-
Kαλωσηρθες Alejandro!!
Πετρο,ασε τον ανθρωπο να διαλεξει τη ΜιΤο που του ταιριαζει..
-
ευχαριστω... μακαρι να μπορουσα να πρω 3πορτο, θα το σκεφτομουν σοβαρα, θελω ομως 5πορτο...
-
Καλώς σας βρήκα φίλοι!
-
Γειά χαρά σε όλουs.
Kαλώs σαs βρήκα. Kανέναs 'συνforumίτηs'από Νομό Κορινθίαs;
-
Καλησπερα σε ολο το Forum !
Με λενε Γιωργο ειμαι απο περιστερι ,
και πηρα την αποφαση να μπω στην αυτοκινητο-Παρεα σας ! -
Καλωσήλθατε
-
Καλώς τον Γιώργο
-
Καλησπέρα σας!!!
Με λένε Δημήτρη και είμαι απο Πτολεμαίδα.
Είμαι λάτρης του μηχανοκίνητου κόσμου και βρίσκω πάρα πολύ ενδιαφέρον το forum σας.
Συγχαρητήρια παιδιά για την προσπάθεια αυτή!!!!
Πάντα έτσι!!! -
Καλως Ηρθες Δημήτρη στην παρεα !
-
Καλησπέρα.Με λένε Θοδωρή και είμαι φοιτητής.Χρόνιος αναγνώστης των 4Τ.Παρακολουθώ καιρό το forum αλλά μόλις σήμερα αποφάσισα να συστηθώ.καλώς σας βρήκα όλους εδώ.
-
Καλώς ήρθες στην τρελοπαρέα μας Θοδωρή.
-
Σε όλους τους καινούργιους που έγιναν μέλη της παραγκ εεεε συγνώμη παρέας μας ένα ζεστό καλωσόρισμα!!!
Θα ήθελα να σας προειδοποιήσω ότι πέφτει πολύ θάψιμο εδω μέσα στη Ρενώ. Μην δίνετε παιδιά σημασία απλά ζηλεύουν τα άριστης ποιότητας αυτοκίνητα που παράγει αυτη η όμορφη χώρα. (Η Τουρκία δηλαδη) -
Καλως Ορισατε (σε ολα τα νεα μελη)
-
Καλά ποσταρίσματα και καλή διαμονή
-
Καλησπερα σε ολα τα μελη του Forum.
Καταρχας συγχαρητηρια για αυτο το Forum το οποιο ειναι πολυ χρησιμο και οτι καλυτερο μιας και δινεται η δυνατοτητα σε πολυ κλοσμο να ανταλλαξει εμπειριες και βοηθειες σχετικα με τα μηχανοκινητα οχηματα. ΜΠΡΑΒΟ και παλι
Εγραψα προσφατα κατι το οποιο κακοφανηκε σε αρκετο κοσμο σχετικα με ενα topic ΕΝΔΕΙΞΗ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ.Ισως βιαστηκα και **ηθελα να ζητησω συγνωμη **αν προκαλεσα η' αν δεν αρεσε σε μερικους .
Απλα προτεινα κατι το οποιο βρηκα φανταστικο και πολυ χρησιμο. Δυστυχως στην Ελλαδα ψαχνομαστε για οτι κακο υπαρχει αντι να δουμε το θετικο και αυτο το λεω σχετικα με τις ειρωνικες απαντησεις στο αμα ο κλεφτης μπορει η' οχι να το κλεψει η΄ αν ειναι ασκοπο να το κλεψει και κανενας ομως δεν αναφερθηκε στο ιδιο το αντικειμενο αν ειναι καλο η οχι η' αν μπορουν να βοηθηθουν απο αυτο το αξεσουαρ καποιοι αλλοι χρηστες σχετικα με καποιο προβλημα . Εγω απλα το εχω χρησιμοποιησει και με βοηθησε πολυ , σκεφτηκα να το προτεινω. Αυτο απλα. Δυστυχως ομως αντι να δουμε την θετικη πλευρα ψαχνουμε τοαρνητικο και το κακο.Οτι πιστευει ο καθενας ειναι απολυτα σεβαστο.
Δεν κανω διαφημιση απλα προτεινα κατι που για μενα ειναι χρησιμο και με βοηθησε πολυ.
Αυτο απλα. Ευχομαι οτι καλυτερο σε ολους και καλη συνεχεια...Καλο κουραγιο -
Να δεχθώ ότι δε το έκανες υστερόβουλα, αν όμως έκανες το κόπο να ψάξεις στα τεχνικά θέματα πριν αρχίσεις τη διαφήμιση (κακά τα ψέματα) θα έβρισκες θέμα που γράφει για τέτοιου τύπου εξαρτήματα και θα το έγραφες εκεί.
Έστω ότι η αναζήτηση δεν είναι και η καλύτερη σε αυτό το φόρουμ και δε βρήκες κάτι παρόμοιο, ήταν ανάγκη να το δημοσιεύσεις σε τρία διαφορετικά σημεία;Εσύ θα το πίστευες ότι έγινε καλόπιστα αν το έκανε κάποιος άλλος;
Καλώς ήλθες λοιπόν και από τη συμμετοχή σου στο φόρουμ θα αποδειχθεί αν τελικά είχες δίκιο, ή όχι.
-
Τωρα για να καταλαβω !!!
Εσυ ερχεσε ??? ή Φευγεις ??? (troxospitakias) -
Γεια σας κι απο μενα!Ειμαι ο Τακης απο Πατρα κι οδηγω ενα civic type R ep3,λιγο βελτιωμενο(ο αγαπητος drdino,εχει γνωση καθως το εχει στριψει λιγο στο Πηλιο)!
-
Kαλωσηρθες Τακη !
-
Kαλωσηρθες κι απο μενα Τακης !
Hondaκιας λοιπον !
να το χαιρεσε το εργαλειο σου !
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!