-
Ο χρήστης El Nak Jr έγραψε:
...
Τη λέξη ειρωνεία την χρησιμοποίησα μόνον εγώ, άρα δεν είμαστε πολλοί αλλά ένας.
Προς ενημέρωση λοιπόν, το ύφος είναι απλό και σαφές με διάθεση πάντα αντικειμενική.Δεν με ενδιαφερει να μπω στο τριπακι των μπλαζε απαντησεων σε ενα φορουμ, συγνωμη
να εισαι καλα και καλη καρδια οτι και να εννοεις
Τώρα El Nak Jr, πραγματικά δεν κατάλαβες τι εννοεί ο tazio με αυτό που είπε;....
Τα πράγματα είναι απλά....πολύ απλά...
Τρέχω, κερδίζω, δε φαίνομαι πουθενά, τσιμουδιά όλοι, γκρινιάζω, φαίνομαι κάπου, για λίγο, εξαφανίζομαι, ξαναγκρινιάζω, και να οι διθύραμβοι και να οι σαμπάνιες.......
Τι δεν είναι πιο κατανοητό από τα παραπάνω;
-
Όμως δικαίως τα παράπονα.
-
Σαφώς...
Άλλα να σου θυμίσω ότι 4 φωτογραφίες από νικητή σπριντ (με τόσες συμμετοχές) και τέτοιο κείμενο (από δελτίο τύπου ή όχι) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΠΟΤΕ (η έστω εξαιρετικά σπάνια αν μου διεφεύγει κάτι...)
Γι' αυτό και η 'αισθηση' ότι πρόκειται για 'ειρωνεία' ή έστω από κακό χειρισμό έτσι φάνηκε.....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
...
Δεν ειναι οτι δεν καταλαβα..Απλα το θεωρω γελοιο.
Δηλωσα εξαρχης οτι ειχα την απορια και οτι ηταν η θεση μου λεπτη λογο της νικης μας στο συγκεκριμενο αγωνα. τα ειπα χυμα οτι με πνιγει οτι κουραστηκα για αυτο τον αγωνα και δεν ειδα τιποτα. δεν το εκρυψα, αρα πια η ειρωνεια? Τα τυχον παιχνιδια που μπορει να φτιαχνει ο καθενας με το μυαλο του δεν με απασχολουν, δεν μου ταιριαζουν. Εχω υπαρξει σαφης απο την αρχη. και ξανα ειπα το δελτιο τυπου σταλθηκε απο εμενα μαζι με την photo rally press πολυ καθυστερημενα οχι με σκοπιμοτητα αλλα λογο φορτου εργασιας και δεν σταλθηκε μονο σε αυτο το σιτε αλλα σε παρα πολυ κοσμο.
Δηλωσα και ευχαριστησα και εδω το σιτε που εβαλε το δελτιο τυπουΤο αν ειναι ειρωνεια και αλλες γελοιοτητες, νομιζω το απαντα το γεγονος οτι βρεθηκαν αρκετοι μετα απο εμενα να ρωτουν το ιδιο πραγμα...Δειχνει νομιζω οτι ειναι κατι που αρκετοι ειχαν σκεφτει.
-
Αντί να σε πειράξει ότι δημοσιεύθηκε μια είδηση για την νίκη σας η οποία κάκιστα αποσύρθηκε άμεσα (το γιατί στο ερώτημα του γιατρού ακόμα παραμένει αναπάντητο, ίσως γιατί αυτοί που την απέσυραν δε θέλουν βόλτα με το Impreza, πιθανόν γιατί έχουν κάνει) και να 'απαιτήσεις' να ξαναμπεί, μόλις δημοσιεύθηκε το Δ.Τ. (το οποίο πολύ καλά έκανες και έστειλες) όλα έγιναν αυτομάτως καλά γινωμένα.
Κατά τα λοιπά από τη στιγμή που
Ο χρήστης El Nak Jr έγραψε:
Δεν με ενδιαφερει να μπω στο τριπακι των μπλαζε απαντησεων σε ενα φορουμ, συγνωμηπροσπάθησε να τηρείς αυτό που γράφεις, κι αν όχι τουλάχιστον να αποφεύγεις τους χαρακτηρισμούς. Ειδικά από τη στιγμή που η τελευταία λέξη της πρότασής σου είναι 'συγνώμη'.
Από τη στιγμή που οι Ελληνικοί αγώνες, μέσω των συμμετεχώντων σε αυτούς, αποφάσισαν να έχουν τα εν οίκω εν δήμω θα υπάρχουν και περίεργοι που θέλουν να τα μαθαίνουν όλα για να έχουν μια αντικειμενική άποψη.Τελειώνοντας κι επειδή η λέξη ειρωνεία σε ενόχλησε (Ειρωνεία εξάλλου θα μπορούσε π.χ. να είναι, από τη πλευρά του site, η δημοσίευση ενός τόσο κραυγαλέα προσωποποιημένου Δ.Τ. χωρίς καμία αλλαγή. ), την ανακαλώ.
