-
Τι ρολο παιζει η αυτοκινηση στην ζωη σας;Εχετε μελετησει την ιστορια της;Ενημερωνεστε καθημερινα για θεματα αυτοκινητου;Η αυτοκινηση ειναι απλα ενα ακομη ενδιαφερον σας ή η κυριοτερη;
Το αυτοκινητο σας το σκεφτεστε καθε μερα;Εχετε καθισει ποτε 5 ωρες σερι να το κοιτατε;Ειναι εργαλειο ή μεγιστη απολαυση για εσας;Εχετε πει ποτε την φραση 'ειναι παλιοσιδερα';Εχετε κλαψει για καποιο μικροχτυπημα του;Εχετε στερηθει κατι προσωπικο,προκειμενου να αγορασετε κατι για αυτο;Θετω απλα τα ερωτηματα και περιμενω τις απαντησεις...Η ιδεα για αυτο το topic,μου ηρθε απο την στιγμη που διαβασα καποιες περιεργες αποψεις εδω μεσα...
-
Τι ρολο παιζει η αυτοκινηση στην ζωη σας;Εχετε μελετησει την ιστορια της;Ενημερωνεστε καθημερινα για θεματα αυτοκινητου;Η αυτοκινηση ειναι απλα ενα ακομη ενδιαφερον σας ή η κυριοτερη;
Το αυτοκινητο σας το σκεφτεστε καθε μερα;Εχετε καθισει ποτε 5 ωρες σερι να το κοιτατε;Ειναι εργαλειο ή μεγιστη απολαυση για εσας;Εχετε πει ποτε την φραση 'ειναι παλιοσιδερα';Εχετε κλαψει για καποιο μικροχτυπημα του;Εχετε στερηθει κατι προσωπικο,προκειμενου να αγορασετε κατι για αυτο;Θετω απλα τα ερωτηματα και περιμενω τις απαντησεις...Η ιδεα για αυτο το topic,μου ηρθε απο την στιγμη που διαβασα καποιες περιεργες αποψεις εδω μεσα...
-
-
Μεγάλο
Αρκετά
Ναι
Κυριότερη (με μικρή διαφορά απο τη δεύτερη μου)
Ναι
Απόλαυση
Ναι (κοροιδεύοντας τον εαυτό μου)
Ναι
Πολλά -
Για μένα είναι business with pleasure
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Η ιδεα για αυτο το topic,μου ηρθε απο την στιγμη που διαβασα καποιες **περιεργες αποψεις **εδω μεσα...Όπως?
-
APO TON NOMO TOY MURPHY: O ISXYRISMOS TOY LORD BALFOUR:'**TIPOTA DEN EXEI MEGALH SHMASIA, KAI LIGA PRAGMATA **EXOYN ESTW KAI ELAXISTH'. PAROLAYTA, (APO TON NOMO TOY MURPHY PALI) H SYMBOYLH TOY LEO ROGERS:'**AN **AXIZEI NA TO KANEIS, AXIZEI KAI NA TO PARAKANEIS'. KALYSPERA PAIDIA, SORRY POY KINOYMAI SAN FANTASMA, ALLA EIMAI ASXETOS APO YPOLOGISTES, FORUM, K.T.L. PRWTH DHMOSIEYSH LOIPON P.S. PWS GRAFOYME ELLHNIKA?
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Η αυτοκίνηση στήν ζωή μου δέν μπορώ νά πώ ότι παίζει σέ καμία περίπτωση τό σημαντικώτερο ρόλο φίλε Τσούκα.Φυσικά όμως κατέχει μία από τίς πρώτες θέσεις.Η ενημέρωσή μου,πάνω σέ αυτό τό θέμα είναι τό φόρουμ καί τό περιοδικό τών 4Τ.
Τό αυτοκινητάκι μου δέν μπορώ νά τό σκέφτωμαι κάθε μέρα(άν εννοείς στόν ελευθερο χρόνο μου,γιατί τό σκέφτωμαι όταν τό οδηγώ)καί είναι καί έργαλείο(τουλάχιστον τό φορτηγάκι μου) αλλά καί ένα μέσον απόλαυσης(καί τά δύο!!!)Καί ναί έχω στερηθεί κάποιες φορές(ούκ ολίγες)γιά νά ρίξω κάτι πάνω του.
