-
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
JTGANG είναι το μέλος και είχε αναφέρει ότι παρέλαβε το R27 Ιούλιο αν θυμάμαι καλά.
Ναί εγώ είμαι παιδιά που περίμενα με τους μήνες ....το R27 ΔΕΝ έχει μπλοκέ ....
Φοβερό εργαλείο να το χαίρεσαι! Τελικά πόσους μήνες περίμενες για την παραλαβή? Είσαι ικανοποιημένος με τις επιδόσεις του? Τί χρώμα το πήρες? Απο άλογα ανακάλυψες οτι έχει περισσότερα απο αυτά που αναφέρουν?
Καλησπέρα φίλε asterix και σόρρυ για την αργή απάντηση.......7 μήνες περίμενα λόγω της αλλαγής αντιπροσωπείας.....Χρώμα είναι τι μπλέ το μεταλλικό , τα bucket είναι τρομερά αλλά κουραστικά στις πολλές ώρες οδήγησης και σίγουρα για αδύνατους.....Χαμηλά το αυτοκίνητο είναι πραγματικά ψόφιο και για να πας γρήγορα πρέπει να το δουλεύεις συνέχεια πολύ ψηλά.Έχει τρομερά φρένα και τρομερό στήσιμο δεν γυρνάει στο άφημα γκαζιού και σε φρένα μέσα σε στροφή ή με στριμμένους τροχούς δεν κουνιέται....Τα λέω αυτά σαν πρώην κάτοχος Peugeot Rallye....Απλά θέλει μια συνήθεια γιατί λόγω καλής μόνωσης μαζεύεις πολλά χλμ και δεν το καταλαβαίνεις και τυχαίνει να φτάνεις σε στροφές με αρκετά περισσότερα χλμ από όσα έπρεπε να έχεις
Σίγουρα δεν μπορώ να πω ότι έχω ανακαλύψει περισσότερα άλογα απο όσα λέει η Ρενω...Μάλλον λιγότερα
Φιλικά
ΓιάννηςΤο φοβόμουνα μήπως είναι ψόφιο στα χαμηλά.Γνωρίζεις τι γίνεται με μπλοκέ?Φοράει και αν ναι τι ποσοστό?'Εχεις κάνει κάποια βελτίωση?'Εβαλες και την αεροτομή? αν ναι πόσο σου ζήτησαν?Το έχω παραγγείλει και κανεις δεν ξέρει τίποτα για το συγκεκριμένο αμάξι.
-
Το φοβόμουνα μήπως είναι ψόφιο στα χαμηλά.Γνωρίζεις τι γίνεται με μπλοκέ?Φοράει και αν ναι τι ποσοστό?'Εχεις κάνει κάποια βελτίωση?'Εβαλες και την αεροτομή? αν ναι πόσο σου ζήτησαν?Το έχω παραγγείλει και κανεις δεν ξέρει τίποτα για το συγκεκριμένο αμάξι.
To R27 δεν έχει μπλοκέ ούτε παραπάνω άλογα απο το RS όπως ισχύει στο Megane R26.Στα χαμηλά ψόφιο σίγουρα δεν το λές,αλλά ούτε και σφεντόνα..το πανηγύρι αρχίζει μετά τις 5000 πάντως
Οτι θες πάντως ρώτα,το έχω και εγώ το αμάξι .Οι πωλητές όντως δεν ξέρουν τίποτα,το διαπίστωσα κι εγώ Μόνο ξέθαψε το Clio RS topic και συνεχίζουμε εκεί για ότι θέλεις να είμαστε και εντός θέματος -
Ο χρήστης paul R27 έγραψε:
Το φοβόμουνα μήπως είναι ψόφιο στα χαμηλά.Γνωρίζεις τι γίνεται με μπλοκέ?Φοράει και αν ναι τι ποσοστό?'Εχεις κάνει κάποια βελτίωση?'Εβαλες και την αεροτομή? αν ναι πόσο σου ζήτησαν?Το έχω παραγγείλει και κανεις δεν ξέρει τίποτα για το συγκεκριμένο αμάξι.
To R27 δεν έχει μπλοκέ ούτε παραπάνω άλογα απο το RS όπως ισχύει στο Megane R26.Στα χαμηλά ψόφιο σίγουρα δεν το λές,αλλά ούτε και σφεντόνα..το πανηγύρι αρχίζει μετά τις 5000 πάντως
Οτι θες πάντως ρώτα,το έχω και εγώ το αμάξι .Οι πωλητές όντως δεν ξέρουν τίποτα,το διαπίστωσα κι εγώ Μόνο ξέθαψε το Clio RS topic και συνεχίζουμε εκεί για ότι θέλεις να είμαστε και εντός θέματοςΗ αναμονή με σκοτώνει Paul. Ελπίζω να το έχω σύντομα.Εσύ περίμενες πολύ για να έρθει?Τι χρώμα το πήρες?Απο που είσαι? Το κακό με τέτοιου είδους αυτοκίνητα είναι οτι δεν μπορείς να τα δοκιμάσεις ώστε να έχεις μια ποιό ξεκάθαρη εικόνα για το τι μπορεί να κάνει.Έτσι αρκετές απο τις απορίες που έχεις μπορείς να τις μάθεις απο κάποιον που το έχει στα χέρια του.