Δεν είναι ειρωνεία λοιπόν, είναι εμπαιγμός. -
Η συγνωμη μου ηταν στο στυλ που σου αρεσει, ειρωνικη....
Αλλα μενοντας εκει εχασες το κομματι που λεει οτι δεν θα ασχοληθω!και παλι, να εισαι καλα αλλα δεν θα παρασυρθω σε γελοιοτητες και κουτσομπολια...Δεν με νοιαζουν, αγαπω αυτο που κανω και μενω σε αυτο το συναισθημα.
Πανουργιάς Πανουργιάς
-
@ El Nak jr :
Όσοι γράψαμε εδω για το θέμα, σας υποστηρίξαμε και το αντάλλαγμα είναι χαρακτηρισμοί....
Μάλλον διαβάζεις πολύ καλύτερα ως συνοδηγός του γιατρού παρά ως ανγνώστης δημοσιεύσεων του φόρουμ...
Όταν ανοίγεις στο μέλλον θέματα, να υποστηρίζεις τις απόψεις σου μέχρι τέλους και να αποδίδεις τα του καίσαρος τω καίσαρι...
Καταλήγουμε να απολογούμαστε εμείς που πήραμε το μέρος σας...
Και για να τελειώνει από μέρους μου (ασχολούμαι μόνο και μόνο επειδή αφορά άνθρωπο που εκτιμώ εντός και εκτός Σουμπ...), ναι ακόμα θεωρώ ότι η δημοσίευση του ΔΤ με τον τρόπο που έγινε είναι τουλάχιστον ατυχής και για εμάς που γνωρίζουμε, 'μειώνει' το αποτέλεσμα...
Βέβαια οι χορηγίες, ευτυχώς ή δυστυχώς, έρχονται από εντελώς άσχετους, οπότε η εν λόγω δημοσίευση είναι, όντως, ό,τι καλύτερο για την προσπάθειά σας...
Καλούς αγώνες και τα υπόλοιπα, ελπίζω σύντομα, από κοντά!!!
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
@ El Nak jr :
...
Μάλλον διαβάζεις πολύ καλύτερα ως συνοδηγός του γιατρού παρά ως αναγνώστης δημοσιεύσεων του φόρουμ
...Ευτυχώς, φαντάσου να γινόταν το αντίθετο.
-
Ελεος πια....
Που αλλαξα γνωμη, διαβαστε τι εγραψα...
Δεν επιτεθηκα σε κανεναν, θεωρω γελοιο το να υποθετει κανεις οτι το θεμα το ανοιξα για σκοτεινους και περιεργους λογους οταν ημουν ξεκαθαρος απο την αρχη γιατι το ανοιξα..Αν κατι καταλαβα λαθος τοτε οντως να ζητησω συγνωμη και οχι ειρωνικα αλλα ειλικρινα. Απαντησα στον κατα τα αλλα συμπαθει Ταζιο για να καταλαβει και το τροπο σκεψης μου, δεν θυμαμαι να σχολιασα εσενα Sp0.
-
ΟΚ..Τέλος..
Τα υπόλοιπα από κοντά...
Δεν αξίζει να συντηρούμε ένα θέμα που έληξε..
Φιλικά,
Σπύρος
-
Αν από τα γραφόμενά μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι ο 'El Nak Jr' δημιούργησε αυτό το θέμα για να επιτύχει τη δημοσίευση του Δ.Τ. που έστειλε στη σελίδα του rally.gr, αυτό έγινε από λάθος τρόπο γραφής δικό μου.
Θεωρώ λοιπόν ότι του χρωστώ μια δημόσια συγνώμη. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αν από τα γραφόμενά μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι ο 'El Nak Jr' δημιούργησε αυτό το θέμα για να επιτύχει τη δημοσίευση του Δ.Τ. που έστειλε στη σελίδα του rally.gr, αυτό έγινε από λάθος τρόπο γραφής δικό μου.
Θεωρώ λοιπόν ότι του χρωστώ μια δημόσια συγνώμη.Καμια συγνωμη,οι παρεξηγησεις συμβαινουν ευκολα και φταιμε και οι δυο!!
να ειμασε καλα και να περναμε καλα!
-
Πάρα πολύ καλό που τα βρήκατε/με όλοι μεταξύ μας, τώρα ας ελπίσουμε ότι θα τα βρεί και το rally.gr με τον εαυτό του....., το σπορ το χρειάζεται!
