-
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
Δεν ξαναπαω μαζι τους.Αυτοι τρωνε.Πηγε η ωρα δωδεκα για να σηκωθουμε απο τα τραπεζια.
Μελος της παρεας ονοματι ΒΑΣΙΛΗΣ δωσας τας κεκανονισμενας εξετασεις εις το μαθημα του κ.Κουκ,εβαθμολογηθη με αριστα και ετυχε των ευγενων σχολιων απαντων των καθηγητων-εξεταστων.
Η λιτοδιαιτη παρεα του Φορουμ εκρατησε με ευλαβεια τη νηστεια της Σαρακοστης.Ισως το γλυκο κυδωνι στο γιαουρτι στο τελος να ητανε αρτησημο και να αμαρτησαμε.
Δεν ξαναπαω μαζι τους.Αυτοι τρωνε. Πρεπει να το μαθω καλα γιατι αυτο θα πω στην στεφανοσον αυριο το πρωι
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Δεν ξαναπαω μαζι τους.Αυτοι τρωνε.Να τα πω... να μην τα πω... Ασε, δεν τα λέω, γιατί ήδη είπα πολλά στο τραπέζι και δεν κάνει...
-
Παναγία μου Χριστέ μου....τι είναι αυτοί ρε?!!
Φάγανε 2 κοκορέτσια,2 τζατζίκια,4 πατάτες,2 χωριάτικες και 1 λουκάνικο όσο περιμένανε να έρθουν οι άλλοι (..να προσέχουμε το 2ο πληθυντικό πρόσωπο παρακαλώ!! )
ΒΑΣΙΛΗ....πέρασες με άριστα!! Στην εκδρομή πρέπει να σε προσέχουμε!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Παναγία μου Χριστέ μου....τι είναι αυτοί ρε?!!Φάγανε 2 κοκορέτσια,2 τζατζίκια,4 πατάτες,2 χωριάτικες και 1 λουκάνικο όσο περιμένανε να έρθουν οι άλλοι (..να προσέχουμε το 2ο πληθυντικό πρόσωπο παρακαλώ!! )
ΒΑΣΙΛΗ....πέρασες με άριστα!! Στην εκδρομή πρέπει να σε προσέχουμε!!!
Ε, εντάξει τώρα... ας μην το κάνουμε θέμα για τις πατάτες! Ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε...
[Ενίσταμαι κύριε Πρόεδρε, δε φταίω εγώ! Ο office (βλ. DAP) με εξηπάτησε και με έβαζε front line να κάνω σχόλια για τις πατάτες! Μου είπε ότι αν δεν τα πω δε θα με πάρει μαζί του στο Acropolis! ]
Αλλά ο 2ος πληθυντικός πολύ σας πάει ρε παιδιά! Τελικά ποιος τα έφαγε όλα αυτά? Και ποιοι είναι 'αυτοί'?
ΒΑΣΙΛΗ, δε μιλήσαμε πολύ, αλλά την επόμενη φορά θα επαληθεύσουμε!
-
Α, και για να μην ξεχνιόμαστε...
Μία τεράστια απουσία στην kamil!
Και μια μικρότερη στον Vasilio (επειδή ήταν με ερωτηματικό)
Επίσης, τα ευχαριστήρια και συγχαρητήρια στην κα Πινάτση!

-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μία τεράστια απουσία στην kamil!Μικρούλι είσαι αλλού γι' αλλού μου φαίνεται, οι κακές παρέες με τον πατέρα σε χάλασαν ή μήπως ήταν οι πατάτες? η μήπως ο μπακλαβάς της Βιβής? ....βρε απέναντι σου διαγωνίως μεταξύ kouk-gvala ποια καθόταν?
και πρόσεξε τι θα πείς γιατι θα πέσει αγία ράβδος -
Εδώ έφτασε η τσίκνα!!!! Απ'ότι διάβασα 'ένα αστέρι γεννιέται' . kοuk οι ανταγωνιστές πληθαίνουν, ελπίζω να περάσατε όμορφα. Αντε και στα επόμενα.
-
Μία τεράστια απουσία στην kamil!Και ήτανε καλό παιδί ... συμπαθητικό .... με πολλά περιθώρια να βελτιωθεί .... αλλά τώρα ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ να μάθει ....
Κρίμα ... -
Ευχαριστώ
Τώρα που γνωριστήκαμε δύσκολα θα με ξεφορτωθείτε
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Μικρούλι είσαι αλλού γι' αλλού μου φαίνεται, οι κακές παρέες με τον πατέρα σε χάλασαν ή μήπως ήταν οι πατάτες? η μήπως ο μπακλαβάς της Βιβής? ....βρε απέναντι σου διαγωνίως μεταξύ kouk-gvala ποια καθόταν?
και πρόσεξε τι θα πείς γιατι θα πέσει αγία ράβδοςΕεεεεεεμμμ... Αφού δεν ήρθες καθόλου κοντά μου! Ολο δίπλα στον πρόεδρο καθόσουν! Αμάν πια αυτές οι παράγκες σας!
(τώρα γιατί εμένα πήγε ο νους μου στη salome και ήμουν 100% σίγουρος ότι είχε βάλει συμμετοχή... )
-
(τώρα γιατί εμένα πήγε ο νους μου στη salome και ήμουν 100% σίγουρος ότι είχε βάλει συμμετοχή... )άσε δεν το σώζεις με τίποτε!!!!!
καημένο παιδί... -