-
Το πήρα σε μπλέ μεταλλικό σαν τον JTGANG και έκανε δύο μήνες να έρθει αν και έπεσα και στις διακοπές των χριστουγέννων που κλείνει κάποιες μέρες το εργοστάσιο.Κανονικά ο χρόνος παράδοσης είναι 45 μέρες νομίζω.Από Βόλο είμαι εγώ.Τώρα όσο για το να το δοκιμάσεις,δεν νομίζω οτι θα καταλάβαινες πολλά σε ένα test drive.Αν έχεις ψαχτεί λίγο και έχεις διαβάσει διάφορα τεστ στα περιοδικά ή στο ιντερνετ έχεις μια σφαιρική άποψη για το αυτοκίνητο.Πάντως αν η επιλογή σου είναι πραγματικά συνειδητή δεν θα έχεις πρόβλημα με τα αρνητικά που φυσικά και έχει το αυτοκίνητο και θα το χαρείς πραγματικά.Τώρα αν το πήρες για κόντρες στα φανάρια,ταξίδια πάνω σε μαγικό χαλί ή για να πατάς 5η και 6η απο τις 2000 και να νιώθεις τη ροπή,υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές σίγουρα.
-
Απο κοντά είσαι εγώ απο Λάρισα. Το έχεις αρκετό καιρό.'Εβαλες και την αεροτομή?Απο βελτίωση έκανες τίποτα?
-
Δεν το έχω καιρό,φρέσκο είναι Αεροτομή δεν έβαλα,δεν με τρελαίνει κιόλας.Για βελτίωση δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα,και ακόμα δεν το πειράζω το αμάξι.Αλήθεια εσύ πότε το παράγγειλες,τί χρώμα και πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται?Μπορούμε να βρεθούμε πάντως αν θέλεις να το δείς αφού είσαι Λάρισα
-
Δεν το έχω καιρό,φρέσκο είναι Αεροτομή δεν έβαλα,δεν με τρελαίνει κιόλας.Για βελτίωση δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα,και ακόμα δεν το πειράζω το αμάξι.Αλήθεια εσύ πότε το παράγγειλες,τί χρώμα και πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται?Μπορούμε να βρεθούμε πάντως αν θέλεις να το δείς αφού είσαι ΛάρισαΕξατμιση Milltek (μεσαιο-τελικο) +15 αλογα στις χαμηλομεσαιες ! ! !
-
Δεν το έχω καιρό,φρέσκο είναι Αεροτομή δεν έβαλα,δεν με τρελαίνει κιόλας.Για βελτίωση δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα,και ακόμα δεν το πειράζω το αμάξι.Αλήθεια εσύ πότε το παράγγειλες,τί χρώμα και πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται?Μπορούμε να βρεθούμε πάντως αν θέλεις να το δείς αφού είσαι ΛάρισαΤο παρήγγειλα πρίν τα Χριστούγεννα σε κόκκινο.Απο Λάρισα μου είπαν για δυο μήνες.Απο μέρα σε μέρα το περιμένω.Εσύ απο που το πήρες?Είμαι 26 και το όνομά μου είναι Αχιλλέας.Εσύ?Σίγουρα να βρεθούμε.Έρχεσαι συχνά Λάρισα?Να κανονίσουμε όποτε βολεύει και εσένα.Πάντως το σίγουρο είναι πως θα έρθω στο Βόλο όταν το πάρω για να διασχίσω και το μαγευτικό Πήλιο.Με τέτοιο αμάξι η διαδρομή θα είναι κόλαση!!!Πιστεύω οτι την γεύτηκες.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Δεν το έχω καιρό,φρέσκο είναι Αεροτομή δεν έβαλα,δεν με τρελαίνει κιόλας.Για βελτίωση δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα,και ακόμα δεν το πειράζω το αμάξι.Αλήθεια εσύ πότε το παράγγειλες,τί χρώμα και πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται?Μπορούμε να βρεθούμε πάντως αν θέλεις να το δείς αφού είσαι Λάρισα
Εξατμιση Milltek (μεσαιο-τελικο) +15 αλογα στις χαμηλομεσαιες ! ! !
Καλή η Milltek αλλά έρχεται κομμάτια από την αντιπροσωπία και μόνο την ενώνουν.Δεν μπορούν να σου κάνουν τροποποίηση όπως το φάλτσο που έχει πίσω απο το διαχύτη.Επίσης απο ήχο δεν βγάζει και κάτι το ιδιαίτερο.Είναι πρόβλημα να βρείς κάτι καλό για το συγκεκριμένο.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ποιός το λέει αυτό ρε Βαγγέλη?
