-
Καποιος γνωστος μου ειπε για 2 ,ας το πουμε, συσκευες οι οποιες η μεν πρωτη τοποθετειται καπου πισω απο τους προφυλακτηρες, και βοηθαει στο παρκαρισμα. Νομιζω οτι οταν πλησιαζει αλλο αυτοκινητο, το συστημα αυτο κανει ενα ολοενα αυξανομενο θορυβο.
Επισης, υπαρχει παλι ενα 'εξαρτημα' το οποιο, κανει οικονομια στην καταναλωση βενζινης, καπου 20%. Ξερει κανεις τιποτα για αυτα?
-
Καποιος γνωστος μου ειπε για 2 ,ας το πουμε, συσκευες οι οποιες η μεν πρωτη τοποθετειται καπου πισω απο τους προφυλακτηρες, και βοηθαει στο παρκαρισμα. Νομιζω οτι οταν πλησιαζει αλλο αυτοκινητο, το συστημα αυτο κανει ενα ολοενα αυξανομενο θορυβο.
Επισης, υπαρχει παλι ενα 'εξαρτημα' το οποιο, κανει οικονομια στην καταναλωση βενζινης, καπου 20%. Ξερει κανεις τιποτα για αυτα?
-
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Καποιος γνωστος μου ειπε για 2 ,ας το πουμε, συσκευες οι οποιες η μεν πρωτη τοποθετειται καπου πισω απο τους προφυλακτηρες, και βοηθαει στο παρκαρισμα. Νομιζω οτι οταν πλησιαζει αλλο αυτοκινητο, το συστημα αυτο κανει ενα ολοενα αυξανομενο θορυβο.Ναι, ραντάρ για το παρκάρισμα. Εκτός από τους εργοστασιακούς υπάρχουν και στα αξεσουάρ. Μπαίνουν πάνω στον προφυλακτήρα κάνοντας μια μικρή τρύπα. Άλλες λεπτομέρειες δεν ξέρω, είχα δει που έβαζαν σε ένα αυτοκίνητο.
Αν αυξάνει και την ιπποδύναμη κατά 20% ενδιαφέρομαι και εγώ
-
Υπάρχουν εξαρτήματα διάφορα που υπόσχονται τον ουρανό με τα άστρα. Είχε παλιότερα συζητηθεί κάτι ανάλογο για συσκευή με μαγνήτες που μειώνει την κατανάλωση και συγκέντρωσε πολλά καλά σχόλια από φίλους που την είχαν δοκιμάσει. Αν ψάξεις μπορεί και να το πετύχεις. Δυστυχώς δεν θυμάμαι τον τίτλο. Αν κάποιος έχει καλύτερη μνήμα ας βοηθήσει.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Υπάρχουν εξαρτήματα διάφορα που υπόσχονται τον ουρανό με τα άστρα. Είχε παλιότερα συζητηθεί κάτι ανάλογο για συσκευή με μαγνήτες που μειώνει την κατανάλωση και συγκέντρωσε πολλά καλά σχόλια από φίλους που την είχαν δοκιμάσει. Αν ψάξεις μπορεί και να το πετύχεις. Δυστυχώς δεν θυμάμαι τον τίτλο. Αν κάποιος έχει καλύτερη μνήμα ας βοηθήσει.Κάποια στιγμή,θά δοκιμαστεί από τούς 4Τροχούς.
Περι συσκευων/ εξαρτηματων