-
-
Κορυφαια διαφημιση!!!
Υπηρχε και μια αλλη σε περιοδικο ομως, οπου mercedes, audi, bmw και τελυεταια subaru 'την ελεγε' ο ενας τον αλλο! Δυστυχως ομως δεν την εχω βρει μεχρι στιγμης... -
Ο χρήστης Stergios 7K έγραψε:
Κορυφαια διαφημιση!!!
Υπηρχε και μια αλλη σε περιοδικο ομως, οπου mercedes, audi, bmw και τελυεταια subaru 'την ελεγε' ο ενας τον αλλο! Δυστυχως ομως δεν την εχω βρει μεχρι στιγμης... -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Κορυφαια διαφημιση!!!
Υπηρχε και μια αλλη σε περιοδικο ομως, οπου mercedes, audi, bmw και τελυεταια subaru 'την ελεγε' ο ενας τον αλλο! Δυστυχως ομως δεν την εχω βρει μεχρι στιγμης...Αυτες ακριβως εννοουσα! Ευχαριστω πολυ!
-
Αντίστοιχα,υπήρχε και (μικρό) flame μεταξύ Renault κ Mercedes για 5 αστέρια στο ENCAP.
Συγκεκριμένα,η C-Class είχε πάρει ήδη 5 αστέρια.Μετά απο κάποιο διάστημα, η Renault με τη Laguna ήταν περίφανη για το ίδιο αποτέλεσμα.Οπότε,η Mercedes έγραψε ένα μοτό του στύλ 'Welcome to the club!'.
Δεν ξέρω αν ανταπάντησε η Renault.Μπορεί και να έγιναν αντίστροφα.Το έχει κάποιος σε jpg?
ΥΓ Μανία με τη Mercedes όλοι.
-
Μερικές κορυφαίες διαφημίσεις μιας και το ξεκινήσατε:
(αφιερωμένη στον cavallino)
Και τέλος...μια πολύ αστεία καμπάνια για τη πίσω κίνηση με το moto 'That's why we don't have front wheel drive':
Sorry για τις μεγάλες φωτογραφίες...πραγματικά μετά από μια τέτοια μέρα βαριόμουν να τις μικρύνω.
-
BMW planning R8 rival
http://www.autocar.co.uk/News/NewsArtic ... rs/238716/
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Αντίστοιχα,υπήρχε και (μικρό) flame μεταξύ Renault κ Mercedes για 5 αστέρια στο ENCAP.Συγκεκριμένα,η C-Class είχε πάρει ήδη 5 αστέρια.Μετά απο κάποιο διάστημα, η Renault με τη Laguna ήταν περίφανη για το ίδιο αποτέλεσμα.Οπότε,η Mercedes έγραψε ένα μοτό του στύλ 'Welcome to the club!'.
Δεν ξέρω αν ανταπάντησε η Renault.Μπορεί και να έγιναν αντίστροφα.Το έχει κάποιος σε jpg?
ΥΓ Μανία με τη Mercedes όλοι.
Αντίστροφα έγινε, και το ίδιο έκαναν και με τη Saab που ακολούθησε.
-
Nik ωραιες φωτογραφιες!!!!!!!
-
-
Στα περί διαφημιστικής κόντρας. Δεν ξέρων αν έχει παρουσιαστεί πιο πριν, η απάντηση της
Z4M coupe στο Audi R8. (άλλη κλάση αλλά whatever)Πρώτα η διαφήμιση του R8 στο αμερικάνικο superbowl (βασισμένη σε σκηνή από το Νονό) .
Youtube VideoΚαι η απάντηση της BMW
Youtube Video -
Hi guys, άρτι αφιχθείς από Γερμανία, ψώνισα τελικά μια 320d touring 12/06 και αναρωτιέμαι αν μπορώ να βρώ το manual στα αγγλικά κάπου στο ιντερνετ, μέχρι να μου το στείλουν απο κει. Καμιά ιδέα;
ΥΓ εντυπώσεις απ το εργαλείο αργότερα, αφού ξεμπερδέψω με τελωνεία κλπ
-
Καλοταξιση και να την χαιρεσαι! Και να μοιραστεις φωτογραφιες μαζι μας!