Αχιλλέα λύσεις για φαλτσοκομμένη εξάτμιση έχουν βγάλει κι άλλες εταιρείες.Οσο για το Πήλιο,κάθε μέρα σχεδόν τον γύρο κάνω,εκεί στρώνεται το αμάξι Στείλε αν θες το τηλ σου με pm,μπορεί να πεταχτώ μια βολτίτσα αύριο να τα πούμε κι από κοντά.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
πλακα κανεις ρε νταντυ?
-
Αχιλλέα λύσεις για φαλτσοκομμένη εξάτμιση έχουν βγάλει κι άλλες εταιρείες.Οσο για το Πήλιο,κάθε μέρα σχεδόν τον γύρο κάνω,εκεί στρώνεται το αμάξι Στείλε αν θες το τηλ σου με pm,μπορεί να πεταχτώ μια βολτίτσα αύριο να τα πούμε κι από κοντά.
Φιλος με 197 πηγε να μετρησει το δικο του και του εδειξαν διαγραμμα απο 197 με τη συγκεκριμενη εξατμιση(σημειωνω οτι δεν πουλανε την εξατμιση αυτη,ωστε τα νουμερα να ειναι «μαγειρευμενα» )
Θεωρουσα τη milltek αρκετα καλη λυση και για τα 182(ωστοσο εσχατως διαβασα οχι τοσο καλες κριτικες σχετικα με τη ποιοτητα της,παντα για 182 μιλαω)
Σαν peak δεν ξερω ποσο δινει η συγκεκριμενη εξατμιση.Ισως να μην δινει τιποτα.Στις χαμηλομεσαιες ειχε κανει μια διαφορα 15 αλογων σε δυναμομετρο τυπου ΤΑΤ(σε συνδυασμο με ελευθερο φιλτρακι)
Ισως να φοραγε και καταλυτη
πλακα κανεις ρε νταντυ?
Νο no no .
Ειχαμε καφε χθες κ μου το ειπε φιλος με 197.Δεν ξερω ποσο «φιμωμενο» ειναι το 197 απο θεμα εξατμισης.Αν κρινω απο το 182,θα ειναι αρκετα και αυτο και παροτι το νουμερο μου φαινεται εξωπραγματικο εκ πρωτης οψεως,οταν παω για μετρηση κ εγω(συντομα ) θα τους ζητησω να μου πουν κατι παραπανω,θα παρω και την εν λογω μετρηση και θα σας ενημερωσω.
-
Το έστειλα Paul αν δεν το βρεις στείλε μου το δικό σου.
-
clio RS facelift Eλα προλαβαινετε να ακυρωσετε! -
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
clio RS facelift Eλα προλαβαινετε να ακυρωσετε!Απο που το κατέβασες? Ωραίο αλλά δεν έχει την επιθετικότητα του άλλου.
-
Ο χρήστης asterix έγραψε:
clio RS facelift Eλα προλαβαινετε να ακυρωσετε!Απο που το κατέβασες? Ωραίο αλλά δεν έχει την επιθετικότητα του άλλου.
http://carscoop.blogspot.com/2009/02/ne ... ooped.html
-
Δέν έχει να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο απο εμφάνιση πιστεύω.
-
Δέν έχει να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο απο εμφάνιση πιστεύω.Απλα ενημερωθηκε και αυτο σχεδιαστικα για να συμβαδιζει με το Μεγκαν...κατα τ'αλλα αν παραμενει ιδιο μη σε νοιαζει...παντως εγω κιτρινο θα το'παιρνα!
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Απλα ενημερωθηκε και αυτο σχεδιαστικα για να συμβαδιζει με το Μεγκαν...κατα τ'αλλα αν παραμενει ιδιο μη σε νοιαζει...παντως εγω κιτρινο θα το'παιρνα!
Είναι κάτι το διαφορετικό και ιδιαίτερο το κίτρινο.Αλλά βάλε 2200 επιπλέον και ότι ήταν κάτι που δεν το είχα δει απο κοντά.Με φόβιζε μήπως χρυσαφίζει.
-
Απλα ενημερωθηκε και αυτο σχεδιαστικα για να συμβαδιζει με το Μεγκαν...κατα τ'αλλα αν παραμενει ιδιο μη σε νοιαζει...παντως εγω κιτρινο θα το'παιρνα!
Είναι κάτι το διαφορετικό και ιδιαίτερο το κίτρινο.Αλλά βάλε 2200 επιπλέον και ότι ήταν κάτι που δεν το είχα δει απο κοντά.Με φόβιζε μήπως χρυσαφίζει.
2200??Ασε εγω ειμαι του εντονου ...θα μου αρεσε πολυ,οταν το ειχα πρωτοδει ειχα παθει!Αλλα 2200???Προτιμω να τα φαω αλλου στο αμαξι...
RENAULT FORUM