-
Καταρχην, καλως σας βρισκω!
Διαβάζω συχνα αλλα δε μου 'τυχε να ξαναγραψω... Μαλλον δεν ειχα κατι να πω! Επειδη σκεφτομαι ν' αλλαξω αυτοκινητο μηπως μπορει καποιος να με πληροφορησει αν η VW σκεφτεται να τοποθετησει στο POLO τον κινητηρα 1.4 FSI (και να το φερει φυσικα στην Ελλαδα); Ευχαριστω εκ των προτερων. -
Διαβάζω συχνα αλλα δε μου 'τυχε να ξαναγραψω... Μαλλον δεν ειχα κατι να πω! Επειδη σκεφτομαι ν' αλλαξω αυτοκινητο μηπως μπορει καποιος να με πληροφορησει αν η VW σκεφτεται να τοποθετησει στο POLO τον κινητηρα 1.4 FSI (και να το φερει φυσικα στην Ελλαδα); Ευχαριστω εκ των προτερων. -
Λογικά κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσει να γίνεται και αυτό.
Σκέψου ότι για αρχή το GOLF V έρχεται με τον κλασσικό 1,4 16V αλλά με τα 75 HP όπου και δεν είναι FSI.
Στην συνέχει αμέσα στο έτος θα αρχίσει να έρχεται με τον 1,4 16V FSI 95HP....Αυτά για την ώρα, κάποιες σκέψεις μονάχα....
VW Polo FSI