Οσο γιά τά 'παλιοσίδερα',νομίζω ότι όλοι θά φτασουμε νά τό πούμε,άν γλυτώσουμε από τού χάρου τά δόντια.Σέ καμία άλλη περίπτωση.Υ.Γ. Αλήθεια πές μας τί προσπαθείς νά 'ψαρέψεις';Ρωτάω γιατί εγώ...'ψάρωσα'!!!
-
Ο χρήστης TSR.2 έγραψε:
APO TON NOMO TOY MURPHY: O ISXYRISMOS TOY LORD BALFOUR:'**TIPOTA DEN EXEI MEGALH SHMASIA, KAI LIGA PRAGMATA **EXOYN ESTW KAI ELAXISTH'. PAROLAYTA, (APO TON NOMO TOY MURPHY PALI) H SYMBOYLH TOY LEO ROGERS:'**AN **AXIZEI NA TO KANEIS, AXIZEI KAI NA TO PARAKANEIS'. KALYSPERA PAIDIA, SORRY POY KINOYMAI SAN FANTASMA, ALLA EIMAI ASXETOS APO YPOLOGISTES, FORUM, K.T.L. PRWTH DHMOSIEYSH LOIPON P.S. PWS GRAFOYME ELLHNIKA?Πάτα ταυτόχρονα τό shift καί τό Alt,καί θά αρχίσεις νά γράφεις Ελληνικά!!!
Καί καλώς όρισες στήν παρέα!!! -
‘ “΅‘¨
•››—
‘, ‘››‘ £¤— — ’“‘–•
‘¤
΅
£‘›
£‘¤‘. •¥§‘΅
£¤, ‘›
£ £‘£ ’΅
£
! (”HUNTER, TO PATHSA,ALLA DEN XERO TI THA BGEI! )EYXARISTO PANTOS!
-
Ο χρήστης TSR.2 έγραψε:
‘ “΅‘¨•››—
‘, ‘››‘ £¤— — ’“‘–•
‘¤
΅
£‘›
£‘¤‘. •¥§‘΅
£¤, ‘›
£ £‘£ ’΅
£
! (”HUNTER, TO PATHSA,ALLA DEN XERO TI THA BGEI! )EYXARISTO PANTOS!
Hello from Space!!!
Τό πέρασα καί εγώ αυτό τό στάδιο βρέ!!!
Καλύτερα νά σέ βοηθήσει κάποιος άλλος.Ο δικός μού τρόπος αποδείχτηκε αναποτελεσματικός.
Παίδες,έχετε κάτι νά προτείνετε; -
i prwti apolaysi tis zwis kai meta to sex...den yparxei megaliteri idoni ap to na mpaineis se ena apolaystikotato mpaget mias sl500 kai na taxideveis wres,meres...sto pouthena...apla na odigeis....mono ayto....
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
APO TON NOMO TOY MURPHY: O ISXYRISMOS TOY LORD BALFOUR:'**TIPOTA DEN EXEI MEGALH SHMASIA, KAI LIGA PRAGMATA **EXOYN ESTW KAI ELAXISTH'. PAROLAYTA, (APO TON NOMO TOY MURPHY PALI) H SYMBOYLH TOY LEO ROGERS:'**AN **AXIZEI NA TO KANEIS, AXIZEI KAI NA TO PARAKANEIS'. KALYSPERA PAIDIA, SORRY POY KINOYMAI SAN FANTASMA, ALLA EIMAI ASXETOS APO YPOLOGISTES, FORUM, K.T.L. PRWTH DHMOSIEYSH LOIPON P.S. PWS GRAFOYME ELLHNIKA?
Πάτα ταυτόχρονα τό shift καί τό Alt,καί θά αρχίσεις νά γράφεις Ελληνικά!!!
Καί καλώς όρισες στήν παρέα!!!Χα χα μονο αμα εχει τις Ελληνικες γραμματοσειρες.
Πχ εγω παταω το Ctrl και το ShiftΝικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
[Χα χα μονο αμα εχει τις Ελληνικες γραμματοσειρες.
Πχ εγω παταω το Ctrl και το ShiftΝικος
ΟΥΔΕΙΣ....ΑΣΦΑΛΤΟΣ!!!!
