-
Ο χρήστης Pantso έγραψε:
Να βάλω ένα πιο δύσκολο 'τεχνικό' (είναι απλούστερο απ΄ όσο φαίνεται):
Τι το παράξενο - μοναδικό χαρακτηριστικό είχε η ανάρτηση του 205Τ16 ?
double triangle TCA Nass Λύσε μου το πρόβλημα !!!!!!!!!!!
Νομίζω ότι είχε μπρος - πίσω διπλά ψαλίδια με διπλές αντιστρεπτικές δοκούς
Ολα τα εξελιγμένα Group B ήταν έτσι, λίγο-πολύ. Οχι λοιπόν.
Hint: αυτό το χαρακτηριστικό οφείλεται στη γενικότερη αρχιτεκτονική του αυτοκινήτου
-
Νομίζω ότι τα πίσω αμορτισέρ ήταν πολύ πλάγια τοποθετημένα,όχι κάθετα!
(nass?) -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Oι συνοδηγοι οδηγουν ?Θελω δυο περιπτωσεις που χρειαστηκε να οδηγησει ο συνοδηγος λογω τραυματισμου του οδηγου.
Οι εχοντες λισανς ας μη μιλησουν τωρα,ισως αργοτερα.Θυμάμαι τον Μιχάλη Κριάδη να αντικαθιστά τον Κώστα Αποστόλου πρίν κάποια χρόνια στο Ακρόπολις όταν μετά από τρακάρισμα στην επιστροφή για τον τερματισμό ο Αποστόλου χτύπησε στο χέρι.
Νομίζω ότι έχει γίνει και κάτι αντίστοιχο και με τον Κώστα Φερτάκη και τον Στρατισίνο πάλι σε Ακρόπολις αλλά δεν είμαι σίγουρος. -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Oι συνοδηγοι οδηγουν ?Θελω δυο περιπτωσεις που χρειαστηκε να οδηγησει ο συνοδηγος λογω τραυματισμου του οδηγου.
Οι εχοντες λισανς ας μη μιλησουν τωρα,ισως αργοτερα.Θυμάμαι τον Μιχάλη Κριάδη να αντικαθιστά τον Κώστα Αποστόλου πρίν κάποια χρόνια στο Ακρόπολις όταν μετά από τρακάρισμα στην επιστροφή για τον τερματισμό ο Αποστόλου χτύπησε στο χέρι.
Νομίζω ότι έχει γίνει και κάτι αντίστοιχο και με τον Κώστα Φερτάκη και τον Στρατισίνο πάλι σε Ακρόπολις αλλά δεν είμαι σίγουρος.Ακριβως αυτα τα ζευγαρια ειχα και γω στο μυαλο μου.Ηταν το 1988 που ο Φερτακας εφερε την Σιλβια στον τερματισμο με τον Στρατη διπλα του.
Υ.Γ.Θοδωρη για την Τσουκα δεν θα πεις τιποτα ?
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Να υποθέσω τότε ο Ulf Gronholm?
Αλλά δεν έχω βρει νίκη του... 2-3 φορές δεύτερος. Πού κέρδισε;Σωστός ο Στέλιος. Όσο για την νίκη του να το ψάξω επειδή την απάντηση την βρήκα σε λίστα με πατεράδες και γιούς και όχι από αποτελέσματα.
-
Ποσες διαφορετικες LANCIA νικησαν στο Μοντε απο το ** 1954** εως το 2004.Δηλαδη αυτο το μοντελο τοτε,το αλλο τοτε.Κατανοητος ?
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Υ.Γ.Θοδωρη για την Τσουκα δεν θα πεις τιποτα ?Μήπως, λέω μήπως η Τσούκα έγινε για τελευταία φορά το 1994 και άρα βγήκε το 1995;
-
Καποιο Ακροπολις μπορει να χαρακτηρισθει ως το Ραλλυ των χαμενων τροχων.
Για βρειτε χρονια ,αυτοκινητο και οδηγο που μπορει να (τον ξαναβρηκε) και να συνεχισε,μπορει και οχι.
Σωστη απαντηση ειναι αυτη που εχει τρια τουλαχιστον ονοματα. -
Το 1967 στο Μόντε οι Patrick Lier / Silvio Vaglio με Hillman Imperial 1300 χρησιμοποίησαν κάτι πρωτοποριακό για αγώνες που σήμερα θεωρείται πολύ κοινό και το έχουν σχεδόν όλοι. Τι ήταν αυτό?
Τι ερωτήσεις είναι ατον αέρα?
- Η Τσούκα
- Το 206Τ16
- Το Ακρόπολις χωρίς τροχούς
Αλλή?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τι ερωτήσεις είναι ατον αέρα?
- Η Τσούκα
- Το 206Τ16
- Το Ακρόπολις χωρίς τροχούς
Αλλή?