-
Ο χρήστης ΣΠΥΡΟ έγραψε:
... ας ελπίσουμε ότι θα τα βρεί και το rally.gr με τον εαυτό του....., το σπορ το χρειάζεται!Μακάρι.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Συγγνώμη «ειρωνική»???
« να ασχοληθείς» μα έτσι που ασχολείσαι, μάλλον δεν θα έπρεπε!. Πρόβλημα σου.
Σε «γελοιότητες & κουτσομπολιά», έτσι εκλαμβάνεις της παραθέσεις των φίλων?.
Θα σε συμβούλευα να κανείς αυτό που κανείς καλά, δίπλα στον καλό μου ΧΡΗΣΤΟ!!!!. Για τα πάρα κάτω, και συγκεκριμένα στην εν λόγο ενότητα, μάλλον δεν σε ‘παίρνει’.
Το κλήμα εδώ, απαιτεί, ζητάει.
Συμφωνώ μαζί σου, «γεννηθήκαμε έλληνες για την Ελλάδα», μα ας σκεφτόμαστε λίγο ευρωπαϊκά, και ας διαβάζουμε με περίσσια προσοχή, αυτά που γράφουν οι άλλοι.
Antonis-team.δε θα το συνεχισω...δε θα σου απαντησω
ειλικρινα ομως μην το συνεχισεις, να εισαι καλα να λες την γνωμη σου και να σε ακουμε!!
σχολιαζεις κατι που εχει τελειωσει εδω μερες αυτο και μονο εξηγει το γιατι το κανεις -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Antonis-team.
Φίλε φίλου μου, αναφαίρετο δικαίωμα σου είναι να απαντάς.
Αρχή μου είναι να μην αφήνω τίποτα αναπάντητο, όταν μπορώ να απαντήσω.
Προσπάθησα να μπω περισσότερο μέσα στο θέμα, και γι’ αυτό περίμενα ότι εάν ερχότανε ο ΧΡΗΣΤΟΣ στο νησί το τετραήμερο, θα ανταλλάσσαμε αρκετές γνώσεις.
Επιπλέον καθυστέρησα στην απάντηση μου, διότι το ασύρματο διαδίκτυο στο νησί είναι χαρακτηριστικά αργό.
Για να είμαστε όλοι καλά, θα ήθελα να μάθω και εγώ τι εννοείς «..αυτό και μόνον εξηγεί το γιατί το κάνεις». Το θεωρώ δημόσια μομφή, και ζήτω δημόσια την εξήγηση σου.
ΕΑΝ διαπίστωσες, όλοι παραθέτοντας, συναινούν για την λύση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν, σωστά ευχόμενοι να μην ξανασυμβούν!. Στα απλά ελληνικά που γνωρίζω, αυτό ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ότι κακώς έγιναν, μα δεν ΤΕΛΕΙΩΣΕ το πράγμα, γιατί απλά ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΟΥΝ!!. ΑΡΑ ΔΕΝ ΛΥΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Σωστά παραθέτεις, «ότι γεννηθήκαμε έλληνες» και όλοι γνωρίζουμε ότι αφήνουμε της ‘τρύπες’ αβούλωτες, (από τους δρόμους μας, μέχρι την πολιτική και τα βιβλία μας), πέφτοντας εμείς και οι φίλοι μας ΞΑΝΑ μέσα!!.
«για την Ελλάδα ρε γαμώτο..». (αυτό είναι από άλλο σενάριο, μα επίκαιρο!.).
antonis-team.Επειδη εγραψα πολλες φορες και εξηγησα πολλες φορες, γι αυτο και θεωρω οτι μονο κακοβουλα μπορει να επανερχεσε σε αυτο το θεμα, αλλιως θα ανοιγες αλλο θεμα. Απαντησες με στυλ και υφος, και λεγοντας οτι δεν με παιρνει. Τι εισαι ακριβως και θα πεις που με παιρνει και που οχι? Γνωριζομαστε και δεν το θυμαμαι? Ο Χρηστος δεν θα σου απαντησει, μην περιμενεις, δεν το λεω καπως αυτο, στο λεω απλα και ξεκαθαρα, οτι για αρκετους λογους δεν θα απαντησει, χωρις να υπονοω κατι.
Απο εκει και περα, το ξανα λεω ΞΑΝΑ...Το τοπικ ανοιξε γιατι ειχα την απορια γιατι μπαινουν μονο καποιοι αγωνες και οχι ολοι. Υπηρξε μια παρεξηγηση μεταξυ του Ταζιο και εμενα που λυθηκε με πμ για να μην κουραζουμε. Απο εκει και περα αν δεν σου εχει απαντηθει κατι, ανοιξε ενα καινουργιο θεμα, κανε οτι θελεις αλλα μην παραθετεις και σχολιαζεις εμενα.
Απορια