Ριξε μια ματια εδω για manual: http://www.pdf-search-engine.com/bmw-e90--pdf.html
K εδω: http://www.bmwusa.com/Standard/Content/Owner/dgh.aspx -
Ο χρήστης joyrider έγραψε:
Hi guys, άρτι αφιχθείς από Γερμανία, ψώνισα τελικά μια 320d touring 12/06 και αναρωτιέμαι αν μπορώ να βρώ το manual στα αγγλικά κάπου στο ιντερνετ, μέχρι να μου το στείλουν απο κει. Καμιά ιδέα;ΥΓ εντυπώσεις απ το εργαλείο αργότερα, αφού ξεμπερδέψω με τελωνεία κλπ
Καλησπέρα και καλορίζικο το νέο σου αυτ/το.....
Βλέπω πως πήρες κι εσύ diesel (όπως κι εγώ), θα το χαρείς πολύ να είσαι σίγουρος!
Έχω το manual στα Ελληνικά (σε μορφή .pdf) για την Ε90, είναι περίπου 7ΜΒ, το θέλεις??
Να με ενημερώσεις για όλες τις διαδικασίες εκτελωνισμού (οδηγός βήμα-βήμα) για να ξέρω τι-πως-που κι εγώ όταν γυρίσω....
-
Ευχαριστώ παιδιά, να μερικές πρόχειρες φωτό (εξωτερικές), από μέσα είναι καλύτερο
Βρήκα το αγγλικό μάνιουαλ από εδώ http://www.bimmerfest.com/forums/showthread.php?t=97031, το οποίο φαίνεται οκ.
Μάριε έχεις πμ -
Δηλωνω sucker για τα πισω blackline φωτα, lol!
-
ωραιο οχημα!
Puntolord τι εγινε με τα ζαντικα τελικα;
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ωραιο οχημα!Puntolord τι εγινε με τα ζαντικα τελικα;
Καλησπέρα φίλε μου,
Έχουμε μια νεότερη εξέλιξη επί του θέματος, αναμένω τα νέα δεδομένα και θα πράξω ανάλογα.....
Πιο αναλυτικά, επειδή:
α) τα All Weather Vredestein Quatrac 3 τα έβγαλα προς πώληση (με μόλις 1348ΚΜ !!), προς 300 Ευρώ μόνο
β) ήρθαν έξτρα 450 ευρώ από κάτι παλιές οφειλές πρός εμέ....
γ) Έβγαλα 500 ευρώ σε 1 μέρα από το ΧΑΑ......ίσως περάσω στο plan B αγοράζοντας τις γνήσιες ΒMW Νο 159 που τις βρίσκω προσφορά με 1000 ευρώ μαζί με λάστιχα Bridgestone Potenza RE 050 RFT .......
.....μοναδικό πρόβλημα είναι ότι του τύπου που τα πουλάει του έχουν τελειώσει τα σετ με τις ζάντες αυτές, θα βγάλει στο μέλλον λέει .....αναμένω λοιπόν....
ΥΓ: Σόρρυ εάν σας έχω πρήξει με το θέμα των ζαντών μου (αναποφάσιστος )
-
σημερα μιλαγα με ανθρωπο που πουλαει bmw και μου ειπε οτι η 316 δεν φτιαχνεται στην γερμανια αλλα στην τουρκια,επειδη λεει στην γερμανια δεν κυκλοφορει η 316 αλλα απο 318 και πανω.αυτο μου το ειπε επειδη συζηταγαμε για να φερει για μενα μια 316 απο γερμανια.
αληθευει;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
σημερα μιλαγα με ανθρωπο που πουλαει bmw και μου ειπε οτι η 316 δεν φτιάχνεται στην γερμανια αλλα στην τουρκια,επειδη λεει στην γερμανια δεν κυκλοφορει η 316 αλλα απο 318 και πανω.αυτο μου το ειπε επειδη συζηταγαμε για να φερει για μενα μια 316 απο γερμανια.αληθευει;
Μάλλον είχε πιει κάτι πριν ο συγκεκριμένος όταν σου το είπε αυτό....
Μόνο Γερμανία φίλε, όσο δε ο για τον κινητήρα, αυτός τοποθετείται μόνο στα προς εξαγωγή στις Νότιες Χώρες (Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, Τουρκία κτλ.) και δεν είναι διαθέσιμος στις Βορειο-Ευρωπαϊκές χώρες.
BMW FORUM