Θα με συγχωρέσεις ποτέ?
-
.... μια απο τα ιδια!!!
εγω αυτο εχω να πω! φαγητο... φαγητο... φαγητο.....
γελιο... γελιο ... ΠΟΛΥ γελιο...!
Η παρεα πολυ καλη, αν και ελειπαν σημαντικοι 'παικτες'!
Καινουργιο μελος στην παρεα, το καψονι θα του το κανουμε μετα! (θα τον βαλουμε να καθησει μεταξυ κουκου - στελιου και δεξι εξτρεμ θα παιζει ο gvala!!!) Η απολυτη κολαση!! Αν και το μυστικο ειναι να καθεστε διπλα μου! Ο λογος απλουστατος: Επειδη δεν τρωω, νομιζουν οτι αφηνοντας ΟΛΕΣ τις πιατελες μπροστα μου, ειναι ασφαλης!!
Ευχαριστιες για το (κορυφαιο) home - made γλυκο (ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΝΙΤΣΕΛ! - ΕΙΠΑΜΕ), το γιαουρτακι λιγο 'βαρβατο' και η καρυδοπιτα, ζουμερο - στεγνη, κορυφαια και ζεστη!!!!
Ο επομενος γυρος alka - seltzer κερασμενος απο μενα, παιδες!!!Και να πουμε και κατι σημαντικο...
Χθες με ομοφωνη αποφαση της παρεας, διεγραφη απο μελος ο Πατερας (a.k.a. DAP), μονο και μονο για να ξανα - εγγραφει με τη νεα του ιδιοτητα!!! Πατερα να εισαι καλα παντα καλα, να μας χαιρεσαι!Οσο για τον ολυμπιο, θα συμφωνησω με τον gvala... Ηταν ενας πολλα υποσχομενος νεος ..... θα μας λειψει!! (μπορω να παρω το I.C.E. απο το αυτοκινητο σου, μια και εσυ δεν θα το χρειαζεσαι ??? )
-
Μικρούλι είσαι αλλού γι' αλλού μου φαίνεται, οι κακές παρέες με τον πατέρα σε χάλασαν ή μήπως ήταν οι πατάτες? η μήπως ο μπακλαβάς της Βιβής? ....βρε απέναντι σου διαγωνίως μεταξύ kouk-gvala ποια καθόταν?
και πρόσεξε τι θα πείς γιατι θα πέσει αγία ράβδοςΕεεεεεεμμμ... Αφού δεν ήρθες καθόλου κοντά μου! Ολο δίπλα στον πρόεδρο καθόσουν! Αμάν πια αυτές οι παράγκες σας!
(τώρα γιατί εμένα πήγε ο νους μου στη salome και ήμουν 100% σίγουρος ότι είχε βάλει συμμετοχή... )
Αχ βρε Νίκο....κανόνας 1ος:Οταν μπερδεύεις την kamil με την salome...δεν το συνεχίζεις!!! Πάει τέλειωσε....ζητάς συγγνώμη... αρχίζεις τις μετάνοιες....ξαναζητάς συγγνώμη....και ελπίζεις να μην εμφανιστούν και οι δύο μαζί κάπου!!
Τώρα τι να σου πω....θα προσπαθήσω να σε γλυτώσω...αλλά δύσκολο βρε παιδί μου!!.....Και δεν ξέρω τι θα γίνει όταν τα διαβάσει και η salome!!
Αχ....Αχ....Αχχ!!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
και πρόσεξε τι θα πείς γιατι θα πέσει αγία ράβδοςΑναμεσα kouk και gvala ? Που στου Μουρουζη ? Που ,ποια Καλυβια.Ποτε ?Ποια Πεμπτη ? Καταραμενο Αλτσχαιμερ.
Νικολακη η μονη απαντηση που θα σε εσωζε.Τωρα πια ......
-
(τώρα γιατί εμένα πήγε ο νους μου στη salome και ήμουν 100% σίγουρος ότι είχε βάλει συμμετοχή... )Διαβάζω τόση ώρα και δεν μιλάω .... δεν μιλάω .... αλλά κι εσύ μυαλό δεν βάζεις!
Και για όσους κατάλαβαν: Ευχαριστώ πολύ!
-
Αμάν....αμα πει και 'Εντάξει'....όπου φύγει φύγει Νίκο!!!
-
Νικόλα για τα επόμενα 200000 χρόνια πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός.....
Να προσέχεις και να μελετάς πάρα πολύ τις επόμενες εμφανίσεις σου γιατί απο το λαιμό και πάνω δεν βλέπω να μένει για πολύ καιρό κάτι.........
Καλά τόσος κόσμος ήταν εκεί,pm υπάρχουν,λίστα είχες φτιάξει και εντάξει νέος άνθρωπος είσαι πές οτι είσαι πολύ ερωτευμένος, πές κάτι τελοσπάντων.Έτσι άδοξα θέλεις να πάς.
Που πας ρε καραμήτροοοοοοοοοοοοο 2 πολύτιμες παρουσίες έχουμε εδώ μέσα και τις μπέρδεψες
Φοβάμαι οτι αυτό δεν πρόκειται ποτέ να λησμονηθεί.Αυτό δεν σώνεται με τίποτα.Τίποταααααααααααααα Mr Forteeeeeeeeeeeeeeee !!!!!
Άκου τι πήγε και έκανε ο άνθρωπος............βρε το δύστηχο.....
Έγώ πάντως προβλέπω δράματααααααααααααα..
-

Θα με συγχωρέσεις ποτέ?
Δεν το βλέπω αγαπητέ.........
Δεν ήξερες,............... δεν ρώταγες...........???????
-
ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ.
Ναστε ΟΛΟΙ καλά.
Καλυβια ΧΙ-Η μέρα της μαρμότας!