Και η Λαντσια.Λιγες.Να βαλω καμια εικοσαρια που σερνω μαζι μου σπιτι γραφειο και παλι σπιτι ?
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ποσες διαφορετικες LANCIA νικησαν στο Μοντε απο το ** 1954** εως το 2004.Δηλαδη αυτο το μοντελο τοτε,το αλλο τοτε.Κατανοητος ?1954 Montecorlo
1972 Almeria
1975, 76, 77 Stratos HF
1983 Rally 037
1986 Delta S4
1987, 88 Delta HF 4WD
1989 Delta Integrale
1990 Delta Integrale 16V
1992 Delta HF Integrale -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ποσες διαφορετικες LANCIA νικησαν στο Μοντε απο το ** 1954** εως το 2004.Δηλαδη αυτο το μοντελο τοτε,το αλλο τοτε.Κατανοητος ?54 Aurelia
72 Fulvia HF
75-76-77-79 Stratos
83 037
86 S4
87 Delta 4WD
88-89 Integrale 8v
90 Integrale 16v
92 DeltonaΤο 1976 πρωτοήλθαν οι Stratos στην Ελλάδα.Με ποιούς οδηγούς???????
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ποσες διαφορετικες LANCIA νικησαν στο Μοντε απο το ** 1954** εως το 2004.Δηλαδη αυτο το μοντελο τοτε,το αλλο τοτε.Κατανοητος ?
1954 Montecorlo
1972 Almeria
1975, 76, 77 Stratos HF
1983 Rally 037
1986 Delta S4
1987, 88 Delta HF 4WD
1989 Delta Integrale
1990 Delta Integrale 16V
1992 Delta HF IntegraleΟι χρονιες σωστες αν προσθεσουμε και το 1979 για την STRATOS.
Για το 54 και 72 τα μοντελα λεγονταν αλλιως. -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Μήπως, λέω μήπως η Τσούκα έγινε για τελευταία φορά το 1994 και άρα βγήκε το 1995;
H Τσούκα το 93 εγινε σίγουρα για το 94 δεν θυμάμαι να εγινε.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
1954 Montecorlo
1972 Almeria
1975, 76, 77 Stratos HF
1983 Rally 037
1986 Delta S4
1987, 88 Delta HF 4WD
1989 Delta Integrale
1990 Delta Integrale 16V
1992 Delta HF IntegraleΟι χρονιες σωστες αν προσθεσουμε και το 1979 για την STRATOS.
Για το 54 και 72 τα μοντελα λεγονταν αλλιως.Σου εδωσα σωστή απάντηση εγώ.Αυτά που γράφει ο cmarin ειναι σημεία εκκίνησης και οχι μοντέλα.
Επίσης σου εγραψα μιά ερώτηση και συμπληρώνω 2η.
Πόσα κυβικά ηταν η Fulvia Hf -
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Για το 54 και 72 τα μοντελα λεγονταν αλλιως.
Αυτά που γράφει ο cmarin ειναι σημεία εκκίνησης και οχι μοντέλα.Sωστά.. αχ αυτό το copy/paste τι μας κάνει...
-
Μήπως, λέω μήπως η Τσούκα έγινε για τελευταία φορά το 1994 και άρα βγήκε το 1995;
H Τσούκα το 93 εγινε σίγουρα για το 94 δεν θυμάμαι να εγινε.
Οχι.Το 93 εκαναν την Ρεντινα-Ταρζαν που τελειωνε στο γηπεδο πανω απο το χωριο.Μετα εκαναν την Διποταμια.
-
Πόσα κυβικά ηταν η Fulvia HfΟι απαντησεις ΑΝ τους προλαβω απο το σπιτι το απογευμα.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Καποιο Ακροπολις μπορει να χαρακτηρισθει ως το Ραλλυ των χαμενων τροχων.
Για βρειτε χρονια ,αυτοκινητο και οδηγο που μπορει να (τον ξαναβρηκε) και να συνεχισε,μπορει και οχι.
Σωστη απαντηση ειναι αυτη που εχει τρια τουλαχιστον ονοματα.Χαλαρά το Ακρόπολις του 2000!
Μόνο 3; Ορίστε 5Ο Gronholm και ο Makinen έχασαν ρόδα (μπροστά δεξιά ο πρώτος και πίσω αριστερά ο δεύτερος) στην Θήβα
Ο Auriol έχασε την μπροστά αριστερά ρόδα στην Γραβιά και εγκατέλειψαν μετά στην απλή
Ο Kankkunen και ο Delecour έχασαν από μια ρόδα στην Μενδενίτσα (πέρασαν μπροστά μου με 3 ρόδες) -
Πόσα κυβικά ηταν η Fulvia Hf1584?
Quiz WRC