-
Ο χρήστης treloagori έγραψε:
i prwti apolaysi tis zwis kai meta to sex...den yparxei megaliteri idoni ap to na mpaineis se ena apolaystikotato mpaget mias sl500 kai na taxideveis wres,meres...sto pouthena...apla na odigeis....mono ayto....Καλά, σε κάποια φάση δε θα τελειώσει η βενζίνη; Τις φυσικές σου ανάγκες που θα τις κάνεις; Πρέπει να είσαι πιο πρακτικός, αυτά τα σκέφτηκες;
-
Ο χρήστης treloagori έγραψε:
i prwti apolaysi tis zwis kai meta to sex...den yparxei megaliteri idoni ap to na mpaineis se ena apolaystikotato mpaget mias sl500 kai na taxideveis wres,meres...sto pouthena...apla na odigeis....mono ayto....Αγαπάω την αυτοκίνητη αγαπητό treloagori σημαίνει χαίρομαι την βόλτα και με ένα ROBIN και όχι μόνο με sl500
Σαφώς και άλλα πράγματα προσφέρει μια sl500, αλλά αν βλέπεις μόνο εκεί τα θετικά της αυτοκίνησης, τότε χάνεις την ουσία...Αν κάποιος βλέπει την ουσία ΜΟΝΟ στα γρήγορα και στα ακριβά αυτοκίνητα, τότε ας μην λέει ότι του αρέσουν τα αυτοκίνητα...
Προσβάλει το hobby...Έλα μια βόλτα από το τόπικ με τα quiz και θα καταλάβεις τι εννοώ!
Όσο για εμένα...προφανώς δεν είναι τα αυτοκίνητα παλιοσίδερα...
Είναι ίσως το μεγαλύτερο hobby αλλά όχι με την έννοια να αγοράσω ένα περιοδικό και να μάθω όλα τα μοντέλα που βγαίνουν το 2004 και τα χαρακτηριστικά τους...
Ίσως με εκφράζει με την έννοια, ότι θα χάσω ώρες/μέρες/μήνες για το αυτοκίνητο μου ή για να διαβάσω ένα βιβλίο, ή για να κουβεντιάσω κλπ...
Είναι πολύ απλά, ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου...και το ζω ανάλογα -
Πάντως το επίπεδο στο θέμα με τα quiz είναι απίστευτα ψηλό...
Τέτοιο επίπεδο δεν έχει κάποιος που βλέπει ως παλιοσίδερα τα αυτοκίνητα
-
HELLOW FROM DEEP SPACE, THA ELEGA! (TO EIDA KAI FRIKARA! ) TIPOTA TITSAKI. DEN GINETAI. DEN XERW. STO THEMA MAS TWRA. TI ROLO PAIZEI H AYTOKINHSH STHN ZWH MAS? MALLON TON SHMANTIKOTERO! OMWS DEN PREPEI NA GINEI TO AYTOKINHTO NA GINEI AYTOSKOPWS! DHLADH, DEN PREPEI NA ZW, NA TO SKEFTOMAI APO TO PRWI MEXRI TO BRADY. YPARXOYN ALLA EXISOY H KAI PERRISSOTERO SHMANTIKA ANTIKEIMENA NA ASXOLHTHEIS. FYSIKA, DEN TO THEWRO WS ENA APLO MESO METAFORAS. TO NA TO EXEI WS XOMPI(MONADIKO, EINAI PARALPGO KAI ANWMALO ) DEN EINAI KATHOLOU ASXHMO,KATHE ALLO(OXI OMWS TOY TYPOY PODOSFAIRISTHS TOY KANAPE! ).EXW AKOYSEI ATOMA NA MILANE GIA AYTOKINHTA(EKEI NA AKOYSEIS ANALYSEIS...), POY DEN XEROYN PWS LEITOYRGOYN OI KINHTHRES,TA SASMAN, TA DIAFORIKA,K.T.L. EXOYN OMWS GNWMH... TOYS SIXAINOMAI. PROSWPIKA, DEN GNWRIZW POLLA PRAGMATA , ALLA RWTW KAI PSAXNW GIA NA MATHW. ENHMERWNOMAI OSO MPORW, DEN MATHAINW KAI OLA TA TEXNIKA XARAKTHRISTHKA AP'EXW(ALLWSTE, GI'AYTO YPARXOYN TA GRAPTA! ) TA AYTOKINHNITA EINAI PALIOSIDERA! OMWS AYTA TA PALIOSIDERA NA GINOYN OMORFA,GRHGORA,FTHHNA(MESA APO THN TELEIOTHTA TOY APLOY KAI OXI APO PASALYMMATA ),POIOTIKA,LEITOYRGIKA, XREIAZETAI MYALO. GI'AYTO THA PREPEI NA THAYMAZOYME KAI NA EXOYME WS PROTYPA AYTOYS POY TA DHMIOYRGHSAN KAI AYTOYS POY PROSPATHOYN NA TA TELEIOPOIHSOYN. GENIKOTERA PREPEI NA EXOYME MIA PNEYMATIKH ISORROPOIA, NA MHN ASXOLOYMASTE MONO ME TON TEXNIKO POLYTISMO(P.X. AYTOKINHTA). OMWS TI ALLO APO MIA OMORFH OREINH DIADROMH ME ENA OMORFO, DYNATO KAI ME WRAIO HXO CABRIO(H BRADY ME PANSELHNO SE MIA PARALIAKH DIADROMH H OREINH DIADROMH ME THEA THN THALASSA KAI NA ANTANAKLATAI TO FWS STA NERA THS...AXX... (DEN BRISKW KAMIA FATSOYLA,DYSTYXWS)). P.S. ELPIZW NA MHN KOYRASA! MOY THYMIZEI EKTHESH IDEWN APO TO SXOLEIO!
