-
Τι μπορει να κανει ενας ανθρωπος οταν δεν εχει δουλεια; Να τρωγεται με το αμαξι του. .
Σημερα λοιπον καθως καθομουν αναπαυτικοτατα στην θεση του οδηγου, ακουσα απο το βαθος να βγαινει ενας ηχος σαν buzzer (σαν να βαραει ξυπνητηρι απο την μηχανη. Λεω συναγερμος απο κανα αμαξι θα ειναι. Βγαινω εξω, τιποτα. Ξανακλεινω την πορτα, παλι τα ιδια. Να μην σας τα πολυλογω το αμαξι μου κανει αυτον τον ηχο οποτε ειναι αναμενη η μηχανη. Τριξιμο απο το ταμπλο ΔΕΝ ειναι (εχουμε και απο αυτα αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ευθυνονται...........) . Ερωτηση λοιπον. Τι μπορει να ειναι; Oσοι εχουν ibiza (σαν κι εμενα) να τους πω οτι ειναι σαν τον ηχο που κανουν οταν ανοιγουμε την πορτα με ανοικτα τα φωτα και σβησμενη την μηχανη.................. Μην με κοροιδεψετε please, ξερω τι ακουσα.......... -
Τι μπορει να κανει ενας ανθρωπος οταν δεν εχει δουλεια; Να τρωγεται με το αμαξι του. .
Σημερα λοιπον καθως καθομουν αναπαυτικοτατα στην θεση του οδηγου, ακουσα απο το βαθος να βγαινει ενας ηχος σαν buzzer (σαν να βαραει ξυπνητηρι απο την μηχανη. Λεω συναγερμος απο κανα αμαξι θα ειναι. Βγαινω εξω, τιποτα. Ξανακλεινω την πορτα, παλι τα ιδια. Να μην σας τα πολυλογω το αμαξι μου κανει αυτον τον ηχο οποτε ειναι αναμενη η μηχανη. Τριξιμο απο το ταμπλο ΔΕΝ ειναι (εχουμε και απο αυτα αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ευθυνονται...........) . Ερωτηση λοιπον. Τι μπορει να ειναι; Oσοι εχουν ibiza (σαν κι εμενα) να τους πω οτι ειναι σαν τον ηχο που κανουν οταν ανοιγουμε την πορτα με ανοικτα τα φωτα και σβησμενη την μηχανη.................. Μην με κοροιδεψετε please, ξερω τι ακουσα.......... -
τιποτα τετοιο σε εμενα... μαλλον πηγαινε να το κοιταξεις...
-
Δεν νομίζω να είναι κάτι το σοβαρό, αλλά καλύτερα να πας να το κοιτάξουν σε κάποιο συνεργείο SEAT, είναι αρκετά εξυπηρετικοί και μάλλον θα σε βοηθήσουν άμεσα.
-
Μήπως είναι κάποιο ρελεδάκι;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μήπως είναι κάποιο ρελεδάκι;Το πιθανότερο είναι αυτό ..και μάλιστα κολλημένο!!
-
Θα προσπαθήσω με την σειρά μου να σε βοηθήσω όσο μπορώ.
Αν είναι ηλεκτρολογικό πρόβλημα, γύρισε τον διακόπτη μέχρι να ανάψουν όλες οι κόκκινες ενδεικτικές λυχνίες χωρίς να βάλεις μπροστά. Στην θέση αυτή όλα τα συστήματα του αυτοκινήτου έχουν τάση και αν ο θόρυβος υπάρχει ψάξτο στα ηλεκτρολογικά.
Αν ακούγεται με την μηχανή αναμμένη, τότε είναι κάτι μηχανολογικό. Μάλλον φαίνεται ότι κάνεις λίγα χλμ και κάποιος από τους ιμάντες έχουν πάρει υγρασία και ακούγεται. Αυτό δεν είναι ανησυχητικό και μάλλον θα περάσει μόνο του με την αύξηση της θερμοκρασίας.
Επίσης μπορεί να είναι πολύ σφιγμένος ιμάντας από κάποιο πρόσφατο σέρβις καινα σφυρίζει. Καλό είναι να χαλαρώσει γαιτί μπορεί να σπάσει ο ιμάντας ή να σου κάνει ζημιά σε κάποιο ρουλεμάν
Το δυσάρεστο θα είναι να υπάρχει ζημιά πιθανής μόνιμης παραμόρφωσης,μάλλον απίθανο, στον καθρέπτη του κινητήρα από κάποια υπερθέρμανση μα αποτέλεσμα κάποιες τροχαλίες να ακούγονται. Στην περίπτωση, που είναι δύσκολο να αναγνωριστεί, συνήθως περνάει όταν ο κινητήρας έρχεται στην κανονική του θερμοκρασία. Μάλλον πρεέπι να είναι υπεύθυνος κάποιος ιμάντας.
Ελπίζω να βοήθησα -
Παιδια καλησπερα. Θα τα δοκιμασω ολα οσα μου ειπατε. Χθες παντως δεν ειχε τιποτα. Η αληθεια ειναι οτι δεν πολυκινηται το αμαξι και οσα λιγα δρομολογια κανω ειναι του ενος τεταρτου της ωρας το πολυ. Λετε να πειραζει αυτο;
-
Η ακινησια οχι μονο στους ανθρωπους,αλλα και στα αυτοκινητα δεν κανει καλο απ'οτι εχω διαπιστωσει.
Τωρα με τα χιονια και τις χαμηλες θερμοκρασιες διαφοροι θορυβοι βγηκαν στην επιφανεια.
-
Αν πατήσεις γκάζι και ανεβάσεις στροφές σταματάει?
-
sigoura to akous apo ti mixani??giati enan analogo thorivo kanei kai i trompa venzinis
Περιεργοι ηχοι απο την μηχανη.............