-
Panda 100hp 9ος 07 χλμ 45.000 μπλε
αλλαγη λαδιων καθε 10.000 χλμ και σερβις κανονικοτατα
r/c Sony με USB
Eννοειται ατρακαριστο και τιποτα ξαναβαμενο..
Δισκοι Brembo τακακια roesch, KN φιλτρο στον μαμα παππα
Αναρτησεις Κοni ρυθμιζομενες με eibach ελατηρια και λαστιχα toyo R888 195/50/15Εννοειται καθε ελεγχος δεκτος.
Τιμη 7900Δεκτη ανταλλαγη με 106 xsi ή rallye 1.3/ ή ax sport (πολλα ζηταω) ax gt
- χρηματικη διαφορα.
Ευχαριστω
Γιωργος -
r/c Sony με USB
Αναρτησεις Κοni ρυθμιζομενες με eibach ελατηρια και λαστιχα toyo R888 195/50/15Εννοειται καθε ελεγχος δεκτος.
Τιμη 7900Δεκτη ανταλλαγη με 106 xsi ή rallye 1.3/ ή ax sport (πολλα ζηταω) ax gt
- χρηματικη διαφορα.
Ευχαριστω
Γιωργος -
r/c Sony με USB
- χρηματικη διαφορα.
Ευχαριστω
Γιωργος -
up please
-
up please
-
up please
-
up please
Επειδη ερωτηθηκε, το αρκουδακι δεν εχει μπει ποτε πιστα, ουτε ηταν μουλαρι. Τα χλμ ειναι λογω εξοχικου (Β.Ευβοια) και οχι δεν μπορω να δεχτω επιταγες.
-
Up please
-
Το δινεις με την μαμα αναρτηση (ελατηρια - αμορτισερ), αν υπαρχει και ειναι σε καλη κατασταση;
-
Εχεις πμ
-
ΓΙΩΡΓΟ ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ 106 PEYGEOT S16 N2 ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
ΤΟ ΑΝΤΑΛΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ 100ΑΡΙ +2000? -
Ο χρήστης reddragon έγραψε:
...**Αναρτησεις Κοni ρυθμιζομενες με eibach ελατηρια και λαστιχα toyo R888 195/50/15 **
Εσενα κυνηγουσα στα Λιμανακια 9/Σεπτ. κ δεν μπορουσα να φτασω με τιποτα? Ετσι εξηγειται...
-
Συγνωμη για την καθυστερηση..
Χμ 106....... με ψηνεις πολυ μα παρα παρα πολυ..
στειλε μου ενα πμ αν μπορεις με τα specs του γουτσου γουτσου -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
...
**Αναρτησεις Κοni ρυθμιζομενες με eibach ελατηρια και λαστιχα toyo R888 195/50/15 **
Εσενα κυνηγουσα στα Λιμανακια 9/Σεπτ. κ δεν μπορουσα να φτασω με τιποτα? Ετσι εξηγειται...
μπαααα,καπως αλλιως εξηγηται.
-
Xαρας στο κουραγιο σου να κανεις 45κ χιλιομετρα ταξιδια στο εξοχικο με 8αρια...
-
Με παρεξηγησατε, εχω αλλαξει 2 τετραδες F1, αλλα ηταν ασυμφορα και εβαλα τα 888 που ειναι το καλυτερο λαστιχο δρομου..
η συνοδηγος μου γελαει με το βουητο οποτε ολα καλα..
και εννοειται μονο απο βουνο..
Τωρα για λιμανακια κτλ δεν ξερω εγω δεν κανω τετοια πια, μεγαλωσαμε@ στον φιλο με το 106, ακυρο δυστυχως λογω οικονομικων
Γιωργος
-
Χρηστο εχεις πμ
FIAT PANDA 100HP NEA ΤΙΜΗ!!!