευθεία θα χρειαστεις αλεξιπτωτο.Οποιος δει τις φωτο μου απο το δευτερο τον Αγ.Νικόλαο,θα καταλαβει!!!

• S
                                          sp0 last edited by

Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
                                          Mε τα ματια του θεατη,στους παραπάνω οδηγούς που γραφει ο APR θα συμπλήρωνα και κανα-δυο ακομα,που μας δωσανε πολύ καλα περασματα στα κατηφορια στο Σελι.
                                          Με εντυπωσίασαν τα πατηματα του Φαρσούλη.
                                          Μου αρεσαν πολύ οι εγκαταλειψαντες Βατσος/Θεοφανιδης.
                                          Μου αρεσε πολύ ο Βαλαβανης.Πολύ 'καθαρη' οδηγηση.
                                          'Αμαξο',που,ενω πέρασε μπροστα μου με σκασμενο κινητηρα,πήγαινε 'αερα'.
                                          Ο Γιάννος!!!Με το χοντα το ασπρο.
                                          Και ο Τσακιρης,στο δευτερο πέρασμα στην θεοκλειστη την αριστερη την φουρκετα,πέρασε πανεμορφα.

Γενικα,ο αγωνας ηταν ωραίος,αν εξαιρεσουμε κατι αψυχολόγητες επιλογες στην σειρα εκκινησης,με θεατες στις πλαγιες (η οικονομικη κριση,μαλλον κόβει πελατες απο τις καφετεριες τις Κυριακες. ) καλό καιρο,ομορφα τοπία,ομορφες ειδικες,πετυχημενα σημεια επιλογής για τεχνικο ελεγχο και πανηγυρικη εκκινηση μεσα στο κεντρο της κινησης.
                                          (να πάει και λιγο το βουνο στο Μωαμεθ )

Ανδρέα, ο κινητήρας του Δημήτρη ήταν ΟΚ...Το σασμάν είχε το πρόβλημα που έλουσε με βαλβολίνες το δίσκο και εκτός του ότι πατινάριζε (εξ ου και ο κακός χρόνος στην τελευταία ειδική που του στοίχησε την πρωτιά στην κλάση) κάπνιζε και σαν καντίνα....

• H
                                            hunter last edited by

Ο χρήστης sp0+ έγραψε:

Ανδρέα, ο κινητήρας του Δημήτρη ήταν ΟΚ...Το σασμάν είχε το πρόβλημα που έλουσε με βαλβολίνες το δίσκο και εκτός του ότι πατινάριζε (εξ ου και ο κακός χρόνος στην τελευταία ειδική που του στοίχησε την πρωτιά στην κλάση) κάπνιζε και σαν καντίνα....

Ααα,μαλιστα.
                                            Τα ντουμανια ειδα κι'εγω Σπύρο,και φανταστηκα επαναλληψη του Κενταυρου.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 3 / 4
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