-
Πωλείται το αγαπημένο μου Nissan Sunny 1.3 DX με 195.000km μοντέλο Δεκεμβρίου 1986.
Πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας για 2009 (112€), ΚΤΕΟ περνάει χωρίς προβλήματα (το 1/2010 ξανά), σε καλή κατάσταση για τα χρόνια του. Σέρβις όλα στον Καρανικόλα (εξουσιοδοτημένο συνεργείο Nissan στη Θεσσαλονίκη) και ενημερωμένο service book.
Τιμή: 1000€
2310-840018 κ. ΣτέργιοςΥ.Γ. Πωλείται λόγω αντικατάστασης με Tiida εκτός και αν βρεθεί mx5 σε καλή κατάσταση.
-
Πωλείται το αγαπημένο μου Nissan Sunny 1.3 DX με 195.000km μοντέλο Δεκεμβρίου 1986.
Πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας για 2009 (112€), ΚΤΕΟ περνάει χωρίς προβλήματα (το 1/2010 ξανά), σε καλή κατάσταση για τα χρόνια του. Σέρβις όλα στον Καρανικόλα (εξουσιοδοτημένο συνεργείο Nissan στη Θεσσαλονίκη) και ενημερωμένο service book.
2310-840018 κ. ΣτέργιοςΥ.Γ. Πωλείται λόγω αντικατάστασης με Tiida εκτός και αν βρεθεί mx5 σε καλή κατάσταση.
-
-
Funky κράτησέ το! Χρειάζομαι ακόμη έναν κάτοχο για να ιδρύσουμε λέσχη!!!
-
uP!!!
-
Ο χρήστης AlexV έγραψε:
Funky κράτησέ το! Χρειάζομαι ακόμη έναν κάτοχο για να ιδρύσουμε λέσχη!!!Παρών! Με 470κάτι χιλιάδες χλμ...
-
φιλε μου εγω παντως δε θα το αλλαζα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ για tiida
κλασικο κομματι,πρπει να ειναι κ σκυλος,ε...?
...καλα για μχ5,οκ,δεν το συζηταμε...!
σορρυ και για το
Β. -
Τι θα γίνει; Θα την ιδρύσουμε αυτή τη λέσχη;;;
Πολύ καλό και αξιόπιστο αυτοκίνητο το B11!
Επίσης είναι και αρκετά γρήγορο: 0-100 σε 14+sec χωρίς πολλή πίεση!
Μια ερώτηση: 5τάχυτο είναι, έτσι; -
Ναι, 5τάχυτο καθώς είναι μετά το facelift.
@Billy
Θα δείξει τι θα γίνει με την αγορά του επόμενου, προς το παρόν το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι θα έχει οδηγικό χαρακτήρα. -
Κάνει και για πίστα
-
Και βουνό!
-
Παραχωρείται και ευχέλαιο μαζί με το αυτοκίνητο.
-
Τι ιξωδες?
-
15W-50 γιατί έχει ανοχές μετά από τόσα χρόνια.
Άντε, το ζητάει η Εφορία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων και δεν θέλω να το σκοτώσω έτσι. Αυτό το αυτοκίνητο δεν είναι για προθήκες σε μουσείο, θέλει ανοιχτό δρόμο και στροφιλίκια. Να 'ναι καλά, ο Βάσος (ο 'Θεο', από τους λίγους ράλλυ-μεν που απέμειναν, ένας πραγματικός τζέντλεμεν) που είχε την ΤΕΟΚΑΡ και η Μαρίκα (θειά, χρόνια πολλά) που μας τάιζε τόσα χρόνια. Ακόμα θυμάμαι που μύριζε τις στροφές από εκατό μέτρα μακριά και η μια ρόδα κοίταζε την ανατολή και η άλλη τη δύση από τις φυτευτές πέτρες στην Κέλλα, στο Αμύνταιο και στον Όλυμπο.
Η τιμή πέφτει και χαμηλότερα, αλλά σαν κάβα ανταλλακτικών το αυτοκίνητο τα σπάει.
Υπενθυμίζω ότι κινείται ανετότατα και με νέα μπουζοκαλώδια.
-
Η τιμή είναι ανοιχτή πλέον και το αυτοκίνητο έχει 197.800km. Θα δοθεί και το RadioCD Sony με USB και AUX θύρες και τηλεχειριστήριο.
-
-
Ο χρήστης akiskev έγραψε:
Τι θα γίνει; Θα την ιδρύσουμε αυτή τη λέσχη;;;
Πολύ καλό και αξιόπιστο αυτοκίνητο το B11!
Επίσης είναι και αρκετά γρήγορο: 0-100 σε 14+sec χωρίς πολλή πίεση!
Μια ερώτηση: 5τάχυτο είναι, έτσι;Περιπου 12 δευτερα...
-
Ήταν που ήταν καλτ αγγελία (ανταλλαγή με tiida ή με mx-5 ), την ψόφησες!
Το παρόν να κλειδωθεί μια που πουλήθηκε τον Ιούλιο πέρσι.
Nissan Sunny 1.3 DX B11