-
Τι ρολο παιζει η αυτοκινηση στην ζωη σας;
-Mεγαλο. Πολυ μεγαλο. Αλλα παν μετρον αριστον, δεν ειναι κ η ζωη μας ολη..Εχετε μελετησει την ιστορια της;
-Προσπα8ω να μα8αινω οσο περισσοτερα μπορω. Ε3αλλου αυτοκινηση δεν ειναι μονο γκαζια κ λιγη ιστορια βοη8αει στο να 3ερεις κ το που βρισκεσαι τωρα. Ιστορια παντα 8α γραφεται.Ενημερωνεστε καθημερινα για θεματα αυτοκινητου;
-Ναι. Κυριως απο το διαδικτυο. Κ εβδομαδιαια η μηνιαια κ απο τα περιοδικα.Η αυτοκινηση ειναι απλα ενα ακομη ενδιαφερον σας ή η κυριοτερη;
-Κατι ενδιαμεσο. Δε μπορω να το βαλω στην ιδια μοιρα με το snowboard η τη μουσικη γιατι αυτα ειναι κα8αρα για προσωπικη διασκεδαση. Τα αυτοκινητο τελει κ χρεη εργαλειου οποτε στην περιπτωση μου συνδυαζω το τερπνον μετα του ωφελιμου. Ειναι ενα επικινδυνο μεσο ομως κα8ως απαιτει σεβασμο σε ολες τις διαστασεις.Το αυτοκινητο σας το σκεφτεστε καθε μερα;
-Ναι. Κ οσο ειμαι αγγλια μου λειπει. Οταν ειμαι ελλαδα το χρησιμοποιω κα8ημερινα οποτε σιγουρα σπαταλαω κ λιγη σκεψη σε αυτο.. Πολυ συχνα σκεφτομαι τι 8α μπορουσα να κανω για να το βελτιωσω η ποιο 8α ειναι το επομενο μου αυτοκινητο με ρεαλιστικα κριτηρια.Εχετε καθισει ποτε 5 ωρες σερι να το κοιτατε;
-Πεντε ωρες πολλες δεν ειναι? Δε μου χει συμβει κατι τετοιο. Εχω κα8ησει πολυ περοσσοτερες ωρες ομως στο διαδικτυο στο να κοιταω α3εσουαρ, στοιχεια κ λεπτομεριες γυρω απο το αυτοκινητο μου.Ειναι εργαλειο ή μεγιστη απολαυση για εσας;
-Εργαλειο ειναι ε3 ορισμου. Ακομη κ οταν το χρησιμοποιω ως εργαλειο ομως προσπα8ω να το διασκεδαζω. Ποτε δεν το βαριεμαι κ παντα 8α μα8αινω απο αυτο.Εχετε πει ποτε την φραση 'ειναι παλιοσιδερα';
-Μα ειναι παλιοσιδερα! Δεν ειμαι απο αυτους που 8α στεναχωρη8ω για καποια γρατζουνια η μικροχτυπημα(ισως επειδη ακομη πληρωνουν αλλοι τις ζημιες ). Απλως αυτα τα παλιοσιδερα μου προσφερουν ικανοποιηση κ νεες εμπειριες.Εχετε κλαψει για καποιο μικροχτυπημα του;
-Οχι. Ε3ηγησα παραπανω.Εχετε στερηθει κατι προσωπικο,προκειμενου να αγορασετε κατι για αυτο;
- Οχι. Η τουλαχιστον οχι ακομη.
Επισης η απαντηση του TSR.2 με εκφραζει σε μεγαλο βα8μο.
-
μεγαλη,γουσταρω πολυ!
Αξια της αυτοκινησης στην ζωη μας...